2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet okumştum yazınıkaradut reçeli ye tatlım iyi geliyor ağız yaralarına

bende bu haftasonu yıkayacağım bebişimin eşyalarını ütüleyip kaldırıcam
tesekkürler canım bakalım su ilacı kullanayım markete cıkınca unutmazsam bunu alayım kuzum
çok güzel haberler canım maşallahhhh çınarımıza rabbime emanet olsun kuzumuzla yaseminimiz
Merhaba arkadaslar,bayagıdır takıp edıyorum sızlerı sessiz sessiz,ben de kız bebek beklıyorum 29temmuzda inş,bebişlerinin odaları gelenler paylaştımı denk gelemedım,merak edıyorum
hoşgeldinnnnn

slm canım hoşgeldinnn

çok tesekkürler tatlım benim dilimdeki yara haricinde iyiyim çok şükürr sende iyisin inşş kuzucum inanınki hafta sonu canımın acısından gelip muhabbet bile edemedimm canım saolasın
aaaaaa geçmiş olsun , benim ağzımda hiç öyle yara çıkmaz, hatta uçuk bile çıkmaz ama eşimin çok fena ordan bilirim acısını 6-7 günde anca geçer...
bol bol gargara yap iyi gelebilir...

[COLOR="indigo"]merhaba arkadaşlar... herkes iyidir inş.

merhabalar tubi, saol canım iyiyiz...
nurben

bir süre sonra topiğe fazla uğrayamayacağını okudum mahrum etme bizi muhabbetinden özlicem ben seni

sevilcim bak unutmuştum hatırlattın,
VALLAHİ bende sizleri özliycem,
[/QUOTE]bu topik benim iş yerindeki en iyi arkadaşı oldu, dolayısıyla sizler...
inanın işten ayrılacağıma değilde sizinle her sabah mesai başlangıcından bitimine birşeyler paylaşamamak beni üzüyor....
ama bol bol anneme teyzeme yürüyüş yapıp, sizlerin arasına katılıcam İNŞALLAH....
BENDE SİZİN GÜZEL SOHBETLERİNİZİ ÖZLİYCEM KIZLAR....

DOĞRU SÖZE NE DENİR Kİ;
BİZ AYNEN BU MODDAYIZ....

ooohhh. maşallah çok sevindim....ÇINAR bebek o güçlü sağlam....yasemine çok selam benden...ayyy çok mutlu oldum...
kızlar hastane çantalarınızı ne zaman hazırlamayı planlıyorsunuz kaçıncı haftanızda ???

hazırladım bile...sadece bez alıcam hem kendime hem oğluma...

masallah Cinarcika Allah onu anne babasina bagislasin insallah
canim bu haberleri bizle paylastigin icin tesekkur ederim

İçinden geliyorsa hazırla dursun canım, zararı yok nasılsa. Aslında 30 hafta olmuşsun sen, 32 falanda hazırlamak ideal gibi geliyor bana da ne zararı olacak hazırla gitsin

Canım çok dinlenerek yaptım ama yapmak gerekiyodu. Giriş kattayım ve inan gelen geçen kınayacak hale gelmişti. Olsam 2. 3, katta bende yapmamda burda çok göz önünde oliyi:26:
haklısın iş başa düşünce yapılıyor, dediğin gibi ben de 2 3 hafta önce havalar güzelken balkon aşagı bi baktım herkesin pırıl pırıl benim balkonlar sırf camur yıkadım balkonları, koca koca 3 deneler ama işte belimi dogrultamadım, bu yüzden artık sadece ev süpürülüyor, siliniyo toz alınıyor. onları da eşim yapıyor allah ondan razı olsun, ben viledalarsam ne ala. gerisi de haziran ortalarına dogru temizlik için çagıracagım kadının ellerini öper

hoşgeldin aramıza..ben de bu kim diyodum...zehranın gelmiş odası dün paylaşmışı resimlerini hem onun da kızı olacak..
ayh ben de gec geldim ya aranıza, bana da dedin mi anam bu kim ki diye

ben midem yana yana yiyorum valla, napayım, aclıktan ölürüm yoksasonra da gavisconumu tepeme dikiyorum:90:

kızlar hastane çantalarınızı ne zaman hazırlamayı planlıyorsunuz kaçıncı haftanızda ???

ben doğum iznine ayrılınca hazırlayacam . 32. haftadan falan hem o zamana kadar siz iyice aratırın ne lazım ne iyi ben de sizden kopya çeker hazırlarım....hehhee

Arkadaslar aranızda bambu sepet almayı dusunen yok mu?ya da alan*?

ben çok beğeniyorum o sepetleri ama hem park yatak aldık hemde kiracıyız biz malum yer sorunu alamayacağım o yüzden.. ama oğluma bi oymalı beşik alcam gözüm kaldı valla...

