Şimcik önceki alıntılarıma cevap vereyim..
Ayrı bir dolap alsam onu diğer odaya koyucam, beşik benim odada olcak öyle de saçma mı olur diyorum,
ama benim odadaki gardrobumu kullanınca da bebeğe bişey lazım olunca herkes dalacak yatak odama,
off bilmiyorum ya
bazen doğum sonrası daha çok korkutuyo beni kızlar..
sağol canım, Bugün başladım biraz boşaltma işlemlerine bakalım..
Aa o dolabın içinin de fotosunu koyayım buraya ben..
sağol canım önerilerin için, bir de fotodan bakarsınız dolabımın içine akşam çekeyim de..site adresi için de teşekkürler..
BU arada silikon göğüs ucu denilen şey göğüs ucu minik olan anneler için olan şey mi?Acaba benim ihtiyacım olur mu, benim de pek büyük değil göğüs uçlarım..
Sen park yatağa karar verdin mi canım?Acaba netten mi alsak onu diyoruz..
sağol canım, içini boşaltmaya başladım bakalım..
Ayy ben de geçen haftalarda hastaneye gidince NST odasında böyle teyzeler gördüm, ben de mi böyle olcam diye korkmuştum, ya kızcaksınız belki bana ama şu görüntü korkutuyo beni, içim bi acayip oluyo..Midem bulanıyo sanki hatta bi de..:26:
Mide bulantısı dedim de kızlar, benim mide bulantılarım geri mi döndü ne :44:
geeçn cuma hatırlarsanız apar topar eve zor yetiştim, sonra dün de gündüz sürekli bulandı,
Biryerlerde buna dair bişeyler okumuştum
Bazı anne adaylarında 7. ayda tekrar başlayabiliyomuş bulantılar, hatta bizim bi arkadaşta da omştu
ayy umarım öyle olmaz,
canım bende temizliğimi kendim yapmayı çok severim ama benim belimi zorlayınca kalkamıyorum düzelemiyorum olduğu gibi kalıyor ve inan canım çok yanıyor birde geçen ay çok hastalandım sapasağlam ben yürüyemedim eşim koluma girdi adım atamadım yani allah kimsenin başına vermesin.doğal olarak yardımcı tutmak zorunda kaldım şimdi işlerimi ağır olanları yardımcım yapıyor beğenmek zorundayım elim mahkum
nasıl yapılır nasıl bulurum bilmiyorum demişsin
apartmanda temizlikçi alan komşuların varsa onlara sorabilirsin tanıdıklarından eli sağlam güvenilir birini bulmalarını isteyebilirsin iyi olanı tavsiye ederler zaten.
ilk kez alıyorsan evinde değerli eşya bulundurmamaya gayret edersin yalnız bırakma sen tarif edince o yapıyor zaten ben yardımcımı çok beğeniyorum güvenilir biridir.beğenmezsen bi daha çağırmazsın
kızlar eskiden annelerimiz ninelerimiz falan ne işler yaparmış tarlada çalışanlar fabrikada çalışanlar ev işi yapan halı yıkayanlar daha neler neler şimdi bide bize bakın kapı silene şaşırır olduk ya
hep bu yiyecekler hormonlu sağlıksız şeyler yüzünden birde yaşam şartlarının değişmesi tembel yaptı bizi tembel
hoşgeldin canım ben valla ev bile süpüremiyorum artık bel ağrımdan sana helal olsun valla
ne güzell
bebeğin saçları çıkınca mide bulantıları tekrar başlarmış derler...
ben 10 kilo aldım 10......... ömrümde görmediğim kilodayım,oğlum iyi olsunda dert değil tabiiki ama adaptasyon sorunu yaşıyorum beni debelene debelene kalkmaya çalışırken bi görseniz ölürsünüz gülmekten..
bende canım hemen alır hemen veririm gecen
hafta bi arkadas dogum yaptı normal 8 kilosu
gitmis dogumda 3,100 cocuk ne sevindim
ne sevindim bana 8 kilo bile birden gitmesi
manyak moral olur
ben 10 kilo aldım 10......... ömrümde görmediğim kilodayım,oğlum iyi olsunda dert değil tabiiki ama adaptasyon sorunu yaşıyorum beni debelene debelene kalkmaya çalışırken bi görseniz ölürsünüz gülmekten..
Toplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (18 üye ve 6 ziyaretçi)
melike_ecesuu Bia pelcel+ **garfield**+ mirabelle+ serbulo+ tugcal+ katre_inur+ zazez+ Hera__+ pamuksel+ sevil01+ elanurkr jasmine_e cetrefilli layyydy+ g_sezen+ pearl_pearl+
slm sekerlerrrr :80:
bizde doktor amcamıza ugradık geldik dilimde bişi cıktı hamilelikten sanırım bi çıkıyo bi kayboluyo üç gündür feci agrıyodu bide dişime degdikce dilim daha kötü oluyodumbi krem verdi bakalım onu sürücem inşş gecer
bu arada bi tane banyo küveti ve filesi aldımm bitanede hastane cıkısı iki tane oldu yeter baska almam yarın hediye gelir bi sürü annemde öle dio bu son inşşş
sizler napıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli bakimm
melike_ecesuu Bia pelcel+ **garfield**+ mirabelle+ serbulo+ tugcal+ katre_inur+ zazez+ Hera__+ pamuksel+ sevil01+ elanurkr jasmine_e cetrefilli layyydy+ g_sezen+ pearl_pearl+
bizde doktor amcamıza ugradık geldik dilimde bişi cıktı hamilelikten sanırım bi çıkıyo bi kayboluyo üç gündür feci agrıyodu bide dişime degdikce dilim daha kötü oluyodumbi krem verdi bakalım onu sürücem inşş gecer
bu arada bi tane banyo küveti ve filesi aldımm bitanede hastane cıkısı iki tane oldu yeter baska almam yarın hediye gelir bi sürü annemde öle dio bu son inşşş
ben de duydum öyle şeyler canımbebeğin saçları çıkınca mide bulantıları tekrar başlarmış derler...
aa çok sevindim. ayşe öner i kaçırma diyo giden herkes. bi de mutlaka eşini de götür. o da öğrensin. artık mayıs sonunda bir cumartesi yogadan çıkar seminerde buluşuruz
ya boyle bisey var mı gercekden bebegin sacı
plesantanın içinden nasıl anlaşılırda mide bulandırır
sadece yanma rahim yukarı cıkınca mideye degermis
o yaparmıs yanma :26:
de mi yerini şimdiden yapayımsaol canımcım
ister inanın ister inanmayın ben o kadar kist ameliyatı rahim filmleri atlattım, ama migrenimin tuttugu zamanki acıyı hiç birinde cekmedim. en son 1 ocak sabahı tuttu, ilac da alamıyorum ya, kendimi camdan asagı atmayı falan geciriyordum aklımdan, bilinci yitiriyor insan. allahtan benim eşim tıp fakültesinden terk. en azından agrı kesici igne için hastaneye gitmiyoruz. allah düşmanımın basına vermesin, eşine cok cok gecmiş olsun canım. allah da yardımcısı olsun
kızlarrr ben geldimmm
raporumu aldımm okula gittim son işlerimi hallettim
artık tatilin tadını çıkarabilirimmmm
Selam kızlar nasılsınız biz oğlumla iyiz şükür tek sağ kasığımdan yürürken çok zorlanıyorum canım yanıyor. Şimdi bende sizlere nisbet yapsam mı acaba annem zaten bana hala çocukmuşum gibi bakar hatta kolayını bulsa ağzıma verecek öyledir, iki ablam vardır mayıs sonu badanadan sonra gelip temizliğimi yerleşimimi yapacaklar, 19 yaşında ve 11 yaşında iki kız yeğenim var okul başlayana kadar bende kalacaklar oğluma bakacaklar, kayınvalidemde alt katımda oturur yemeğimi yapar her sabah benim kata çıkar sağda solda eşya varsa toplar 5 yıllık evliyim hiç camlarımı silmedim kayınvalidem siler. Allah başımdan hiçbirini eksik etmesin inşallah çok şanslıyım maşallah.
pamukselll snei burdada buldummmm.
kızlarrr adım tuğba bu hafta aşılama sonucum belli olucakkk bana nolur dua edinn adım tuğbaaaaa
biz geldikkk.. yemeğimizi yedik üstelik tembelliğimi yendim bi de açma börek yaptım buyrun gelin kızlar yiyelim...
kapıları silecem derken sakın fazla uzanma elinin erişebildiği kadar sil yada eşine sildir.
eşine sildir demişken eşleri yardım eden arkadaşlar varmı benim eşim hiç etmiyor deli ediyor beni evi bok götürse umru değil hem kendi temizlemiyor hem benim temizlememe sinirleniyor accayip dertliyim bu konuda.
