ben fena cahilimmm...bende avent alıcam kremi ama kaynana soğan deyince tepem attı doktor dedi derim bende karışmasa ölür zaten
benm kaynanam da soğan dedi. ama gerçekten çok faydası oluomuş. benim arkadaş çok çatladı göğüsleri ne kremler ne ayva çekirdekleri. en sonunda soğan sürdü geçirmiş. daha önceden yap dio bana da ama soğan kokusu bilmiorum yapar mıyım
aay ne guzel canım bende bi yatsam soyle
doya doya uyusam ne guzel olursuper
olmus canım senin için valla
Günaydın kızlar herkese
biz bugün erkenciydik, kalktık kahvaltımızı yaptık...
beşiğimiz geldi, dolabımızda gelicek =)
sabahtan beri başından ayrılamadım beşiğin
şimdi kitapları koli yapıcam sonra da yavaş yavaş bebişin eşyalarını odasına yerleştiricem bakalım...
sizler de ne var ne yok? neler yaptınız? hazırlıklar baya bi hız kazanmış herkesin =)
sorma canımm ya vakit daraldıkça panik oluyo insan =) neyse forum bu açıdan süper oluyo valla aklıma gelmeyen bi sürü şey vardı sayenizde aldım onları da... lohusa şerbetini mevlütte ikram edicez canım biz, ilk bebek görmeye geldiklerin de verirmiyiz bilmiyorum... annem ilgileniyo o konularlaikram sunum filan =))
evet haftalardır gece 5-6 kez uyanıyordum. bi tek sabah eşim işe giderken uyandım geri daldım hemen... Arada bi olsun Allahım yütfeennnn
çok şanslısın canım. valla benimkiler hiç yardımcı olmuyor, doğumdan sonra eminim olurlar ama... şimdilik sadece doğum öncesi temizlik işini annem üstlendi bi de işte bebişin kıyafetlerini yıkarken sende gelirsin dedim. onun dışında aa şunu unutma yapalım dediği bişi yokinsan istiyor annesinin yönlendirmesini ama benimkinde tık yok.
bence soğan daha çok yakar yaa bilemiyorum....:26:
selam arkadaşlar uzun süredir bakamıyorum nasılsınız minnoşlar nasıl .biz yaramaz kurbağamla iyiyiz atlıyo zıplıyo yuvarlanıyo içerde boyuna.....bazen tekmelerden zıplıyorum yerimden sizdede oluyomu özellikle aşağı inince resmen saplıyo biyerlerime .henüz hiç çatlağım yok inşallahta olmaz 3 ay kaldı çeyizimizde hazır sayılır.çok bel ağrılarım var sizler de durum nasıl öpüyorum hepinizi:79::80:
yok ya yakmıomuş. aklınızda bulunsun son çare olarak
selam arkadaşlar uzun süredir bakamıyorum nasılsınız minnoşlar nasıl .biz yaramaz kurbağamla iyiyiz atlıyo zıplıyo yuvarlanıyo içerde boyuna.....bazen tekmelerden zıplıyorum yerimden sizdede oluyomu özellikle aşağı inince resmen saplıyo biyerlerime .henüz hiç çatlağım yok inşallahta olmaz 3 ay kaldı çeyizimizde hazır sayılır.çok bel ağrılarım var sizler de durum nasıl öpüyorum hepinizi:79::80:
biz yemegimizi yiyip geldik, herkese afiyet olsun kızlar
şimdi ben önümüzdeki hafta rapor almak istiyorum ama amirim de habire soruyo rapor aldıgımda hayırdır diye, ben almadan önce direkt desem nolur ki belim agrıyo dinlenmek için rapor alıcam diye:82:
seninki yine temizliği üstlenmiş. bende o da yok. yavaş yavaş yap diyo sağolsun
kızlar göğüs yaraları için arkadaşım her emzireceğinde karbonatlı suya pamuğu batırıp göğüslerini silmişti iyi gelmşti hemde bebeğin ağzında beyaz şeyler oluyomuş onlarıda geçiriyomuş ben deniycem
evet haftalardır gece 5-6 kez uyanıyordum. bi tek sabah eşim işe giderken uyandım geri daldım hemen... Arada bi olsun Allahım yütfeennnn
çok şanslısın canım. valla benimkiler hiç yardımcı olmuyor, doğumdan sonra eminim olurlar ama... şimdilik sadece doğum öncesi temizlik işini annem üstlendi bi de işte bebişin kıyafetlerini yıkarken sende gelirsin dedim. onun dışında aa şunu unutma yapalım dediği bişi yokinsan istiyor annesinin yönlendirmesini ama benimkinde tık yok.
teşekkür ederim canım, yidik geldik yine bir sürü şeyiafiyet olsun canım, sen hamilesin ne diye çekiniyosunki söyle tabi. gerçi davulun sesi uzaktan hoş
canm ben de bazen sarsılıyorum...
sağol canım evet aklımızda bulunsun...
benimkide babası elleyince duruyo elini çekince başlıyo tekmeye sıkıyosa babayı da tekmele diyorum ama nafile...hoşgeldin canım maşallah bebişine. olmaz mııı bazen bi yere saplanıyo kırk tane nazla yerinden çıkıyo hanımefendi. ama babasına naz yapmıyo babası elini dokundurduğu an kayıyo balık gibi gelde kıskanma muhabbetlerini
afiyet olsun canım, sen hamilesin ne diye çekiniyosunki söyle tabi. gerçi davulun sesi uzaktan hoş
:) temizliği sevdiği için söylüyo onuda hobisi onun yoksa söylemezdi. yavaş yavaş herşeyi yapcaz artık biz bebişlerimize bunları yaşatmayız inş. üzülüyorum düşününce.
ben onu araştırmıştım. çocuğa zararlı oldugunu okudum. neden oldugunu hatırlamıorum ondan vazgeçmiştim
biz yemegimizi yiyip geldik, herkese afiyet olsun kızlar
şimdi ben önümüzdeki hafta rapor almak istiyorum ama amirim de habire soruyo rapor aldıgımda hayırdır diye, ben almadan önce direkt desem nolur ki belim agrıyo dinlenmek için rapor alıcam diye:82:
malesef benim annemde pek ilgilenmiyo bişeyimle belim kopuyo iş yapıcam diye bir kere de demez ben geleyim yardım edeyim diye kaynana zaten hiç yapmaz şimdilik idare ediyorum ama doğumda napıcam diye kara kara düşünüyorum anneme diyorum ilk hafta gece kalırsın yanımda yok abim yalnızmış bırakamazmış onu mırın kırın bazen çok kırılıyorum böyle şeylere kendi annem bile ilgilenmiyo halbuki ben gittiğim zaman annemede kaynanamada boş durmam o yüzden moralim bozuk baya
malesef benim annemde pek ilgilenmiyo bişeyimle belim kopuyo iş yapıcam diye bir kere de demez ben geleyim yardım edeyim diye kaynana zaten hiç yapmaz şimdilik idare ediyorum ama doğumda napıcam diye kara kara düşünüyorum anneme diyorum ilk hafta gece kalırsın yanımda yok abim yalnızmış bırakamazmış onu mırın kırın bazen çok kırılıyorum böyle şeylere kendi annem bile ilgilenmiyo halbuki ben gittiğim zaman annemede kaynanamada boş durmam o yüzden moralim bozuk baya
benimkide babası elleyince duruyo elini çekince başlıyo tekmeye sıkıyosa babayı da tekmele diyorum ama nafile...
aaaaaaaaa napıcaz yaa en korktuğum göğüs yaraları normalde bile çok sızlar benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?