günaydın kızlar...
uzun zamandır hiç bu kadar güzel uyumamıştımuzun uzun yazışmalar olmuş göz attım biraz ama bitiremedim. umarım herkes iyidir...
hoşgeldin caımm ne güzel dinlenmişindirr
hoşgeldin tatlım iyi yapmışsın walla...bu uykuları çoookkk arıcaz birkaç ay sonra
hoşbulduk canım ah evet...
hoşbulduk tatlım, he valla ya ben şimdiden aramaya başlamıştım bu uykuları :)
tuğcal canım nedir bu karbonatlı su?
evet dimi geceleri uyandırmaya başladılar şimdiden....
canım bildiğimiz suyun içine karbonat karıştırıyorsun ölçüsünü bilmiyorum ama annem biliyor... pamuğa sürüp göğüs ucunu temizliyorsun canım emzirme öncesinde...hem mikroptan arındırıyor hem yeni doğan bebeklere bazen anne sütü pamukçuk yapar bilirsin karbonatlı su pamukçuk oluşumunu da meme ucunda yara oluşmasını da engelliyormuş... emzirme bitince de krem sürücez... lansinoh marka aldım ben en iyisi o diyorlar...
evet dimi geceleri uyandırmaya başladılar şimdiden....
canım bildiğimiz suyun içine karbonat karıştırıyorsun ölçüsünü bilmiyorum ama annem biliyor... Pamuğa sürüp göğüs ucunu temizliyorsun canım emzirme öncesinde...hem mikroptan arındırıyor hem yeni doğan bebeklere bazen anne sütü pamukçuk yapar bilirsin karbonatlı su pamukçuk oluşumunu da meme ucunda yara oluşmasını da engelliyormuş... Emzirme bitince de krem sürücez... Lansinoh marka aldım ben en iyisi o diyorlar...
canım yürüyüş yapmak istiyorum ama oturduum yerden kalkmak zor geliyor... iyice tembel oldum...:18:
günaydın kızlar...
uzun zamandır hiç bu kadar güzel uyumamıştımuzun uzun yazışmalar olmuş göz attım biraz ama bitiremedim. umarım herkes iyidir...
kızlar şimdilik size veda ediyorum uzun bir ş geldi önüme bitrir bitirmez yanınızdayım, kendinize iyi bakın bakalım...
biraz önce özelcan dan bebeğin bakım ürünlerini ( sebamed ) ve göğüs ucu kreminin ( lansinoh) siparişini verdim...indirim vardı... ben pijama almıcam canım zaten hastanede üstümüzde hep öürtü olacak bir de sezeryan olursam dikiş yerlerim acır... çok lazım olursa hastane evimizin yan sokağında evden biri getirrir bir tane... bu arada gecelik takımımı da bordo renkli alıcam arkadaşım yürütürlerken falan geçebiliyor fark etmiyorsun dedi... en azında aynı tonlarda olursa o kadar belli olmaz bence...
aynen canım vakit daraldı eksikleri düşündükçe şu da vardı diye geliyo insanın aklına. ben daha lohusa şerbeti filan hiç bişi düşünmedim onlarda çıktı unutmuştum bak şimdi :)
Gunaydin kizlarUmarim herkes iyidir
Bugun bizim doktor kontrolumuz var. Bakalim benim minik neler yapiyor.
Kizlar haftasonu ne aklima geldi. Oglumu dogurduktan sonra koli koli malt icmistim ben. Adi vita-malt diye biseydi. Anormal sut yapiyor haberiniz olsun. Dun burada da buldum, cok sevindim. Tadi basta biraz garip geliyor ama ben alisinca bayilmistim. Hatta ozlemisim, dun ictim bir tane. Aklinizda olsun, sut sikintisi cekerseniz diye evde bir kac sise bulundurmanizi tavsiye ederim. Bir siseyi bir gune yayarak iciyordum o zaman ben. Internette bulabilirsiniz, malt icecegi diye yazin cikacaktir.
Dun burada 23 nisan senlikleri vardi, Sangay'daki Turkler toplandik. Etrafta surekli Turkce duymak cok iyi geldi. Cimenlere yayildik cocuklar da deli gibi kosturdular. Hamile olmanin verdigi avantaj da superdi, yemek kuyrugu vs. bekletmediler hic. Kizim orta mali oldu, gelen gobegimi elledi giden ellediBir de ne kadar cok Turk-Cinli evliligi varmis onu gorduk. Ortalikta yari cinli Turk cocuklar vardi. Melezler bir baska guzel oluyorlar.
Simdilik bizden haberler boyle. Insallah doktordan da sagsalim haberlerle donerim.
