2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğin saçları çıkınca mide bulantıları tekrar başlarmış derler...

Canım burası esenler, bilmem istanbulu hiç bilirmisin. Burda komşuluk pek yok hatta hiç yok. Kimse kimseye selam vermez o derecedir. Bişekilde bi yardımcı bulucam haziranda büyük bir temizlik yaptırıcam yoksa içim rahat etmez. Günlük işleri hallediyorum ama temel bi temizlik gerek dogum öncesi. Ama benim içimde kurt var duramıyorum anacım gözüme batıyo amaaaaan yapıveriym diyorum giirişiyorum işlere Anam uzanmıyorum zaten fazla, allaha emanet benim kuzum. Ama öyle kendimi paralayacak şekilde yapmıyorum o kadar bilincsizce degil yani

valla ben memnunum bu tembellikden
bi daha mı gelecegim dunyaya aman
hamile kaldıkdan sonra daha ii anladım
hayatta hersey boş

Seviiil Canım burası esenler, bilmem istanbulu hiç bilirmisin. Burda komşuluk pek yok hatta hiç yok. Kimse kimseye selam vermez o derecedir. Bişekilde bi yardımcı bulucam haziranda büyük bir temizlik yaptırıcam yoksa içim rahat etmez. Günlük işleri hallediyorum ama temel bi temizlik gerek dogum öncesi. Ama benim içimde kurt var duramıyorum anacım gözüme batıyo amaaaaan yapıveriym diyorum giirişiyorum işlere Anam uzanmıyorum zaten fazla, allaha emanet benim kuzum. Ama öyle kendimi paralayacak şekilde yapmıyorum o kadar bilincsizce degil yani

hoşgeldin canım ben valla ev bile süpüremiyorum artık bel ağrımdan sana helal olsun valla

ne güzell

Allaha şükür öyle aşırı cok bel agrılarım yok canım, az bi gögüs kafesimde agrı var o kadar. Çok şükür sadece tansiyon sorunum var. Ama bel ağrısıda cok kötü anlıyorum, allah şifa versin canım

Son düzenleme:

ya boyle bisey var mı gercekden bebegin sacı
plesantanın içinden nasıl anlaşılırda mide bulandırır
sadece yanma rahim yukarı cıkınca mideye degermis
o yaparmıs yanma :26:

Aslında hepimizi şöyle yan yana koyup yürütseler ne komik olur ben sağ kasığımdan aksarım bazımız belini tutar.

Toplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (18 üye ve 6 ziyaretçi)

melike_ecesuu Bia pelcel+ **garfield**+ mirabelle+ serbulo+ tugcal+ katre_inur+ zazez+ Hera__+ pamuksel+ sevil01+ elanurkr jasmine_e cetrefilli layyydy+ g_sezen+ pearl_pearl+

slm sekerlerrrr :80:
bizde doktor amcamıza ugradık geldik dilimde bişi cıktı hamilelikten sanırım bi çıkıyo bi kayboluyo üç gündür feci agrıyodu bide dişime degdikce dilim daha kötü oluyodum bi krem verdi bakalım onu sürücem inşş gecer
bu arada bi tane banyo küveti ve filesi aldımm bitanede hastane cıkısı iki tane oldu yeter baska almam yarın hediye gelir bi sürü annemde öle dio bu son inşşş
sizler napıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli bakimm

bende canım hemen alır hemen veririm gecen
hafta bi arkadas dogum yaptı normal 8 kilosu
gitmis dogumda 3,100 cocuk ne sevindim
ne sevindim bana 8 kilo bile birden gitmesi
manyak moral olur

ayyyy ne kadar güzelll ama sezeryanda öle olmuyomuş sanırsam

evet kaplumba gibi sırt üstü kalsam tek başıma çok zor kalkıyorum herhalde son aylarda kaldıran olmazsa açlıktan susuzluktan kırılırız kalkamayıp

A.S canım hoşgeldin şükür yuvarlanıp gidiyoruz. Geçmiş olsun canım yeteri kadar beslenememekten oluyor dildeki yaralar ama geçecek inşallah şimdi bebik besliyoruz her yerimize bişiyler olacak akacasta kokacasta.

hoşgeldin canım benim
gecmis olsun ay bu hamilelikden ne hale
geldik başa gelince biliyor insan benimde
et benlerim cıktı :44:
gule gule ii gunlerde kullan canım tabii hediyede
gelir sonra doya doya giydirmeden buyuyecek gibi
geliyorlar bana valla

Selam canım hoşgeldin, geçmiş olsun inşallah krem iyi gelir. Cicileriniz hayırlı olsun hastane çıkışının fotosunu bekliyorum:97: Ben hala almadım, beğenemedim hala.
Bu arada bizde çok şükür iyiyiz, içerden tekme dışardan tansiyon geçinip gidiyorum

ben de duydum öyle şeyler canım

valla ben kel doğmuşum, 1 yaşına kadar da saçım çıkmamış, oğlum nasıl olur bilmem..

