sizler yine çalışıyorsunuz ben evde olduğum halde gündüzleride uyuyamıyorum sadece uzanıyor tv izliyorum sütle aram yokk midemi ekşitiyor artık dondurma yada bi kase yoğurtla geçiriyorum günümüü
bende sağ tarafıma yatmayı severim sola bir türlü hala alışamadım mecburiyetten sol tarafıma yatıroyrum yada sırt üstü yatıyorum sabaha kadar dönüp durmaktan uyuyamıyorum sabaha karşı 3le 8 arası güzel uyku alıyorum oda tümgün yetiyor galiba bizee ....heyecan dorukta göbek şişti deliği kötü bir hal aldıı dümdüz şimdiii aradada ağrıyor göbek deliğim tabi bu yaşadıklarımız normal karşılanıyor doktorlarımız tarafından neyseki b uaylara kadar gelebildik ya halimize şükredelimm kızlar tek sıkıntılarımız bunlar olsunn ...herkese Allah gününde ayında doğum nasip etsinnn sağlıkllı gelsinler bebişlerimiz...
hehee hani kaplumbağaları ters çevirirler de bi türlü düzeltemez ya kendini sabahları aynen o pozisyondayım ben... ağırlık merkezim değişti debeleniyorum debeleniyorum kalkamıyorum..
hehee hani kaplumbağaları ters çevirirler de bi türlü düzeltemez ya kendini sabahları aynen o pozisyondayım ben... ağırlık merkezim değişti debeleniyorum debeleniyorum kalkamıyorum..
canım günaydın,daha zaman var, havalar da yeni yeni düzeliyor hiç boşuna stres yapma, yavas yavas alınır herseygünaydın herkeslere... ne zamandır giremiyordum..inşallah sizler de minik yavrularınız da iyidir arkadaşlar.. şöyle bi baktım alışverşler yapılmış hazırlıklar görülmüş hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanın inşallah..bunları okudukça stresse giriyorum o kadar çok eksiğim var ki....
ben cumartesi dügüne giderken babet giydim valla, aslında topuklu giydim, rahat da oldu da elbisemin etegi zaten accık kısaydı, topuklu da giyince bacaklar fora oldu, geri babete döndüm bendecetfefillii
çok gezdimm canımmm bu hafta düğün var ne giysem derdi başladı düz taban ayakkabıda düğüne hoş gitmez platform topuk ayakkabıya baktımm şükür buldum ama kıyafet bulamadım...kuaföre gittim dün bi bayan dedi ki kç aylık 6,5 deyince aa çok küçük karnın dedi ne kadarr sevindimdışarıdan o kadar kilolu görünmüyorum demek ki:118:
canımmm inşallah hersey istedigin gibi olur, ataman olursa bebişe de daha fazla zaman ayırırsın, ben de agustostaki kurumlararası gecise basvurucam, senin de problem buydu de il mi:26:kızlar......
gerçekten bende sizleri çok özliycem,
bana kalsa 5 hafta daha çalışmak çok ama çok istiyorum ama kociş beni Sakarya-Kocaeli arası taşımaktan yorulmuş ve artık ayrıl şu izne diyor,
bebeğimizle daha çok vakit geçiririm diyorum, yok diyor, istediğin kadar ücretiz kullan diyor...
zaten temmuzda Kocaeli'ye atamam olmazsa ben uzun bir süre dönmem önümüzdeki kışı çıkarır seneye bu mevsimde iş başı yaparım arkadaşlarım....
ammma atamam olursa ki; bana dua edin kızlar İNŞALLAH olur... o zaman 2 ay ücretsiz kullanır hemen işe başlarım.....
