burcu_06,efsun_zeren,layyydy,g_sezen,sevil01,zazez,robroy,secil0806,srplm,**garfield**,tugcal,jasmine_e,elanurkr,pamuksel,cetrefilli,huysuz,
selam kızlar umarım herkez iyidir ...biz iyiyiz çok şükür...
Geçmişi nihayet okudum bitirdim horuldum ve acıktım resmen arada geçen zamanda :d
toplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (18 üye ve 6 ziyaretçi)
melike_ecesuu bia pelcel+ **garfield**+ mirabelle+ serbulo+ tugcal+ katre_inur+ zazez+ hera__+ pamuksel+ sevil01+ elanurkr jasmine_e cetrefilli layyydy+ g_sezen+ pearl_pearl+
slm sekerlerrrr :80:
Bizde doktor amcamıza ugradık geldik dilimde bişi cıktı hamilelikten sanırım bi çıkıyo bi kayboluyo üç gündür feci agrıyodu bide dişime degdikce dilim daha kötü oluyodumBi krem verdi bakalım onu sürücem inşş gecer
Bu arada bi tane banyo küveti ve filesi aldımm bitanede hastane cıkısı iki tane oldu yeter baska almam yarın hediye gelir bi sürü annemde öle dio bu son inşşş
Sizler napıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli bakimm
tesekkürler kuzumm hadi yaa ne bilim canım ilk olunca heves işte yoksa almam bende ama iki hastane cıkısı oldu bakalım bundada var cıtcıtlısı bizde sadece onu kullanırız napalımvalla bilimsel geçerliliği var mı bilmiyorum..arkadaşım demişti bana..
melikecimm,hoşgeldin kı.. ne güzel olmuş bu foto maaşallah bebişine..2010 temmuz annelerinde okudum hastane çıkışı bile kullanılmıyomuş sadece çıtçıtlı bady bol alın diyolar yeter kuzum kullanılmaz sonra..
inşşş bitanem çok tesekkürlerrrsağol canım... iğne olmuş da gelmiş zaten eve hemen yattı demin baktım uyumuş aşkım benim... insallah uyandığıunda kendine gelmiş olur... zaten duygusalım
hadi bakalım canım gözün aydın bol bol dinlen artık...
maşallahkaynananı tebrik ediyor ellerinden öpüyorum...
Allah gönlüne göre versin arkadaşım insallah sen de bu yüce duyguyu tadarsın bir an önce...
ellerine sağlık canım... walla aynı işehirde olsak gelirdim...
aynen benimki de öyle... kafasına göre bazen iyi hali tutuyor yardım ediyor bazen de hiç bana da elletmiyor... ama şöyle de bişey var ben 2 hafta da bir kadın alıyorum... o yüzden benim yapmamı istemiyor zaten...
bacım sen yine fazla zorlama kendini haziranda bir kadın tutarsın o yapar... bebeğini düşün önce...
mide bulantısı bende de başladı canım aynı ilk aylar gibi sabahları midem bulanıyor... sanırım saçlanıyor minişler...
hoşgeldin tatlım insallah ilaçlar işe yarar...
hayyy Allah iyiliğini versin yarıldı karnım gülmekten...akşam da eşim bana koltuğa oturdum tam baktım gülüyo...noldu dedim toprağa yerleşen tavuklar gibi eşelenip oturuyon dedi... oyyyy ne hallere düştük yarabbim...
hoşgeldin canım....geçmiş olsun inş. hemen geçer....bende fazla bişi almadım...zaten kızımdan klan şeyler de var...hediye de gelir...dün ip aldık annem battaniye örecek...kızım kıskanmaya başladı sanırsam...battaniyesinin örneklerini sayacaktık aldı gitti benim o vermem diye...annanesini kimseyle paylaşmıyo...annemin işi zor valla....
evet canım öle yaparsın ayy benim annemde aman kızım fazla bişi alma deyip duruyo banaa alıncada ne geregi var dioo iyimiş valla annen seninnyaa kızlar annem o kadar çok şey aldı ki... durduramadım heves ediyor diye.... benim kesin bir sürü kıyafetim kalacak kullanılmadan.. artık ikinciye saklıcam hem kız hem erkeğe uygun olanları hiç kullanmıyım diyorum... güzelce hurçlayıp kaldırayım ne dersiniz???
