çalışan arkadaşlar
ben 32+0 da 37 ye kadar çalışabillir kağıdı alıcam işyerine vericem
benden başka kağıt istemiyolarmış , sizde de aynı şekildemi?
birde bu kağıdı sgk ya felan bildircekmiyiz yoksa muhassebecimi bildiricek...
aynı konuyu bende araştırıyorum sabahtan beri doktorumu aradım sordum 32. haftada veriyoruz dedi + - bişey demedi ya ne karışık bi mevzu sende eğer konuyla ilgili bişey öğrenirsen benimlede paylasırmısın canım:3:
tamam bebeğem.......tamam kusum sen bi sor danıs benide haberdar et olurmu canımsın çok soal bebegem
amin arkadaşım amin, ALLAH'ım hiç kimseye yaşatmasın...Nurben, elanurkr, pearl_pearl, layydy çok sağolun kızlar,
Allah hiçbirimize yaşatmaz inşalah erken doğum, zamanında gelir kuzularımız
Çok zormuş gerçekten..
pearl_pearl arkadaşım,çalışan arkadaşlar
birde bu kağıdı sgk ya felan bildircekmiyiz yoksa muhassebecimi bildiricek...
[sıze="3"]aynı konuyu bende araştırıyorum sabahtan beri doktorumu aradım sordum 32. Haftada veriyoruz dedi + - bişey demedi ya ne karışık bi mevzu sende eğer konuyla ilgili bişey öğrenirsen benimlede paylasırmısın canım:3[/sıze]:
Nurben, elanurkr, pearl_pearl, layydy çok sağolun kızlar,
Allah hiçbirimize yaşatmaz inşalah erken doğum, zamanında gelir kuzularımız
Çok zormuş gerçekten..
bence eğer öğretmen değilseniz öenmi yok gec gitmekte fayda var mesela 32+3 gibi nasıl olsa doğum olunca arta kalan süre artık ileriye ekleniyor ama işten bıkmış ve çalışamaz durumdaysanız 32 de hemen gidin
canım merhaba doktorlar bizim gibi hesaplamıyo mesela biz 31+5 de 32. Hafta diyoruz onlar öyle hesaplamıyo 32+1de 32. Hafta olarak sayıyolar
teşekkürler kızlar...:)))
bu arada bişey merak ediyorum hangi hastanede doğum düşünüyorsunuz özel mi devlet mi ve sezeryan mı normal mi düşünüyorsunuz:)))
canım merhaba doktorlar bizim gibi hesaplamıyo mesela biz 31+5 de 32. Hafta diyoruz onlar öyle hesaplamıyo 32+1de 32. Hafta olarak sayıyolar
devlette normal düşünüyorum cnm son ana kadar bi problem çıkmazsa normal doğum özencim var
doktorum doğum evinde başhek yardımcısı bu ana kadar hep özeline gittim meyvelerini yeriz umarım doğum zamanı
evet canım eşimle gidicem 21-28 indeki
ikisinide kacırma cunku farklı egitimler
21 indeki cok uzun ya 13:15 den 17:30 a kadar
aynen valla yogadan sonra kozzy deyiz
tatlım ben özel hastanede sezeryan olucam (tüp bebek diye).....teşekkürler kızlar...:)))
bu arada bişey merak ediyorum hangi hastanede doğum düşünüyorsunuz özel mi devlet mi ve sezeryan mı normal mi düşünüyorsunuz:)))
hoşçakal arkadaşım.....doktoruna göre değişiyo sanırım bu hesaplama yöntemleri benimkide bir hafta geriden egliyodu en son kontrolumde ben ne zaman alcam raporu onu bilem bilmiyom oz yüzden neyse bu cuma kontrolum var artık netleşir heralde bide ben gec almak istiyorum nasıl olsa erken doğarsa sonraya atılır herkese iyyi akşamlar mesaimiz bitti yollar beni bekler
çalışan arkadaşlar
Birde bu kağıdı sgk ya felan bildircekmiyiz yoksa muhassebecimi bildiricek...
[sıze="3"]tatlım ben özel hastanede sezeryan olucam (tüp bebek diye).....
Ama öyle özel hayat sigortam falan yok, emekli sandığı ve ssk geçen bir hastane, yeni doğan yoğun bakımıda var, baya araştırdım açıkcası....[/sıze]
[sıze="3"]hoşçakal arkadaşım.....[/sıze]
[sıze="3"]kızlar bend yavaş yavaş toparlanıyorum
ve sizleri al yanaktanKendinize iyi bakın.....
Akşama görüşürüz......[/sıze]
evet canım kadıkoyde bende hiç gitmedim ama
kadıköyle kozyatgının arasında sanırım
kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum akşama görüşürüz
biz 32. hafta raporunu okulumuza veriyoruz ama sizde nasıl oluyor onu ben bilmiyorum ya ilk bebekte insan çok tecrübesiz oluyor
pearl_pearl arkadaşım,
benimki emekli sandıı olduğu için pek bir bilgim yok,
hatta kendiminkinden bile haberim yok, bu perşembe personel şubeyi arayıp öğrenicem[/SIZE][/COLOR][/B]
aldığın kağıdı iş yerine veriyosun canım sonra aldığın raporunda biri iş yerine biri ssk ya eğer doktorun gönderirse senin gitmene gerek yok sskya göndermesse gidip elden veriyorsun zaten iş yeri sistemden mail olarak gönderiyor rapor bitiminde bi hafta sonrada pttye yatmış oluyor paran
benim cumartesi günü eşim çalışıyor ben kendim giderim diye düşündüm ama nasıl gidebilirim hiç fikrim yok internetten baktım bulamadım kadıköyden oraya otobüs varmıdır?
tatlım ben özel hastanede sezeryan olucam (tüp bebek diye).....
ama öyle özel hayat sigortam falan yok, emekli sandığı ve ssk geçen bir hastane, yeni doğan yoğun bakımıda var, baya araştırdım açıkcası....
bende karar veremiyorum herkes bişey söylüyo bakalım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?