- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
bulursun kuzusumm magazalar cok gir bak birine aksam koyarım ikisnide emiiiBende bir takım uygun diye aldım, bi takım güzel bişey alayım diyorumda hala içime sinen bişey bulamadım. Azimliyim bulucam
Haklısın canımda benim içim durmuyo vallahi, bi açlığımı kontrol edemiyorum bide temizlik dürtümü
Ama hiç degilse bir müddet bişey yapmıycam, vücudumun yoruldugunu hissediyorum
Güzel düşünmüşsün canım. Hurçlayıp güzelce kaldır tertemiz kalsın diğer bebişine:97:
ben küçükken annem iki dakka bizi baş başa bıraksa hemen parmağımı kardeşimin gözüne sokarmışım... çıyak çıyak ağlatırmışım.. ama onun da intikamı ağır oldu biraz büyüyünce saçımı çekiyor sonra da elindeki saç tellerini sayıyorsu psikopat...şimdi en iyi arkadaşım oldu o ayrı...
[color="indigo"]merhaba arkadaşlar... Herkes iyidir inş.[/color]
hoşgeldin canım iyiyiz diyelim iyi olalım sen nasılsınn
evet canım eşimle gidicem 21-28 indeki
ikisinide kacırma cunku farklı egitimler
21 indeki cok uzun ya 13:15 den 17:30 a kadar
aynen valla yogadan sonra kozzy deyiz
melike
merhaba nasılsın görüşmeyeli
kızlar aranızda 32. hafta raporu alan var mı
yada 32. hafta raporu haftaya girerken mi alınır yani 31++ larda yada 32++ larda mı bilen varsa söylesin ne olur
bulursun kuzusumm magazalar cok gir bak birine aksam koyarım ikisnide emiii
hadi yaaaaaaseni gidi yaramazzz seniiiiii
canım bu eğitimlerim ücretleri nekadar?
bulursun kuzusumm magazalar cok gir bak birine aksam koyarım ikisnide emiii
canım bu eğitimlerim ücretleri nekadar?
aferim canım eline sağlıkSelam bayanlar, nasılsınız iyisiniz inşallah. Ben dökülüyorum, tüm kemiklerim ağrıyor. Dün bi halt yedim:18: cam sildim. Bugünde tansiyonum düştü yine. Az önce ölctüm 6,4 çıktı. Biraz yattım ayran neyn içtim. 8,6 oldu. Ben daha uzuun bir müddet temizlik etmiycem
iyiyiz heracım, sen nasılsın? hoşgeldinMerhabalar herkeseee,
Haftasonu giremeyince sayfalar uçmuş gitmiş oluyo. Nasılsınız? Herkes iyi mi?
ohhh bizim yerimize de cıkar, hayırlı olsun zazezcimkızlarrr ben geldimmm
raporumu aldımm okula gittim son işlerimi hallettim
artık tatilin tadını çıkarabilirimmmm
ne demek canımcımburun aspiratörü konusunda beni aydınlatan arkadaşlarım zazez, nurben, cetrefilli ve pelcelsize çok teşekkür ederim
nasıl 6 hafta var, ciddi mi? eneeeee ben haziran sonuna kadar burdayım amanasıl yani ya haksızlık ama bu ben daha 6 hafta burdayım hak mı reva mı bacılaaaar
tuğbacım inşallah bebeğin saglıkla sımsıkı tutunur sana, hayırlısı olsunkızlarrr adım tuğba bu hafta aşılama sonucum belli olucakkk bana nolur dua edinn adım tuğbaaaaa
yaaa bana da yaaaapbiz geldikkk.. yemeğimizi yedik üstelik tembelliğimi yendim bi de açma börek yaptım buyrun gelin kızlar yiyelim...
canım ben Hepsiburada.com : Kraft Oyun Parkı ( 70x110 Cm ) | Anne / Bebek / Çocuk bunda kara kılmıştım, ama markasız dönenceli böyle bişey bulursam onu alırım. silikon göğüs ucu da ben almıştım geri verdim, ben de göğüs ocu kocaman oldu, sivastaki bebe magazasında da small vardı aventin. ben de verip yerine başka bişi aldım.BU arada silikon göğüs ucu denilen şey göğüs ucu minik olan anneler için olan şey mi?Acaba benim ihtiyacım olur mu, benim de pek büyük değil göğüs uçlarım..
