2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

biz 32. hafta raporunu okulumuza veriyoruz ama sizde nasıl oluyor onu ben bilmiyorum ya ilk bebekte insan çok tecrübesiz oluyor

bence eğer öğretmen değilseniz öenmi yok gec gitmekte fayda var mesela 32+3 gibi nasıl olsa doğum olunca arta kalan süre artık ileriye ekleniyor ama işten bıkmış ve çalışamaz durumdaysanız 32 de hemen gidin

tamam kusum sen bi sor danıs benide haberdar et olurmu canımsın çok soal bebegem
tamam bebeğem.......
Nurben, elanurkr, pearl_pearl, layydy çok sağolun kızlar,
Allah hiçbirimize yaşatmaz inşalah erken doğum, zamanında gelir kuzularımız
Çok zormuş gerçekten..
amin arkadaşım amin, ALLAH'ım hiç kimseye yaşatmasın...
zamanında gelsin İNŞALLAH bebeklerimiz...

pearl_pearl arkadaşım,
benimki emekli sandıı olduğu için pek bir bilgim yok,
hatta kendiminkinden bile haberim yok, bu perşembe personel şubeyi arayıp öğrenicem

canım merhaba doktorlar bizim gibi hesaplamıyo mesela biz 31+5 de 32. Hafta diyoruz onlar öyle hesaplamıyo 32+1de 32. Hafta olarak sayıyolar

Nurben, elanurkr, pearl_pearl, layydy çok sağolun kızlar,
Allah hiçbirimize yaşatmaz inşalah erken doğum, zamanında gelir kuzularımız
Çok zormuş gerçekten..

amin canım allah kimseyi evladıyla sınamasın kıyamaz insan minişine rabbim vakitli kavuştursun bizi yavrularımıza

öğretmenim ve bu raporu almam şart 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum:34:

teşekkürler kızlar...:)))
bu arada bişey merak ediyorum hangi hastanede doğum düşünüyorsunuz özel mi devlet mi ve sezeryan mı normal mi düşünüyorsunuz:)))

canım merhaba doktorlar bizim gibi hesaplamıyo mesela biz 31+5 de 32. Hafta diyoruz onlar öyle hesaplamıyo 32+1de 32. Hafta olarak sayıyolar

doktoruna göre değişiyo sanırım bu hesaplama yöntemleri benimkide bir hafta geriden egliyodu en son kontrolumde ben ne zaman alcam raporu onu bilem bilmiyom oz yüzden neyse bu cuma kontrolum var artık netleşir heralde bide ben gec almak istiyorum nasıl olsa erken doğarsa sonraya atılır herkese iyyi akşamlar mesaimiz bitti yollar beni bekler

bu arada bişey merak ediyorum hangi hastanede doğum düşünüyorsunuz özel mi devlet mi ve sezeryan mı normal mi düşünüyorsunuz:)))

devlette normal düşünüyorum cnm son ana kadar bi problem çıkmazsa normal doğum özencim var
doktorum doğum evinde başhek yardımcısı bu ana kadar hep özeline gittim meyvelerini yeriz umarım doğum zamanı

evet canım eşimle gidicem 21-28 indeki
ikisinide kacırma cunku farklı egitimler
21 indeki cok uzun ya 13:15 den 17:30 a kadar
aynen valla yogadan sonra kozzy deyiz

ahaaa
sen de program var mı?
varsa özelden mailimi atıyım da yollarsın, bakarım ben de..??

tatlım ben özel hastanede sezeryan olucam (tüp bebek diye).....
ama öyle özel hayat sigortam falan yok, emekli sandığı ve ssk geçen bir hastane, yeni doğan yoğun bakımıda var, baya araştırdım açıkcası....

hoşçakal arkadaşım.....

kızlar bend yavaş yavaş toparlanıyorum
ve sizleri al yanaktan kendinize iyi bakın.....
akşama görüşürüz......

aldığın kağıdı iş yerine veriyosun canım sonra aldığın raporunda biri iş yerine biri ssk ya eğer doktorun gönderirse senin gitmene gerek yok sskya göndermesse gidip elden veriyorsun zaten iş yeri sistemden mail olarak gönderiyor rapor bitiminde bi hafta sonrada pttye yatmış oluyor paran

görüşürüz canımm

evet canım kadıkoyde bende hiç gitmedim ama
kadıköyle kozyatgının arasında sanırım

benim cumartesi günü eşim çalışıyor ben kendim giderim diye düşündüm ama nasıl gidebilirim hiç fikrim yok internetten baktım bulamadım kadıköyden oraya otobüs varmıdır?

biz 32. hafta raporunu okulumuza veriyoruz ama sizde nasıl oluyor onu ben bilmiyorum ya ilk bebekte insan çok tecrübesiz oluyor

pearl_pearl arkadaşım,
benimki emekli sandıı olduğu için pek bir bilgim yok,
hatta kendiminkinden bile haberim yok, bu perşembe personel şubeyi arayıp öğrenicem[/SIZE][/COLOR][/B]

saolun kızlar...
Layydyy sana ayrıca teşekkürler.

benim cumartesi günü eşim çalışıyor ben kendim giderim diye düşündüm ama nasıl gidebilirim hiç fikrim yok internetten baktım bulamadım kadıköyden oraya otobüs varmıdır?

şekerim kadıköyden kalkan küçükbakkalköy minibüsleri kozyatağı bayar caddesinden geçiyor. (otobüste vardır da bilemedim.) Onlara bineceksin. kozzyye en yakın yerde indirirler seni. sonra 50 mt falan yürünüyor. Ben kozzy ye hiç gitmedim ama bayar caddesinden geçerken tabelasını görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…