2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...

uzun zamandır hiç bu kadar güzel uyumamıştım uzun uzun yazışmalar olmuş göz attım biraz ama bitiremedim. umarım herkes iyidir...

hoşgeldin tatlım iyi yapmışsın walla...bu uykuları çoookkk arıcaz birkaç ay sonra

hoşbulduk canım ah evet...

hoşbulduk tatlım, he valla ya ben şimdiden aramaya başlamıştım bu uykuları :)

evet dimi geceleri uyandırmaya başladılar şimdiden....

tuğcal canım nedir bu karbonatlı su?

canım bildiğimiz suyun içine karbonat karıştırıyorsun ölçüsünü bilmiyorum ama annem biliyor... pamuğa sürüp göğüs ucunu temizliyorsun canım emzirme öncesinde...hem mikroptan arındırıyor hem yeni doğan bebeklere bazen anne sütü pamukçuk yapar bilirsin karbonatlı su pamukçuk oluşumunu da meme ucunda yara oluşmasını da engelliyormuş... emzirme bitince de krem sürücez... lansinoh marka aldım ben en iyisi o diyorlar...

ben fena cahilimmm...bende avent alıcam kremi ama kaynana soğan deyince tepem attı doktor dedi derim bende karışmasa ölür zaten

benimkilerin ucu yara gibi zatenn kabuk kabuk duruyor :44:

canım yürüyüş yapmak istiyorum ama oturduum yerden kalkmak zor geliyor... iyice tembel oldum...:18:

ay valla canım aynen dun ben cok yurudum ben hala
kendime gelemiyorum dunden beri kasıklarım agrıyor
şimdi belime agrı girdi bide bi ton iş var burayada uzak
kaldım

günaydın kızlar...

uzun zamandır hiç bu kadar güzel uyumamıştım uzun uzun yazışmalar olmuş göz attım biraz ama bitiremedim. umarım herkes iyidir...

aay ne guzel canım bende bi yatsam soyle
doya doya uyusam ne guzel olur super
olmus canım senin için valla

kızlar şimdilik size veda ediyorum uzun bir ş geldi önüme bitrir bitirmez yanınızdayım, kendinize iyi bakın bakalım...

gorusuruz canım bende oyle
bi gidip bi geliyorum hiç
calısmak istemiyorum artık ya
tembellik yapmak istiyorum valla

Günaydın kızlar herkese
biz bugün erkenciydik, kalktık kahvaltımızı yaptık...
beşiğimiz geldi, dolabımızda gelicek =)
sabahtan beri başından ayrılamadım beşiğin
şimdi kitapları koli yapıcam sonra da yavaş yavaş bebişin eşyalarını odasına yerleştiricem bakalım...
sizler de ne var ne yok? neler yaptınız? hazırlıklar baya bi hız kazanmış herkesin =)

selam canım, oh sende halletmişsin, bebişinde sende güle güle kullanın canım cicilerinizi =)
bende bebek bakım ürünlerini nivea, sebameb, dalin karışık aldım, çok almadım zaten dedim bebek bi gelsin kullanalım bakalım hangisi cildine daha iyi geliyo ona devam ederiz. bi de bebek bezimiz kaldı, yenidoğan prima alıcam... aman kızlar bezi unutmayın =))
gecelik mantıklı canım, ben de sonrasında giyerim diye aldım pijama takımını... çok açık renk almadım bende dediğin gibi leke olup kirlenme durumu oluyormuş, hastanede bi de onunla uğraşmayalım dedim. bizim hastane çok yakın değil eve sen o yönden şanslıymışsın ne güzel... artık benim de ihtiyacım olan bişey olursa eşim ya da babamlar gidip alır ne yapalım...

aynen canım vakit daraldı eksikleri düşündükçe şu da vardı diye geliyo insanın aklına. ben daha lohusa şerbeti filan hiç bişi düşünmedim onlarda çıktı unutmuştum bak şimdi :)

sorma canımm ya vakit daraldıkça panik oluyo insan =) neyse forum bu açıdan süper oluyo valla aklıma gelmeyen bi sürü şey vardı sayenizde aldım onları da... lohusa şerbetini mevlütte ikram edicez canım biz, ilk bebek görmeye geldiklerin de verirmiyiz bilmiyorum... annem ilgileniyo o konularla ikram sunum filan =))

selam canım günaydınnnn iyiyiz sende iyisindir inşallah =)
kontrolün varmış hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım...

malt içecek eşimde almış geçen, birayı andırıyo sanki tadı ama anne sütü arttırıcısı olarak satılıyo bebek mağazalarında da armutlusunu içtim tadı gayet güzeldi... süt arttırıcı etkisi varsa alınıp içilebilir...
teşekkürler canım güzel dileklerin için, yavaş yavaş hızlandırdım valla hazırlıkları, son aya bişey kalsın istemiyorum çünkü annemler gelicekler, onların ev işleri filan yoğun olucaz biraz. medelayı mı öneriyorsun sende, saol cnmm elektrikli düşünüyorum elle zor olur gibi geldi, bakalım tekrar medelaya.

[/B]
ben fena cahilimmm...bende avent alıcam kremi ama kaynana soğan deyince tepem attı doktor dedi derim bende karışmasa ölür zaten

ayy sakın soğan falan sürme yazık bebek de alır tadını...

tembeliz de tembeliz:18:

http://www............./lohusalikta_meme_bakimi.html
kızlar şu sitede meme bakımı ile ilgili faydalı bilgiler var...

Ben yemeğe gidiyorum kızlar pek iştahım yok gibi bugün sankide yinede gidip geliyim görüşürüz

bizim odamızda hafta sonu gelecekmiş çok heyeanlıyım.. dün eşimle odadaki ıvır zıvırları topladık... sadece oğlumun eşyaları kaldı hurçların içinde... tabi o da gelince de en az bir hafta falan havalandırma gerekecek... ondan sonra da yerleştiririz artık... ayy çok heyecanlı...

benimkilerin ucu yara gibi zatenn kabuk kabuk duruyor :44:

benimkide öyle canım kreminm gelsin başlıcam artık sürmeye...

kızlar günaydın 3 gündür dizimin altı arka baldır a bıçak saplanmış gibi oluyor uykumdan uyanıyorum çok acıyor ağlıyorum resmen iki baldırda da var bu böyle olan var mı çok kilo aldım ondan mı acaba 63 64 hamile kaldım şu an 80 kiloyum

magnezyum içiyor musun canım???

yok hiç magnezyum içmedim o kasılmalar için diye biliyorum ama bu ağrı beni mahvetti mutfağa zor yürüyorum işe zor atıyorum kendimi

yok hiç magnezyum içmedim o kasılmalar için diye biliyorum ama bu ağrı beni mahvetti mutfağa zor yürüyorum işe zor atıyorum kendimi

canım magnezyum kramplar için... kramplar zaten magnezyum eksikliğinden oluyor... sen dr una söyle bu sorunu sana otomatikman magnezyum vericek zaten... benim de oluyordu kramplar nefes bile alamıyordum acıdan... magnezyum içmeye başlayınca kesildi çok şükür hiç tekrarlamadı... bir de gece yatmadan önce bir tane muz ye....

canım bende de vardı hallende var ama belimde ayğını ovalattır eşine bol bol masaj yapsın..soğuk suda yıka..ayağının altına tbure al otururken kan akışın hızlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…