burdan bakabilirsiniz hasta bezi için...ben orta boy alıcam sanırım...
Canbebe
21 ve 28 zinde dediklerinde ücretsiz sanırım kozzy demişsin ama alışveriş merkezimi canım orası.
canım bende yanma oluyı die gavısıon verdi dr bey bu ara sıklaştı sormaa
canım çok teşekkür ederim cevabın için gaviskonu çok duydum ama o beni kesmiyo fomadin kullanan duymadım hiç şimdiye kadar... gerçi zararlı bişey olsa doktorum vermezdi herhalde dimi
nurbencim sen ne düşünüyosun canım su hasa bezi konusunda sen ne alıcan bize orta boy olmazmı sanki büyükte çok büyük olur gibi bende karar versem alıcam ama olmuyo veremiom bi türlüüü
bay bay, kolay gelsin bakalım... amin dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim....kızlar cevaplar için teşekürler...yemek yapmaya gidiyorum..kendinize ve bebişlere çok iyi bakın...birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim.....
tabiyki ederiz arkadaşım, RABBİM yar ve yardımcıları olsun.....Kızlar bu arada sizden dua istiycem ben,
Yaklaşık 2 ay önce 7 aylık doğum yapan bi arkadaş vardı,
Bebeği hala toparlayamamış kendini, menenjit geçirdi, bağırsak kangreni, safra kesesinde taş..
Hatta bebeğin damarını patlatmışlar artık serum filan takmaktan
Canım benim nasıl korktuysa artık, sevmek için bile ayağına dokununca irkilip geri çekiyomuş
ne diyeceğimi bilemediğimden arayamıyorum da annesini,
Hergün dua ediyorum ama, elimden başka bişey gelmiyo..
sizden de dua istiyorum Şeyma bebek ve annesi için lütfen kızlar..
nurbencim sen ne düşünüyosun canım su hasa bezi konusunda sen ne alıcan bize orta boy olmazmı sanki büyükte çok büyük olur gibi bende karar versem alıcam ama olmuyo veremiom bi türlüüü
Kızlar bu arada sizden dua istiycem ben,
Bebeği hala toparlayamamış kendini, menenjit geçirdi, bağırsak kangreni, safra kesesinde taş..
Canım benim nasıl korktuysa artık, sevmek için bile ayağına dokununca irkilip geri çekiyomuş
Kızlar bu arada sizden dua istiycem ben,
kızlar bu arada sizden dua istiycem ben,
yaklaşık 2 ay önce 7 aylık doğum yapan bi arkadaş vardı,
bebeği hala toparlayamamış kendini, menenjit geçirdi, bağırsak kangreni, safra kesesinde taş..
canım benim nasıl korktuysa artık, sevmek için bile ayağına dokununca irkilip geri çekiyomuş
Ne diyeceğimi bilemediğimden arayamıyorum da annesini,
hergün dua ediyorum ama, elimden başka bişey gelmiyo..
Sizden de dua istiyorum şeyma bebek ve annesi için lütfen kızlar..
güle güle kullan kuzum darısıda bizeeben orta boy aldım haftasonu fıstık...
tamam kusum sen bi sor danıs benide haberdar et olurmu canımsın çok soal bebegembay bay, kolay gelsin bakalım... amin dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim....
tabiyki ederiz arkadaşım, RABBİM yar ve yardımcıları olsun.....
melike cicim, orta boy olur yahu bize....
ama yinede bu hasta bezi olayı bana biraz itici geliyor, doğum yapacağım hastanede doğum yapan 2 tane arkadaşım var, önce onlara sorucam, hem onlarda sezeryanda oldu...
benimkide sezeryan olacağı için bir sezeryan iç çamaşırı ve yoğun günler için uzun kanatlı ped düşünüyorum ama dediğim gibi önce arkadaşlarıma sormam gerekecek...
ardından size bilgide veririm tatlım...
canım çok teşekkür ederim cevabın için gaviskonu çok duydum ama o beni kesmiyo fomadin kullanan duymadım hiç şimdiye kadar... gerçi zararlı bişey olsa doktorum vermezdi herhalde dimi
geldi canım cumartesii akşam süslendim biras oturdumm kırışaa kırışa bekledim sonram gelince amanda aman benim karım bana mı süslenmiş dedi sarılıverdimm barıştımm hemen adamda şaşırmıştır arar açmam gelince barışıverince bu hamilelik gerçekten değişik ben bile şaşırıom bazen kendime
arkadaşlar 32+3 te kontrolüm var. o zamana gidersem sorun olur mu rapor açısından. yoksa hemen 32 haftalıkken gitmem mi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?