- 23 Eylül 2010
- 511
- 436
- 123
tatlım geceleri sütyen takmayın zaten kansere davetiye cıkarıyormuş sıkmak
AMİN TATLIM,RABBİM HEPİMİZİ SEVİNDİRSİN...Nasıl sevindim, allahhh senide sevindirsin nurbencim. Çok şükür gün geçtikce daha iyiye gidiyo bebişimiz. Allah daha iyi etsin allah sağ salim hastaneden cıktıkları haberinide almayı nasiiip etsin inşallah.
bencede benim aklıma hep geliyor Çınar ve Yasemin...Çok mutlu oldum hiçbir duamda eksik etmiyorum Çınarımızı Allahım onu bizlere bağışlasın ki her olumsuz düşüncemizde bu güçlü yavruyu aklımıza getirelim ki şükredelim.
maaşallah çınar bebişe...daha da iyi olucak inşallah
İNŞALLAH arkadaşlar........Çınar bebege Allah acil şifalar versin inş,ailesine de sabır.
aminnnnnnnnnnn.......maşallah çooookkkkkkkkkk sevindim allah kimseyi evladından ayırmasın tüm hamileleride bebişine sağlıcakla kavuştursun aaaaaammmmmiiiiiiiinnn
selam kızlar..nasılsınız.. bebişleriniz nasıllar....artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz rabbim yardımcımız olsun....
kızlar benim geceleri göğüslerim çok kaşınıyor..acıyor kaşıyamıyorumda..gündüzleri bir şey yok...ne tavsiye edersiniz...
selam kızlar monoton bi güne merhaba dedim yine bugün kociş de işe gitti geceye kadar gelemicek,,,canım da sıkkın zaten kontrat zamanı geldi ev sahibimiz kıldır biraz sorun çıkarırsa diye endişeleniorum taşınmak ÖLÜM gibi geliyo inş bi problem çıkmaz çünkü seneye kısmetse hatta yaz sonu bile olabilir kendi evimize çıkma durumumuz var o sebepten bu evde bi sene kadar daha durmamız lazım ofofof
ben aldım canım..daha doğrusu 10 gün sonra gelicek..çok hoşuma gidiyor bambu sepetler..
hayırlı olsun sepetin,çok tatlılar gerçekten gereksiz oldugunu söyleyen çok fazla ama ben de aldım bır ay sonra gelecek inş,içinin tekstili saten mi pamuklu mu,ne kadar uyumlu olcak bılmıyorum ama benımkının içini pamuklu tekstilden yapıcaklar,dışı dantellı olcak inş alakasız bişi çıkmaz ortaya
arkadaşlar ben bebeğime şu yukardan başlanıp örülen yelekler varya onlardan örmek istiyorum..ama nasıl yapılacağını bilmiyorum...çok hoşuma gidiyor..bütün duruyor..varmı içinizde örmesini bilen...yada bulacağım bir site....
Slm arkadaşlar biraz geç oldu ama bende aranıza katıldım 26+4 hamileyim hepimize sağlıklı doğumlar....
İçinden geliyorsa hazırla dursun canım, zararı yok nasılsa. Aslında 30 hafta olmuşsun sen, 32 falanda hazırlamak ideal gibi geliyor bana da ne zararı olacak hazırla gitsin
ben doğum iznine ayrılınca hazırlayacam . 32. haftadan falan hem o zamana kadar siz iyice aratırın ne lazım ne iyi ben de sizden kopya çeker hazırlarım....hehhee
ben çok beğeniyorum o sepetleri ama hem park yatak aldık hemde kiracıyız biz malum yer sorunu alamayacağım o yüzden.. ama oğluma bi oymalı beşik alcam gözüm kaldı valla...
Bende balkon yok oda kötü bişey, evin önüne asıyorum camaşırları, boyuna çalınıyo
selam kızlar monoton bi güne merhaba dedim yine bugün kociş de işe gitti geceye kadar gelemicek,,,canım da sıkkın zaten kontrat zamanı geldi ev sahibimiz kıldır biraz sorun çıkarırsa diye endişeleniorum taşınmak ÖLÜM gibi geliyo inş bi problem çıkmaz çünkü seneye kısmetse hatta yaz sonu bile olabilir kendi evimize çıkma durumumuz var o sebepten bu evde bi sene kadar daha durmamız lazım ofofof
ayyy ciddi misin? o zaman camasırı asıp basında bekliycen ha, hay allah, evin içine sersen de tozu kılı tüyü hep evde kalıyor...ben kış boyu eve serdi, yeni yeni balkona cıkarıyorum...Aynen canım bende sadece ev süpürme silme toz işlerini yapıcam, fazlası icin zorlamıycam kendimi. Yapmasam eşim yaparda kıyamıyorum be:78: Haziranda bende bir kadın bulucam.
