2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok güsel canım. ben de park yatakla bebişimin kıafetlerini aldım sadece. daha bi sürü işim var

güle güle kullan canım bende hala karar veremedim beşikmi park yatakmı diye oda yapsammı yapmasammı onada karar veremedim hepsi muallak ya kararsızlıkta çok kötü eşim sorup duruyo napalım hadi bişler yapalım diye ben daha dur diyom en sonu bebişim gelip hekndi seccek galiba

günaydın canımm evett hiçç sormaa bende çok korkuyorum annem son ayında o kadr ağırlaşırkınki diyor artık doğursam dersin diyor

valla öle görünüor. ama hergün yürüyüşe başlıcam artık ben böle olmıcak. belki daha hafifleşiriz biras.

benim çalışma masam kitaplık ve küçük dolabım var takım. yatağı yoktu. kendi odamdaydı bekarken.o yüzden park yatak aldım 3-5 yaşına kadar kullanıp o takıma uygun bi yatak alıcam sadece bölece oda takımı olacak. oyüzden öle aldım. ama olmasa da park yatak sorası genç odası alırdım. mobilya beşikler çok ağır gibi gelio bana taşıması kaldırması vs. küçülünce napcam ben o yatağı. bi de yatak olanları var ama o da normal boyut gibi yatak olmuomuş biras daha küçük oluomuş. en azından park yatağı kaldır koy 2. cocuga tekrar kullanırsın die düşündüm ben. sen de karar verip al canım bi an önce.o aklından çıksın en azından

günaydınn. aneem iice doğum hazırlıklarına başladık mı yaa.. korkuommben:18:
şaka maka az kaldı ve hazırlıklara gerçekten başladık kızlar....
hoşgeldin...... ciciler hayırlı uğurlu olsun.......
:86::86::86::86: alemsin kız...

aynen benimde daha dolu işim varrr son ayda çok ağırlaşırsın diyorlar yapamazsın ancak yatarsın diyorlar ayy napcaz bilmiyorumm..:97:

ya nie böle diip duruolar insana ya ağırlaşırsın yatarsın die. ağırlaşmıcaz kardeşim yatmıcaz da. hergün yürüyüş yapıcaz. pelvik egzerzleri yapıcaz. fırt die doğuruvericez inşallahh..

bende hiç kullanmam gecelik
ebru hamile giyimden bi tane pijama takımı aldım birde cumartesi gecelik aldım yeter herhalde :44:

sende güle güle kullan canım evet yani hamile olunca fiyatı 2 kat kabartmaya ne gerek varr bilmiom heryerde böle yani

80 tl den aşağa yok tu bgenim gördüğüm
sadece gecelik değil hamile dedin mi herşey pahalı
onuda lcw nin xl badileriyle kapatıyorum

büyüklerimiz daha iyi bilir ama krem sürmemenizi tavsiye ederim. cilt kremi emer süte karışır dikkat edin. göğsünüz acırsa bal mumu eritip sürün göğsünüze.

bal mumunu biz işyerinde kabloları kalınlaştırmak için kullanıyoruz
memeye sürülürmü yaa
hem kremlerin çoğu bebeğe zararsız...

Son düzenleme:

ay aynen vallaa...tuhaf oluyorum yok karnın daha çok büyür de eşim tatile gidelm diyor yok tadını alamazsın..sinir oluyorum vallaa

ayy hadi inşallahh ama ben şimdiden 12 kilo aldımmm ve kendimi çokkkk ağır hissediyom

evet kızlar hamile ve lohusa diyince fiyatlar fırlıyor.uzun zamandır bişey almadığım için hakettiğim düşündüm ve çok güzel bi 3 lü pijama takımı,2 li bi gecelik takımı aldım.biri pembiş,biri kırmızı.ikisine uygun taç da aldım.bebek şekerimizide beğendim.annemin ellerine,emeğin ve parasına sağlık benii salona soktu hadi bak bakalım bebişinin eşyalarına die.2 tane 3 lü koltuğun üstü dolu eşya almış.ben alamıyorum die hep paniktim ama annem herşeyi hatta benim düşünemedğim şeyleri bile almış.kızlar nasıl güzeller anlatamam size.ama tokata getirmedim çünkü bizde adettir bebek dürüsü gelir.o zaman bohçalarla getircek annem.hele kızlar bi mevlüt kıyafeti almış analı kızlı takım bittimm

ay bu arada arkadaşım bana bebek hediyesini almış. çok güsel bir bebek anı defteri. 1 yaşına kadar yaptıı herşeyi yazabileceğin fotolarını yapıştıracağın çk güsel birşeyyy. çok sevindmm

analarrr analarr herşeyi düşünürr. güle güle kullan canımmmm

ay aynen vallaa...tuhaf oluyorum yok karnın daha çok büyür de eşim tatile gidelm diyor yok tadını alamazsın..sinir oluyorum vallaa
kim dio tadını alamassın

ayy hadi inşallahh ama ben şimdiden 12 kilo aldımmm ve kendimi çokkkk ağır hissediyom

ben de 10.5 aldım ağırlaşıon ama oturdukça daha kötü oluo insan. dün ayağımın üstüne oturmuşum sandalyede. ayağım bir morarmış ki inanamadım boya sandım.. korku filmi gibiydi ya ayağım

günaydınn. aneem iice doğum hazırlıklarına başladık mı yaa.. korkuommben:18:

aynen ,ne çabuk geçiyo zaman yaw.. beni de korku sarıyo yavaş yavaş aklıma getirmemeye çalışıyorum..

maaşallah ne imreniyorum.. bize kimse bişey almıyo. annem çok yaşlı ve zaten köyde oturuyo bişey alma imkanı yk. kayınvalidemde bizden almasın yeter zaten..

sayıyom sayıyom 12 hafta var daha var ya diorum sora haziran sonu temmuz die düşününce annaam az kaldı diom.

çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…