bende hiç kullanmam gecelik
ebru hamile giyimden bi tane pijama takımı aldım birde cumartesi gecelik aldım yeter herhalde :44:
80 tl den aşağa yok tu bgenim gördüğüm
sadece gecelik değil hamile dedin mi herşey pahalı
onuda lcw nin xl badileriyle kapatıyorum
bal mumunu biz işyerinde kabloları kalınlaştırmak için kullanıyoruz
memeye sürülürmü yaa
hem kremlerin çoğu bebeğe zararsız...
gerçekten analar bir başka,evet kızlar hamile ve lohusa diyince fiyatlar fırlıyor.uzun zamandır bişey almadığım için hakettiğim düşündüm ve çok güzel bi 3 lü pijama takımı,2 li bi gecelik takımı aldım.biri pembiş,biri kırmızı.ikisine uygun taç da aldım.bebek şekerimizide beğendim.annemin ellerine,emeğin ve parasına sağlık benii salona soktu hadi bak bakalım bebişinin eşyalarına die.2 tane 3 lü koltuğun üstü dolu eşya almış.ben alamıyorum die hep paniktim ama annem herşeyi hatta benim düşünemedğim şeyleri bile almış.kızlar nasıl güzeller anlatamam size.ama tokata getirmedim çünkü bizde adettir bebek dürüsü gelir.o zaman bohçalarla getircek annem.hele kızlar bi mevlüt kıyafeti almış analı kızlı takım bittimm
anlamlı ve güzel bir hediye arkadaşım...ay bu arada arkadaşım bana bebek hediyesini almış. çok güsel bir bebek anı defteri. 1 yaşına kadar yaptıı herşeyi yazabileceğin fotolarını yapıştıracağın çk güsel birşeyyy. çok sevindmm
o gitmiş de tadını alamamış da mı sana söylüyo??herşeylere de burunlarını sokmasalar çatlarlar zaten..
ev için olanlarda var hani onada baba kucağı denyo sanırsam ondan gereekk olmazmı?oto koltuğu ana kucağı bi arada bebekarabasına monte olanlardan a lcam ben
gerçekten analar bir başka,
TÜM ALDIKLARINIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN ARKADAŞIM....
gerçi kayınvaldeminde hakkını yemiyim kadıncağız aanay gitti geldi de yine de birşeyler almış gelmiş...
ama annem doldurmuş, banyo tası, küvetinden tutta akla gelen herşeyleri almış,
sadece hastaneçıkışı ve zıbın türü şeyler kaldı galiba ama hepsini bir arada göremeyince yinede insan ne eksik ne tam pek göremiyor...
aynen adetmiş, annemde bohça yapıp getirecekmiş,
aman zaten şimdi getirmesin evin her yeri her yerde, bu hafta sonu ancak eşim kitaplarının yarısını ofise taşıdı, bu cumadan sonrada ben gereken hazırlıklara başlıyacağım İNŞALLAH...
anlamlı ve güzel bir hediye arkadaşım...
bende ona benzer, orjinal birşey almayı düşünüyorum ...
sedacım, arkadaşa katılıyorum..........
günaydın kızlar nasılsınız bakalım...ben çok iyiyim...güneş yüzünü gösterdi nihayet eskişehirde....hava güzel olunca içim kıpır kıpır oluyo...az kaldı...dün doğum sonrası giymek için pijama takım aldım senfoniden...indirim varmış....110 etiket fiyatı ben 55 e aldım...hatta kızkardeşime de aldık aynısından...resmini ekledim...
Eki Görüntüle 184012
gunaydın kızlar hepineze güzel haftalar
geçmişi okudum bebeişlerinı görenler olmuş hepsınn kilosu çok güzle maşallah sağlıkla gelsınler inşallah
bende yarın görücem inşallah çok heycanlanıyorum dunden beri
1 aydır görmemiştim oğluşumu bakalım nekadar oldu çok özledım
günaydın kızlar nasılsınız bakalım...ben çok iyiyim...güneş yüzünü gösterdi nihayet eskişehirde....hava güzel olunca içim kıpır kıpır oluyo...az kaldı...dün doğum sonrası giymek için pijama takım aldım senfoniden...indirim varmış....110 etiket fiyatı ben 55 e aldım...hatta kızkardeşime de aldık aynısından...resmini ekledim...
