çok şükür memnunum doktorumdan umarım doğumda çok iyi olur önemli olan o...
canım nerdesin sen? memnun olduğun doktoru güzel olan hastaneye doğum için çağırma şansın yok mu ? öyle olursa sende rahat edersin hem.
oo hayırlı olsun prensesin odası :) Allah ağız tadıyla kullanacağınız günleri göstersin canım. fotoları eklersin görürüz inş.
kıyamam ya hamileyken kimbilir ne kadar zordur. Allah yardımcın olsun canım.
selam kızlar hepinize iyi pazarlar :) umarım herkezin sağlığı sıhhati iyidir...
bizde iyi sayılırız kızımla böbrek taşından kurtulduk ama kumdan kurtulamadık hala dün gece gene kum döktüm çok fena oldum...onun haricinde bi sıkıntım yok
zazes canımm hayırlı uğurlıu olsun kızının odası fotolarını bekliyoruz... bizde haftaya cuma sipariş edicez inşallah
geçmiş olsun canım
sağolun canlarım benim Allah kimseye yaşatmasın ama yinede 8. ayda olmadığı için şükür ediyorum çünkü erken doğumu tetikliyormuş...birde ilk hamileliğim olduğu için ben bütün ağrıları hamileliğe bağlamışımmeğerse ağrıyan belim değil böbreğimmiş cehaletin son perdesi
merhabalar kızlar yine grip oldum ya canım istemişti yine yedim dondurmayı sonuc aynı akıllanmıcam ben galiba
saol cnm benimmmm
gözünaydın cnm maşallah oğluna
maşallah biacım, allah bağıslasın, valla tansiyon konusunda da ben gebeligin ilk haftalarında 6 ya 3 tansiyonla dolastım zor gercekten, umarım düzene girer, ama cok şükür ki düşük tansiyonun bebişe bir zararı yok
canım, odanız çooook güzelmiş.iştee kızımın odasıııı inş. perdeleri,pufu aksesuarları gelince daa da güsel olucak
Eki Görüntüle 183651 Eki Görüntüle 183650 Eki Görüntüle 183649 Eki Görüntüle 183648
iştee kızımın odasıııı inş. perdeleri,pufu aksesuarları gelince daa da güsel olucak
Eki Görüntüle 183651 Eki Görüntüle 183650 Eki Görüntüle 183649 Eki Görüntüle 183648
merhabalar kızlarherkese iyi haftasonları =)
nasılsınız, keyifler nasıl? biz çok iyiyiz
haftasonu alışverişle geçti yine
dün pijama ve gecelik işini hallettik.emzirme sütyeni ve atleti, göğüs ucu kremi, göğüs pedi filan aldık. tamamlandı gibi benim eksik listem.
sadece göğüs pompası kaldı onu da netleştirip alıcaz en kısa zamanda, medelanın elektriklisi mi aventinki mi karar veremedim hala...
bide bebek odamız için süsler aldık, kapı süsü, duvar süsleri, sepet filan, çok güzeller
bebek şekerlerini araştırdık onu da netleştirelim dedik...
minişin odasını sipariş verdik bi de dünyarın gelip kurucaklar =)
beşiğini kayınvaldemler aldı, gardrobunu da bizimkiler
çalışma odamızı bebek odasına çeviriyoruz. dün kayınvaldemler geldi çalışma masasını kitaplığı filan kaldırdılar, depoya indirdiler, bi güzel süpürüp temizledi odayı sağolsun :) ben de yarın kitapları koli yapıcam o kadar çook ıvır zıvır varki...
bugün de eşimle bruncha gittik, gelsiiiin kilolar diyerek silip süpürdüm heşeyisonrasında da ağda randevum vardı, ona gidip geldim.
kontrole gidip bebişlerini görenler olmuş hafta sonu, bizde haftaya ctesi gidicez inş. çooook özledim minişimi
zehracım çağlanın odası süper olmuş, çok cici =) bayıldımmmm
güle güle güzel günlerde kullansın prenses inş.
ayy odalar kurulunca çıkmıycaz odalarından temmuza kadar =)
canım, odanız çooook güzelmiş.
iyi günlerde kullanın, hayırlı olsun....
dün pijama ve gecelik işini hallettik.emzirme sütyeni ve atleti, göğüs ucu kremi, göğüs pedi filan aldık. tamamlandı gibi benim eksik listem.
sadece göğüs pompası kaldı onu da netleştirip alıcaz en kısa zamanda, medelanın elektriklisi mi aventinki mi karar veremedim hala...
bide bebek odamız için süsler aldık, kapı süsü, duvar süsleri, sepet filan, çok güzeller
çalışma odamızı bebek odasına çeviriyoruz. dün kayınvaldemler geldi çalışma masasını kitaplığı filan kaldırdılar, depoya indirdiler, bi güzel süpürüp temizledi odayı sağolsun :) ben de yarın kitapları koli yapıcam o kadar çook ıvır zıvır varki...
bugün de eşimle bruncha gittik, gelsiiiin kilolar diyerek silip süpürdüm heşeyisonrasında da ağda randevum vardı, ona gidip geldim.
kontrole gidip bebişlerini görenler olmuş hafta sonu, bizde haftaya ctesi gidicez inş. çooook özledim minişimi
iştee kızımın odasıııı inş. perdeleri,pufu aksesuarları gelince daa da güsel olucak
canım çok güzelmiş kızının odası iyi günlerde kullansın insallah...
ohhh canım maşallah tüm alışverişi halletmişsiniz... benim de bir gecelik eksiğim kaldı bir de göğüs ucu kremi kaldı onları da bu hafta alıcaz kısmetse çünkü 6 mayısta hastane çantasını hazırlıcaz artık insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?