Bende balkon yok oda kötü bişey, evin önüne asıyorum camaşırları, boyuna çalınıyo
ha senin gebelikten önce de vardı sıkıntın öyle mi? soguk süt iyi gelir diyor burda kızlar ama. bir dene istersen...bende gebelikle birlikte geldi bu yanmalar, bu yüzden gaviscon şimdilik yetiyor. inşallah sonuna kadar da ilacım olur...gaviscon da fayda etmıyor kı,benim gasrtrit vardı 20.haftaya kadar hiç birşey yiyemedim,hala da yiyebildiğim söylenemz mide yanmam biraz hafifledi işte ,ilk günden itibaren kalsiyumu peynırden başka hıçbir besinden alamadım,yogurt ,süt ,yumurta okadar dokunuyorkı ,üzülyorum bebişim için((
şifan olsun ohhh yarasında bi da yanmasın midecikleraynen tatlım ya...sabah içtim bende gavisconu..yediklerim artık boğazıma takılıyor sanki...bende içiyorum hemen..
yazıyor mu o paketlerin üzerinde? tane alsak kac tane alıcaz ki? ayh sadece kalın gece pedleri yetmez mi ki?hasta bezi canım canbebenin orta büyüklüktekinden alıcam...pakette 8-10 tane var zaten...bide orkidin kalın ve gece pedlerinden alıcam...hasta bezini ortopedik ürünler satan yerlerde bulabilirsin..tek tek satan yerlerde var...bel çevrene göre al...
bu topik benim iş yerindeki en iyi arkadaşı oldu, dolayısıyla sizler...aaaaaa geçmiş olsun , benim ağzımda hiç öyle yara çıkmaz, hatta uçuk bile çıkmaz ama eşimin çok fena ordan bilirim acısını 6-7 günde anca geçer...
bol bol gargara yap iyi gelebilir...
merhabalar tubi, saol canım iyiyiz...
sevilcim bak unutmuştum hatırlattın,
VALLAHİ bende sizleri özliycem,
hoşgeldinnnSlm arkadaşlar biraz geç oldu ama bende aranıza katıldım 26+4 hamileyim hepimize sağlıklı doğumlar....
güle güle şekerimmm:80:kızlar benm okumam var çıkayım şimdi
akşama görüşürüs:79:
sezencim bend elamak istiyom ama ne alıcam bilmiom ortamı büyükmüüü karar veremedimmhasta bezi canım canbebenin orta büyüklüktekinden alıcam...pakette 8-10 tane var zaten...bide orkidin kalın ve gece pedlerinden alıcam...hasta bezini ortopedik ürünler satan yerlerde bulabilirsin..tek tek satan yerlerde var...bel çevrene göre al...
kızlar benim mide sorunum için doktor aç karınla günde 1 fomodin verdi.... benden başka kullanan varmı merak ettim
selam kızlar monoton bi güne merhaba dedim yine bugün kociş de işe gitti geceye kadar gelemicek,,,canım da sıkkın zaten kontrat zamanı geldi ev sahibimiz kıldır biraz sorun çıkarırsa diye endişeleniorum taşınmak ölüm gibi geliyo inş bi problem çıkmaz çünkü seneye kısmetse hatta yaz sonu bile olabilir kendi evimize çıkma durumumuz var o sebepten bu evde bi sene kadar daha durmamız lazım ofofof
ALLAH gönlüne göre versin arkadaşım, taşınma işini oldum olası sevmem, umarım anlaşırsınızda daha sonra kendi evine çıkarsın, yüreğini sıkma, ev sahibinede hamilelik hikayenide belirtmeyi unutma ki uyuzluk yapmasın....selam kızlar monoton bi güne merhaba dedim yine bugün kociş de işe gitti geceye kadar gelemicek,,,canım da sıkkın zaten kontrat zamanı geldi ev sahibimiz kıldır biraz sorun çıkarırsa diye endişeleniorum taşınmak ÖLÜM gibi geliyo inş bi problem çıkmaz çünkü seneye kısmetse hatta yaz sonu bile olabilir kendi evimize çıkma durumumuz var o sebepten bu evde bi sene kadar daha durmamız lazım ofofof
bak bende bilmiyordum bunu şaşırdım açıkcası...tatlım geceleri sütyen takmayın zaten kansere davetiye cıkarıyormuş sıkmak
görüşürüz.....kızlar benm okumam var çıkayım şimdi
akşama görüşürüs:79:
hoşgeldin deniz, senin bebeğinde hayırlı uğurlu olsun....Slm arkadaşlar biraz geç oldu ama bende aranıza katıldım 26+4 hamileyim hepimize sağlıklı doğumlar....
aslında ben almak hiç istemiyorum ama annem istiyor , bakalım ne yapacağız....Arkadaslar aranızda bambu sepet almayı dusunen yok mu?ya da alan*?
