2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar cevaplar için teşekürler...yemek yapmaya gidiyorum..kendinize ve bebişlere çok iyi bakın...birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim.....

Kızlar bu arada sizden dua istiycem ben,
Yaklaşık 2 ay önce 7 aylık doğum yapan bi arkadaş vardı,
Bebeği hala toparlayamamış kendini, menenjit geçirdi, bağırsak kangreni, safra kesesinde taş..

Hatta bebeğin damarını patlatmışlar artık serum filan takmaktan
Canım benim nasıl korktuysa artık, sevmek için bile ayağına dokununca irkilip geri çekiyomuş
ne diyeceğimi bilemediğimden arayamıyorum da annesini,

Hergün dua ediyorum ama, elimden başka bişey gelmiyo..

sizden de dua istiyorum Şeyma bebek ve annesi için lütfen kızlar..

sağolun arkadaşlar umarım hallederiz ev konusunu büyük bi sorun olarak görüyorum önümde inşş aslan kocam halledecek

nurbencim sen ne düşünüyosun canım su hasa bezi konusunda sen ne alıcan bize orta boy olmazmı sanki büyükte çok büyük olur gibi bende karar versem alıcam ama olmuyo veremiom bi türlüüü

arkadaşlar 32+3 te kontrolüm var. o zamana gidersem sorun olur mu rapor açısından. yoksa hemen 32 haftalıkken gitmem mi gerek

kızlar cevaplar için teşekürler...yemek yapmaya gidiyorum..kendinize ve bebişlere çok iyi bakın...birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim.....
bay bay, kolay gelsin bakalım... amin dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim....
tabiyki ederiz arkadaşım, RABBİM yar ve yardımcıları olsun.....
nurbencim sen ne düşünüyosun canım su hasa bezi konusunda sen ne alıcan bize orta boy olmazmı sanki büyükte çok büyük olur gibi bende karar versem alıcam ama olmuyo veremiom bi türlüüü

melike cicim, orta boy olur yahu bize....
ama yinede bu hasta bezi olayı bana biraz itici geliyor, doğum yapacağım hastanede doğum yapan 2 tane arkadaşım var, önce onlara sorucam, hem onlarda sezeryanda oldu...
benimkide sezeryan olacağı için bir sezeryan iç çamaşırı ve yoğun günler için uzun kanatlı ped düşünüyorum ama dediğim gibi önce arkadaşlarıma sormam gerekecek...
ardından size bilgide veririm tatlım...

Allah yardımcısı olsun. Tez zamanda iyiliir inşallah. ailesine de sabır versin rabbim amin

ayyy canım benim inşallah bir an önce sağlığına kavuşur...

Son düzenleme:

allah yardımcıları olsun ederiz tabi canım inşallah düzelir en kısa zamanda

ben orta boy aldım haftasonu fıstık...
güle güle kullan kuzum darısıda bizee
tamam kusum sen bi sor danıs benide haberdar et olurmu canımsın çok soal bebegem

canım çok teşekkür ederim cevabın için gaviskonu çok duydum ama o beni kesmiyo fomadin kullanan duymadım hiç şimdiye kadar... gerçi zararlı bişey olsa doktorum vermezdi herhalde dimi

miğde yanması zamanla geçiyor benim bir hafta kadar felaket yandı soda iyi geliyordu bide ya bizim topikte okudum yada yada araştırırken okudum patetes haşlaması çok iyi geliyormuş birkaç kişi denemiş çok iyi geldi diye yazmışlardı.

Nurben, elanurkr, pearl_pearl, layydy çok sağolun kızlar,
Allah hiçbirimize yaşatmaz inşalah erken doğum, zamanında gelir kuzularımız
Çok zormuş gerçekten..

çalışan arkadaşlar
ben 32+0 da 37 ye kadar çalışabillir kağıdı alıcam işyerine vericem
benden başka kağıt istemiyolarmış , sizde de aynı şekildemi?
birde bu kağıdı sgk ya felan bildircekmiyiz yoksa muhassebecimi bildiricek...

ay ii yaptın kız nede olsa cocugunun babası

arkadaşlar 32+3 te kontrolüm var. o zamana gidersem sorun olur mu rapor açısından. yoksa hemen 32 haftalıkken gitmem mi gerek

aynı konuyu bende araştırıyorum sabahtan beri doktorumu aradım sordum 32. haftada veriyoruz dedi + - bişey demedi ya ne karışık bi mevzu sende eğer konuyla ilgili bişey öğrenirsen benimlede paylasırmısın canım:3:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…