2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım minübüste olur tatlım hatta minübüs daha iyi olur zaten minübüslerin üzerinde alışveriş merkezlerinin adı yazıyor geçiyor diye şöförlere sorsamda yardımcı olurlar sağolasın.

slmm bn geldim kızlar
ayy bugün ne çok girip çıktım yaffff
mutfaktayım şimdi ayrın anneme misafir gelicek dedim tatlını ben yapiim
nasılsa okul yok rahatımm
hem onu hem yemeği yapiim rahatliim eşim teeee 8.15 de anca gelirr

slm canım at bakalım havanı evdesin ya
bende daha cıkamadım işden eşimi bekliyorum
onunda toplantısı varmıs kaldım burda

benim cumartesi günü eşim çalışıyor ben kendim giderim diye düşündüm ama nasıl gidebilirim hiç fikrim yok internetten baktım bulamadım kadıköyden oraya otobüs varmıdır?

canım kusura bakma işden dolayı
cıkıp giriyorum yazamadım sana ama
hera yardımcı olmus galiba

slm kızlar nasılsınız???
bugün sağlık oc.gittim,2.doz aşımı oldum,kalp atışını dinledik 162 çıktı 120-160 arası olması gerekiyomuş neyse çokta önemsemedim bacaklarıma bile baktı sanki varisler var dedi,daha hiç çatlağım yok varis nerden çıktı anlamadım

Selam kızlar nasılsınız????

Gçmişi okuyamadımmm çok fazlaaa. Doktora gidecek arkadaşlar umarım güzel geçmiştir randevularınız.

Bizde Cuma doktor amcamızdaydık. Oğluşum 1,200 kg. olmuş. Ama halen baş yukarda, dönmemiş. Doktorum döner dedi. :26:

Bu arada 14 Mayıs'ta artık raporumu alıyorum formaliteden.

Doğum şeklini konuştuk. Normal doğum diyor başka birşey demiyor doktorum. Alıştır ve hazırla kendini normale dedi.

yasemincimm biz iiyiz canımm
maşallah oğluşuna büyümüşş
ama dönmemesi normal bencee daa erken
bizim kızda dönmemiştir sanıorum
ben raporumu aldım bile ilk rapor alan ben oldm galba topikte
evde netin yokmuydu canımm sık girmiosun yaa
yada annende mi kalıodun kıslar öle demişti galba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…