2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bulursun kuzusumm magazalar cok gir bak birine aksam koyarım ikisnide emiii

hadi yaaaaaa seni gidi yaramazzz seniiiiii

kızlar aranızda 32. hafta raporu alan var mı
yada 32. hafta raporu haftaya girerken mi alınır yani 31++ larda yada 32++ larda mı bilen varsa söylesin ne olur

bulursun kuzusumm magazalar cok gir bak birine aksam koyarım ikisnide emiii

hadi yaaaaaa seni gidi yaramazzz seniiiiii

çok kıskanıyormuşum walla.. eve getirmişler doğunca 3. gün gitsin artık bu diye ortalığı velveleye vermişim... gerçi ben hala kıskancımdır mesela sevdiğim insanları başkalarıyla paylaşmaya tahammül edemem pek... tabi artık kimsenin gözünü oymuyorum...:9
:

aferim canım eline sağlıkhayır haklısın elbette, ev durdugu yerde bile batıyor ama yazık bedenine, bebiş yorulmuştur annesi, daha kapı falan yapma. eşin silsin nolcak ki, sen tarif et o silervalla benim pencerelerden camur akıyor allahtan en üstün bir altındayım, 9. katta, yukardaki teyze de kınamayıversin artık
Merhabalar herkeseee,

Haftasonu giremeyince sayfalar uçmuş gitmiş oluyo. Nasılsınız? Herkes iyi mi?
iyiyiz heracım, sen nasılsın? hoşgeldin

kızlarrr ben geldimmm
raporumu aldımm okula gittim son işlerimi hallettim
artık tatilin tadını çıkarabilirimmmm
ohhh bizim yerimize de cıkar, hayırlı olsun zazezcim

burun aspiratörü konusunda beni aydınlatan arkadaşlarım zazez, nurben, cetrefilli ve pelcelsize çok teşekkür ederim
ne demek canımcım

nasıl yani ya haksızlık ama bu ben daha 6 hafta burdayım hak mı reva mı bacılaaaar
nasıl 6 hafta var, ciddi mi? eneeeee ben haziran sonuna kadar burdayım ama

kızlarrr adım tuğba bu hafta aşılama sonucum belli olucakkk bana nolur dua edinn adım tuğbaaaaa
tuğbacım inşallah bebeğin saglıkla sımsıkı tutunur sana, hayırlısı olsun

biz geldikkk.. yemeğimizi yedik üstelik tembelliğimi yendim bi de açma börek yaptım buyrun gelin kızlar yiyelim...
yaaa bana da yaaaap benim canım kete istiyor da tarifini bilmiyorum, bir kayseriye giden olsa hemen aldırcam

canım ben Hepsiburada.com : Kraft Oyun Parkı ( 70x110 Cm ) | Anne / Bebek / Çocuk bunda kara kılmıştım, ama markasız dönenceli böyle bişey bulursam onu alırım. silikon göğüs ucu da ben almıştım geri verdim, ben de göğüs ocu kocaman oldu, sivastaki bebe magazasında da small vardı aventin. ben de verip yerine başka bişi aldım.

hayırlı olsun aldıklarınız canım, çok geçmiş olsun inşallah kremin faydasını görürsün.

canım ben de kel dogmusum ama su an saçlarım tüm sülaleye yeterbu tarak setini ben de burdan 15 tlye aldım, amaan kullanırız bigün yahu

süper lafmış valla bayıldım eşinin benzetmesine

hahayyyy koptum kıssss allah seniiii minikkk cadııııııııııııı kocam öpüyorum seniiiii
Canım heeeeep aynı modeller o yüzden bekleyeyim biraz dedim. E yıkamak kenara koymakta lazım. Alıcam artık bitane. Koy canım fikir olsun bizlere:97:
tamam bitanem benimm eşim gelsin görevden onun teli. daha net cekiyo

tesekkürler canım benimm

geldi mi canım senin koçiş
triplerin gecti mi?

geldi canım cumartesii akşam süslendim biras oturdumm kırışaa kırışa bekledim sonram gelince amanda aman benim karım bana mı süslenmiş dedi sarılıverdimm barıştımm hemen adamda şaşırmıştır arar açmam gelince barışıverince bu hamilelik gerçekten değişik ben bile şaşırıom bazen kendime

Anam bugünde eşim tarafı bayağı bir tebrik kazandı sağolsunlar herşey oğlumuz için.

çok tesekkürler tatlım benim dilimdeki yara haricinde iyiyim çok şükürr sende iyisin inşş kuzucum inanınki hafta sonu canımın acısından gelip muhabbet bile edemedimm canım saolasın

evet okumştum yazınıkaradut reçeli ye tatlım iyi geliyor ağız yaralarına

Canım heeeeep aynı modeller o yüzden bekleyeyim biraz dedim. E yıkamak kenara koymakta lazım. Alıcam artık bitane. Koy canım fikir olsun bizlere:97:

bende bu haftasonu yıkayacağım bebişimin eşyalarını ütüleyip kaldırıcam

kızlar aranızda 32. hafta raporu alan var mı
yada 32. hafta raporu haftaya girerken mi alınır yani 31++ larda yada 32++ larda mı bilen varsa söylesin ne olur

canım 32+0 da alıyorsun benim bildiğim ya da doktorun verdiği tahmini doğum tarihinden geriye 56 gün say...zaten ikiside aynı güne denk geliyor...mesela enim 31 mayıs...ben o zaman çıkıcam izne...30. haftada kontrole gidicem detaylı konuşucaz doktorumla...

cnm ben biliyom kete tarifi ama senin istedğnden farklıdır heralde karslı bi teyzeden öğrendm ben...gel buyu nedmk başmn üzernde yern var..

pamuksel,layyydy+,deniz_13,Bia,katre_inur,flzayk,cetrefilli,g_sezen,TubiornatTubi,pelcel,sevil01,secil0806,serapyusuf86,elanurkr,mirabelle,pearl_pearl,30temmuz,yasmin_07,zazez,NuRBeN,

merhaba kızlar...bayağı kalabalığız bugün...herkes iyidir inşallah..
:80:

32+0 da alınıyo canım

yahu benim çatlak doktorum ben 31+ 4 deyken verecek bana e buda 37. haftayı kaydırıyor ve doğum sonrasını etkiliyor bu rapordan sadece 1 doktor mu verebilir ben başka doktordan alsam daha iyi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…