- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 44
Canım öncelikle niye yoruyosun sen kendini o kadar, zaten oraları bilmem de buralarda hep yağmur var, camlar batıyor hemen..valla öyle bile olmasa kirli dursunlar şimdilik, zaten perdeler hep kapalı bizim, napiym doğuma yakın bi şekilde silinir diye hiç ellemiyorum..:92:Selam bayanlar, nasılsınız iyisiniz inşallah. Ben dökülüyorum, tüm kemiklerim ağrıyor. Dün bi halt yedim:18: cam sildim. Bugünde tansiyonum düştü yine. Az önce ölctüm 6,4 çıktı. Biraz yattım ayran neyn içtim. 8,6 oldu. Ben daha uzuun bir müddet temizlik etmiycem
Garfield canım ben o kompedandaki üstü dantelli olanı denedim ve şahane buldum. Kompedan mağazasında 60 liraydı geldim netten müşteri danışmayı aradım. Stok teyedi aldım ve satın aldım. 50 tl üzeri kargo ücretsiz orda gecelik ve sabahlık 43 küsürdü. İkide atlet ekledim 50ye denk getirdim
bebişin karnında kocaman oldu ne işin var camlarda ya düşersen allah korusun zaten tansiyonun düşük gözünkararır falan aşağıda bulursun kendini çok kızdım sana
kızlarrr ben geldimmm
raporumu aldımm okula gittim son işlerimi hallettim
artık tatilin tadını çıkarabilirimmmm
Selam kızlar nasılsınız biz oğlumla iyiz şükür tek sağ kasığımdan yürürken çok zorlanıyorum canım yanıyor. Şimdi bende sizlere nisbet yapsam mı acaba annem zaten bana hala çocukmuşum gibi bakar hatta kolayını bulsa ağzıma verecek öyledir, iki ablam vardır mayıs sonu badanadan sonra gelip temizliğimi yerleşimimi yapacaklar, 19 yaşında ve 11 yaşında iki kız yeğenim var okul başlayana kadar bende kalacaklar oğluma bakacaklar, kayınvalidemde alt katımda oturur yemeğimi yapar her sabah benim kata çıkar sağda solda eşya varsa toplar 5 yıllık evliyim hiç camlarımı silmedim kayınvalidem siler. Allah başımdan hiçbirini eksik etmesin inşallah çok şanslıyım maşallah.
Canım ben yüksek girişte oturuyorum, camda parmaklık var düşme imkanım yoktu zatende. Eşimde başımda durdu geriye düşerim diye korktu. Bana bez sıkıp verdi zavallımama ne olursa olsun cam silmek cok yorucu bende pişman oldum. Başladım dönemedimde, bitirdim cok şükür. Bide kapıları halletsem üstümden acaip yük kalkacak
Canım ben yüksek girişte oturuyorum, camda parmaklık var düşme imkanım yoktu zatende. Eşimde başımda durdu geriye düşerim diye korktu. Bana bez sıkıp verdi zavallımama ne olursa olsun cam silmek cok yorucu bende pişman oldum. Başladım dönemedimde, bitirdim cok şükür. Bide kapıları halletsem üstümden acaip yük kalkacak
selam canım hoşgeldin senin ebebeyinler süpermiş ya her eve lazım
kızlarrr ben geldimmm
raporumu aldımm okula gittim son işlerimi hallettim
artık tatilin tadını çıkarabilirimmmm
pamukselll snei burdada buldummmm.
kızlarrr adım tuğba bu hafta aşılama sonucum belli olucakkk bana nolur dua edinn adım tuğbaaaaa
kızlarrr adım tuğba bu hafta aşılama sonucum belli olucakkk bana nolur dua edinn adım tuğbaaaaa
Merhabalar herkeseee,
Haftasonu giremeyince sayfalar uçmuş gitmiş oluyo. Nasılsınız? Herkes iyi mi?
biz geldikkk.. yemeğimizi yedik üstelik tembelliğimi yendim bi de açma börek yaptım buyrun gelin kızlar yiyelim...
Selam kızlar nasılsınız biz oğlumla iyiz şükür tek sağ kasığımdan yürürken çok zorlanıyorum canım yanıyor. Şimdi bende sizlere nisbet yapsam mı acaba annem zaten bana hala çocukmuşum gibi bakar hatta kolayını bulsa ağzıma verecek öyledir, iki ablam vardır mayıs sonu badanadan sonra gelip temizliğimi yerleşimimi yapacaklar, 19 yaşında ve 11 yaşında iki kız yeğenim var okul başlayana kadar bende kalacaklar oğluma bakacaklar, kayınvalidemde alt katımda oturur yemeğimi yapar her sabah benim kata çıkar sağda solda eşya varsa toplar 5 yıllık evliyim hiç camlarımı silmedim kayınvalidem siler. Allah başımdan hiçbirini eksik etmesin inşallah çok şanslıyım maşallah.
Canım evin önünde yol calışması oldu, haliyle toz kalktı inanırmısın camıma çamur bile sıçramış. Dışardan gelen önce camımı görüyo giriş kattayım. Demezler ki ya bu hamiledir silemiyodur diye. Bide bendede pinpirik vardır azcık duramam öyle. Bide temizlige yardımcı alma falan hakkında bişey bilmiyorum nasıl yapılır edilir falan, ben yapmasam yapacak kimsemde yok. Aman yapıverdim çıktı aradanCanım öncelikle niye yoruyosun sen kendini o kadar, zaten oraları bilmem de buralarda hep yağmur var, camlar batıyor hemen..valla öyle bile olmasa kirli dursunlar şimdilik, zaten perdeler hep kapalı bizim, napiym doğuma yakın bi şekilde silinir diye hiç ellemiyorum..:92:
hem bak bizim bi öğretmen arkadaş 6.5 aylıkken cama uzandım sonra erken doğum yaptım demişti, Allah korusun hepimizi olacaksa tabii olur ama dikkat etmek lazım, erken doğum için riskli dönemdeyiz diye biliyorum bu aylarda..:18:
Bu arada diyorum ya internet fiyatıyla normali arasında 4-5 ytl fark var, e bikaç ürün alınca bu baya fark ediyo ama napiym aldık bi kere..Sen de güle güle kullan canım aldıklarını..
canım maşallah forumun hamaratı sen çalışkanı mineeee
allahım hala kapılar diyo
çok yaramaz bir annesin çoooookkkkkkk
kızım sen manyadın mı ya ne camı
ne kapısı yemisim temizligi bu halde
tutsana bi kadın deger mi senin ve
bebisin sağlıgına allah korusun
iş işden gectikden sonra cok pişman
olursun bak
hoşgeldin canım
ben geliyorum sana şehir fark etmez açım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?