2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten ben nazara inanıyorum,
ALLAH hepimizi ve bebiklerimizi kem gözlerden korusun, öyle kalabalık ortamlara girince mutlaka bir felak ve nas okuyun kızlar....

sağol canım bende alayım diye çıkmadımda annemle dolaşırken öle hoşuma gitti nasılsa alınacak diye aldım pijama iki tane aldım biri spor biraz sabahlıkta pembe üzeri tantelli çok hoşuma gitti benim Bi tane daha almayı istiyordum ama çok pahalı Daha bebeğinde eksikleride olunca

görmüştüm sadece başını izleyebildim çıkacak gibi sanki ben korkarımm öleee

bende cumartesi gittim sabahlıklı-gecelik almaya
hamile için olanı 130 milyon dedi
dedim ne yaptın altınmı var dikişinde
sonra bir üst mağzada hamile için olmayan ama çok şık sabahlıklı geceliği bedeni xl olarak 30 tl ye aldım

daha önce bununla ilgili bişiler yazmıştım. magnezyumun hapını kullanabilrsiniz. dr a sorun o yardımcı olacaktır size. içmemek çok sağlıksız. çocuğunuza da kendinize de yapmayın bunu

doğumdan sonra pijamayı tuvalette aşağı yukarı çekmek zor oluyormuş arkadaşlar. mümkünse gecelik sabahlık tercih edin.

Kızlar bişey sorcam benim kaynana diyor ki ee doğurduktan sonra 3 ay sütyen takılmazmı süt gelmezmiş doğruluğu varmı bunun..bide hemen soğan sürerlermiş gögüse ucu yanmasın diye bnde krem almıştım kullanma diyor yaaa:26::26:

??? hiç dumadım öyle bişey..hem soğan olur mu ya,kokar insan

negüzel ne güzel, ALLAH bebeğinle o odada güzel güzel zamanlar geçirmeyi nasip etsin arkadaşım...
iyi yapmışsın arkadaşım sanırım bende öyle birşey yapıcam, yazık günah ya o kadar para.......
ben zaten gecelik olayını pek sevmem, sırf kanamam falan olursa dikişlerim vs acır diye gecelik kullanmayı düşünüyorum ilk zamanlar...

doğumdan sonra pijamayı tuvalette aşağı yukarı çekmek zor oluyormuş arkadaşlar. mümkünse gecelik sabahlık tercih edin.
bende aynen böyle düşünüyorum pijama olayı en az 25-30 gün sonra başlar herhalde....

sende güle güle kullan canım evet yani hamile olunca fiyatı 2 kat kabartmaya ne gerek varr bilmiom heryerde böle yani

Son düzenleme:

büyüklerimiz daha iyi bilir ama krem sürmemenizi tavsiye ederim. cilt kremi emer süte karışır dikkat edin. göğsünüz acırsa bal mumu eritip sürün göğsünüze.

tamam annecim sütümüz olsun, sürerim ben soğanı de, ama sürme....
bu kadar kolay..... hem kayninişin gönlü olsun hemde senin......
en iyi sen bilirsin de ama yyine kendi bildiğinden geçme arkadaşım.....

hoşgeldin şekerim....
aynen bende strese giriyordum ama bu haftadan itibaren izne ayrılacağım fikrine alıştırdığım için kendimi artık herşeyimi yavaş yavaş hallederim diyorum bakalım....

kızlar ben hastaneye gidiyorum raporumu alıcam
ordan okula gidicem
işlerimi halledip gelirim öpüldünüs hepinissss
ne güzel negüzel..........
artık yavaş yavaş hamişler evlerine çekilip,
prens ve prensesleri ie daha çok başbaşa vakit geçirecekler...

büyüklerimiz daha iyi bilir ama krem sürmemenizi tavsiye ederim. cilt kremi emer süte karışır dikkat edin. göğsünüz acırsa bal mumu eritip sürün göğsünüze.
bal mumu mu yaa onuda ilk defa duyuyorum bi araştırım..

günaydınn. aneem iice doğum hazırlıklarına başladık mı yaa.. korkuommben:18:

ben krem sürücem açıkcası,
zaten bebek emmeden önce de gögsüde yıkayıp karbonatlı su ile silmek gerekiyor....
ben öyle yapmayı düşünüyorum, bunu birçok kişye de sordum...
bal mumu falan süremem gibi geliyor bana...

günaydınlarrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.tabi görüme doyum olmaz doyamadım anneme. ama kardeşimi aldım geldim.bideee kendime ve bebişime çok güzel ciciler aldım.annemin aldıklarını gördüm bayıldımmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…