2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın
nasılsınız tontişler ve bebişler
biz çok güzel bir haftasonu geçirdik şimdide işe geldik :97:

zazez kızının odası gelmiş
çok güzel vala , sağlıkla kullanmak nasip olsun

günaydın canımm hepimiz için dediğin bi hafta geçer inşallahh sende boll boll teyzenlere annenlere gidersin o zaman

gunayydınlar kızlar herkese ii haftalar
ben bu h.sonu cok gezdim cok yoruldum
ama guzeldi suan acayip kasıklarım agrıyor:26:
merhaba pelincim, bende cumartesi akşamı Bilecik'e yakın bir arkadaşımın düğününe gittim,
sağolsun eşim hiç oynatmadı, şık şık yerimde oturdum durdum, adam evden çıkmadan yemin ettirdi yani düşün....
alt tarafı kocaeliden 1,5 saat ama artık yol beni gerçekten yoruyor arkadaşım....
öyle ki; dün akşam ve bu sabah bol bol karnım ağrıdı....
benim bu oğlan büyüdükçe galiba benim karnım daha çok ağrıycak...
sanırım izne erken ayrılmakla iyi bir iş yapacağım....

güle güle , iyi günlerde kullan arkadaşım....
günaydın kızlar

bişey sorayım bu burun aspiratörü ne işe yarıyor acaba?ne zaman kullanıyoruz ?
bebşin burnundaki mimikleri daha rahat alabilmek için gerekli bir alet...
ben ne olur olmaz diye vee marka bir tane aldım, çok ucuzdu, ya yada 3 tl gibi birşeydi....
elimin altında olsun da, mini minnacık burun deliklerinee be nasıl ulaşayım dimi ama....

bende onlardan yok bol bol çatlak var minik kuşum yaaaa.......
harita oldu desem göbeciğim yeridir yani...

japonescim sana da merhabalar.....
umarım kontrolün güzel geçer ve bize güzel güzel haberlerle gelirssin inşallah....

bence gurbet ellerde bu 23 nisan gibi ulusal bayramlar çok daha anlamlı geçer diye düşünüyorum,
senin içinde güzel olmuş....
bu arada melez bebeleri de merak ettim, bizim tatar bebeklerine benzer herhalde....
çok şirin olur onlar gerçekten.....

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, daha önce bende bakmıştımbu modele beğenmiştim açıkcası....
galba ben henüz bebek arabası almayacağım yada daha sonraya bırakacağım, bakalım....

günaydın baharcım, yok canım ben de et beni cıkmadı da yanagımda koca bir sivilce bas gösterdi
günaydın zazezcim ayy senin izin başladı de mi, ne güzel

canım biz de dün oto koltugunda pembesini gördük, arabası yoktu, katalogta arabasını da görünce istediler, ya pierre cardin de tümden cıkıyor tüm kılıflar, ikinci bebegimiz olursa değiştiririm, ama pembesi cok hosuma gitti, lila soluk, yeşil de eşim yeşil körü, herseyi kahve görmesin eşcağızım:90:

günaydın canım

dün bende banyodan sonra krem sürerken fark ettim bende de çıkmış 1 tane
eşime bak oğlunun hediyesi dedim güldük neden çıkıyor acaba
günaydın kızlar

günaydııın sevilcim valla burundaki ifrazattan ziyade genzine kacan sütü mamayı aspire etmek için kullanılıyormus canım yaaa
günaydın ladycim güle güle kullan aldıklarını, ben emzirme südyeni almadım, son ay alın diyorlar, ben bir gecelik bir pijama takımı aldım ama gecelik sayısını cogaltacagım

gunayydınlar kızlar herkese ii haftalar
ben bu h.sonu cok gezdim cok yoruldum
ama guzeldi suan acayip kasıklarım agrıyor:26:
günaydın pelincim, sabah ben de kasık agrısıyla kalktım ama gecti cok şükür. umarım senin de gecer

günaydın nurbencim, ama biz seni özleriz kiiii

günaydınn kızlaar bi p.tesi sendromu yaşıyorum gene yağmur vr felaket yorgunumm uykummm varrrr:97::97:
oy oy oyyy günaydın sedacım, o zaman hemen güzel bir kahvaltı yap, kasvetli havaya kış kış de, haftasonu ne yaptın, çok mu gezdin de yoruldun

herkese günaydın
nasılsınız tontişler ve bebişler
biz çok güzel bir haftasonu geçirdik şimdide işe geldik :97:
günaydııın iyiyiz zanım sen nasılsın bebişinle

günaydın canımm hepimiz için dediğin bi hafta geçer inşallahh sende boll boll teyzenlere annenlere gidersin o zaman

evet layyydy'cim,
aynen senin dediğin gibi, bo bol annişe ve teyziş e gidicem sizlerden haber alabillmek için...

yada başka hain bir planım var, bir vın almayı düşünüyorum ama kocişi bu konuya ikna etmek gerek...

gunaydın canım hayırlı haftaların olsun
guzel bi h.sonundan sonra işe gelmek
ne acı dimi

günaydınn kızlaar bi p.tesi sendromu yaşıyorum gene yağmur vr felaket yorgunumm uykummm varrrr:97::97:

gunaydın canım cık bakayım o sendromdan
havanın sıcak olması daha kotu be canım
şişicez

gunaydın canım oooh ne guzel sen yırttın
darısı bizim başımıza benim 6 haftam var daha
sende evde oturup ne yapıcan annnele teyzende
hem zaman gecer hem bizle gorusursun

