2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hamile dönemi bitsin emzirme de bitince dukan diyetine başlıcam< araştırdım güsel bişi

ayy hadi inşallahh ama ben şimdiden 12 kilo aldımmm ve kendimi çokkkk ağır hissediyom

al bendende o kadar artık geceleri sağımdan soluma dönerken oturup öle öbür tarafıma dönüyorum yoksa öbür türlü tısıltımla eşimi uyandırıyorumm

güle güle kullansınn bebişin canım anneler bitanedirr

Benim arkadaşlardan hayır yok

canım benim Allah size sağlık güç kuvvet versin kendiniz alırrsınız.annem bu kadar almasa mecbur ben alıcam.sen de eksiklerini gördükçe alırsın sıkma canını.eşim tarafından bizim de tık yok.canları sağolsun diecemiycem bu onlara yol su elektirik olarak dönecek çünkü alma imkanları filan var gayet de şehir merkezindeler

kızlar hamile dönemi bitsin emzirme de bitince dukan diyetine başlıcam< araştırdım güsel bişi

ben de ben de katılıyım mı?? korkudan tartıya çıkamıyorum..

aynen o amme hizmetleri benim tarafımdan da bilahare iletilecek malum şahıslara..

sende kendi zevkine göre kafana göre alırsın canım ne güzel benimde kaynanam almış ama ne aldığını görmedim bile almamış gibi davranıom o yüzden allah sağlık versinde

bende 65 le kaldım şu an 74

valla bu hesap işini ben de pek kıvıramıyom.kaç aylık hamileyim kimi 7 diyo,kimi 6.5. bi de matematikçiyim ben..

hera arkadaşın bu konuda hesabı benim aklıma çok yattı sizde yollıyım

ben de ben de katılıyım mı?? korkudan tartıya çıkamıyorum..

aynen o amme hizmetleri benim tarafımdan da bilahare iletilecek malum şahıslara..

valla baya bi araştırdım. yapıcam kafaya koydum. bu grup aynen dukan diyeti grubuna taşınabiliris ama emzirme döneminde uygulanmıo. kitabıvar. bunu uygulayanların blogları var. sağlığa da zararlı değilmiş.

bi park yatağını bi de ana kucağını aldık oğlumun.. eşim yaz sezonu açılsın daha güzelleri çıkar diye diye oyalıyo beni..:18::18::18::18::18: bazen yetişmezse diyorum sonra da amannnnn çıkar bikaç günde alıveririz diyorum..

sayıyom sayıyom 12 hafta var daha var ya diorum sora haziran sonu temmuz die düşününce annaam az kaldı diom.

çok şaşırdım
niye ki canım...
ben daha fazla aldım canım 65 le kaldım 80 im şimdi
o nasıl bi diyetmiş canım bi bakım bende araştırayım

niye ki canım...

ben daha fazla aldım canım 65 le kaldım 80 im şimdi

o nasıl bi diyetmiş canım bi bakım bende araştırayım

hep kaynanalardan çıkar böle laflar o yüzden şaşırmadım yani:) araştır bi bakalım uygularıs hep beraber

yatağını falan almışınız canım diğerlerinide bi hafta sonu çıksanız hemen alınacak şeyler zaten kasma kendini boşuna

nası buldun bunu ya. Hatırlıorum ben de mantıklı ama. Benim 7 ay bitti 6.5ay demicemm banane

bende 7. Ayın içindeyim diyomm

hep kaynanalardan çıkar böle laflar o yüzden şaşırmadım yani:) araştır bi bakalım uygularıs hep beraber

amannn takan kim ki bu arada canım kafam karıştı benim..şimdi ana kucağını dışarıda baba kucağını evde mi kullanıyoz..bunalarıda alıcaz dimii?

amannn takan kim ki bu arada canım kafam karıştı benim..şimdi ana kucağını dışarıda baba kucağını evde mi kullanıyoz..bunalarıda alıcaz dimii?

oto koltuğu ana kucağı bi arada bebekarabasına monte olanlardan a lcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…