günaydınn. Aneem iice doğum hazırlıklarına başladık mı yaa.. Korkuommben:18:
çok güsel canım. ben de park yatakla bebişimin kıafetlerini aldım sadece. daha bi sürü işim var
ben krem sürücem açıkcası,
zaten bebek emmeden önce de gögsüde yıkayıp karbonatlı su ile silmek gerekiyor....
ben öyle yapmayı düşünüyorum, bunu birçok kişye de sordum...
bal mumu falan süremem gibi geliyor bana...
çok güsel canım. ben de park yatakla bebişimin kıafetlerini aldım sadece. daha bi sürü işim var
günaydın canımm evett hiçç sormaa bende çok korkuyorum annem son ayında o kadr ağırlaşırkınki diyor artık doğursam dersin diyor
güle güle kullan canım bende hala karar veremedim beşikmi park yatakmı diye oda yapsammı yapmasammı onada karar veremedim hepsi muallak yakararsızlıkta çok kötü eşim sorup duruyo napalım hadi bişler yapalım diye ben daha dur diyom en sonu bebişim gelip hekndi seccek g aliba
şaka maka az kaldı ve hazırlıklara gerçekten başladık kızlar....günaydınn. aneem iice doğum hazırlıklarına başladık mı yaa.. korkuommben:18:
hoşgeldin...... ciciler hayırlı uğurlu olsun.......günaydınlarrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.tabi görüme doyum olmaz doyamadım anneme.ama kardeşimi aldım geldim.bideee kendime ve bebişime çok güzel ciciler aldım.annemin aldıklarını gördüm bayıldımmmmmmmmmmmm
güle güle kullan canım bende hala karar veremedim beşikmi park yatakmı diye oda yapsammı yapmasammı onada karar veremedim hepsi muallak yakararsızlıkta çok kötü eşim sorup duruyo napalım hadi bişler yapalım diye ben daha dur diyom en sonu bebişim gelip hekndi seccek g aliba
aynen benimde daha dolu işim varrr son ayda çok ağırlaşırsın diyorlar yapamazsın ancak yatarsın diyorlar ayy napcaz bilmiyorumm..:97:
iyi yapmışsın arkadaşım sanırım bende öyle birşey yapıcam, yazık günah ya o kadar para.......
ben zaten gecelik olayını pek sevmem, sırf kanamam falan olursa dikişlerim vs acır diye gecelik kullanmayı düşünüyorum ilk zamanlar...
sende güle güle kullan canım evet yani hamile olunca fiyatı 2 kat kabartmaya ne gerek varr bilmiom heryerde böle yani
büyüklerimiz daha iyi bilir ama krem sürmemenizi tavsiye ederim. cilt kremi emer süte karışır dikkat edin. göğsünüz acırsa bal mumu eritip sürün göğsünüze.
ya nie böle diip duruolar insana ya ağırlaşırsın yatarsın die. ağırlaşmıcaz kardeşim yatmıcaz da. hergün yürüyüş yapıcaz. pelvik egzerzleri yapıcaz. fırt die doğuruvericez inşallahh..
ya nie böle diip duruolar insana ya ağırlaşırsın yatarsın die. ağırlaşmıcaz kardeşim yatmıcaz da. hergün yürüyüş yapıcaz. pelvik egzerzleri yapıcaz. fırt die doğuruvericez inşallahh..
ayy hadi inşallahh ama ben şimdiden 12 kilo aldımmm ve kendimi çokkkk ağır hissediyom
evet kızlar hamile ve lohusa diyince fiyatlar fırlıyor.uzun zamandır bişey almadığım için hakettiğim düşündüm ve çok güzel bi 3 lü pijama takımı,2 li bi gecelik takımı aldım.biri pembiş,biri kırmızı.ikisine uygun taç da aldım.bebek şekerimizide beğendim.annemin ellerine,emeğin ve parasına sağlık benii salona soktu hadi bak bakalım bebişinin eşyalarına die.2 tane 3 lü koltuğun üstü dolu eşya almış.ben alamıyorum die hep paniktim ama annem herşeyi hatta benim düşünemedğim şeyleri bile almış.kızlar nasıl güzeller anlatamam size.ama tokata getirmedim çünkü bizde adettir bebek dürüsü gelir.o zaman bohçalarla getircek annem.hele kızlar bi mevlüt kıyafeti almış analı kızlı takım bittimm
kim dio tadını alamassınay aynen vallaa...tuhaf oluyorum yok karnın daha çok büyür de eşim tatile gidelm diyor yok tadını alamazsın..sinir oluyorum vallaa
ayy hadi inşallahh ama ben şimdiden 12 kilo aldımmm ve kendimi çokkkk ağır hissediyom
günaydınn. aneem iice doğum hazırlıklarına başladık mı yaa.. korkuommben:18:
evet kızlar hamile ve lohusa diyince fiyatlar fırlıyor.uzun zamandır bişey almadığım için hakettiğim düşündüm ve çok güzel bi 3 lü pijama takımı,2 li bi gecelik takımı aldım.biri pembiş,biri kırmızı.ikisine uygun taç da aldım.bebek şekerimizide beğendim.annemin ellerine,emeğin ve parasına sağlık benii salona soktu hadi bak bakalım bebişinin eşyalarına die.2 tane 3 lü koltuğun üstü dolu eşya almış.ben alamıyorum die hep paniktim ama annem herşeyi hatta benim düşünemedğim şeyleri bile almış.kızlar nasıl güzeller anlatamam size.ama tokata getirmedim çünkü bizde adettir bebek dürüsü gelir.o zaman bohçalarla getircek annem.hele kızlar bi mevlüt kıyafeti almış analı kızlı takım bittimm
kim dio tadını alamassın
ben de 10.5 aldım ağırlaşıon ama oturdukça daha kötü oluo insan. Dün ayağımın üstüne oturmuşum sandalyede. Ayağım bir morarmış ki inanamadım boya sandım.. Korku filmi gibiydi ya ayağım
aynen ,ne çabuk geçiyo zaman yaw.. beni de korku sarıyo yavaş yavaş aklıma getirmemeye çalışıyorum..
sayıyom sayıyom 12 hafta var daha var ya diorum sora haziran sonu temmuz die düşününce annaam az kaldı diom.
maaşallah ne imreniyorum.. bize kimse bişey almıyo. annem çok yaşlı ve zaten köyde oturuyo bişey alma imkanı yk. kayınvalidemde bizden almasın yeter zaten..
kaynanammmm
kaynanammmm
kaç kilo ile hamiş kaldın kaç kilosun tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?