- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
tesekkürler canım bakalım su ilacı kullanayım markete cıkınca unutmazsam bunu alayım kuzumevet okumştum yazınıkaradut reçeli ye tatlım iyi geliyor ağız yaralarına
bende bu haftasonu yıkayacağım bebişimin eşyalarını ütüleyip kaldırıcam
çok güzel haberler canım maşallahhhh çınarımıza rabbime emanet olsun kuzumuzla yaseminimizkızlarrrrrr şimcik yaseminle konuştummmm.......
size son haberleri veriyorum Yasemin'den ve Çınar Bebek'ten....
bebeğimizin ciğerlerinde takılı 2 tüpten birini çıkarmışlar...
ancak solunumu henüz çok iyi değilmiş ama zamanla iyi olacağını düşünüyorlarmış...
900 grama düşen bebişimiz 20 gram vererek 880 ram olmuş ama doktor amcalar bunun önemli olmadığını çünkü kilo alırsa solunumu biraz daha zor olabileceğini söylemişler...
nasıl olsa biz ona kilo aldırırız diyorlar....
ve bebişimizin yapılan ölçümlerinde boyununda 2 cm arttığını size söyliyebilirim...
göz muayenesi henüz yapılmamış çünkü daha çok ufak olduğunu söylemiş doktorlarımız...
ayrıca bebeğimiz de çok hareketliymişMAAŞALLAH,öyleki; doktorları koluna ve bacağına damar yolu açmıyorlarmış, artık yaramazlık yaptığı için kafadan damar yolu veriyorlarmış Çınar'ımıza....
Yasemin'de çok iyiydi, artık durumada alışmış ,gelişmelerde güzel olunca 'ARTIK AĞLAMIYORUM' dedi, bence bu çok güzel.. ...
şuanda görülen o ki;temmuzun ilk bebeği emin adımlarla ilerliyor hayata,
ALLAH onu anne ve babasına bağışlasın, ona ve bizlerin bebeklerine de sağllık sıhhat nasip etsin...
hoşgeldinnnnnMerhaba arkadaslar,bayagıdır takıp edıyorum sızlerı sessiz sessiz,ben de kız bebek beklıyorum 29temmuzda inş,bebişlerinin odaları gelenler paylaştımı denk gelemedım,merak edıyorum
pamuksel,layyydy+,deniz_13,Bia,katre_inur,flzayk,cetrefilli,g_sezen,TubiornatTubi,pelcel,sevil01,secil0806,serapyusuf86,elanurkr,mirabelle,pearl_pearl,30temmuz,yasmin_07,zazez,NuRBeN,
merhaba kızlar...bayağı kalabalığız bugün...herkes iyidir inşallah..:80:
aaaaaa geçmiş olsun , benim ağzımda hiç öyle yara çıkmaz, hatta uçuk bile çıkmaz ama eşimin çok fena ordan bilirim acısını 6-7 günde anca geçer...çok tesekkürler tatlım benim dilimdeki yara haricinde iyiyim çok şükürr sende iyisin inşş kuzucum inanınki hafta sonu canımın acısından gelip muhabbet bile edemedimm canım saolasın
[COLOR="indigo"]merhaba arkadaşlar... herkes iyidir inş.
nurben
bir süre sonra topiğe fazla uğrayamayacağını okudum mahrum etme bizi muhabbetinden özlicem ben seni
vücudumuz ham ben masa başı 11saat oturuyorum robot gibi
sonra iki iş yapınca 2 gün heryerim tutuluyo hamlıyorum resmen
annanelerimiz bol oksijen alırlarmış biz karbondiyoksit yutuyoruz trafikteki arabaların egzosu yeter.
ooohhh. maşallah çok sevindim....ÇINAR bebek o güçlü sağlam....yasemine çok selam benden...ayyy çok mutlu oldum...kızlarrrrrr şimcik yaseminle konuştummmm.......
ancak solunumu henüz çok iyi değilmiş ama zamanla iyi olacağını düşünüyorlarmış...
900 grama düşen bebişimiz 20 gram vererek 880 ram olmuş ama doktor amcalar bunun önemli olmadığını çünkü kilo alırsa solunumu biraz daha zor olabileceğini söylemişler...
ve bebişimizin yapılan ölçümlerinde boyununda 2 cm arttığını size söyliyebilirim...
göz muayenesi henüz yapılmamış çünkü daha çok ufak olduğunu söylemiş doktorlarımız...
ayrıca bebeğimiz de çok hareketliymişMAAŞALLAH,öyleki; doktorları koluna ve bacağına damar yolu açmıyorlarmış, artık yaramazlık yaptığı için kafadan damar yolu veriyorlarmış Çınar'ımıza....
Yasemin'de çok iyiydi, artık durumada alışmış ,gelişmelerde güzel olunca 'ARTIK AĞLAMIYORUM' dedi, bence bu çok güzel.. ...