oyyy o zaman evden cıkmadan sen de agzına iki lokma bişey atacaksın, aman diyim dikkat et kendine. iyi bari senin kolyen en azından içine düşmüş, cana gelecegine mala gelsinevet canım ya artık aclıga hiç
dayanamıyorum hemen sekerim
dusuyor galiba fena oluyorum:2:
hadi ya bende cok inanırım nazara
ama sakınan gozede cop batar
hadi ya uzuldum canım benimde gecen
nazar boncuklu kolyem elimde kaldı içime
dusmus yani verdim tamire
amiiinnn canım, ben o duaları ezbere bilmiyorum da eşim biliyor, baktım biri bana fesat fesat bakıyor, hemen "emre" diyorum "beni oku"1 okuyor saolsungerçekten ben nazara inanıyorum,
ALLAH hepimizi ve bebiklerimizi kem gözlerden korusun, öyle kalabalık ortamlara girince mutlaka bir felak ve nas okuyun kızlar....
ya ama cok zor içmesi gercektendaha önce bununla ilgili bişiler yazmıştım. magnezyumun hapını kullanabilrsiniz. dr a sorun o yardımcı olacaktır size. içmemek çok sağlıksız. çocuğunuza da kendinize de yapmayın bunu
güle güle kullansın canım bebişin, ben annemin aldıklarını topladım getirdim valla, dayanamadımgünaydınlarrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.tabi görüme doyum olmaz doyamadım anneme.ama kardeşimi aldım geldim.bideee kendime ve bebişime çok güzel ciciler aldım.annemin aldıklarını gördüm bayıldımmmmmmmmmmmm
karnım atıo pıt pıtt......
günaydın kızlar herkese iyi haftalar....nasılsınız??? bizim keyfimiz yerinde çok şükür...
günaydın kızlar, alıntılarla uzun cevapları sonra yazıcam şimdi biraz acelem var da..
gecelik pijama olayından bahsetmişsiniz
benim samsun'da aldığım mağazanın internet sitesinde fiyatları daha ucuz, sinir oldum eve gelince..
bakın isterseniz..gerçi internet sitesinden alışveriş yapmadım ben hiç, güvenilir mi bilmiyorum yani..
Hamile&Lohusa - BAYAN
günaydın kızlar, alıntılarla uzun cevapları sonra yazıcam şimdi biraz acelem var da..
benim samsun'da aldığım mağazanın internet sitesinde fiyatları daha ucuz, sinir oldum eve gelince..
bakın isterseniz..gerçi internet sitesinden alışveriş yapmadım ben hiç, güvenilir mi bilmiyorum yani..
Hamile&Lohusa - BAYAN
günaydın kızlar herkese iyi haftalar....nasılsınız??? bizim keyfimiz yerinde çok şükür...
Hamile&Lohusa - BAYAN
[sıze="3"]kızlar şimdilik size veda ediyorum uzun bir ş geldi önüme bitrir bitirmez yanınızdayım, kendinize iyi bakın bakalım...[/sıze]
kızlar şimdilik size veda ediyorum uzun bir ş geldi önüme bitrir bitirmez yanınızdayım, kendinize iyi bakın bakalım...
Hamile&Lohusa - BAYAN
herkese günaydınlar
japonescim günaydın canım, ne güzel 23 nisan kutlamaları yapmaları yaa, insan gururlanıyor vallademek burun aspiratörü kullanılan bişi haa, ben ucuzundan bi tane aldım, kraftın, ama cok sert, begenmedim, dün de bebek dükkanında otri bebe benzeri uzak dogu ürünü vardı ellerinde, hortumlu, numuneydi, onu gösterdiler, hoşuma gitti, ondan alıcam sanırım
ayrıca kızlar bebegimin puset ve oto koltugunda da karar kıldık, ama aynı renk yoktu, siparişi verdiler, geldiğinde alıcaz inşallah
Pierre Cardin Ps 705A Enigma Travel Sistem Bebek Arabası Puset | Ayhan Çocuk Gereçleri model bu, renk de pembesi olacak
