güle güle kullan canım, çook güzel..
Ben sadece park yatak alıcam sanırım, dolap olayını nasıl yapıcam bilmiyorum
kendi gardrobumun ortasını boşaltıp oraya yerleştirsem saçma mı olur acaba?
iştee kızımın odasıııı inş. perdeleri,pufu aksesuarları gelince daa da güsel olucak
Eki Görüntüle 183651 Eki Görüntüle 183650 Eki Görüntüle 183649 Eki Görüntüle 183648
kızlar bebekler çok cabuk büyüyr boşa ıvır zıvır bebek eşyaları almayı nderim ilk aane adayları heyecana kapılıp işe yarayacağını düşündüğü şeyi alıp pişman olabiliyor bunlardan birde benim ama oda konusunda akılılık ettim sadece park yatak aldım ama ne yazıkki ondada toplasam 3 kere yapmamıştır bebebkler ilk iki ay haraketsiz uyuyorlar ama sonraki aylar dönmek istiyorlar böle olunca alan dar geliyor oyun parkı olarakkullanışlı ama yatak olarak değil
canım sorularını atlamışım
biz 3 nisanda sipariş vermiştik mayısın ilk haftası gelir dediler
daa sonra arayıp mayıs 15e gelicek dediler
ama süpris oldu geliverdi erkenden
fiyatta 2750 tl di pazarlıkla 2300 peşin aldık cnm
Canim cok gecmis olsun. Ben de ilk bebegime hamileyken tas dusurmustum. Acaba hamilelik mi tetikliyor dersin? Cok sancili birseydir hatta dogum sancisi yasayan biri olarak diyebilirim ki dogum sancisini tercih ederim. Allah baskaca dert vermesin.selam kızlar hepinize iyi pazarlar :) umarım herkezin sağlığı sıhhati iyidir...
bizde iyi sayılırız kızımla böbrek taşından kurtulduk ama kumdan kurtulamadık hala dün gece gene kum döktüm çok fena oldum...onun haricinde bi sıkıntım yok
zazes canımm hayırlı uğurlıu olsun kızının odası fotolarını bekliyoruz... bizde haftaya cuma sipariş edicez inşallah
Canim birisi (gogus kalkani) emzirme sonrasinda yaralarin iyilesmesi icin kullaniliyor. Kelebek uclu silikon olanlar ise bebegin agzina giriyor yani emzirirken kullaniliyor. Ben tercih etmedim silikon ucu. Bebegimin agzi benimle temas etmeli diye dusundum. Ama o silikonla da emziren cok. Anne sutu alsinlar da nasil alirsa alsinlar onemli olan o.cnm çok geçmş olsun bende sancının etkisini kayınvaldemden biliyorum bide bebişinle iyice zor!
Buarada ben bişi sorucam kızlar emzirirken göğüs ucu yaralarına karşı kalkanmı yoksa kelebek uçlu koruyucu mu almamız lazım,bunların kauçuk ve silikon olanları da var mesela ve ben avent düşünüyorum ama fikri olan var mı?:26:
Cok gecmis olsun canim. Dondurma yerken ilik su icersen hasta olmayi engelleyebilirsin. Ama oyle de tadi cikmiyormerhabalar kızlar yine grip oldum ya canım istemişti yine yedim dondurmayı sonuc aynı akıllanmıcam ben galiba
Cok guzelmis canim. Saglikla gelip doldursun icini bebisin insallah.iştee kızımın odasıııı inş. perdeleri,pufu aksesuarları gelince daa da güsel olucak
Eki Görüntüle 183651 Eki Görüntüle 183650 Eki Görüntüle 183649 Eki Görüntüle 183648
Gule gule kullansin canim bebisin. Bir suru sey halletmissin valla. Pompayi medela tavsiye ederim. Medela bu konuda en iyisi diye biliyorum.merhabalar kızlarherkese iyi haftasonları =)
nasılsınız, keyifler nasıl? biz çok iyiyiz
haftasonu alışverişle geçti yine
dün pijama ve gecelik işini hallettik.emzirme sütyeni ve atleti, göğüs ucu kremi, göğüs pedi filan aldık. tamamlandı gibi benim eksik listem.
