2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben biliyom kete tarifi ama senin istedğnden farklıdır heralde karslı bi teyzeden öğrendm ben...gel buyu nedmk başmn üzernde yern var..
içine un kavurup koyuyolar ya ondan, aman yapamam yaa, hem de yemeyim ben hamur işi, midemi mahvediyor saol canım benim teklif etmem bile yeter

eveeeet bugün topiğin maşallahı var, iyilik sağlık, sen nasılsın?bebiş nasıl

yaw kzlar malum geçen hafta giremd m limonumdn haber var mı

kızlarrrrrr şimcik yaseminle konuştummmm.......
size son haberleri veriyorum Yasemin'den ve Çınar Bebek'ten....

bebeğimizin ciğerlerinde takılı 2 tüpten birini çıkarmışlar...
ancak solunumu henüz çok iyi değilmiş ama zamanla iyi olacağını düşünüyorlarmış...
900 grama düşen bebişimiz 20 gram vererek 880 ram olmuş ama doktor amcalar bunun önemli olmadığını çünkü kilo alırsa solunumu biraz daha zor olabileceğini söylemişler...
nasıl olsa biz ona kilo aldırırız diyorlar....
ve bebişimizin yapılan ölçümlerinde boyununda 2 cm arttığını size söyliyebilirim...
göz muayenesi henüz yapılmamış çünkü daha çok ufak olduğunu söylemiş doktorlarımız...
ayrıca bebeğimiz de çok hareketliymiş MAAŞALLAH,öyleki; doktorları koluna ve bacağına damar yolu açmıyorlarmış, artık yaramazlık yaptığı için kafadan damar yolu veriyorlarmış Çınar'ımıza....

Yasemin'de çok iyiydi, artık durumada alışmış ,gelişmelerde güzel olunca 'ARTIK AĞLAMIYORUM' dedi, bence bu çok güzel.....
şuanda görülen o ki; temmuzun ilk bebeği emin adımlarla ilerliyor hayata,
ALLAH onu anne ve babasına bağışlasın, ona ve bizlerin bebeklerine de sağllık sıhhat nasip etsin...

hoşgeldinn,iyiyiz çok şükür seni gördük daha iyi olduk....

maaşallah çınarımıza.. mucize bebek o...

mrhb canım hoşgeldinn

şükürler olsun, inşallah herşey daha da iyiye gidecek allah onu saglıkla sıhhatle hayırlısıyla ailesine anneciğine bağışlasın inşallah

Merhaba arkadaslar,bayagıdır takıp edıyorum sızlerı sessiz sessiz,ben de kız bebek beklıyorum 29temmuzda inş,bebişlerinin odaları gelenler paylaştımı denk gelemedım,merak edıyorum

bende bu haftasonu yıkayacağım bebişimin eşyalarını ütüleyip kaldırıcam

Ooh iyi edersin canım, temiz temiz dursun cicileri:97: İnsan öyle mutlu oluyo ki onun bişeylerini ütülerken.

Hoşgeldin canım, biz cok sükür iyiyiz. Sen nasılsın cnm?

Canım çok dinlenerek yaptım ama yapmak gerekiyodu. Giriş kattayım ve inan gelen geçen kınayacak hale gelmişti. Olsam 2. 3, katta bende yapmamda burda çok göz önünde oliyi:26:

maşallah çooookkkkkkkkkk sevindim allah kimseyi evladından ayırmasın tüm hamileleride bebişine sağlıcakla kavuştursun aaaaaammmmmiiiiiiiinnn

Merhaba arkadaslar,bayagıdır takıp edıyorum sızlerı sessiz sessiz,ben de kız bebek beklıyorum 29temmuzda inş,bebişlerinin odaları gelenler paylaştımı denk gelemedım,merak edıyorum

hoşgeldin aramıza..ben de bu kim diyodum...zehranın gelmiş odası dün paylaşmışı resimlerini hem onun da kızı olacak..

kızlar aranızda 32. hafta raporu alan var mı
yada 32. hafta raporu haftaya girerken mi alınır yani 31++ larda yada 32++ larda mı bilen varsa söylesin ne olur

yahu benim çatlak doktorum ben 31+ 4 deyken verecek bana e buda 37. haftayı kaydırıyor ve doğum sonrasını etkiliyor bu rapordan sadece 1 doktor mu verebilir ben başka doktordan alsam daha iyi o zaman

canım 32+0 da alınıo rapor
ama 31+4 le 32+0 arasında pek fark yok sadece 3 gün
neye takıldın ki sen?

Nasıl sevindim, allahhh senide sevindirsin nurbencim. Çok şükür gün geçtikce daha iyiye gidiyo bebişimiz. Allah daha iyi etsin allah sağ salim hastaneden cıktıkları haberinide almayı nasiiip etsin inşallah.

çok güzel böyle haberler duymakk

Çok mutlu oldum hiçbir duamda eksik etmiyorum Çınarımızı Allahım onu bizlere bağışlasın ki her olumsuz düşüncemizde bu güçlü yavruyu aklımıza getirelim ki şükredelim.

Ooh iyi edersin canım, temiz temiz dursun cicileri:97: İnsan öyle mutlu oluyo ki onun bişeylerini ütülerken

canım hiç sorma hayalini kurarken bile mutlu oluyorum birde haftaya cumada hastane çantasını hazırlasam mı diye düşünüyorum ama erken mi acaba

canım 32+0 da alınıo rapor
ama 31+4 le 32+0 arasında pek fark yok sadece 3 gün
neye takıldın ki sen?

canım bebekle geçireceğim 1 gün bile kar benim için ondan

iyiiym bende cnm,,ne güzel herkes burda biraz mide şikayetlerim oluyor işte..pek bişey yiyemiyorum..az ve sık yiyorum..bi arkadaşımda böyleydi..kızcağız nefes alamıyorum diye depresyona girmişti..aman allah korusunn..

hoşgeldinn,iyiyiz çok şükür seni gördük daha iyi olduk....

sağol cnm hşbulduk

mrhb canım hoşgeldinn

hoşbulduk laydcimi:80:

kızlar hastane çantalarınızı ne zaman hazırlamayı planlıyorsunuz kaçıncı haftanızda ???

maaşallah çınar bebişe...daha da iyi olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…