ALLAH onu anne ve babasına bağışlasın, ona ve bizlerin bebeklerine de sağllık sıhhat nasip etsin...
kızlar hastane çantalarınızı ne zaman hazırlamayı planlıyorsunuz kaçıncı haftanızda ???
kızlarrrrrr şimcik yaseminle konuştummmm.......
canım hiç sorma hayalini kurarken bile mutlu oluyorum birde haftaya cumada hastane çantasını hazırlasam mı diye düşünüyorum ama erken mi acaba
canım bebekle geçireceğim 1 gün bile kar benim için ondan
haklısın iş başa düşünce yapılıyor, dediğin gibi ben de 2 3 hafta önce havalar güzelken balkon aşagı bi baktım herkesin pırıl pırıl benim balkonlar sırf camurCanım çok dinlenerek yaptım ama yapmak gerekiyodu. Giriş kattayım ve inan gelen geçen kınayacak hale gelmişti. Olsam 2. 3, katta bende yapmamda burda çok göz önünde oliyi:26:
ayh ben de gec geldim ya aranıza, bana da dedin mi anam bu kim ki diyehoşgeldin aramıza..ben de bu kim diyodum...zehranın gelmiş odası dün paylaşmışı resimlerini hem onun da kızı olacak..
ben midem yana yana yiyorum valla, napayım, aclıktan ölürüm yoksaiyiiym bende cnm,,ne güzel herkes burdabiraz mide şikayetlerim oluyor işte..pek bişey yiyemiyorum..az ve sık yiyorum..bi arkadaşımda böyleydi..kızcağız nefes alamıyorum diye depresyona girmişti..aman allah korusunn..
Allah kabul etsin canım...görüşürüz....kızlar benm okumam var çıkayım şimdi
akşama görüşürüs:79:
Slm arkadaşlar biraz geç oldu ama bende aranıza katıldım 26+4 hamileyim hepimize sağlıklı doğumlar....
kızlar hastane çantalarınızı ne zaman hazırlamayı planlıyorsunuz kaçıncı haftanızda ???
Arkadaslar aranızda bambu sepet almayı dusunen yok mu?ya da alan*?
hosgeldin canim aminSlm arkadaşlar biraz geç oldu ama bende aranıza katıldım 26+4 hamileyim hepimize sağlıklı doğumlar....
ben dusunmuyorum canim sadece yatak zaten yerim cok kisitli benimArkadaslar aranızda bambu sepet almayı dusunen yok mu?ya da alan*?
ooo masallah ne hizlisiniz kizlar ya ben ne kiyafetlerini yikadim tontonumunooohhh. maşallah çok sevindim....ÇINAR bebek o güçlü sağlam....yasemine çok selam benden...ayyy çok mutlu oldum...
hazırladım bile...sadece bez alıcam hem kendime hem oğluma...
hazırladım bile...sadece bez alıcam hem kendime hem oğluma...
haklısın iş başa düşünce yapılıyor, dediğin gibi ben de 2 3 hafta önce havalar güzelken balkon aşagı bi baktım herkesin pırıl pırıl benim balkonlar sırf camuryıkadım balkonları, koca koca 3 deneler ama işte belimi dogrultamadım, bu yüzden artık sadece ev süpürülüyor, siliniyo toz alınıyor. onları da eşim yapıyor allah ondan razı olsun, ben viledalarsam ne ala. gerisi de haziran ortalarına dogru temizlik için çagıracagım kadının ellerini öper
haklısın iş başa düşünce yapılıyor, dediğin gibi ben de 2 3 hafta önce havalar güzelken balkon aşagı bi baktım herkesin pırıl pırıl benim balkonlar sırf camuryıkadım balkonları, koca koca 3 deneler ama işte belimi dogrultamadım, bu yüzden artık sadece ev süpürülüyor, siliniyo toz alınıyor. onları da eşim yapıyor allah ondan razı olsun, ben viledalarsam ne ala. gerisi de haziran ortalarına dogru temizlik için çagıracagım kadının ellerini öper
ayh ben de gec geldim ya aranıza, bana da dedin mi anam bu kim ki diye
ben midem yana yana yiyorum valla, napayım, aclıktan ölürüm yoksasonra da gavisconumu tepeme dikiyorum:90:
slm canım hoşgeldinnn
Slm arkadaşlar biraz geç oldu ama bende aranıza katıldım 26+4 hamileyim hepimize sağlıklı doğumlar....
Arkadaslar aranızda bambu sepet almayı dusunen yok mu?ya da alan*?
ben midem yana yana yiyorum valla, napayım, aclıktan ölürüm yoksasonra da gavisconumu tepeme dikiyorum:90:[/B]
neeeeeeyhazır mı? benim hersey ortalıkta daha:84: kendine bezi nasıl alacaksın? tane tane satılıyor mu yoksa paket mi alacaksın? nasıl bişiiki obez?
selam kızlar..nasılsınız.. bebişleriniz nasıllar....artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz rabbim yardımcımız olsun....
ÇINARIMIZAda acil şifalar versin...inşallah tez vakitte evine beşiğine kavuşur....
kızlar benim geceleri göğüslerim çok kaşınıyor..acıyor kaşıyamıyorumda..gündüzleri bir şey yok...ne tavsiye edersiniz...
Selam canım hoşgeldin, evet sona yaklaşıyoruz. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah. Canım eğer süngerli sütyen kullanıyosan içinde çok havasız kalması daha cok kaşınmasını sağlar. Benim öyle oluyordu en azından. Bende sütyeni çıkardım geceleri, rahat ettim valla
Hoşgeldin canım, hayırlı olsun. Sanada sağlıklı dogumlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?