sadece göğüs pompası kaldı onu da netleştirip alıcaz en kısa zamanda, medelanın elektriklisi mi aventinki mi karar veremedim hala...
bide bebek odamız için süsler aldık, kapı süsü, duvar süsleri, sepet filan, çok güzeller
bebek şekerlerini araştırdık onu da netleştirelim dedik...
minişin odasını sipariş verdik bi de dünyarın gelip kurucaklar =)
beşiğini kayınvaldemler aldı, gardrobunu da bizimkiler
çalışma odamızı bebek odasına çeviriyoruz. dün kayınvaldemler geldi çalışma masasını kitaplığı filan kaldırdılar, depoya indirdiler, bi güzel süpürüp temizledi odayı sağolsun :) ben de yarın kitapları koli yapıcam o kadar çook ıvır zıvır varki...
bugün de eşimle bruncha gittik, gelsiiiin kilolar diyerek silip süpürdüm heşeyisonrasında da ağda randevum vardı, ona gidip geldim.
kontrole gidip bebişlerini görenler olmuş hafta sonu, bizde haftaya ctesi gidicez inş. çooook özledim minişimi
zehracım çağlanın odası süper olmuş, çok cici =) bayıldımmmm
güle güle güzel günlerde kullansın prenses inş.
ayy odalar kurulunca çıkmıycaz odalarından temmuza kadar =)
Canim ben oglumun sekerlerini kendim yapmistim. Mavi-beyaz kareli kumas alip onlardan keseler dikmistim. Uzerine de kurdeleden fiyonk yapip kucuk kucuk porselen bebekler yapistirmistim. Icine badem sekerl doldurmustum. Cok zevkli oluyor yapmasi.harika canım. süslenince daha güzl olacaktır. hayırlı olsun.
hoşgeldin canım. oh güzel geçmiş günün. bebek şekerini ne yapacaksınız bende onu araştırıyorum. kendim yapmak istiyorum bari ona sarayım günler geçsin diyorum. sonra amannn kim uğraşcak diyorum :)
bide şekerleri mevlütte mi yoksa öncesinde mi dağıtacaksınız?
yapılacak o kadar çok iş varki... mayıs gelsin diye bekliyorum ama sabırsızlığımla ne yapacağım bilmiyorum
Insallah hersey yolunda gidiyordur. Neden oldugu konusunda doktorun yorumu var mi?? Bol bol sut ve yogurt tavsiye ediliyor canim, insallah farki kapatir minigin.uzun süredir sitedeki bir sorun yüzünden giremiyordum herkez iyidir umarım
bizde iyi sayılırız yarın belli olacak bakalım kızım 3 haftadır hiç gelişmemiş...
sola yatıp dinleniyorum bakalım......
Bekliyoruz cicileri canim. Ben e-bebek'ten cok alisveris yapmistim zamaninda. Sahibini de taniyoruz, guvenilir buluyorum.selam kızlar,
Eve yeni geldik sayılır biz de.. Allah'a şükür sonunda biz de bişeyler aldık. (sağlıkla,mutlulukla kullanırız inşallah).Bi ara fotolarını çekebilirsem eklerim..
Bu arada bazı şeyleri netten alıcaz..En çok alışveriş yaptığınız, güvenilir internet sitelerini yazar mısınız?
Olur tabii neden olmasin? Hic de sacma olmaz.güle güle kullan canım, çook güzel..
