Hoşbulduk canım Allahım herkese nasib etsin benim ailem gibisini inşallah.
ay harikaaa! çok kıskandım valla. benim de 30 mayısta başlıyo. sabırsızlanıyorum..
nasıl yani ya haksızlık ama bu ben daha 6 hafta burdayım hak mı reva mı bacılaaaar
Hoşgeldin canım hadi gözün aydın tadını çıkartın.
sizin ne kadar olmuştu. rapor ne raporu acaba
slm canım hoşgeldin valla aynen
h.sonu giremeyince gidiveriyor
ben yakalabildigimi yakalıyorum
cok yorgunuz benim cok yogun gecti
h.sonu uyumak istiyorum
bu arada kozzy için detaylı bilgi aldım canım
saol bizede bilgi verdigin için
Canım ben yüksek girişte oturuyorum, camda parmaklık var düşme imkanım yoktu zatende. Eşimde başımda durdu geriye düşerim diye korktu. Bana bez sıkıp verdi zavallımama ne olursa olsun cam silmek cok yorucu bende pişman oldum. Başladım dönemedimde, bitirdim cok şükür. Bide kapıları halletsem üstümden acaip yük kalkacak
pamukselll snei burdada buldummmm.
kızlarrr adım tuğba bu hafta aşılama sonucum belli olucakkk bana nolur dua edinn adım tuğbaaaaa
pamukselin kaynanasını yılın kaynanası seçiyorummmm....
kızlarrr ben geldimmm
raporumu aldımm okula gittim son işlerimi hallettim
artık tatilin tadını çıkarabilirimmmm
kapıları silecem derken sakın fazla uzanma elinin erişebildiği kadar sil yada eşine sildir.
eşine sildir demişken eşleri yardım eden arkadaşlar varmı benim eşim hiç etmiyor deli ediyor beni evi bok götürse umru değil hem kendi temizlemiyor hem benim temizlememe sinirleniyor accayip dertliyim bu konuda.
Canım evin önünde yol calışması oldu, haliyle toz kalktı inanırmısın camıma çamur bile sıçramış. Dışardan gelen önce camımı görüyo giriş kattayım. Demezler ki ya bu hamiledir silemiyodur diye. Bide bendede pinpirik vardır azcık duramam öyle. Bide temizlige yardımcı alma falan hakkında bişey bilmiyorum nasıl yapılır edilir falan, ben yapmasam yapacak kimsemde yok. Aman yapıverdim çıktı aradan
Sorma canım ne hamaratım, gel kapılarımı görAnam ev işi çok nankör. Hergün yap 2 gün yapma pissin yine pissin.
Onu biraz öteledim canım 3 4 hafta sonra yapıcam doğuma temiz kalsın. Sevilim yapmadanda olmuyo be canım, içim durmuyo benim öyle.
Canııım valla 10 dakkada bir oturarak sildim, uzanmadım yukarılara. Sandalye üstüne tabure koydum. O an çok zorlanmadımda oturunca cok ağrılar hissettim belimde falan.
Temizlikci konusunda bilgim yok canım nerden alınır nasıl alınır. Bulabilirsem böyle bişey haziranda almayı istiyorum bende
Selam bayanlar, nasılsınız iyisiniz inşallah. Ben dökülüyorum, tüm kemiklerim ağrıyor. Dün bi halt yedim:18: cam sildim. Bugünde tansiyonum düştü yine. Az önce ölctüm 6,4 çıktı. Biraz yattım ayran neyn içtim. 8,6 oldu. Ben daha uzuun bir müddet temizlik etmiycem
Japones, bebişinin kilosuna boyuna maşallah canım. Allah daha iyi etsin insallah.
Burcu canım beşiğiniz hayırlı olsun allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
Garfield canım ben o kompedandaki üstü dantelli olanı denedim ve şahane buldum. Kompedan mağazasında 60 liraydı geldim netten müşteri danışmayı aradım. Stok teyedi aldım ve satın aldım. 50 tl üzeri kargo ücretsiz orda gecelik ve sabahlık 43 küsürdü. İkide atlet ekledim 50ye denk getirdim
kızlarrr ben geldimmm
raporumu aldımm okula gittim son işlerimi hallettim
artık tatilin tadını çıkarabilirimmmm
yaw forumun yanlarında reklam çıkıyo ya seksü tül gecelilikli kadın var.. inadına gibi yaa ,ahhh ahhhh o eski günler.. hıçkırık hüngürükk
kapıları silecem derken sakın fazla uzanma elinin erişebildiği kadar sil yada eşine sildir.
