2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aminnnn,aminnnn.....

hehee hani kaplumbağaları ters çevirirler de bi türlü düzeltemez ya kendini sabahları aynen o pozisyondayım ben... ağırlık merkezim değişti debeleniyorum debeleniyorum kalkamıyorum..

ayy aynen hiçç demeee birde bi yerde okumuştum bebe anne karnında nasıl düzene alışırsa dünyaya gldikten sonrada öylr olurmuş..eşim diyo ki canım o zaman kuşkun olmasın gece erkenden yatacak günboyuda uyuyacak dedim valla iş yerinde uyukluyorumm hiç deme..gülüyoo geceeleri kabus gibi ama kalkıyorum arada karnım ağrıyo diyorum annemde hayır büyüyor artık kemiklenmeye başlar ondan öyler hissedersin diyor.:97::97:

günaydın kızlar, alıntılarla uzun cevapları sonra yazıcam şimdi biraz acelem var da..
gecelik pijama olayından bahsetmişsiniz
benim samsun'da aldığım mağazanın internet sitesinde fiyatları daha ucuz, sinir oldum eve gelince..
bakın isterseniz..gerçi internet sitesinden alışveriş yapmadım ben hiç, güvenilir mi bilmiyorum yani..
Hamile&Lohusa - BAYAN

günaydın kızlar herkese iyi haftalar.... nasılsınız??? bizim keyfimiz yerinde çok şükür...

canım günaydın,daha zaman var, havalar da yeni yeni düzeliyor hiç boşuna stres yapma, yavas yavas alınır hersey
ben cumartesi dügüne giderken babet giydim valla, aslında topuklu giydim, rahat da oldu da elbisemin etegi zaten accık kısaydı, topuklu da giyince bacaklar fora oldu, geri babete döndüm bende

canımmm inşallah hersey istedigin gibi olur, ataman olursa bebişe de daha fazla zaman ayırırsın, ben de agustostaki kurumlararası gecise basvurucam, senin de problem buydu de il mi:26:

oyyy o zaman evden cıkmadan sen de agzına iki lokma bişey atacaksın, aman diyim dikkat et kendine. iyi bari senin kolyen en azından içine düşmüş, cana gelecegine mala gelsin

gerçekten ben nazara inanıyorum,
ALLAH hepimizi ve bebiklerimizi kem gözlerden korusun, öyle kalabalık ortamlara girince mutlaka bir felak ve nas okuyun kızlar....
amiiinnn canım, ben o duaları ezbere bilmiyorum da eşim biliyor, baktım biri bana fesat fesat bakıyor, hemen "emre" diyorum "beni oku"1 okuyor saolsun

daha önce bununla ilgili bişiler yazmıştım. magnezyumun hapını kullanabilrsiniz. dr a sorun o yardımcı olacaktır size. içmemek çok sağlıksız. çocuğunuza da kendinize de yapmayın bunu
ya ama cok zor içmesi gercekten önümüzdeki pazartesi doktoruma gidicem, o zaman hapı varsa isterim

güle güle kullansın canım bebişin, ben annemin aldıklarını topladım getirdim valla, dayanamadım
karnım atıo pıt pıtt......
benim de bugün kızım pek bir hareketli, ne güzel bir duygu de mi

ben çokk para vermişim gecelik ve pijamamaaaa ama olsun benmkiler daha güzel pembiş pembiş teselli ediyim kendimi moralim bozulduuuu

cetrefillii

canım hiçdeme kilo aldım basen köbek tamam da bacaklarda fena ne giyeceğiimi şaştım kaynanamda tintiriklidir baya bi..

fiyatlarıı çok iimiş gerçektenn sen aldın mı bunlardan canım burasıda sitesimi ? yani yerleri falan iimi benim yaşadığım yer çok küçük zaten pek çeşit yok olanlarda pahalılar bi tane daha almayı düşünüyorum hesaplı olursa içimde kaldı

günaydın kızlar herkese iyi haftalar.... nasılsınız??? bizim keyfimiz yerinde çok şükür...

hoşgeldin canım allahh iyilik versin bizde iyiyiz bugünn

mağza fiyatıda koymuşlardır fıstık üstüne
ama yinede uygunmuş dediğin gibi sitede
sen kaça aldın?

kızlar şimdilik size veda ediyorum uzun bir ş geldi önüme bitrir bitirmez yanınızdayım, kendinize iyi bakın bakalım...

günaydın kızlar...

uzun zamandır hiç bu kadar güzel uyumamıştım uzun uzun yazışmalar olmuş göz attım biraz ama bitiremedim. umarım herkes iyidir...

ayy ben bayıldım bu logusa takımına ya iki, tane almıştım uzun gecelik keşke bunu önceden görseydim süpermiş ya alsammı acaba ama çok olcak ozaman

ohhh be bitirdim sonunda geçmişi sizi gidi çenesi düşük hamişler sizi oku oku darlandım walla

tatlım çok güzelmiş bebek arabanız... güle güle kullanın canım...

ayy ben nazara çok inanırım walla dışarı çıkarken hep dua edip çıkıyorum bir de hamile olduğumu öğrendiğim günden beri boynumda hep cevşen taşıyorum wc hariç hiç çıkarmıyorum... bebeğim doğunca da hep onun yanında tutucam 40 çıkacana kadar... atletimde de hep nazar boncuğum durur...Allah kem gözlerden korusun hepimizi bebeklerimizi...

anammm bı ne yauwww ben görmeişim bunu... ama bu kadının karnı da pek elastikmiş

canım ben hamile için olan bişey almıyorum walla önden düğmeli alıcam... lohusa dedim mi fiyat ikiye katlıyor resmen ayrı bir sektör oluşmuş...

soğan mı kızz kokarsın ayol... mutlaka krem sür bir de emzirmeden önce karbonatlı su ile sil meme ucunu canım hem temizlenir yara olmaz hem bebeğin ağzı pamukçuk olmaz...

anneciğin ellerine sağlık canım... benim annem de öyle walla nerdeyse hiç bişey bırakmadı bize alacak...

canım dukan diyetyini arkadaşım yaptı çok zor bir diyet dedi ama bir ayda 5 kilo vermişti canım... yani süper kilo verdiriyormuş...

hehee hani kaplumbağaları ters çevirirler de bi türlü düzeltemez ya kendini sabahları aynen o pozisyondayım ben... ağırlık merkezim değişti debeleniyorum debeleniyorum kalkamıyorum..

ben de koltuğa oturduğumda kalkamıyorum bir de ayakkabılarımı bağlayamıyorum çömelirsem popomun üstüne oturuyorum çünkü...

aminnnnnn.....

hoşgeldin kııı... maaşallah Allah nazarlardan saklasın.

hoşbulduk kızlar

canım yürüyüş yapmak istiyorum ama oturduum yerden kalkmak zor geliyor... iyice tembel oldum...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…