Aliver bulunsun canim. Zaten cok ucuz bir sey bir kac lira... Ne zaman neyin lazim olacagi hic belli olmuyor. Biz cok kullanmistik oglumda. Kizima da yenisini aldim, onceki artik pert olmustukızlar bişey sorucam sizce burun aspiratörü ilk etapta lazım olur mu??? yaz bebeği olacaklar ya... bilemedim...:26:
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Rabbim hepinizin bebeklerine daa daa güsellerini nasip etsin
nden olmasin canim bende bitek yatak alicam birde kucuk dolap gibi bisey dusunuyorum evim dar cunku olmassa bende dolabimdan yer acicam mercimegime:103:
zehra bebeginin odasi cook guzel iyi gunlerde kullansin ins. Cagla
kızlar bişey sorucam sizce burun aspiratörü ilk etapta lazım olur mu??? yaz bebeği olacaklar ya... bilemedim...:26:
iyi günlerde kullanın cnm çok beğendimm
Gunaydin kizlarUmarim herkes iyidir
Bugun bizim doktor kontrolumuz var. Bakalim benim minik neler yapiyor.
Kizlar haftasonu ne aklima geldi. Oglumu dogurduktan sonra koli koli malt icmistim ben. Adi vita-malt diye biseydi. Anormal sut yapiyor haberiniz olsun. Dun burada da buldum, cok sevindim. Tadi basta biraz garip geliyor ama ben alisinca bayilmistim. Hatta ozlemisim, dun ictim bir tane. Aklinizda olsun, sut sikintisi cekerseniz diye evde bir kac sise bulundurmanizi tavsiye ederim. Bir siseyi bir gune yayarak iciyordum o zaman ben. Internette bulabilirsiniz, malt icecegi diye yazin cikacaktir.
Dun burada 23 nisan senlikleri vardi, Sangay'daki Turkler toplandik. Etrafta surekli Turkce duymak cok iyi geldi. Cimenlere yayildik cocuklar da deli gibi kosturdular. Hamile olmanin verdigi avantaj da superdi, yemek kuyrugu vs. bekletmediler hic. Kizim orta mali oldu, gelen gobegimi elledi giden ellediBir de ne kadar cok Turk-Cinli evliligi varmis onu gorduk. Ortalikta yari cinli Turk cocuklar vardi. Melezler bir baska guzel oluyorlar.
Simdilik bizden haberler boyle. Insallah doktordan da sagsalim haberlerle donerim.
Uyanin artik yahu buralar cok issiz oluyor bu saatlerde :97:
.
Cok guzelmis canim. Saglikla gelip doldursun icini bebisin insallah.
zazezcim güle güle, sağlıklı günlerde kullansın kızçen odasını, çok güzel gercekten:)
canım ben de park yatak alıcam sanırım, ya da tekli mobilya yatak, bekarlıktan gardrobum var onu kullanacak şimdilik bebiş3-4 yaslarına gelince koydum kafama cilekten alıcam odasını kuzumun
herkese günaydınlar
ayrıca kızlar bebegimin puset ve oto koltugunda da karar kıldık, ama aynı renk yoktu, siparişi verdiler, geldiğinde alıcaz inşallah
Pierre Cardin Ps 705A Enigma Travel Sistem Bebek Arabası Puset | Ayhan Çocuk Gereçleri model bu, renk de pembesi olacak
gunaydın kızlar ..ıhslhh guzle bı hafta gecırırız ....calısınnca zor gelıyo vaalhı kalkması ..kızlar dun dıkkatımı cektı benım boyun kısmınmda mınık mınık et benlerı cıkmıs hemde bayagı var..sasırıdm cok ..sızdede varmı
iştee kızımın odasıııı inş. perdeleri,pufu aksesuarları gelince daa da güsel olucak
gunaydın kızlar ..ıhslhh guzle bı hafta gecırırız ....calısınnca zor gelıyo vaalhı kalkması ..kızlar dun dıkkatımı cektı benım boyun kısmınmda mınık mınık et benlerı cıkmıs hemde bayagı var..sasırıdm cok ..sızdede varmı
günaydın kızlar
bişey sorayım bu burun aspiratörü ne işe yarıyor acaba?ne zaman kullanıyoruz ?
çok sade ve şık aksesuarları gelince daha güzel olur iyi günlerde kullanın şimdidenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?