Slm arkadaşlar biraz geç oldu ama bende aranıza katıldım 26+4 hamileyim hepimize sağlıklı doğumlar....
hosgeldin canim amin

ben dusunmuyorum canim sadece yatak zaten yerim cok kisitli benim

ooohhh. maşallah çok sevindim....ÇINAR bebek o güçlü sağlam....yasemine çok selam benden...ayyy çok mutlu oldum...

hazırladım bile...sadece bez alıcam hem kendime hem oğluma...
ooo masallah ne hizlisiniz kizlar ya ben ne kiyafetlerini yikadim tontonumun
ne yatak ne biberon ne bisey aldim nede cantayi hazirladim daha gecelikde bakicam en genisinden kendime cok isim var cook

selam kızlar..nasılsınız.. bebişleriniz nasıllar....artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz rabbim yardımcımız olsun....

ÇINARIMIZAda acil şifalar versin...inşallah tez vakitte evine beşiğine kavuşur....

kızlar benim geceleri göğüslerim çok kaşınıyor..acıyor kaşıyamıyorumda..gündüzleri bir şey yok...ne tavsiye edersiniz...

Aynen canım bende sadece ev süpürme silme toz işlerini yapıcam, fazlası icin zorlamıycam kendimi. Yapmasam eşim yaparda kıyamıyorum be:78: Haziranda bende bir kadın bulucam.
Bende balkon yok oda kötü bişey, evin önüne asıyorum camaşırları, boyuna çalınıyo

gaviscon da fayda etmıyor kı,benim gasrtrit vardı 20.haftaya kadar hiç birşey yiyemedim,hala da yiyebildiğim söylenemz mide yanmam biraz hafifledi işte ,ilk günden itibaren kalsiyumu peynırden başka hıçbir besinden alamadım,yogurt ,süt ,yumurta okadar dokunuyorkı ,üzülyorum bebişim için((

canım daha erken gibi..30.haftaları bi görelim inşallah hazırlamayı düşünüyorum tabi..

slm canım hoşgeldinnn

slm hoşbulduk canımm

Slm arkadaşlar biraz geç oldu ama bende aranıza katıldım 26+4 hamileyim hepimize sağlıklı doğumlar....

aramıza hoşgeldin arkadaşım..inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alırsın..

ben aldım canım..daha doğrusu 10 gün sonra gelicek..çok hoşuma gidiyor bambu sepetler..

ben midem yana yana yiyorum valla, napayım, aclıktan ölürüm yoksasonra da gavisconumu tepeme dikiyorum:90:[/B]

aynen tatlım ya...sabah içtim bende gavisconu..yediklerim artık boğazıma takılıyor sanki...bende içiyorum hemen..

neeeeeey hazır mı? benim hersey ortalıkta daha:84: kendine bezi nasıl alacaksın? tane tane satılıyor mu yoksa paket mi alacaksın? nasıl bişiiki obez?

hasta bezi canım canbebenin orta büyüklüktekinden alıcam...pakette 8-10 tane var zaten...bide orkidin kalın ve gece pedlerinden alıcam...hasta bezini ortopedik ürünler satan yerlerde bulabilirsin..tek tek satan yerlerde var...bel çevrene göre al...

Selam canım hoşgeldin, evet sona yaklaşıyoruz. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah. Canım eğer süngerli sütyen kullanıyosan içinde çok havasız kalması daha cok kaşınmasını sağlar. Benim öyle oluyordu en azından. Bende sütyeni çıkardım geceleri, rahat ettim valla

Hoşgeldin canım, hayırlı olsun. Sanada sağlıklı dogumlar canım

tatlım geceleri sütyen takmayın zaten kansere davetiye cıkarıyormuş sıkmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…