eşine sildir demişken eşleri yardım eden arkadaşlar varmı benim eşim hiç etmiyor deli ediyor beni evi bok götürse umru değil hem kendi temizlemiyor hem benim temizlememe sinirleniyor accayip dertliyim bu konuda.
ya insan ne kadar kendini -ben hamileyim alacağım tabiki kilo -diye teselli etmeye çalışsada eklenen özellikle hızla aldığın kilolar mutsuz ediyo insanı ... tabi bünyesi hızlı yakanlar var yani hemen verebilenler ben öle değilim hoızlı alır yavaş veririm gerçi şu ana kadar 7 kilo aldım ama 15i geçmek istemiyorum
Ayrı bir dolap alsam onu diğer odaya koyucam, beşik benim odada olcak öyle de saçma mı olur diyorum,sen bilirsinnım bence saçma olmaz neden olsun ki??? oda alınca yerleştirirsin canım yada uygun fiyatlı ufak bir gardolap alabilirsin mesela beyaz renkli onu ticker larla süslersin takım olur böylece...
sağol canım, Bugün başladım biraz boşaltma işlemlerine bakalım..nden olmasin canim bende bitek yatak alicam birde kucuk dolap gibi bisey dusunuyorum evim dar cunku olmassa bende dolabimdan yer acicam mercimegime:103:
[/COLOR]
Gunaydin kizlarUmarim herkes iyidir
Bugun bizim doktor kontrolumuz var. Bakalim benim minik neler yapiyor.
Kizlar haftasonu ne aklima geldi. Oglumu dogurduktan sonra koli koli malt icmistim ben. Adi vita-malt diye biseydi. Anormal sut yapiyor haberiniz olsun. Dun burada da buldum, cok sevindim. Tadi basta biraz garip geliyor ama ben alisinca bayilmistim. Hatta ozlemisim, dun ictim bir tane. Aklinizda olsun, sut sikintisi cekerseniz diye evde bir kac sise bulundurmanizi tavsiye ederim. Bir siseyi bir gune yayarak iciyordum o zaman ben. Internette bulabilirsiniz, malt icecegi diye yazin cikacaktir.
Canim birisi (gogus kalkani) emzirme sonrasinda yaralarin iyilesmesi icin kullaniliyor. Kelebek uclu silikon olanlar ise bebegin agzina giriyor yani emzirirken kullaniliyor. Ben tercih etmedim silikon ucu. Bebegimin agzi benimle temas etmeli diye dusundum. Ama o silikonla da emziren cok. Anne sutu alsinlar da nasil alirsa alsinlar onemli olan o.
Gule gule kullansin canim bebisin. Bir suru sey halletmissin valla. Pompayi medela tavsiye ederim. Medela bu konuda en iyisi diye biliyorum.
Bekliyoruz cicileri canim. Ben e-bebek'ten cok alisveris yapmistim zamaninda. Sahibini de taniyoruz, guvenilir buluyorum.
Olur tabii neden olmasin? Hic de sacma olmaz.
Sen park yatağa karar verdin mi canım?Acaba netten mi alsak onu diyoruz..canım ben de park yatak alıcam sanırım, ya da tekli mobilya yatak, bekarlıktan gardrobum var onu kullanacak şimdilik bebiş3-4 yaslarına gelince koydum kafama cilekten alıcam odasını kuzumun
sağol canım, içini boşaltmaya başladım bakalım..teşekkürler canımm
hiçde saçma olmas şuan benimkilerde kendi gardrobumda duruo
Ayy ben de geçen haftalarda hastaneye gidince NST odasında böyle teyzeler gördüm, ben de mi böyle olcam diye korkmuştum, ya kızcaksınız belki bana ama şu görüntü korkutuyo beni, içim bi acayip oluyo..Midem bulanıyo sanki hatta bi de..:26:melikenin face de belki görmüşsünüzdür ama görmeyenler için
bizde böyle olucaz
ya insan ne kadar kendini -ben hamileyim alacağım tabiki kilo -diye teselli etmeye çalışsada eklenen özellikle hızla aldığın kilolar mutsuz ediyo insanı ... tabi bünyesi hızlı yakanlar var yani hemen verebilenler ben öle değilim hoızlı alır yavaş veririm gerçi şu ana kadar 7 kilo aldım ama 15i geçmek istemiyorum
Canım benim eşimde Allah razı olsun yardım eder o süpürür ben silerim, geçen haftalarda perdelerimi indirmiş yıkamış asmış aşkitom. Sen nerelerdeydin o sırada derseniz ben hala annemde kalıyorum annemden işe gelip gitmem kolay oluyor daha bir ay canımın içi anamdayım sonra evime dönüş yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?