Sen park yatağa karar verdin mi canım?Acaba netten mi alsak onu diyoruz..
hayırlı olsun aldıklarınız canım, çok geçmiş olsun inşallah kremin faydasını görürsün.Toplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (18 üye ve 6 ziyaretçi)
melike_ecesuu Bia pelcel+ **garfield**+ mirabelle+ serbulo+ tugcal+ katre_inur+ zazez+ Hera__+ pamuksel+ sevil01+ elanurkr jasmine_e cetrefilli layyydy+ g_sezen+ pearl_pearl+
slm sekerlerrrr :80:
bizde doktor amcamıza ugradık geldik dilimde bişi cıktı hamilelikten sanırım bi çıkıyo bi kayboluyo üç gündür feci agrıyodu bide dişime degdikce dilim daha kötü oluyodumbi krem verdi bakalım onu sürücem inşş gecer
bu arada bi tane banyo küveti ve filesi aldımm bitanede hastane cıkısı iki tane oldu yeter baska almam yarın hediye gelir bi sürü annemde öle dio bu son inşşş
sizler napıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli bakimm
canım ben de kel dogmusum ama su an saçlarım tüm sülaleye yetervalla ben kel doğmuşum, 1 yaşına kadar da saçım çıkmamış,oğlum nasıl olur bilmem..
Bu arada kazıklandım değim şeylerden biri chicco tarak fırça seti, 17 küsur liraya aldık sanırım,
Ahanda bundan
Fırça ve Tarak Seti
satıcı kız gözüme soktu artık alıym bari dedim artık..
eve gelince de ne yapacam acaba ben bunu diye düşündüm
hadi kız olsa neyse
Geri mi versem acaba?:44:
süper lafmış valla bayıldım eşinin benzetmesinehayyy Allah iyiliğini versin yarıldı karnım gülmekten...akşam da eşim bana koltuğa oturdum tam baktım gülüyo...noldu dedim toprağa yerleşen tavuklar gibi eşelenip oturuyon dedi... oyyyy ne hallere düştük yarabbim....
hahayyyy koptum kıssss allah seniiii
çok kıskanıyormuşum walla.. eve getirmişler doğunca 3. gün gitsin artık bu diye ortalığı velveleye vermişim... gerçi ben hala kıskancımdır mesela sevdiğim insanları başkalarıyla paylaşmaya tahammül edemem pek... tabi artık kimsenin gözünü oymuyorum...:9:
tamam bitanem benimm eşim gelsin görevden onun teli. daha net cekiyoCanım heeeeep aynı modeller o yüzden bekleyeyim biraz dedim. E yıkamak kenara koymakta lazım. Alıcam artık bitane. Koy canım fikir olsun bizlere:97:
aferim canım eline sağlıkhayır haklısın elbette, ev durdugu yerde bile batıyor ama yazık bedenine, bebiş yorulmuştur annesi, daha kapı falan yapma. eşin silsin nolcak ki, sen tarif et o siler valla benim pencerelerden camur akıyor allahtan en üstün bir altındayım, 9. katta, yukardaki teyze de kınamayıversin artık
iyiyiz heracım, sen nasılsın? hoşgeldin
ohhh bizim yerimize de cıkar, hayırlı olsun zazezcim
ne demek canımcım
nasıl 6 hafta var, ciddi mi? eneeeee ben haziran sonuna kadar burdayım ama
tuğbacım inşallah bebeğin saglıkla sımsıkı tutunur sana, hayırlısı olsun
yaaa bana da yaaaapbenim canım kete istiyor da tarifini bilmiyorum, bir kayseriye giden olsa hemen aldırcam
canım ben Hepsiburada.com : Kraft Oyun Parkı ( 70x110 Cm ) | Anne / Bebek / Çocuk bunda kara kılmıştım, ama markasız dönenceli böyle bişey bulursam onu alırım. silikon göğüs ucu da ben almıştım geri verdim, ben de göğüs ocu kocaman oldu, sivastaki bebe magazasında da small vardı aventin. ben de verip yerine başka bişi aldım.
hayırlı olsun aldıklarınız canım, çok geçmiş olsun inşallah kremin faydasını görürsün.
canım ben de kel dogmusum ama su an saçlarım tüm sülaleye yeterbu tarak setini ben de burdan 15 tlye aldım, amaan kullanırız bigün yahu
süper lafmış valla bayıldım eşinin benzetmesine
geldi mi canım senin koçiş
triplerin gecti mi?
