2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar monoton bi güne merhaba dedim yine bugün kociş de işe gitti geceye kadar gelemicek,,,canım da sıkkın zaten kontrat zamanı geldi ev sahibimiz kıldır biraz sorun çıkarırsa diye endişeleniorum taşınmak ÖLÜM gibi geliyo inş bi problem çıkmaz çünkü seneye kısmetse hatta yaz sonu bile olabilir kendi evimize çıkma durumumuz var o sebepten bu evde bi sene kadar daha durmamız lazım ofofof

ben aldım canım..daha doğrusu 10 gün sonra gelicek..çok hoşuma gidiyor bambu sepetler..

hayırlı olsun sepetin,çok tatlılar gerçekten gereksiz oldugunu söyleyen çok fazla ama ben de aldım bır ay sonra gelecek inş,içinin tekstili saten mi pamuklu mu,ne kadar uyumlu olcak bılmıyorum ama benımkının içini pamuklu tekstilden yapıcaklar,dışı dantellı olcak inş alakasız bişi çıkmaz ortaya

Nasıl sevindim, allahhh senide sevindirsin nurbencim. Çok şükür gün geçtikce daha iyiye gidiyo bebişimiz. Allah daha iyi etsin allah sağ salim hastaneden cıktıkları haberinide almayı nasiiip etsin inşallah.
AMİN TATLIM,RABBİM HEPİMİZİ SEVİNDİRSİN...
Çok mutlu oldum hiçbir duamda eksik etmiyorum Çınarımızı Allahım onu bizlere bağışlasın ki her olumsuz düşüncemizde bu güçlü yavruyu aklımıza getirelim ki şükredelim.
bencede benim aklıma hep geliyor Çınar ve Yasemin...
maaşallah çınar bebişe...daha da iyi olucak inşallah
Çınar bebege Allah acil şifalar versin inş,ailesine de sabır.
İNŞALLAH arkadaşlar........

maşallah çooookkkkkkkkkk sevindim allah kimseyi evladından ayırmasın tüm hamileleride bebişine sağlıcakla kavuştursun aaaaaammmmmiiiiiiiinnn
aminnnnnnnnnnn.......

kızlar cevabınız için teşekürler...tam tersi gündüz takılıyken bir şey yok gece sütyeni çıkarınca başlıyor....normal sütyen kullandığım....sanki çatlamış gibi gögüslerim..karında olur biliyordum...ben tersi oldu demekki....kontrole gidince doktoruma sorup artık ne verirse alayım...

kızlar benim mide sorunum için doktor aç karınla günde 1 fomodin verdi.... benden başka kullanan varmı merak ettim

arkadaşlar ben bebeğime şu yukardan başlanıp örülen yelekler varya onlardan örmek istiyorum..ama nasıl yapılacağını bilmiyorum...çok hoşuma gidiyor..bütün duruyor..varmı içinizde örmesini bilen...yada bulacağım bir site....

slm cnm hoşgelsin..zaman geçiyor hakkaten,allah yardımcımız olsun..
arasırabenimde kaşınıyor..lansinoh krem sürebilirsin demşti doktorum,dene istersen...

hoşgelsin serapcım..inşallah bi sorun çıkmaz..hamilelik sırasında bi stresyaşamazsın inşallah...içini ferah tut sen

içi pamuklu..dışında da şeritler var beyaz tahtadan..hepsi baştan aşağı tül yada saten tarzı değil..sade bişey..internette baktım ama bulamadım aynısından göstericektim sana

canım kk nın bebek örgüleri kısmına bakabilirsin...mutlaka anlatımlı vardır...becerebilsem anlatırdım ama maalesef....