Eki Görüntüle 184012
Geçmişi okudum bebeişlerinı görenler olmuş hepsınn kilosu çok güzle maşallah sağlıkla gelsınler inşallah
Eki Görüntüle 184012
geçmişi okudum bebeişlerinı görenler olmuş hepsınn kilosu çok güzle maşallah sağlıkla gelsınler inşallah
valla benimde göbeğimin alt tarafı deli gibi kaşınıyor...ben bi ara deri bile döktüm tıpkı güneşte yanarsın da sonra böle derin kalkıp dökülür ya öyle...kızımda krem falan kullanmadım hadi bunda kullanıyım dedim ama pek fayda etmedi...öyle kaşınıyor ki kanatıcam nerdeyse...ya kızlar çatlaklardan naber?? çok kaşınıyorum ben ığğğh,çatlıyo muyum acaba??
güle güle kullan fıstık
ben yıllardır pijama olarak senfoni alırım çok memnunum
hatta bu böbekle bile giyiyom
1. senifer
2. layyydy
3. katre_inur
4. g_sezen
5. **garfield**
6. sedahayri27
7. NuRBeN
8. mineeeeeee
9. cetrefilli
10. elanurkr
günaydın kızlarrr hava çok güzelll bugün yaz geldi galiba ege kıyılarınaaa denize girenler var iki gündürrr yarın bebişimimiz görmeye gideceğiz enson 20 martta görüşmüştük kızımızlaa büyümüştür artıkk boyu kilosunu çok merak ediyorumm sizlerle paylaşırım akşama ben daha hazırlıklarıma başlamadım içbirşey almadımm bu ayıda çıkaralım yavaş yavaş başlarım artıkk güle gülee sağlıklı kullanırsınz eşyalarınız umarım hazırlıklarınız takip ediyorum buradan fikir sahibi oluyorum sayenizde teşekkürler... herkesi bir telaş heyecan sarmaya başladıı galiba benim bile şimdiden uykusuzluklarım başladı sizdede öylemi çabuk yoruluyor çabuk acıkıyor ama uykuyla aramız yok galiba oysaki dinlenmemiz lazım nasıl yaparız artık bilemiyorum benim kızda uykusuzmu olacak acabaa ....
karnım kaşınıyooooooooo,hart hart hart....
[sıze="3"]karnım atıo pıt pıtt......
1. senifer
2. layyydy
3. katre_inur
4. g_sezen
5. **garfield**
6. sedahayri27
7. NuRBeN
8. mineeeeeee
9. cetrefilli
10. elanurkr
günaydın kızlarrr hava çok güzelll bugün yaz geldi galiba ege kıyılarınaaa denize girenler var iki gündürrr yarın bebişimimiz görmeye gideceğiz enson 20 martta görüşmüştük kızımızlaa büyümüştür artıkk boyu kilosunu çok merak ediyorumm sizlerle paylaşırım akşama ben daha hazırlıklarıma başlamadım içbirşey almadımm bu ayıda çıkaralım yavaş yavaş başlarım artıkk güle gülee sağlıklı kullanırsınz eşyalarınız umarım hazırlıklarınız takip ediyorum buradan fikir sahibi oluyorum sayenizde teşekkürler... herkesi bir telaş heyecan sarmaya başladıı galiba benim bile şimdiden uykusuzluklarım başladı sizdede öylemi çabuk yoruluyor çabuk acıkıyor ama uykuyla aramız yok galiba oysaki dinlenmemiz lazım nasıl yaparız artık bilemiyorum benim kızda uykusuzmu olacak acabaa ....
1. senifer
2. layyydy
3. katre_inur
4. g_sezen
5. **garfield**
6. sedahayri27
7. NuRBeN
8. mineeeeeee
9. cetrefilli
10. elanurkr
valla benimde göbeğimin alt tarafı deli gibi kaşınıyor...ben bi ara deri bile döktüm tıpkı güneşte yanarsın da sonra böle derin kalkıp dökülür ya öyle...kızımda krem falan kullanmadım hadi bunda kullanıyım dedim ama pek fayda etmedi...öyle kaşınıyor ki kanatıcam nerdeyse...
saolbende hep ordan alırım...güzel ürünleri var dayanıklı....ben eşiminkilere geçiş yaptım kızıyor benim giycek bişeyim kalmadı diye...napalım idare etcez artık...
1. senifer
2. layyydy
3. katre_inur
4. g_sezen
5. **garfield**
6. sedahayri27
7. NuRBeN
8. mineeeeeee
9. cetrefilli
10. elanurkr
gğnaydınn canım bizim burdada hala yağmuralr var ve havada kapalıbendede sola sağa dönme problemim çok oluyor 1 haftadır daha da çok olmaya başladı hayırlıısı ile doğsalardı
valla ben nerdeyse 2 saate bi acıkıyorum hemde tıka basa yediğim halde...dün akşam 8 de yedik 10.30 da acıktım dedim evdekilerin hepsi daha ne diyelim diye tepki gösterdi...uykuya gelince bende gece pek uyuyamıyorum...sağa yatmayayım diyorum toplar damar davasına...sol tarafım ezildi iyce, sırt üstü rahat edemiyorum karnım çok geriliyo...süt içiyorum ama yok sabaha karşı uyuyorum sonra gün boyu esniyorum...bu saatlerde çalışmayıp evde olsam kestircem ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?