2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yaw forumun yanlarında reklam çıkıyo ya seksü tül gecelilikli kadın var.. inadına gibi yaa ,ahhh ahhhh o eski günler.. hıçkırık hüngürükk

ay harikaaa! çok kıskandım valla. benim de 30 mayısta başlıyo. sabırsızlanıyorum..

hemencik gelsin canım 30mayıss inş.

nasıl yani ya haksızlık ama bu ben daha 6 hafta burdayım hak mı reva mı bacılaaaar

haklısın canımmm
ama valla süper bişiii

Hoşgeldin canım hadi gözün aydın tadını çıkartın.

saol canımmm

sizin ne kadar olmuştu. rapor ne raporu acaba

ben şuan 28+5 deyim
dr.um doğm iznimi 10 gün erken göstericek
bnde 2 hafta rapor kullanıorum şuan
o yüzden bu kadar erken ayrıldm

aa çok sevindim. ayşe öner i kaçırma diyo giden herkes. bi de mutlaka eşini de götür. o da öğrensin. artık mayıs sonunda bir cumartesi yogadan çıkar seminerde buluşuruz

kapıları silecem derken sakın fazla uzanma elinin erişebildiği kadar sil yada eşine sildir.

eşine sildir demişken eşleri yardım eden arkadaşlar varmı benim eşim hiç etmiyor deli ediyor beni evi bok götürse umru değil hem kendi temizlemiyor hem benim temizlememe sinirleniyor accayip dertliyim bu konuda.

Canım merdivenli minik bi sandalyem var ona cıkıyorum rahat oluyo, uzanmıyorum yani.
Eşine yardım eden eşler var canım, dün benim eşim perdelerimi ütüledi allah razı olsun herzaman öyledir. Düzen tertip çok sever ve gözükapalı yaptırırım benim gibi yapar uyduruk yapmaz. Bu konuda çok şanslıyım:97:

canım bende temizliğimi kendim yapmayı çok severim ama benim belimi zorlayınca kalkamıyorum düzelemiyorum olduğu gibi kalıyor ve inan canım çok yanıyor birde geçen ay çok hastalandım sapasağlam ben yürüyemedim eşim koluma girdi adım atamadım yani allah kimsenin başına vermesin.doğal olarak yardımcı tutmak zorunda kaldım şimdi işlerimi ağır olanları yardımcım yapıyor beğenmek zorundayım elim mahkum
nasıl yapılır nasıl bulurum bilmiyorum demişsin
apartmanda temizlikçi alan komşuların varsa onlara sorabilirsin tanıdıklarından eli sağlam güvenilir birini bulmalarını isteyebilirsin iyi olanı tavsiye ederler zaten.
ilk kez alıyorsan evinde değerli eşya bulundurmamaya gayret edersin yalnız bırakma sen tarif edince o yapıyor zaten ben yardımcımı çok beğeniyorum güvenilir biridir.beğenmezsen bi daha çağırmazsın

ben şuan 28+5 deyim
dr.um doğm iznimi 10 gün erken göstericek
bnde 2 hafta rapor kullanıorum şuan
o yüzden bu kadar erken ayrıldm
[/QUOTE]

keyfini çıkar. benim evde durmadığım iyi oluyo bir bakıma. ya iş yaparım ya yatarım. yatınca ağrılar başlıyo iş yaparken de çok yoruluyorum

hoşgeldin canım ben valla ev bile süpüremiyorum artık bel ağrımdan sana helal olsun valla

kızlarrr ben geldimmm
raporumu aldımm okula gittim son işlerimi hallettim
artık tatilin tadını çıkarabilirimmmm

ne güzell

yaw forumun yanlarında reklam çıkıyo ya seksü tül gecelilikli kadın var.. inadına gibi yaa ,ahhh ahhhh o eski günler.. hıçkırık hüngürükk

ya insan ne kadar kendini -ben hamileyim alacağım tabiki kilo -diye teselli etmeye çalışsada eklenen özellikle hızla aldığın kilolar mutsuz ediyo insanı ... tabi bünyesi hızlı yakanlar var yani hemen verebilenler ben öle değilim hoızlı alır yavaş veririm gerçi şu ana kadar 7 kilo aldım ama 15i geçmek istemiyorum

