2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullan canım, çook güzel..
Ben sadece park yatak alıcam sanırım, dolap olayını nasıl yapıcam bilmiyorum
kendi gardrobumun ortasını boşaltıp oraya yerleştirsem saçma mı olur acaba?

sen bilirsinnım bence saçma olmaz neden olsun ki??? oda alınca yerleştirirsin canım yada uygun fiyatlı ufak bir gardolap alabilirsin mesela beyaz renkli onu ticker larla süslersin takım olur böylece...

nden olmasin canim bende bitek yatak alicam birde kucuk dolap gibi bisey dusunuyorum evim dar cunku olmassa bende dolabimdan yer acicam mercimegime:103:

zehra bebeginin odasi cook guzel iyi gunlerde kullansin ins. Cagla

kızlar bişey sorucam sizce burun aspiratörü ilk etapta lazım olur mu??? yaz bebeği olacaklar ya... bilemedim...:26:

kızlar bebekler çok cabuk büyüyr boşa ıvır zıvır bebek eşyaları almayı nderim ilk aane adayları heyecana kapılıp işe yarayacağını düşündüğü şeyi alıp pişman olabiliyor bunlardan birde benim ama oda konusunda akılılık ettim sadece park yatak aldım ama ne yazıkki ondada toplasam 3 kere yapmamıştır bebebkler ilk iki ay haraketsiz uyuyorlar ama sonraki aylar dönmek istiyorlar böle olunca alan dar geliyor oyun parkı olarakkullanışlı ama yatak olarak değil

seninkinin ölçüleri neydi ki?

bilgilendirdiğin için teşekkürler.tekrar güle güle kullanın inş. canım

Gunaydin kizlar Umarim herkes iyidir
Bugun bizim doktor kontrolumuz var. Bakalim benim minik neler yapiyor.
Kizlar haftasonu ne aklima geldi. Oglumu dogurduktan sonra koli koli malt icmistim ben. Adi vita-malt diye biseydi. Anormal sut yapiyor haberiniz olsun. Dun burada da buldum, cok sevindim. Tadi basta biraz garip geliyor ama ben alisinca bayilmistim. Hatta ozlemisim, dun ictim bir tane. Aklinizda olsun, sut sikintisi cekerseniz diye evde bir kac sise bulundurmanizi tavsiye ederim. Bir siseyi bir gune yayarak iciyordum o zaman ben. Internette bulabilirsiniz, malt icecegi diye yazin cikacaktir.
Dun burada 23 nisan senlikleri vardi, Sangay'daki Turkler toplandik. Etrafta surekli Turkce duymak cok iyi geldi. Cimenlere yayildik cocuklar da deli gibi kosturdular. Hamile olmanin verdigi avantaj da superdi, yemek kuyrugu vs. bekletmediler hic. Kizim orta mali oldu, gelen gobegimi elledi giden elledi Bir de ne kadar cok Turk-Cinli evliligi varmis onu gorduk. Ortalikta yari cinli Turk cocuklar vardi. Melezler bir baska guzel oluyorlar.
Simdilik bizden haberler boyle. Insallah doktordan da sagsalim haberlerle donerim.

Uyanin artik yahu buralar cok issiz oluyor bu saatlerde :97:

Canim cok gecmis olsun. Ben de ilk bebegime hamileyken tas dusurmustum. Acaba hamilelik mi tetikliyor dersin? Cok sancili birseydir hatta dogum sancisi yasayan biri olarak diyebilirim ki dogum sancisini tercih ederim. Allah baskaca dert vermesin.

Canim birisi (gogus kalkani) emzirme sonrasinda yaralarin iyilesmesi icin kullaniliyor. Kelebek uclu silikon olanlar ise bebegin agzina giriyor yani emzirirken kullaniliyor. Ben tercih etmedim silikon ucu. Bebegimin agzi benimle temas etmeli diye dusundum. Ama o silikonla da emziren cok. Anne sutu alsinlar da nasil alirsa alsinlar onemli olan o.

merhabalar kızlar yine grip oldum ya canım istemişti yine yedim dondurmayı sonuc aynı akıllanmıcam ben galiba
Cok gecmis olsun canim. Dondurma yerken ilik su icersen hasta olmayi engelleyebilirsin. Ama oyle de tadi cikmiyor

iştee kızımın odasıııı inş. perdeleri,pufu aksesuarları gelince daa da güsel olucak

Eki Görüntüle 183651 Eki Görüntüle 183650 Eki Görüntüle 183649 Eki Görüntüle 183648
Cok guzelmis canim. Saglikla gelip doldursun icini bebisin insallah.

Gule gule kullansin canim bebisin. Bir suru sey halletmissin valla. Pompayi medela tavsiye ederim. Medela bu konuda en iyisi diye biliyorum.

Canim ben oglumun sekerlerini kendim yapmistim. Mavi-beyaz kareli kumas alip onlardan keseler dikmistim. Uzerine de kurdeleden fiyonk yapip kucuk kucuk porselen bebekler yapistirmistim. Icine badem sekerl doldurmustum. Cok zevkli oluyor yapmasi.
uzun süredir sitedeki bir sorun yüzünden giremiyordum herkez iyidir umarım
bizde iyi sayılırız yarın belli olacak bakalım kızım 3 haftadır hiç gelişmemiş...
sola yatıp dinleniyorum bakalım......
Insallah hersey yolunda gidiyordur. Neden oldugu konusunda doktorun yorumu var mi?? Bol bol sut ve yogurt tavsiye ediliyor canim, insallah farki kapatir minigin.

