2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

SLM CANIM HOŞGELDİNN

hoşgeldinn kuzuşumm geçmişş olsunn aldıklarında hayrlı olsunn

Son düzenleme:
Toplam 31 kullanıcı konuyu okuyor. (27 üye ve 4 ziyaretçi)

tugcal,Bia,deniz_13,sevil01+,flzayk,katre_inur,serapyusuf86,melike_ecesuu+,efsun_zeren,pearl_pearl,sedahayri27,cetrefilli,Hera__,zazez,secil0806,g_sezen,tubi,NuRBeN,**garfield**,elanurkr,serbulo,LeYLa_21,pelcel,layyydy,apikodora,absinth,mirabelle,

maşallah baya kalabalığız...:62:

tesekkürler kuzumm hadi yaa ne bilim canım ilk olunca heves işte yoksa almam bende ama iki hastane cıkısı oldu bakalım bundada var cıtcıtlısı bizde sadece onu kullanırız napalım
inşşş bitanem çok tesekkürlerrr

teşekkürler tatlımm inşş canımm evet canım ilk cocuk olunca ondan hep olurmus zaten kardeşi yabancımı hadi yaa bak senn kıskanclık basladı şimdiden allah yardımcın olsun bitanem ben,m işin zor alt komsumda gördüm kızı güya seviyo ama sıkıyooo kıskanclık hat safhada kadında korkuyo tek basına bırakamıyo bebekle onu

kızlar bi sürü alıntı yapmştm ama gitti hepsiii
tekrar yapmak inanın çok zor geldi
ii dilekleriniz için teşekkür ederim darısı en kısa zamanda çalışanların başınaa

evet canım öle yaparsın ayy benim annemde aman kızım fazla bişi alma deyip duruyo banaa alıncada ne geregi var dioo iyimiş valla annen seninn
SLM CANIM HOŞGELDİNN

hoşgeldinn kuzuşumm geçmişş olsunn aldıklarında hayrlı olsunn
tesekkürler bitanem benimmm

kırk bin kere maşallah canımm

tesekkürler tatlım aksam atarımm kuzum saolasın ben almıştım bi tane bunu ölesine aldım iki tane lazım oluyo dediler die bide uygundu ilki daha güzeldi tabi

Bende bir takım uygun diye aldım, bi takım güzel bişey alayım diyorumda hala içime sinen bişey bulamadım. Azimliyim bulucam

bacım sen yine fazla zorlama kendini haziranda bir kadın tutarsın o yapar... bebeğini düşün önce...

Haklısın canımda benim içim durmuyo vallahi, bi açlığımı kontrol edemiyorum bide temizlik dürtümü
Ama hiç degilse bir müddet bişey yapmıycam, vücudumun yoruldugunu hissediyorum

Güzel düşünmüşsün canım. Hurçlayıp güzelce kaldır tertemiz kalsın diğer bebişine:97:

ben küçükken annem iki dakka bizi baş başa bıraksa hemen parmağımı kardeşimin gözüne sokarmışım... çıyak çıyak ağlatırmışım.. ama onun da intikamı ağır oldu biraz büyüyünce saçımı çekiyor sonra da elindeki saç tellerini sayıyorsu psikopat...şimdi en iyi arkadaşım oldu o ayrı...

bia cım
valla istanbul bursaya yakın olduğu için defalarca geldim herseferinde hayran kaldım ama herzaman da şunu söyledim burası gezmek için kısa süreli kalmak için güzel yoksa burda yaşanmaz o yüzden ne demek istediğini anlayabildim canım

BENDE PAMUKSEL'İN EŞİNİ TOPİĞİN EN DUYARLI ERKEĞİ SEÇİYORUM KIZLAR......
bende canım hemen alır hemen veririm gecen
hafta bi arkadas dogum yaptı normal 8 kilosu
gitmis dogumda 3,100 cocuk ne sevindim
ne sevindim bana 8 kilo bile birden gitmesi
manyak moral olur
sanırım banada manyak moral olurdu....
heyyyyyyyyttttttt burda 13 kilo alanları unutmayalım lütfen; for example:ben
yaw forumun yanlarında reklam çıkıyo ya seksü tül gecelilikli kadın var.. inadına gibi yaa ,ahhh ahhhh o eski günler.. hıçkırık hüngürükk
bide buna sadece ben takılıp sinir oluyorum diyodum neysem katre_inur'da varmış benim gibi
aannaaaaaammmmmmmmmmm..............
benim kocanın da benzerleri varmış ya............
30temmuz; benim kocişe görede evimiz hasta olmayacağımız kadar kirli olabilirmiş,
bana da hiç yardım etmiyor, hatta kirli çoraplarını oradan buradan topluyorum, yediği çikolatanın çöpünü bile masanın üzerinde bırakır, ik zamanlar çok kızıyordum, anam biz nişanlıyken , öğrenciyken bu çocuk hep düzenliydi, benim düzenimide hasta olduğunu söylerdi ne oldu da adam değişti bende anlamadım doğrusu....
en iyi yaptığı bana yararlı işler: araba ile beni her yere götürmek ve alışverişleri eve taşımak o kadarcık....

kızlar bi sürü alıntı yapmştm ama gitti hepsiii
tekrar yapmak inanın çok zor geldi
ii dilekleriniz için teşekkür ederim darısı en kısa zamanda çalışanların başınaa

bnm daha 18 mayısda.... daha çalışsam mı çalışmasam mı bilmiyorum..

nurben

bir süre sonra topiğe fazla uğrayamayacağını okudum mahrum etme bizi muhabbetinden özlicem ben seni

vücudumuz ham ben masa başı 11saat oturuyorum robot gibi
sonra iki iş yapınca 2 gün heryerim tutuluyo hamlıyorum resmen
annanelerimiz bol oksijen alırlarmış biz karbondiyoksit yutuyoruz trafikteki arabaların egzosu yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…