BENDE PAMUKSEL'İN EŞİNİ TOPİĞİN EN DUYARLI ERKEĞİ SEÇİYORUM KIZLAR......
sanırım banada manyak moral olurdu....
heyyyyyyyyttttttt burda 13 kilo alanları unutmayalım lütfen; for example:ben
bide buna sadece ben takılıp sinir oluyorum diyodum neysem katre_inur'da varmış benim gibi
aannaaaaaammmmmmmmmmm...... ..... ...
benim kocanında benzerleri varmış ya.. ..... .....
30temmuz; benim kocişe görede evimiz hasta olmayacağımız kadar kirli olabilirmiş,
bana da hiç yardım etmiyor, hatta kirli çoraplarını oradan buradan topluyorum, yediği çikolatanın çöpünü bile masanın üzerinde bırakır, ik zamanlar çok kızıyordum, anam biz nişanlıyken , öğrenciyken bu çocuk hep düzenliydi, benim düzenimide hasta olduğunu söylerdi ne oldu da adam değişti bende anlamadım doğrusu....
en iyi yaptığı bana yararlı işler: araba ile beni her yere götürmek ve alışverişleri eve taşımak o kadarcık....
çok tesekkürler tatlım benim dilimdeki yara haricinde iyiyim çok şükürr sende iyisin inşş kuzucum inanınki hafta sonu canımın acısından gelip muhabbet bile edemedimm canım saolasın
Canım heeeeep aynı modeller o yüzden bekleyeyim biraz dedim. E yıkamak kenara koymakta lazım. Alıcam artık bitane. Koy canım fikir olsun bizlere:97:
kızlar aranızda 32. hafta raporu alan var mı
yada 32. hafta raporu haftaya girerken mi alınır yani 31++ larda yada 32++ larda mı bilen varsa söylesin ne olur
aferim canım eline sağlıkhayır haklısın elbette, ev durdugu yerde bile batıyor ama yazık bedenine, bebiş yorulmuştur annesi, daha kapı falan yapma. eşin silsin nolcak ki, sen tarif et o siler valla benim pencerelerden camur akıyor allahtan en üstün bir altındayım, 9. katta, yukardaki teyze de kınamayıversin artık
iyiyiz heracım, sen nasılsın? hoşgeldin
ohhh bizim yerimize de cıkar, hayırlı olsun zazezcim
ne demek canımcım
nasıl 6 hafta var, ciddi mi? eneeeee ben haziran sonuna kadar burdayım ama
tuğbacım inşallah bebeğin saglıkla sımsıkı tutunur sana, hayırlısı olsun
yaaa bana da yaaaapbenim canım kete istiyor da tarifini bilmiyorum, bir kayseriye giden olsa hemen aldırcam
canım ben Hepsiburada.com : Kraft Oyun Parkı ( 70x110 Cm ) | Anne / Bebek / Çocuk bunda kara kılmıştım, ama markasız dönenceli böyle bişey bulursam onu alırım. silikon göğüs ucu da ben almıştım geri verdim, ben de göğüs ocu kocaman oldu, sivastaki bebe magazasında da small vardı aventin. ben de verip yerine başka bişi aldım.
hayırlı olsun aldıklarınız canım, çok geçmiş olsun inşallah kremin faydasını görürsün.
canım ben de kel dogmusum ama su an saçlarım tüm sülaleye yeterbu tarak setini ben de burdan 15 tlye aldım, amaan kullanırız bigün yahu
süper lafmış valla bayıldım eşinin benzetmesine
32+0 da alınıyo canım
canım 32+0 da alıyorsun benim bildiğim ya da doktorun verdiği tahmini doğum tarihinden geriye 56 gün say...zaten ikiside aynı güne denk geliyor...mesela enim 31 mayıs...ben o zaman çıkıcam izne...30. haftada kontrole gidicem detaylı konuşucaz doktorumla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?