2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben vanda görev yapıyorum ayhan beyle konuştum yasakmış başka hastanede doğum yaptırması özelde çalıştığı için sanırım sözleşmesine aykırı
:44::44::44:

geçmiş olsun canım

cnm çok geçmş olsun bende sancının etkisini kayınvaldemden biliyorum bide bebişinle iyice zor!

Buarada ben bişi sorucam kızlar emzirirken göğüs ucu yaralarına karşı kalkanmı yoksa kelebek uçlu koruyucu mu almamız lazım,bunların kauçuk ve silikon olanları da var mesela ve ben avent düşünüyorum ama fikri olan var mı?:26:

merhabalar kızlar yine grip oldum ya canım istemişti yine yedim dondurmayı sonuc aynı akıllanmıcam ben galiba

merhabalar kızlar yine grip oldum ya canım istemişti yine yedim dondurmayı sonuc aynı akıllanmıcam ben galiba

geçmiş olsun canım bende dondurma yemeyi çok seviyorum hatta kışın bile yedim ama dolaptan çıkar çıkmaz yemiyorum tabağa koyup oda sıcaklığında bekletiyorum eriyor sulu oluyor öyle yiyorum hasta olmamak için yoksa hemen bademcikler şişiyor ve ateş yapıyor sende bi dene istersen

saol cnm benimmmm

gözünaydın cnm maşallah oğluna

Sağolasın canım

Sağolasın canım. Malesef tansiyon benimde öyle canım 6 3. Her an leyla gibiyim, kafam hep döniyi Bazen korkuyorum biyerde düşüp kalırım diye ama sabredicez artık. Umarım gebelik sonunda normale döner:18:

iştee kızımın odasıııı inş. perdeleri,pufu aksesuarları gelince daa da güsel olucak

merhabalar kızlar herkese iyi haftasonları =)
nasılsınız, keyifler nasıl? biz çok iyiyiz

haftasonu alışverişle geçti yine
dün pijama ve gecelik işini hallettik.emzirme sütyeni ve atleti, göğüs ucu kremi, göğüs pedi filan aldık. tamamlandı gibi benim eksik listem.
sadece göğüs pompası kaldı onu da netleştirip alıcaz en kısa zamanda, medelanın elektriklisi mi aventinki mi karar veremedim hala...

bide bebek odamız için süsler aldık, kapı süsü, duvar süsleri, sepet filan, çok güzeller
bebek şekerlerini araştırdık onu da netleştirelim dedik...
minişin odasını sipariş verdik bi de dün yarın gelip kurucaklar =)
beşiğini kayınvaldemler aldı, gardrobunu da bizimkiler
çalışma odamızı bebek odasına çeviriyoruz. dün kayınvaldemler geldi çalışma masasını kitaplığı filan kaldırdılar, depoya indirdiler, bi güzel süpürüp temizledi odayı sağolsun :) ben de yarın kitapları koli yapıcam o kadar çook ıvır zıvır varki...
bugün de eşimle bruncha gittik, gelsiiiin kilolar diyerek silip süpürdüm heşeyi sonrasında da ağda randevum vardı, ona gidip geldim.
kontrole gidip bebişlerini görenler olmuş hafta sonu, bizde haftaya ctesi gidicez inş. çooook özledim minişimi

zehracım çağlanın odası süper olmuş, çok cici =) bayıldımmmm
güle güle güzel günlerde kullansın prenses inş.

ayy odalar kurulunca çıkmıycaz odalarından temmuza kadar =)

iştee kızımın odasıııı inş. perdeleri,pufu aksesuarları gelince daa da güsel olucak

Eki Görüntüle 183651 Eki Görüntüle 183650 Eki Görüntüle 183649 Eki Görüntüle 183648

harika canım. süslenince daha güzl olacaktır. hayırlı olsun.

hoşgeldin canım. oh güzel geçmiş günün. bebek şekerini ne yapacaksınız bende onu araştırıyorum. kendim yapmak istiyorum bari ona sarayım günler geçsin diyorum. sonra amannn kim uğraşcak diyorum :)
bide şekerleri mevlütte mi yoksa öncesinde mi dağıtacaksınız?

yapılacak o kadar çok iş varki... mayıs gelsin diye bekliyorum ama sabırsızlığımla ne yapacağım bilmiyorum

canım, odanız çooook güzelmiş.
iyi günlerde kullanın, hayırlı olsun....

saol canım daa güselleri sizin olsun inş.

maşallah canım ne güsel halletmişsin biçok şeyi
ben daa kendime bişi alamadım
bu haftadan itibaren başlıcam artık kendi ihtiyaçlarıma
ii günlerde kullanın inş. hepsini

ohhh canım maşallah tüm alışverişi halletmişsiniz... benim de bir gecelik eksiğim kaldı bir de göğüs ucu kremi kaldı onları da bu hafta alıcaz kısmetse çünkü 6 mayısta hastane çantasını hazırlıcaz artık insallah....

Eki Görüntüle 183651 Eki Görüntüle 183650 Eki Görüntüle 183649 Eki Görüntüle 183648

inşallah güle güle sağlıkla kullansın bebeğin odasını.sanırım meltem mobilyadan aldınız.bende oradan almayı düşünüyorum 2 model beğendim.hatta biri sizinkinden.ama merak ediyorum acaba siparişi ne zaman verdiniz .kaç günde teslim ediyolar.bir de fiyatlar nasıl?

benim bi sürü eksiiim var daha maşallah hepiniz bitirmişsiniz..

merhaba kızlar,

topiği hala ara ara takip ediyorum. ama elim klavyeye gitmiyor.

hatırlayanlar olabilir aralık da henüz yolun başında veda etmiştim topiğe....

henüz bir müjdem yok size.

ama zehranın yaptığı odayı görünce yazmak istedim. çoook güzel olmuş tam hayallerimde ki gibi..
maşallah iyi günlerde huzurla kahkahalarla büyüsün odasında...

herkesin cicilerini gelişmelerini takip ediyorum.

hwepinize sağlıklı güzel doğumlar diliyorum.
dualarım sizlerle

arkadaşlar merhaba umarım bebişleriniz ve siz iyisinizdir. bilmiyorum antalyalı anne adaylarımız var mı? önümüzdeki hafta sonu antalyaya gitmeyi düşünüyoruz poyrazımızla ilk tatilimizi yapalım istedik. fakat istanbulda havalar malum biz açık bir kapalı eğer forumda antalyalı anne adaylarımız varsa havanın nasıl olduğunu yazabilirler mi?

uzun süredir sitedeki bir sorun yüzünden giremiyordum herkez iyidir umarım
bizde iyi sayılırız yarın belli olacak bakalım kızım 3 haftadır hiç gelişmemiş...
sola yatıp dinleniyorum bakalım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…