Uyanin artik yahu buralar cok issiz oluyor bu saatlerde :97:
Gule gule kullansin canim bebisin. Bir suru sey halletmissin valla. Pompayi medela tavsiye ederim. Medela bu konuda en iyisi diye biliyorum.
ben fena cahilimmm...bende avent alıcam kremi ama kaynana soğan deyince tepem attı doktor dedi derim bende karışmasa ölür zaten
ay valla canım aynen dun ben cok yurudum ben hala
kendime gelemiyorum dunden beri kasıklarım agrıyor
şimdi belime agrı girdi bide bi ton iş var burayada uzak
kaldım
aay ne guzel canım bende bi yatsam soyle
doya doya uyusam ne guzel olursuper
olmus canım senin için valla
gorusuruz canım bende oyle
bi gidip bi geliyorum hiç
calısmak istemiyorum artık ya
tembellik yapmak istiyorum valla
[/B]
ayy sakın soğan falan sürme yazık bebek de alır tadını...
tembeliz de tembeliz:18:
http://www............./lohusalikta_meme_bakimi.html
kızlar şu sitede meme bakımı ile ilgili faydalı bilgiler var...
Günaydın kızlar herkese
biz bugün erkenciydik, kalktık kahvaltımızı yaptık...
beşiğimiz geldi, dolabımızda gelicek =)
sabahtan beri başından ayrılamadım beşiğin
şimdi kitapları koli yapıcam sonra da yavaş yavaş bebişin eşyalarını odasına yerleştiricem bakalım...
sizler de ne var ne yok? neler yaptınız? hazırlıklar baya bi hız kazanmış herkesin =)
selam canım, oh sende halletmişsin, bebişinde sende güle güle kullanın canım cicilerinizi =)
bende bebek bakım ürünlerini nivea, sebameb, dalin karışık aldım, çok almadım zaten dedim bebek bi gelsin kullanalım bakalım hangisi cildine daha iyi geliyo ona devam ederiz. bi de bebek bezimiz kaldı, yenidoğan prima alıcam... aman kızlar bezi unutmayın =))
gecelik mantıklı canım, ben de sonrasında giyerim diye aldım pijama takımını... çok açık renk almadım bende dediğin gibi leke olup kirlenme durumu oluyormuş, hastanede bi de onunla uğraşmayalım dedim. bizim hastane çok yakın değil eve sen o yönden şanslıymışsın ne güzel... artık benim de ihtiyacım olan bişey olursa eşim ya da babamlar gidip alır ne yapalım...
sorma canımm ya vakit daraldıkça panik oluyo insan =) neyse forum bu açıdan süper oluyo valla aklıma gelmeyen bi sürü şey vardı sayenizde aldım onları da... lohusa şerbetini mevlütte ikram edicez canım biz, ilk bebek görmeye geldiklerin de verirmiyiz bilmiyorum... annem ilgileniyo o konularlaikram sunum filan =))
selam canım günaydınnnniyiyiz sende iyisindir inşallah =)
kontrolün varmış hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım...
malt içecek eşimde almış geçen, birayı andırıyo sanki tadı ama anne sütü arttırıcısı olarak satılıyo bebek mağazalarında daarmutlusunu içtim tadı gayet güzeldi... süt arttırıcı etkisi varsa alınıp içilebilir...
teşekkürler canım güzel dileklerin için, yavaş yavaş hızlandırdım valla hazırlıkları, son aya bişey kalsın istemiyorum çünkü annemler gelicekler, onların ev işleri filan yoğun olucaz biraz. medelayı mı öneriyorsun sende, saol cnmmelektrikli düşünüyorum elle zor olur gibi geldi, bakalım tekrar medelaya.
benimkilerin ucu yara gibi zatenn kabuk kabuk duruyor :44:
Ben yemeğe gidiyorum kızlar pek iştahım yok gibi bugün sankide yinede gidip geliyim görüşürüz
ben de bi yemek yiyip geleyim arkadaşlar. görüşürük..
kızlar günaydın 3 gündür dizimin altı arka baldır a bıçak saplanmış gibi oluyor uykumdan uyanıyorum çok acıyor ağlıyorum resmen iki baldırda da var bu böyle olan var mı çok kilo aldım ondan mı acaba 63 64 hamile kaldım şu an 80 kiloyum
yok hiç magnezyum içmedim o kasılmalar için diye biliyorum ama bu ağrı beni mahvetti mutfağa zor yürüyorum işe zor atıyorum kendimi
yok hiç magnezyum içmedim o kasılmalar için diye biliyorum ama bu ağrı beni mahvetti mutfağa zor yürüyorum işe zor atıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?