Canım merdivenli minik bi sandalyem var ona cıkıyorum rahat oluyo, uzanmıyorum yani.
Eşine yardım eden eşler var canım, dün benim eşim perdelerimi ütüledi allah razı olsun herzaman öyledir. Düzen tertip çok sever ve gözükapalı yaptırırım benim gibi yapar uyduruk yapmaz. Bu konuda çok şanslıyım:97:
Şimcik önceki alıntılarıma cevap vereyim..
Ayrı bir dolap alsam onu diğer odaya koyucam, beşik benim odada olcak öyle de saçma mı olur diyorum,
ama benim odadaki gardrobumu kullanınca da bebeğe bişey lazım olunca herkes dalacak yatak odama,
off bilmiyorum ya
bazen doğum sonrası daha çok korkutuyo beni kızlar..
sağol canım, Bugün başladım biraz boşaltma işlemlerine bakalım..
Aa o dolabın içinin de fotosunu koyayım buraya ben..
sağol canım önerilerin için, bir de fotodan bakarsınız dolabımın içine akşam çekeyim de..site adresi için de teşekkürler..
BU arada silikon göğüs ucu denilen şey göğüs ucu minik olan anneler için olan şey mi?Acaba benim ihtiyacım olur mu, benim de pek büyük değil göğüs uçlarım..
Sen park yatağa karar verdin mi canım?Acaba netten mi alsak onu diyoruz..
sağol canım, içini boşaltmaya başladım bakalım..
Ayy ben de geçen haftalarda hastaneye gidince NST odasında böyle teyzeler gördüm, ben de mi böyle olcam diye korkmuştum, ya kızcaksınız belki bana ama şu görüntü korkutuyo beni, içim bi acayip oluyo..Midem bulanıyo sanki hatta bi de..:26:
Mide bulantısı dedim de kızlar, benim mide bulantılarım geri mi döndü ne :44:
geeçn cuma hatırlarsanız apar topar eve zor yetiştim, sonra dün de gündüz sürekli bulandı,
Biryerlerde buna dair bişeyler okumuştum
Bazı anne adaylarında 7. ayda tekrar başlayabiliyomuş bulantılar, hatta bizim bi arkadaşta da omştu
ayy umarım öyle olmaz,
tesekkürler bitanem evet canım öle arrtık iyice büyüyolar ne var ne yok gidiyo bizdenA.S canım hoşgeldin şükür yuvarlanıp gidiyoruz. Geçmiş olsun canım yeteri kadar beslenememekten oluyor dildeki yaralar ama geçecek inşallah şimdi bebik besliyoruz her yerimize bişiyler olacak akacasta kokacasta.
tesekkürler canım benimm hadi yaa hayırlısyla saglıcakla bi dogsalardı inşş canımhoşgeldin canım benim
gecmis olsun ay bu hamilelikden ne hale
geldik başa gelince biliyor insan benimde
et benlerim cıktı :44:
gule gule ii gunlerde kullan canım tabii hediyede
gelir sonra doya doya giydirmeden buyuyecek gibi
geliyorlar bana valla
tesekkürler tatlım aksam atarımm kuzum saolasın ben almıştım bi tane bunu ölesine aldım iki tane lazım oluyo dediler die bide uygundu ilki daha güzeldi tabiSelam canım hoşgeldin, geçmiş olsun inşallah krem iyi gelir. Cicileriniz hayırlı olsun hastane çıkışının fotosunu bekliyorum:97: Ben hala almadım, beğenemedim hala.
Bu arada bizde çok şükür iyiyiz, içerden tekme dışardan tansiyon geçinip gidiyorum
canımm hoşgeldin iyiyiz çok şükür aldıklarını eklersin artık merak ettik... dilin iç,inde geçmiş olsun tatlım bende de 2 kez oldu ama geçti kendiliğinden
hayyy Allah iyiliğini versin yarıldı karnım gülmekten...akşam da eşim bana koltuğa oturdum tam baktım gülüyo...noldu dedim toprağa yerleşen tavuklar gibi eşelenip oturuyon dedi... oyyyy ne hallere düştük yarabbim...
hoşgeldin canım....geçmiş olsun inş. hemen geçer....bende fazla bişi almadım...zaten kızımdan klan şeyler de var...hediye de gelir...dün ip aldık annem battaniye örecek...kızım kıskanmaya başladı sanırsam...battaniyesinin örneklerini sayacaktık aldı gitti benim o vermem diye...annanesini kimseyle paylaşmıyo...annemin işi zor valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?