aaa o kadar kötü oldun, hay allah, geçmiş olsun canım. biz de cumartesi düğüne gittik arkadasımızın, teyzesi geldi beni zorluyor oyuna kalkayım diye, kalkmadım. dogru düşünmüş eşin nazar değerben inanırım valla, ki bana değdi, nazar boncuklu künyem düşmüş, kaybettim
gunaydın canım oooh ne guzel ben daha kendime
hiç bisey almadım ya gecelik sutyen iç camasırı
falan hep eksik yahuu ii gunlerde kullan canım
Nasıl aldın bakayım sabahlık gecelik mi yoksa pijama
sabahlık mı?
Canım gunaydın bebişin ilk dogdugundan
itibaren burnunu temizlemek için minik
burunlarını silemeyecegimzi için
Gunaydın canım benimde boyun bolgemde
cok cıktı ben bu hafta dr.uma sordum oluyormus
hamilelikden ve gecmiyormus dogumdan sonra
yatktırmak gerekiyormus benimde cok sinirim bozuldu
bizde iyiyiz bu hafta çabuk geçsin istiyorum cuma günü randevum var
Az kaldı diyip kendimi avutuyorum canım
melikenin face de belki görmüşsünüzdür ama görmeyenler için
[video=dailymotion;xhteal]http://www.dailymotion.com/video/xhteal_anne-karnynda-hareket-eden-bebek_lifestyle[/video]
bizde böyle olucaz
sağol canım bende alayım diye çıkmadımda annemle dolaşırken öle hoşuma gitti nasılsa alınacak diye aldım pijama iki tane aldım biri spor biraz sabahlıkta pembe üzeri tantelli çok hoşuma gitti benimBi tane daha almayı istiyordum ama çok pahalı Daha bebeğinde eksikleride olunca
ya şekerli maden suyu gibi, ne biliyim ben sevemedim, hap olsa daha kolay yutulur sanki, aslında su alımım artıyor diye kullanmak istiyorum, hatta eşim her gün aldın mı diye soruyor, ben de her gün işyerine götürmeyi unuttum ayağı yapıyorum
sağol canım bende alayım diye çıkmadımda annemle dolaşırken öle hoşuma gitti nasılsa alınacak diye aldım pijama iki tane aldım biri spor biraz sabahlıkta pembe üzeri tantelli çok hoşuma gitti benimBi tane daha almayı istiyordum ama çok pahalı Daha bebeğinde eksikleride olunca
Kızlar bişey sorcam benim kaynana diyor ki ee doğurduktan sonra 3 ay sütyen takılmazmı süt gelmezmiş doğruluğu varmı bunun..bide hemen soğan sürerlermiş gögüse ucu yanmasın diye bnde krem almıştım kullanma diyor yaaa:26::26:
??? Hiç dumadım öyle bişey..hem soğan olur mu ya,kokar insan
slm temmuz bebeklerinin güsel annelerii
herkese ii pazarlar diliorum öncelikle
bis iyiyis son okul evrakları için uğraşıorumm
dün kızımın odası kurulduuuuAllahım öyle güsel bi telaşe kiii
Rabbim bu heycanlarımızın sonununda hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
iyi yapmışsın arkadaşım sanırım bende öyle birşey yapıcam, yazık günah ya o kadar para.......bende cumartesi gittim sabahlıklı-gecelik almaya
hamile için olanı 130 milyon dedi
dedim ne yaptın altınmı var dikişinde
sonra bir üst mağzada hamile için olmayan ama çok şık sabahlıklı geceliği bedeni xl olarak 30 tl ye aldım
bende aynen böyle düşünüyorum pijama olayı en az 25-30 gün sonra başlar herhalde....doğumdan sonra pijamayı tuvalette aşağı yukarı çekmek zor oluyormuş arkadaşlar. mümkünse gecelik sabahlık tercih edin.
bende cumartesi gittim sabahlıklı-gecelik almaya
hamile için olanı 130 milyon dedi
Dedim ne yaptın altınmı var dikişinde
sonra bir üst mağzada hamile için olmayan ama çok şık sabahlıklı geceliği bedeni xl olarak 30 tl ye aldım
Kızlar bişey sorcam benim kaynana diyor ki ee doğurduktan sonra 3 ay sütyen takılmazmı süt gelmezmiş doğruluğu varmı bunun..bide hemen soğan sürerlermiş gögüse ucu yanmasın diye bnde krem almıştım kullanma diyor yaaa:26::26:
sende güle güle kullan canım evet yani hamile olunca fiyatı 2 kat kabartmaya ne gerek varr bilmiom heryerde böle yani
tamam annecim sütümüz olsun, sürerim ben soğanı de, ama sürme....Kızlar bişey sorcam benim kaynana diyor ki ee doğurduktan sonra 3 ay sütyen takılmazmı süt gelmezmiş doğruluğu varmı bunun..bide hemen soğan sürerlermiş gögüse ucu yanmasın diye bnde krem almıştım kullanma diyor yaaa:26::26:
hoşgeldin şekerim....günaydın herkeslere... ne zamandır giremiyordum..inşallah sizler de minik yavrularınız da iyidir arkadaşlar.. şöyle bi baktım alışverşler yapılmış hazırlıklar görülmüş hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanın inşallah..bunları okudukça stresse giriyorum o kadar çok eksiğim var ki....
nekızlar ben hastaneye gidiyorum raporumu alıcam
ordan okula gidicem
işlerimi halledip gelirim öpüldünüs hepinissss
büyüklerimiz daha iyi bilir ama krem sürmemenizi tavsiye ederim. cilt kremi emer süte karışır dikkat edin. göğsünüz acırsa bal mumu eritip sürün göğsünüze.
tamam annecim sütümüz olsun, sürerim ben soğanı de, ama sürme....
bu kadar kolay..... hem kayninişin gönlü olsun hemde senin......
en iyi sen bilirsin de ama yyine kendi bildiğinden geçme arkadaşım.....
hoşgeldin şekerim....
aynen bende strese giriyordum ama bu haftadan itibaren izne ayrılacağım fikrine alıştırdığım için kendimi artık herşeyimi yavaş yavaş hallederim diyorum bakalım....
nurbencimmm ahh ne uyanıktırr o kaynanamkendi eliyle yapmazsa içi rahat etmez herşeyime vırvır karışır bebek olunca napıcam onu bilmiyorum..çalışmasam kafayı yerdm sanırsam:97:
negüzel ne güzel..... .....
artık yavaş yavaşhamişler evlerine çekilip,
prens ve prensesleri ie daha çok başbaşa vakit geçirecekler...
büyüklerimiz daha iyi bilir ama krem sürmemenizi tavsiye ederim. cilt kremi emer süte karışır dikkat edin. göğsünüz acırsa bal mumu eritip sürün göğsünüze.
günaydınn. Aneem iice doğum hazırlıklarına başladık mı yaa.. Korkuommben:18:
günaydın canım evet aynen benim mobilyada belli oldu hayırlısı ile haziranda gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?