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, daha önce bende bakmıştımbu modele beğenmiştim açıkcası....
galba ben henüz bebek arabası almayacağım yada daha sonraya bırakacağım, bakalım....

canım ben de arabayı cok düşünmüyordum acıkcası, oto koltugu da 50-60 liralık bişey alırım diyordum, ama onlara yakından baktım, ilk yatacagı koltuk olacagı için kemik gelişimde fizyolojisini bozmayacak bişey almaya karar verdik eşimle. pusetle ayrı ayrı alabiliyoruz ama zaten takım olsun dersek bulamayız diye ikisini bir arada cıkarıcaz işin içinden. biz bebek odası falan yapmıycaz bebegimize. ona verecegimiz parayı da bunlara harcıycaz sanırım:26:

ay inşallah canım ya ben dun cok yurudum
ondan oldu herhalde usengecligimden akşam
yemegi bile yemedim sabah yamyam gibi kalktım
işe geldim asansorde kendimden gectim hemen
su falan verdiler

ay olsu canım bizde cuma akşamı arkadaşlarla
gittim eglenceye bol bol masada oynadım benimkide
kaldırmadı o bebek için degil neymis efemdin nazar
degermis ne guldum ya tuvalete bile zor gittim utanmasa
kapalı kutuda yaşatacak beni

teşekkür ederimm

günaydın herkeslere... ne zamandır giremiyordum..inşallah sizler de minik yavrularınız da iyidir arkadaşlar.. şöyle bi baktım alışverşler yapılmış hazırlıklar görülmüş hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanın inşallah..bunları okudukça stresse giriyorum o kadar çok eksiğim var ki....

ay inşallah canım ya ben dun cok yurudum
ondan oldu herhalde usengecligimden akşam
yemegi bile yemedim sabah yamyam gibi kalktım
işe geldim asansorde kendimden gectim hemen
su falan verdiler

aaa o kadar kötü oldun, hay allah, geçmiş olsun canım. biz de cumartesi düğüne gittik arkadasımızın, teyzesi geldi beni zorluyor oyuna kalkayım diye, kalkmadım. dogru düşünmüş eşin nazar değerben inanırım valla, ki bana değdi, nazar boncuklu künyem düşmüş, kaybettim

gunaydın canım oooh ne guzel ben daha kendime
hiç bisey almadım ya gecelik sutyen iç camasırı
falan hep eksik yahuu ii gunlerde kullan canım
nasıl aldın bakayım sabahlık gecelik mi yoksa pijama
sabahlık mı?

günaydın kızlar

canım gunaydın bebişin ilk dogdugundan
itibaren burnunu temizlemek için minik
burunlarını silemeyecegimzi için

gunaydın canım benimde boyun bolgemde
cok cıktı ben bu hafta dr.uma sordum oluyormus
hamilelikden ve gecmiyormus dogumdan sonra
yatktırmak gerekiyormus benimde cok sinirim bozuldu

cetfefillii
çok gezdimm canımmm bu hafta düğün var ne giysem derdi başladı düz taban ayakkabıda düğüne hoş gitmez platform topuk ayakkabıya baktımm şükür buldum ama kıyafet bulamadım...kuaföre gittim dün bi bayan dedi ki kç aylık 6,5 deyince aa çok küçük karnın dedi ne kadarr sevindim dışarıdan o kadar kilolu görünmüyorum demek ki:118:

pelcelll
ayy canımm kış kış denmiyor vallaa fena uykum varrr... havada kötü basık nasıl çalışcam bugün bilmiorum hemen akşam olsunda eve gidelm

günaydın nurbencim, ama biz seni özleriz kiiii

kızlar......
gerçekten bende sizleri çok özliycem,
bana kalsa 5 hafta daha çalışmak çok ama çok istiyorum ama kociş beni Sakarya-Kocaeli arası taşımaktan yorulmuş ve artık ayrıl şu izne diyor,
bebeğimizle daha çok vakit geçiririm diyorum, yok diyor, istediğin kadar ücretiz kullan diyor...
zaten temmuzda Kocaeli'ye atamam olmazsa ben uzun bir süre dönmem önümüzdeki kışı çıkarır seneye bu mevsimde iş başı yaparım arkadaşlarım....
ammma atamam olursa ki; bana dua edin kızlar İNŞALLAH olur... o zaman 2 ay ücretsiz kullanır hemen işe başlarım.....

kızlar ben hastaneye gidiyorum raporumu alıcam
ordan okula gidicem
işlerimi halledip gelirim öpüldünüs hepinissss

günaydııın iyiyiz zanım sen nasılsın bebişinle

bizde iyiyiz bu hafta çabuk geçsin istiyorum cuma günü randevum var

gunaydın canım hayırlı haftaların olsun
guzel bi h.sonundan sonra işe gelmek
ne acı dimi

az kaldı diyip kendimi avutuyorum canım

melikenin face de belki görmüşsünüzdür ama görmeyenler için

[video=dailymotion;xhteal]http://www.dailymotion.com/video/xhteal_anne-karnynda-hareket-eden-bebek_lifestyle[/video]

bizde böyle olucaz

gercektenmı bı ılacı falan varıdr belkı yakızkardesım dua et yuuznde cıkmaıd ıdyoben dogumdan sonra gecer dıye dusunuyodum

evet canım ya artık aclıga hiç
dayanamıyorum hemen sekerim
dusuyor galiba fena oluyorum:2:
hadi ya bende cok inanırım nazara
ama sakınan gozede cop batar
hadi ya uzuldum canım benimde gecen
nazar boncuklu kolyem elimde kaldı içime
dusmus yani verdim tamire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…