Canım benim eşimde Allah razı olsun yardım eder o süpürür ben silerim, geçen haftalarda perdelerimi indirmiş yıkamış asmış aşkitom. Sen nerelerdeydin o sırada derseniz ben hala annemde kalıyorum annemden işe gelip gitmem kolay oluyor daha bir ay canımın içi anamdayım sonra evime dönüş yaparım.

bende canım hemen alır hemen veririm gecen
hafta bi arkadas dogum yaptı normal 8 kilosu
gitmis dogumda 3,100 cocuk ne sevindim
ne sevindim bana 8 kilo bile birden gitmesi
manyak moral olur

Şimcik önceki alıntılarıma cevap vereyim..

sen bilirsinnım bence saçma olmaz neden olsun ki??? oda alınca yerleştirirsin canım yada uygun fiyatlı ufak bir gardolap alabilirsin mesela beyaz renkli onu ticker larla süslersin takım olur böylece...
Ayrı bir dolap alsam onu diğer odaya koyucam, beşik benim odada olcak öyle de saçma mı olur diyorum,
ama benim odadaki gardrobumu kullanınca da bebeğe bişey lazım olunca herkes dalacak yatak odama,
off bilmiyorum ya
bazen doğum sonrası daha çok korkutuyo beni kızlar..

nden olmasin canim bende bitek yatak alicam birde kucuk dolap gibi bisey dusunuyorum evim dar cunku olmassa bende dolabimdan yer acicam mercimegime:103:
[/COLOR]
sağol canım, Bugün başladım biraz boşaltma işlemlerine bakalım..
Aa o dolabın içinin de fotosunu koyayım buraya ben..

sağol canım önerilerin için, bir de fotodan bakarsınız dolabımın içine akşam çekeyim de..site adresi için de teşekkürler..

BU arada silikon göğüs ucu denilen şey göğüs ucu minik olan anneler için olan şey mi?Acaba benim ihtiyacım olur mu, benim de pek büyük değil göğüs uçlarım..

canım ben de park yatak alıcam sanırım, ya da tekli mobilya yatak, bekarlıktan gardrobum var onu kullanacak şimdilik bebiş 3-4 yaslarına gelince koydum kafama cilekten alıcam odasını kuzumun
Sen park yatağa karar verdin mi canım?Acaba netten mi alsak onu diyoruz..

teşekkürler canımm
hiçde saçma olmas şuan benimkilerde kendi gardrobumda duruo
sağol canım, içini boşaltmaya başladım bakalım..

melikenin face de belki görmüşsünüzdür ama görmeyenler için

bizde böyle olucaz
Ayy ben de geçen haftalarda hastaneye gidince NST odasında böyle teyzeler gördüm, ben de mi böyle olcam diye korkmuştum, ya kızcaksınız belki bana ama şu görüntü korkutuyo beni, içim bi acayip oluyo..Midem bulanıyo sanki hatta bi de..:26:

Mide bulantısı dedim de kızlar, benim mide bulantılarım geri mi döndü ne :44:
geeçn cuma hatırlarsanız apar topar eve zor yetiştim, sonra dün de gündüz sürekli bulandı,
Biryerlerde buna dair bişeyler okumuştum
Bazı anne adaylarında 7. ayda tekrar başlayabiliyomuş bulantılar, hatta bizim bi arkadaşta da omştu
ayy umarım öyle olmaz,

ben 10 kilo aldım 10......... ömrümde görmediğim kilodayım,oğlum iyi olsunda dert değil tabiiki ama adaptasyon sorunu yaşıyorum beni debelene debelene kalkmaya çalışırken bi görseniz ölürsünüz gülmekten..

kızlar eskiden annelerimiz ninelerimiz falan ne işler yaparmış tarlada çalışanlar fabrikada çalışanlar ev işi yapan halı yıkayanlar daha neler neler şimdi bide bize bakın kapı silene şaşırır olduk ya
hep bu yiyecekler hormonlu sağlıksız şeyler yüzünden birde yaşam şartlarının değişmesi tembel yaptı bizi tembel

sen anlat boyle eşleri yardım
etmeyenlerin akşam evde
yapacakları en ufak hareket
bu anlattıklarının kusma sebebi
olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…