Bekliyoruz cicileri canim. Ben e-bebek'ten cok alisveris yapmistim zamaninda. Sahibini de taniyoruz, guvenilir buluyorum.

Olur tabii neden olmasin? Hic de sacma olmaz.

kızlar bişey sorucam sizce burun aspiratörü ilk etapta lazım olur mu??? yaz bebeği olacaklar ya... bilemedim...:26:
Aliver bulunsun canim. Zaten cok ucuz bir sey bir kac lira... Ne zaman neyin lazim olacagi hic belli olmuyor. Biz cok kullanmistik oglumda. Kizima da yenisini aldim, onceki artik pert olmustu

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Rabbim hepinizin bebeklerine daa daa güsellerini nasip etsin

zazezcim güle güle, sağlıklı günlerde kullansın kızçen odasını, çok güzel gercekten:)

canım ben de park yatak alıcam sanırım, ya da tekli mobilya yatak, bekarlıktan gardrobum var onu kullanacak şimdilik bebiş 3-4 yaslarına gelince koydum kafama cilekten alıcam odasını kuzumun

herkese günaydınlar

japonescim günaydın canım, ne güzel 23 nisan kutlamaları yapmaları yaa, insan gururlanıyor valla demek burun aspiratörü kullanılan bişi haa, ben ucuzundan bi tane aldım, kraftın, ama cok sert, begenmedim, dün de bebek dükkanında otri bebe benzeri uzak dogu ürünü vardı ellerinde, hortumlu, numuneydi, onu gösterdiler, hoşuma gitti, ondan alıcam sanırım

ayrıca kızlar bebegimin puset ve oto koltugunda da karar kıldık, ama aynı renk yoktu, siparişi verdiler, geldiğinde alıcaz inşallah
Pierre Cardin Ps 705A Enigma Travel Sistem Bebek Arabası Puset | Ayhan Çocuk Gereçleri model bu, renk de pembesi olacak

gunaydın kızlar ..ıhslhh guzle bı hafta gecırırız ....calısınnca zor gelıyo vaalhı kalkması ..kızlar dun dıkkatımı cektı benım boyun kısmınmda mınık mınık et benlerı cıkmıs hemde bayagı var..sasırıdm cok ..sızdede varmı

teşekkürler canımm
hiçde saçma olmas şuan benimkilerde kendi gardrobumda duruo

nden olmasin canim bende bitek yatak alicam birde kucuk dolap gibi bisey dusunuyorum evim dar cunku olmassa bende dolabimdan yer acicam mercimegime:103:

zehra bebeginin odasi cook guzel iyi gunlerde kullansin ins. Cagla

teşekkürler teyzesi darısı başınıza

canım zaten çok pahalı bişi diil alalımda bi tane belki lasım olur

iyi günlerde kullanın cnm çok beğendimm

saolasınn çok teşekkkür ederis kızımlaaa

teşekkürler canımm daa güselleri senin kuzularına olsun
şu 23 nisan olayınızada imrendim valla
bis bile tadını sizin kadar güsel çıkaramadık

kızım teşekkür edio teyzesi

günaydınnn canımmmm
arabanız hayırlı olsun çok şıkmış ama pembe göremedim ben
bi tane lila var o mu?
nacizane bi tavsiyem olucak eğer ikinci bi bebeği düşünüosan unisex bi renk al derim
kırmızı mesela

günaydın canım

dün bende banyodan sonra krem sürerken fark ettim bende de çıkmış 1 tane
eşime bak oğlunun hediyesi dedim güldük neden çıkıyor acaba

günaydın kızlar

bişey sorayım bu burun aspiratörü ne işe yarıyor acaba?ne zaman kullanıyoruz ?

günaydın canımmm
inşallah güsel bi hafta olur hepimiz içinnn
bende dediğin gibi bişi olmadııı çok şükür şimdilik lekelenme falanda yok
ama güneş çıkmaya başladı dikkat etmek gerekir

günaydınn kızlarrr herkes iyidir umarımm bende cumartesi erken çıkınca işten çarşıya çıktım sabahlığımı aldım pijamamı aldım emzirme südyenimi falan aldım eksikler tamamlandıkça mutlu oluyorum :124: :124::124:

günaydın kızlar

bişey sorayım bu burun aspiratörü ne işe yarıyor acaba?ne zaman kullanıyoruz ?

günaydınn canımmm
burun tıkanıklığı olunca açmak için canımm
google da aratırsam değişik tipleri var incelersin

çok sade ve şık aksesuarları gelince daha güzel olur iyi günlerde kullanın şimdidenn

teşekkürler canımmm

gunayydınlar kızlar herkese ii haftalar
ben bu h.sonu cok gezdim cok yoruldum
ama guzeldi suan acayip kasıklarım agrıyor:26:

,pearl_pearl+,pelcel,zazez,layyydy,efsun_zeren,sevil01+,cetrefilli,
[GÜNAYDIN KIZLAR.......
herkeslere merhabalar.............
hepinizin için sağlıklı mutlu huzurlu ve bol kıpırtılı bir hafta diliyorum....
kızlar sanırım bu iş yerindeki son haftam.....
cuma günü rapor alıcam İNŞALLAH.... rapor bitimide 8 haftalık olan dum iznine direkt ayrılcam.......

aslında biraz da üzülüyorum , çünkü evimde net yok zaten hep iş yerinde iken girebiliyordum, şimdi ise annemlere ve teyzemlere gidince sizi takip edicem....
/SIZE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…