tesekkürler bitanem benimmmSLM CANIM HOŞGELDİNN
hoşgeldinn kuzuşumm geçmişş olsunn aldıklarında hayrlı olsunn
Toplam 31 kullanıcı konuyu okuyor. (27 üye ve 4 ziyaretçi)
tugcal,Bia,deniz_13,sevil01+,flzayk,katre_inur,serapyusuf86,melike_ecesuu+,efsun_zeren,pearl_pearl,sedahayri27,cetrefilli,Hera__,zazez,secil0806,g_sezen,tubi,NuRBeN,**garfield**,elanurkr,serbulo,LeYLa_21,pelcel,layyydy,apikodora,absinth,mirabelle,
maşallah baya kalabalığız...:62:
tesekkürler tatlım aksam atarımm kuzum saolasın ben almıştım bi tane bunu ölesine aldım iki tane lazım oluyo dediler die bide uygundu ilki daha güzeldi tabi
bacım sen yine fazla zorlama kendini haziranda bir kadın tutarsın o yapar... bebeğini düşün önce...
yaa kızlar annem o kadar çok şey aldı ki... durduramadım heves ediyor diye.... benim kesin bir sürü kıyafetim kalacak kullanılmadan.. artık ikinciye saklıcam hem kız hem erkeğe uygun olanları hiç kullanmıyım diyorum... güzelce hurçlayıp kaldırayım ne dersiniz???
tesekkürler kuzumm hadi yaa ne bilim canım ilk olunca heves işte yoksa almam bende ama iki hastane cıkısı oldu bakalım bundada var cıtcıtlısı bizde sadece onu kullanırız napalım
inşşş bitanem çok tesekkürlerrr
teşekkürler tatlımm inşş canımm evet canım ilk cocuk olunca ondan hep olurmus zaten kardeşi yabancımı hadi yaa bak senn kıskanclık basladı şimdiden allah yardımcın olsun bitanem ben,m işin zor alt komsumda gördüm kızı güya seviyo ama sıkıyoookıskanclık hat safhada kadında korkuyo tek basına bırakamıyo bebekle onu
BENDE PAMUKSEL'İN EŞİNİ TOPİĞİN EN DUYARLI ERKEĞİ SEÇİYORUM KIZLAR...Canım benim eşimde Allah razı olsun yardım eder o süpürür ben silerim, geçen haftalarda perdelerimi indirmiş yıkamış asmış aşkitom. Sen nerelerdeydin o sırada derseniz ben hala annemde kalıyorum annemden işe gelip gitmem kolay oluyor daha bir ay canımın içi anamdayım sonra evime dönüş yaparım.
sanırım banada manyak moral olurdu....bende canım hemen alır hemen veririm gecen
hafta bi arkadas dogum yaptı normal 8 kilosu
gitmis dogumda 3,100 cocuk ne sevindim
ne sevindim bana 8 kilo bile birden gitmesi
manyak moral olur
ben 10 kilo aldım 10......... ömrümde görmediğim kilodayım,oğlum iyi olsunda dert değil tabiiki ama adaptasyon sorunu yaşıyorum beni debelene debelene kalkmaya çalışırken bi görseniz ölürsünüz gülmekten..
bide buna sadece ben takılıp sinir oluyorum diyodum neysem katre_inur'da varmış benim gibiyaw forumun yanlarında reklam çıkıyo ya seksü tül gecelilikli kadın var.. inadına gibi yaa ,ahhh ahhhh o eski günler.. hıçkırık hüngürükk
aannaaaaaammmmmmmmmmm..kapıları silecem derken sakın fazla uzanma elinin erişebildiği kadar sil yada eşine sildir.
eşine sildir demişken eşleri yardım eden arkadaşlar varmı benim eşim hiç etmiyor deli ediyor beni evi bok götürse umru değil hem kendi temizlemiyor hem benim temizlememe sinirleniyor accayip dertliyim bu konuda.
kızlar bi sürü alıntı yapmştm ama gitti hepsiii
tekrar yapmak inanın çok zor geldi
ii dilekleriniz için teşekkür ederim darısı en kısa zamanda çalışanların başınaa
[COLOR="indigo"]merhaba arkadaşlar... herkes iyidir inş.[/COLOR]
hoşgeldinnnnnnnnn..iyiyük sen nasılsın????
[COLOR="indigo"]merhaba arkadaşlar... herkes iyidir inş.[/COLOR]
kızlar eskiden annelerimiz ninelerimiz falan ne işler yaparmış tarlada çalışanlar fabrikada çalışanlar ev işi yapan halı yıkayanlar daha neler neler şimdi bide bize bakın kapı silene şaşırır olduk ya
hep bu yiyecekler hormonlu sağlıksız şeyler yüzünden birde yaşam şartlarının değişmesi tembel yaptı bizi tembel
biraz kırgınlık var üzerimde ama iyiyiz bizde yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?