bu haberleri size iletirken inanın mutlu oluyorum, her telefon ettiğimde dua ediiyorumda sizlere güzel haberler verebileyim diye, kötü şeyler olsa ALLAH KORUSUN nasıl yazarım bilemiyorum açıkcası...masallah CinarcikaAllah onu anne babasina bagislasin insallah
canim bu haberleri bizle paylastigin icin tesekkur ederim
aslında hepimizin hazır durmasında yarar var bence ne olur ne olmaz değil mi ama...İçinden geliyorsa hazırla dursun canım, zararı yok nasılsa. Aslında 30 hafta olmuşsun sen, 32 falanda hazırlamak ideal gibi geliyor bana da ne zararı olacak hazırla gitsin
Valla canım bana doktorum 37. haftana kadar çalışacaksan 32. haftada gel, rapor yazıcam dedi ama hiç sormadım 31+ mı yoksa 32+ mı?..Ama 32+ imiş öyle söylemiş arkadaşlar ben de öğrenmiş oldum..kızlar aranızda 32. hafta raporu alan var mı
yada 32. hafta raporu haftaya girerken mi alınır yani 31++ larda yada 32++ larda mı bilen varsa söylesin ne olur
hmm güzelmiş park yatak..Ama ben daha uygun bişey mi alsam acaba diyorum..canım ben Hepsiburada.com : Kraft Oyun Parkı ( 70x110 Cm ) | Anne / Bebek / Çocuk bunda kara kılmıştım, ama markasız dönenceli böyle bişey bulursam onu alırım. silikon göğüs ucu da ben almıştım geri verdim, ben de göğüs ocu kocaman oldu, sivastaki bebe magazasında da small vardı aventin. ben de verip yerine başka bişi aldım.
canım ben de kel dogmusum ama su an saçlarım tüm sülaleye yeterbu tarak setini ben de burdan 15 tlye aldım, amaan kullanırız bigün yahu
Çok sevindim canım. Çınar bebek gerçekten inatçıymış..Maşallah..Dualarımız onlarla..kızlarrrrrr şimcik yaseminle konuştummmm.......
size son haberleri veriyorum Yasemin'den ve Çınar Bebek'ten....
bebeğimizin ciğerlerinde takılı 2 tüpten birini çıkarmışlar...
ancak solunumu henüz çok iyi değilmiş ama zamanla iyi olacağını düşünüyorlarmış...
900 grama düşen bebişimiz 20 gram vererek 880 ram olmuş ama doktor amcalar bunun önemli olmadığını çünkü kilo alırsa solunumu biraz daha zor olabileceğini söylemişler...
nasıl olsa biz ona kilo aldırırız diyorlar....
ve bebişimizin yapılan ölçümlerinde boyununda 2 cm arttığını size söyliyebilirim...
göz muayenesi henüz yapılmamış çünkü daha çok ufak olduğunu söylemiş doktorlarımız...
ayrıca bebeğimiz de çok hareketliymişMAAŞALLAH,öyleki; doktorları koluna ve bacağına damar yolu açmıyorlarmış, artık yaramazlık yaptığı için kafadan damar yolu veriyorlarmış Çınar'ımıza....
Yasemin'de çok iyiydi, artık durumada alışmış ,gelişmelerde güzel olunca 'ARTIK AĞLAMIYORUM' dedi, bence bu çok güzel.. ...
şuanda görülen o ki;temmuzun ilk bebeği emin adımlarla ilerliyor hayata,
ALLAH onu anne ve babasına bağışlasın, ona ve bizlerin bebeklerine de sağllık sıhhat nasip etsin...
yazıyor mu o paketlerin üzerinde? tane alsak kac tane alıcaz ki? ayh sadece kalın gece pedleri yetmez mi ki?
sezencim bend elamak istiyom ama ne alıcam bilmiom ortamı büyükmüüü karar veremedimm
aramıza hoşgeldin
bu haftasonu bebişin eşyalarını yıkayıp ütü yapıcam haftaya cuma günüde kısmetse çantamı hazırlayayım o zaman çünkü 32. haftada oluyorum gerçi burda bi arkadaştan okumuştum cuma günü selayla ezan arası yasin okunup hazırlansa daha iyiymiş ama ben o saatte çalışıyorum.37. haftaya kadarda çalışıcam. ama allah kabul eder inşallah vay be az kaldı gerçekten
ben 3 aylık hamileydim taşındık çok zordu inşallah böyle bi sorun çıkmaz
Valla canım bana doktorum 37. haftana kadar çalışacaksan 32. haftada gel, rapor yazıcam dedi ama hiç sormadım 31+ mı yoksa 32+ mı?..Ama 32+ imiş öyle söylemiş arkadaşlar ben de öğrenmiş oldum..
canım ücretsiz bazı hast.ne ve alışveriş
merkezlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?