2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel benim bebişim de yukarıdaydı başı 26. haftada seni sezeryan yaparız dedi doktorum ne hoş bir doktorun var sana moral veren seni yüreklendiren benimki cadı sila gibi kesicem seni diyor başka bişey demiyor

Canım benim doktorda öyle dedi bakalım, beklemedeyim. Ben yaklaşık 1 aydır evdeyim hayatım hasta olduğumdan beri, babamda gelme sen işe dedi. Rapor zamanı da raporunu getirirsin paranı al bari devletten dedi.

Eşim yurtdşındaydı canım 10 gün kadar o zaman annemdeydim. Benim evde netim var; ama evde pek durmuyorum. Cuma'dan beri anca yeni oturdum desem evde yeridir. Alışverişlerimizi tamamlıyoruz. Artık bitti, sadece şampuanlarını falan alıcam işte. Haftasonu boyacı gelecek eve, Pazar bitirirse boyayı, h.içi kadın gelecek. Ondan sonra rahat rahat girerim inşallah canım

Sende ne güzel yırtmışsın işten Oh evin tadını çıkar valla. Bebek olduktan sonra pek vaktimiz olmayacak:))))

ne güzel benim bebişim de yukarıdaydı başı 26. haftada seni sezeryan yaparız dedi doktorum ne hoş bir doktorun var sana moral veren seni yüreklendiren benimki cadı sila gibi kesicem seni diyor başka bişey demiyor

Canım döner senin bebişinde takma Valla ben korkuyorum dedim, korkacak birşey yok. Bayanlar için en normal ve doğal olanı normal doğum dedi. :26:

Canım döner senin bebişinde takma Valla ben korkuyorum dedim, korkacak birşey yok. Bayanlar için en normal ve doğal olanı normal doğum dedi. :26:

bende öyle düşünüyorum ve doktorumlada konuşmaya karar verdim eğer oda kabul ederse ve bir sorun çıkmazsa bebekte yada bende kısmetse bende normal olsun istiyorum ama yinede hayırlısı.
hazırlıklarını bitirmen ne güzel artık bende başlayayım diyorum 30 . haftayı geride bırakıp 31 e giricez az kaldı

Mrb kızlar
Yeni bir haftaya daha merhaba:)

arkadaşlar 32+3 te kontrolüm var. o zamana gidersem sorun olur mu rapor açısından. yoksa hemen 32 haftalıkken gitmem mi gerek
Cnm ben de öğretmenim ve 37. haftaya kadar çalışıcam raporu ne kadar geç alırsak okadar iyi olur gibime geliyor ama ben 19 mayıs haftası alıcam perşembe tatil olduğu için 32+3 de alıcam sanırım.

Tek tek satılanlara güvenebilirmiyiz ki? Ben de bugün ilk defa öyle satan bir yer gördüm Canbeb düşünüyordum ama kararsız kaldım şimdi:44:
Merhaba arkadaslar,bayagıdır takıp edıyorum sızlerı sessiz sessiz,ben de kız bebek beklıyorum 29temmuzda inş,bebişlerinin odaları gelenler paylaştımı denk gelemedım,merak edıyorum
Hoşgeldin aramız canım

maşallah herşeyi hazırlamışsın canımm
benden bu haftadan sonraa eksiklerimi tamamlıcam inş.
al tabi hakkını canımm
devlet bizden vergiyi kuruşu kuruşuna alıo bizimde hakkımız bu ücretler
bizim geçen hafta boyandı odamız cmtside mobilyalarımız geldi
şimdi silinip yerşelicek inş.
havalansın die açtım tüm kapakları çekmeceleri
cumaları temzilk var nasılsa die silmekle uğraşmadım

Konuş tabii canım. Valla ben korkuyorum; ama normal doğumun faydalarını okudukça da rahatlıyorum. İnşallah 35. haftada yapacağı kontrolde de bir sıkıntı çıkmaz ve bebişim döner de normal normal yaparız doğumlarımızı.

Güle güle kullansın, uyusun inşallah Çağlacın canım

Bizde boya seçmeye gideceğiz eşimle. Halen tam anlamıyla karar veremedim ne boyattırsam diye :) Ama sanırım kum beji olacak. Boya ve temizlik bittikten sonra da Ikea'dan şifonyerimizi, Mothercare'den de karyolamızı alacağız. Birtek yıkayıp yerleştirmek kalacak geriye..

Bu haftasonu da küvetini, bebek telsizini aldık. Pompayı yine es geçtim:)

benimde yarın temizlikçim gelicek evde baştan aşağı temizlenecek

canım amin inşallah hayırlıysa öyle olur:)
bu arad bence kum beji çok iyi fikir ben çok seviyorum o rengi bana aydınlık ve ferah geliyor

ii aksamlar kızlarrr eşim geldi ekledim banyo kğveti ve hastane cıkışlarımızı ekle diyen arkadaslar olmustu haber vereyim dedim

kum beji güsel bi renk canımm
bende zor seçtim rengi tam istediğim gibi olmadı ama içime sindi yinede
pompa ben de şimdi almıcam
dedim baktım emmio hemen eşimi gönderir aldırırım
şimdi ona para vermiiim dedim

canım buarada duygu (maqnifuqe) vardı
hiç uğramıo artık senn haberin var mı?

benimde yarın temizlikçim gelicek evde baştan aşağı temizlenecek

ohhhhhh misss gibi olucak evin
benm her cuma gelio meryem ablam
Allah razı olsun ondan benden daa güsel temizlio evimi

bende çok memnunum camlar halılar dolaplar her yer pırıl pırıl oluyor

Herkese merhabalarr... Ben uzun zamandır girmemiştim. Umarım herkesin bebekleri sağlıklıdır. Benim kızımda iyi allaha şükür. Alışverişten bahsetmişsiniz. Bebek arabası olarak concord neo quantum tavsiye ederim gerçekten çok güzel ve kullanışlı biz onu aldık. Biraz cicişte aldık ama asıl alışverişimizi haftaya yapıcaz inşallah bakalım artık. Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

yaaa kızlarr su hasta bezini bi halletsekk yanii orta mı büyük müüüü alsakk yokmu bi bilennnn

cnm orta boy belbantlı al zaten diğerleri 75 kilo üstü içinmiş satıcı bana öyle dedi ve gerekli oluyormuş orkid yeterli olmuyormuş ilk günlerde enaz 8li psket almayı düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…