2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım öncelikle niye yoruyosun sen kendini o kadar, zaten oraları bilmem de buralarda hep yağmur var, camlar batıyor hemen..valla öyle bile olmasa kirli dursunlar şimdilik, zaten perdeler hep kapalı bizim, napiym doğuma yakın bi şekilde silinir diye hiç ellemiyorum..:92:

hem bak bizim bi öğretmen arkadaş 6.5 aylıkken cama uzandım sonra erken doğum yaptım demişti, Allah korusun hepimizi olacaksa tabii olur ama dikkat etmek lazım, erken doğum için riskli dönemdeyiz diye biliyorum bu aylarda..:18:

Bu arada diyorum ya internet fiyatıyla normali arasında 4-5 ytl fark var, e bikaç ürün alınca bu baya fark ediyo ama napiym aldık bi kere..Sen de güle güle kullan canım aldıklarını..

bebişin karnında kocaman oldu ne işin var camlarda ya düşersen allah korusun zaten tansiyonun düşük gözünkararır falan aşağıda bulursun kendini çok kızdım sana

Canım ben yüksek girişte oturuyorum, camda parmaklık var düşme imkanım yoktu zatende. Eşimde başımda durdu geriye düşerim diye korktu. Bana bez sıkıp verdi zavallım ama ne olursa olsun cam silmek cok yorucu bende pişman oldum. Başladım dönemedimde, bitirdim cok şükür. Bide kapıları halletsem üstümden acaip yük kalkacak

selam canım hoşgeldin senin ebebeyinler süpermiş ya her eve lazım

canım maşallah forumun hamaratı sen çalışkanı mineeee

allahım hala kapılar diyo

çok yaramaz bir annesin çoooookkkkkkk

pamukselll snei burdada buldummmm.

kızlarrr adım tuğba bu hafta aşılama sonucum belli olucakkk bana nolur dua edinn adım tuğbaaaaa

biz geldikkk.. yemeğimizi yedik üstelik tembelliğimi yendim bi de açma börek yaptım buyrun gelin kızlar yiyelim...

pamukselll snei burdada buldummmm.

kızlarrr adım tuğba bu hafta aşılama sonucum belli olucakkk bana nolur dua edinn adım tuğbaaaaa

Canım hoşgeldin bulacaksın tabi ki burası 2011 temmuz anneleri sayfası. Hiç merak etme benim arkadaşlarım çok ciğerlidir hepsi dualarına seni de katarlar.

Merhabalar herkeseee,

Haftasonu giremeyince sayfalar uçmuş gitmiş oluyo. Nasılsınız? Herkes iyi mi?

slm canım hoşgeldin valla aynen
h.sonu giremeyince gidiveriyor
ben yakalabildigimi yakalıyorum
cok yorgunuz benim cok yogun gecti
h.sonu uyumak istiyorum

bu arada kozzy için detaylı bilgi aldım canım
saol bizede bilgi verdigin için

kızım sen manyadın mı ya ne camı
ne kapısı yemisim temizligi bu halde
tutsana bi kadın deger mi senin ve
bebisin sağlıgına allah korusun
iş işden gectikden sonra cok pişman
olursun bak

Önce maşallah diyeyim hele ki kayinvaliden süpermiş ya. Bizimkisi bana geçende gel benim buz dolabının içini sil dedi. Beynime kan sıçradı Senin şansına maşallah diyeyim nazar değmesin:97:

Canım evin önünde yol calışması oldu, haliyle toz kalktı inanırmısın camıma çamur bile sıçramış. Dışardan gelen önce camımı görüyo giriş kattayım. Demezler ki ya bu hamiledir silemiyodur diye. Bide bendede pinpirik vardır azcık duramam öyle. Bide temizlige yardımcı alma falan hakkında bişey bilmiyorum nasıl yapılır edilir falan, ben yapmasam yapacak kimsemde yok. Aman yapıverdim çıktı aradan

canım maşallah forumun hamaratı sen çalışkanı mineeee

Sorma canım ne hamaratım, gel kapılarımı gör Anam ev işi çok nankör. Hergün yap 2 gün yapma pissin yine pissin.

allahım hala kapılar diyo

çok yaramaz bir annesin çoooookkkkkkk

Onu biraz öteledim canım 3 4 hafta sonra yapıcam doğuma temiz kalsın. Sevilim yapmadanda olmuyo be canım, içim durmuyo benim öyle.

kızım sen manyadın mı ya ne camı
ne kapısı yemisim temizligi bu halde
tutsana bi kadın deger mi senin ve
bebisin sağlıgına allah korusun
iş işden gectikden sonra cok pişman
olursun bak

Canııım valla 10 dakkada bir oturarak sildim, uzanmadım yukarılara. Sandalye üstüne tabure koydum. O an çok zorlanmadımda oturunca cok ağrılar hissettim belimde falan.

Temizlikci konusunda bilgim yok canım nerden alınır nasıl alınır. Bulabilirsem böyle bişey haziranda almayı istiyorum bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…