Slm arkadaşlar biraz geç oldu ama bende aranıza katıldım 26+4 hamileyim hepimize sağlıklı doğumlar....

aramıza hoşgeldin

İçinden geliyorsa hazırla dursun canım, zararı yok nasılsa. Aslında 30 hafta olmuşsun sen, 32 falanda hazırlamak ideal gibi geliyor bana da ne zararı olacak hazırla gitsin

bu haftasonu bebişin eşyalarını yıkayıp ütü yapıcam haftaya cuma günüde kısmetse çantamı hazırlayayım o zaman çünkü 32. haftada oluyorum gerçi burda bi arkadaştan okumuştum cuma günü selayla ezan arası yasin okunup hazırlansa daha iyiymiş ama ben o saatte çalışıyorum.37. haftaya kadarda çalışıcam. ama allah kabul eder inşallah vay be az kaldı gerçekten

Bende balkon yok oda kötü bişey, evin önüne asıyorum camaşırları, boyuna çalınıyo

ben 3 aylık hamileydim taşındık çok zordu inşallah böyle bi sorun çıkmaz

ayyy ciddi misin? o zaman camasırı asıp basında bekliycen ha, hay allah, evin içine sersen de tozu kılı tüyü hep evde kalıyor...ben kış boyu eve serdi, yeni yeni balkona cıkarıyorum...

ha senin gebelikten önce de vardı sıkıntın öyle mi? soguk süt iyi gelir diyor burda kızlar ama. bir dene istersen...bende gebelikle birlikte geldi bu yanmalar, bu yüzden gaviscon şimdilik yetiyor. inşallah sonuna kadar da ilacım olur...

aynen tatlım ya...sabah içtim bende gavisconu..yediklerim artık boğazıma takılıyor sanki...bende içiyorum hemen..
şifan olsun ohhh yarasında bi da yanmasın midecikler

yazıyor mu o paketlerin üzerinde? tane alsak kac tane alıcaz ki? ayh sadece kalın gece pedleri yetmez mi ki?

bu topik benim iş yerindeki en iyi arkadaşı oldu, dolayısıyla sizler...
inanın işten ayrılacağıma değilde sizinle her sabah mesai başlangıcından bitimine birşeyler paylaşamamak beni üzüyor....
ama bol bol anneme teyzeme yürüyüş yapıp, sizlerin arasına katılıcam İNŞALLAH....
BENDE SİZİN GÜZEL SOHBETLERİNİZİ ÖZLİYCEM KIZLAR....

DOĞRU SÖZE NE DENİR Kİ;
BİZ AYNEN BU MODDAYIZ....
[/QUOTE]
tesekkürler canım şimdi krem sürdüm bakalımm gecer inşşş
Slm arkadaşlar biraz geç oldu ama bende aranıza katıldım 26+4 hamileyim hepimize sağlıklı doğumlar....
hoşgeldinnn
kızlar benm okumam var çıkayım şimdi
akşama görüşürüs:79:
güle güle şekerimmm:80:
sezencim bend elamak istiyom ama ne alıcam bilmiom ortamı büyükmüüü karar veremedimm
kızlar benim mide sorunum için doktor aç karınla günde 1 fomodin verdi.... benden başka kullanan varmı merak ettim

canım bende yanma oluyı die gavısıon verdi dr bey bu ara sıklaştı sormaa

bazı ev sahibleri gerçekten sorunlu oluyor çıkarmaz inşallahh canım

ALLAH gönlüne göre versin arkadaşım, taşınma işini oldum olası sevmem, umarım anlaşırsınızda daha sonra kendi evine çıkarsın, yüreğini sıkma, ev sahibinede hamilelik hikayenide belirtmeyi unutma ki uyuzluk yapmasın....
tatlım geceleri sütyen takmayın zaten kansere davetiye cıkarıyormuş sıkmak
bak bende bilmiyordum bunu şaşırdım açıkcası...
kızlar benm okumam var çıkayım şimdi
akşama görüşürüs:79:
görüşürüz.....
hoşgeldin deniz, senin bebeğinde hayırlı uğurlu olsun....
sana da sağlıklı sıhhatli doğumlar olsun arkadaşım....