Bu arada kazıklandım değim şeylerden biri chicco tarak fırça seti, 17 küsur liraya aldık sanırım,
Ahanda bundan
Fırça ve Tarak Seti

satıcı kız gözüme soktu artık alıym bari dedim artık..
eve gelince de ne yapacam acaba ben bunu diye düşündüm
hadi kız olsa neyse
Geri mi versem acaba?
:44:

canımm hoşgeldin iyiyiz çok şükür aldıklarını eklersin artık merak ettik... dilin iç,inde geçmiş olsun tatlım bende de 2 kez oldu ama geçti kendiliğinden

aa çok sevindim. ayşe öner i kaçırma diyo giden herkes. bi de mutlaka eşini de götür. o da öğrensin. artık mayıs sonunda bir cumartesi yogadan çıkar seminerde buluşuruz

evet canım eşimle gidicem 21-28 indeki
ikisinide kacırma cunku farklı egitimler
21 indeki cok uzun ya 13:15 den 17:30 a kadar
aynen valla yogadan sonra kozzy deyiz

ya boyle bisey var mı gercekden bebegin sacı
plesantanın içinden nasıl anlaşılırda mide bulandırır
sadece yanma rahim yukarı cıkınca mideye degermis
o yaparmıs yanma :26:

valla bilimsel geçerliliği var mı bilmiyorum..arkadaşım demişti bana..

melikecimm,hoşgeldin kı.. ne güzel olmuş bu foto maaşallah bebişine..2010 temmuz annelerinde okudum hastane çıkışı bile kullanılmıyomuş sadece çıtçıtlı bady bol alın diyolar yeter kuzum kullanılmaz sonra..

sağol canım... iğne olmuş da gelmiş zaten eve hemen yattı demin baktım uyumuş aşkım benim... insallah uyandığıunda kendine gelmiş olur... zaten duygusalım
kızlarrr ben geldimmm
raporumu aldımm okula gittim son işlerimi hallettim
artık tatilin tadını çıkarabilirimmmm

hadi bakalım canım gözün aydın bol bol dinlen artık...

maşallah kaynananı tebrik ediyor ellerinden öpüyorum...
pamukselll snei burdada buldummmm.

kızlarrr adım tuğba bu hafta aşılama sonucum belli olucakkk bana nolur dua edinn adım tuğbaaaaa

Allah gönlüne göre versin arkadaşım insallah sen de bu yüce duyguyu tadarsın bir an önce...

biz geldikkk.. yemeğimizi yedik üstelik tembelliğimi yendim bi de açma börek yaptım buyrun gelin kızlar yiyelim...

ellerine sağlık canım... walla aynı işehirde olsak gelirdim...

aynen benimki de öyle... kafasına göre bazen iyi hali tutuyor yardım ediyor bazen de hiç bana da elletmiyor... ama şöyle de bişey var ben 2 hafta da bir kadın alıyorum... o yüzden benim yapmamı istemiyor zaten...

bacım sen yine fazla zorlama kendini haziranda bir kadın tutarsın o yapar... bebeğini düşün önce...

mide bulantısı bende de başladı canım aynı ilk aylar gibi sabahları midem bulanıyor... sanırım saçlanıyor minişler...

hoşgeldin tatlım insallah ilaçlar işe yarar...

hayyy Allah iyiliğini versin yarıldı karnım gülmekten...akşam da eşim bana koltuğa oturdum tam baktım gülüyo...noldu dedim toprağa yerleşen tavuklar gibi eşelenip oturuyon dedi...oyyyy ne hallere düştük yarabbim...

hoşgeldin canım....geçmiş olsun inş. hemen geçer....bende fazla bişi almadım...zaten kızımdan klan şeyler de var...hediye de gelir...dün ip aldık annem battaniye örecek...kızım kıskanmaya başladı sanırsam...battaniyesinin örneklerini sayacaktık aldı gitti benim o vermem diye...annanesini kimseyle paylaşmıyo...annemin işi zor valla....

A.S canım hoşgeldin şükür yuvarlanıp gidiyoruz. Geçmiş olsun canım yeteri kadar beslenememekten oluyor dildeki yaralar ama geçecek inşallah şimdi bebik besliyoruz her yerimize bişiyler olacak akacasta kokacasta.
tesekkürler bitanem evet canım öle arrtık iyice büyüyolar ne var ne yok gidiyo bizden
tesekkürler canım benimm hadi yaa hayırlısyla saglıcakla bi dogsalardı inşş canım öle kuzumm
tesekkürler tatlım aksam atarımm kuzum saolasın ben almıştım bi tane bunu ölesine aldım iki tane lazım oluyo dediler die bide uygundu ilki daha güzeldi tabi
canımm hoşgeldin iyiyiz çok şükür aldıklarını eklersin artık merak ettik... dilin iç,inde geçmiş olsun tatlım bende de 2 kez oldu ama geçti kendiliğinden

tesekkürler canım tamam aksam eklerim saol bitanem gecer inşş yaa benidme öle olmustu ama buına dayanamadım baktım dilimde böle beyaz sivilce gibi hatta dr bey dedi su çıkmış die ama ben unuttum inanki kuzum :26:

yaa kızlar annem o kadar çok şey aldı ki... durduramadım heves ediyor diye.... benim kesin bir sürü kıyafetim kalacak kullanılmadan.. artık ikinciye saklıcam hem kız hem erkeğe uygun olanları hiç kullanmıyım diyorum... güzelce hurçlayıp kaldırayım ne dersiniz???

yw sabahları kalkamıyom eşim tutup kaldırıyo son aylarada vinç lazım diyo...bi de benm sürekli göbüşüm üşüyo sivri uç mantığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…