aaa o kadar kötü oldun, hay allah, geçmiş olsun canım. biz de cumartesi düğüne gittik arkadasımızın, teyzesi geldi beni zorluyor oyuna kalkayım diye, kalkmadım. dogru düşünmüş eşin nazar değerben inanırım valla, ki bana değdi, nazar boncuklu künyem düşmüş, kaybettim
bizde iyiyiz bu hafta çabuk geçsin istiyorum cuma günü randevum var
az kaldı diyip kendimi avutuyorum canım
melikenin face de belki görmüşsünüzdür ama görmeyenler için
[video=dailymotion;xhteal]http://www.dailymotion.com/video/xhteal_anne-karnynda-hareket-eden-bebek_lifestyle[/video]
bizde böyle olucaz
bende cumartesi gittim sabahlıklı-gecelik almaya
hamile için olanı 130 milyon dedi
dedim ne yaptın altınmı var dikişinde
sonra bir üst mağzada hamile için olmayan ama çok şık sabahlıklı geceliği bedeni xl olarak 30 tl ye aldım
Kızlar bişey sorcam benim kaynana diyor ki ee doğurduktan sonra 3 ay sütyen takılmazmı süt gelmezmiş doğruluğu varmı bunun..bide hemen soğan sürerlermiş gögüse ucu yanmasın diye bnde krem almıştım kullanma diyor yaaa:26::26:
evet kızlar hamile ve lohusa diyince fiyatlar fırlıyor.uzun zamandır bişey almadığım için hakettiğim düşündüm ve çok güzel bi 3 lü pijama takımı,2 li bi gecelik takımı aldım.biri pembiş,biri kırmızı.ikisine uygun taç da aldım.bebek şekerimizide beğendim.annemin ellerine,emeğin ve parasına sağlık benii salona soktu hadi bak bakalım bebişinin eşyalarına die.2 tane 3 lü koltuğun üstü dolu eşya almış.ben alamıyorum die hep paniktim ama annem herşeyi hatta benim düşünemedğim şeyleri bile almış.kızlar nasıl güzeller anlatamam size.ama tokata getirmedim çünkü bizde adettir bebek dürüsü gelir.o zaman bohçalarla getircek annem.hele kızlar bi mevlüt kıyafeti almış analı kızlı takım bittimm
valla baya bi araştırdım. yapıcam kafaya koydum. bu grup aynen dukan diyeti grubuna taşınabilirisama emzirme döneminde uygulanmıo. kitabıvar. bunu uygulayanların blogları var. sağlığa da zararlı değilmiş.
Eki Görüntüle 183995
sizler yine çalışıyorsunuz ben evde olduğum halde gündüzleride uyuyamıyorum sadece uzanıyor tv izliyorum sütle aram yokk midemi ekşitiyor artık dondurma yada bi kase yoğurtla geçiriyorum günümüü
bende sağ tarafıma yatmayı severim sola bir türlü hala alışamadım mecburiyetten sol tarafıma yatıroyrum yada sırt üstü yatıyorum sabaha kadar dönüp durmaktan uyuyamıyorum sabaha karşı 3le 8 arası güzel uyku alıyorum oda tümgün yetiyor galiba bizee ....heyecan dorukta göbek şişti deliği kötü bir hal aldıı dümdüz şimdiii aradada ağrıyor göbek deliğim tabi bu yaşadıklarımız normal karşılanıyor doktorlarımız tarafından neyseki b uaylara kadar gelebildik ya halimize şükredelimm kızlar tek sıkıntılarımız bunlar olsunn ...herkese Allah gününde ayında doğum nasip etsinnn sağlıkllı gelsinler bebişlerimiz...
hoşgeldin kııı... maaşallah Allah nazarlardan saklasın.
fiyatlarıı çok iimiş gerçektenn sen aldın mı bunlardan canım burasıda sitesimi ? yani yerleri falan iimi benim yaşadığım yer çok küçük zaten pek çeşit yok olanlarda pahalılar bi tane daha almayı düşünüyorum hesaplı olursa içimde kaldı
hoşgeldin canım allahh iyilik versin bizde iyiyiz bugünn
günaydın kızlar...
Uzun zamandır hiç bu kadar güzel uyumamıştımUzun uzun yazışmalar olmuş göz attım biraz ama bitiremedim. Umarım herkes iyidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?