Arkadaslar aranızda bambu sepet almayı dusunen yok mu?ya da alan*?
aslında ben almak hiç istemiyorum ama annem istiyor , bakalım ne yapacağız....
masallah Cinarcika Allah onu anne babasina bagislasin insallah
canim bu haberleri bizle paylastigin icin tesekkur ederim
bu haberleri size iletirken inanın mutlu oluyorum, her telefon ettiğimde dua ediiyorumda sizlere güzel haberler verebileyim diye, kötü şeyler olsa ALLAH KORUSUN nasıl yazarım bilemiyorum açıkcası...

kızlar sizler her daim dua edin arkadaşımıza,

İçinden geliyorsa hazırla dursun canım, zararı yok nasılsa. Aslında 30 hafta olmuşsun sen, 32 falanda hazırlamak ideal gibi geliyor bana da ne zararı olacak hazırla gitsin
aslında hepimizin hazır durmasında yarar var bence ne olur ne olmaz değil mi ama...

kızlar aranızda 32. hafta raporu alan var mı
yada 32. hafta raporu haftaya girerken mi alınır yani 31++ larda yada 32++ larda mı bilen varsa söylesin ne olur
Valla canım bana doktorum 37. haftana kadar çalışacaksan 32. haftada gel, rapor yazıcam dedi ama hiç sormadım 31+ mı yoksa 32+ mı?..Ama 32+ imiş öyle söylemiş arkadaşlar ben de öğrenmiş oldum..

hmm güzelmiş park yatak..Ama ben daha uygun bişey mi alsam acaba diyorum..
Canım valla kullanırız belki de bilemedim, gereksiz masraf da yapmak istemiyorum daha alınacak büyük parçalar duruyo
beşiği, yatağı, nevresimi,çantası, puseti..
Bu arada nevresimleri nereden ve ne kadara aldınız kızlar?

Çok sevindim canım. Çınar bebek gerçekten inatçıymış..Maşallah..Dualarımız onlarla..

yazıyor mu o paketlerin üzerinde? tane alsak kac tane alıcaz ki? ayh sadece kalın gece pedleri yetmez mi ki?

sezencim bend elamak istiyom ama ne alıcam bilmiom ortamı büyükmüüü karar veremedimm

ıımmm doğum yapmayı planladığınız hastanelerde liste yokmu...devlet hastanelerinde 5 tane hasta bezi istiyordu...doğum öncesi beklediğiniz odada ebeler kontrollerinizi yaparken altınıza yayıyorsunuz doğum sonrası bunların küçük ebatlı ve bantsız olanları var onlardan da kullanabilirsiniz...bana kalırsa kalite bi kadın pedinin kalın ve uzunları yetiyor...
melikem....bel çevrene göre al...ben kızımda almamıştım eşim de sabahın körü bulamamış büyük getirmiş bantlı..belimden düşüp duruyordu...ben bi araştırayım netten adres veriyim bakın...

Hazırla canım, fotolarınıda çek bizede fikir olsun
Giriş katlar zor canım, yazın cam açık uyuyamıyoruz o derece korkuyorum zaten. Parmaklık var ama ona güvenemiyorum ben. Ha deyincede taşınmak zor

Kızlar ben kalkayım fındık fıstık bişeyler yiyeyim, ayacıklarımı uzatıp dinleneyim. Hepinizi öptüm meleklerinize iyi bakın

Valla canım bana doktorum 37. haftana kadar çalışacaksan 32. haftada gel, rapor yazıcam dedi ama hiç sormadım 31+ mı yoksa 32+ mı?..Ama 32+ imiş öyle söylemiş arkadaşlar ben de öğrenmiş oldum..

canım bende diğer doktorumu arayıp sordum 32+ da veriyoruz dedi bende allah kısmet eder güç verirse 37 ye kadar çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…