Selam kızlar nasılsınız????
Gçmişi okuyamadımmm çok fazlaaa. Doktora gidecek arkadaşlar umarım güzel geçmiştir randevularınız.
Bizde Cuma doktor amcamızdaydık.Oğluşum 1,200 kg. olmuş. Ama halen baş yukarda, dönmemiş. Doktorum döner dedi. :26:
Bu arada 14 Mayıs'ta artık raporumu alıyorum formaliteden.
Doğum şeklini konuştuk. Normal doğum diyor başka birşey demiyor doktorum. Alıştır ve hazırla kendini normale dedi.
yasemincimm biz iiyiz canımm
maşallah oğluşuna büyümüşş
ama dönmemesi normal bencee daa erken
bizim kızda dönmemiştir sanıorum
ben raporumu aldım bile ilk rapor alan ben oldm galba topikte
evde netin yokmuydu canımm sık girmiosun yaa
yada annende mi kalıodun kıslar öle demişti galba:26:
ne güzel benim bebişim de yukarıdaydı başı 26. haftada seni sezeryan yaparız dedi doktorum ne hoş bir doktorun var sana moral veren seni yüreklendiren benimki cadı sila gibi kesicem seni diyor başka bişey demiyor
Canım döner senin bebişinde takmaValla ben korkuyorum dedim, korkacak birşey yok. Bayanlar için en normal ve doğal olanı normal doğum dedi. :26:
Cnm ben de öğretmenim ve 37. haftaya kadar çalışıcam raporu ne kadar geç alırsak okadar iyi olur gibime geliyor ama ben 19 mayıs haftası alıcam perşembe tatil olduğu için 32+3 de alıcam sanırım.arkadaşlar 32+3 te kontrolüm var. o zamana gidersem sorun olur mu rapor açısından. yoksa hemen 32 haftalıkken gitmem mi gerek
Tek tek satılanlara güvenebilirmiyiz ki? Ben de bugün ilk defa öyle satan bir yer gördüm Canbeb düşünüyordum ama kararsız kaldım şimdi:44:hasta bezi canım canbebenin orta büyüklüktekinden alıcam...pakette 8-10 tane var zaten...bide orkidin kalın ve gece pedlerinden alıcam...hasta bezini ortopedik ürünler satan yerlerde bulabilirsin..tek tek satan yerlerde var...bel çevrene göre al...
Hoşgeldin aramız canımMerhaba arkadaslar,bayagıdır takıp edıyorum sızlerı sessiz sessiz,ben de kız bebek beklıyorum 29temmuzda inş,bebişlerinin odaları gelenler paylaştımı denk gelemedım,merak edıyorum
maşallah kızına tatlım... demek yer acıyor kendine ordaayrıa evet ultrasonu hissediyorlarmış canım... ultrasın ses dalgasıyla bakıyor ya biz duymasak da onlar içerden duyup rahatsız oluyorlarmış... o yüzden genelde bebeklerin elleri yüzlerinde olur ultrasonda kulaklarının yerini bilmedikleri için....
Yaa Japonese cim demek benimki de o yüzden göstermedi zaten stres olmuştum onu da hissetti belki kuzum, eli tam kulağının altında yüzünün üstündeydi, çok üzülmüştüm.
Buarada göğüs kalkanı için tavsiyelerine sağol,ben göğüslerimin yara olmasından çok korkuyorum sonrasında da ilgilenemem diye şimdiden alıyım diyorum, karar veremedim hangisini almam gerektiğine..:44:
zazezcim ve burcucum odanız ve beşiğiniz hayırlı olsun, ama kitapları toplarken dikkat et fazla ağır kaldırma ben de bazen temziliğe çok kaptırıyorum kendimi özellikle mutfak dolapları için
Ben de oda hazırlamasam da bebişim için ayrıca aldığımız dolap ve cicilerin resimlerini koyucam, herşeyi yıkadım ütüledim topladım resimlerken bazılarını çıkarmam gerekebilir nedense gözümde büyüyor belki benim gibi dolap konusunda da kararsız kalan arkadaşlara fikir olur çünkü ben de odayı sonra yapacağım için şimdiden uyumsuz birşey almak istemedim ve ilerde de işime yarayacak yatak olur bir dolap aldım.
Buarada Nurben de aramıza az katılcakmış, fazla özletme kendini canımm
Canım benim doktorda öyle dedi bakalım, beklemedeyim. Ben yaklaşık 1 aydır evdeyim hayatım hasta olduğumdan beri, babamda gelme sen işe dedi. Rapor zamanı da raporunu getirirsin paranı al bari devletten dedi.
Eşim yurtdşındaydı canım 10 gün kadar o zaman annemdeydim. Benim evde netim var; ama evde pek durmuyorum. Cuma'dan beri anca yeni oturdum desem evde yeridir. Alışverişlerimizi tamamlıyoruz. Artık bitti, sadece şampuanlarını falan alıcam işte. Haftasonu boyacı gelecek eve, Pazar bitirirse boyayı, h.içi kadın gelecek. Ondan sonra rahat rahat girerim inşallah canım
Sende ne güzel yırtmışsın iştenOh evin tadını çıkar valla. Bebek olduktan sonra pek vaktimiz olmayacak:))))
bende öyle düşünüyorum ve doktorumlada konuşmaya karar verdim eğer oda kabul ederse ve bir sorun çıkmazsa bebekte yada bende kısmetse bende normal olsun istiyorum ama yinede hayırlısı.
hazırlıklarını bitirmen ne güzel artık bende başlayayım diyorum 30 . haftayı geride bırakıp 31 e giricez az kaldı
maşallah herşeyi hazırlamışsın canımm
benden bu haftadan sonraa eksiklerimi tamamlıcam inş.
al tabi hakkını canımm
devlet bizden vergiyi kuruşu kuruşuna alıo bizimde hakkımız bu ücretler
bizim geçen hafta boyandı odamız cmtside mobilyalarımız geldi
şimdi silinip yerşelicek inş.
havalansın die açtım tüm kapakları çekmeceleri
cumaları temzilk var nasılsa die silmekle uğraşmadım
maşallah herşeyi hazırlamışsın canımm
benden bu haftadan sonraa eksiklerimi tamamlıcam inş.
al tabi hakkını canımm
devlet bizden vergiyi kuruşu kuruşuna alıo bizimde hakkımız bu ücretler
bizim geçen hafta boyandı odamız cmtside mobilyalarımız geldi
şimdi silinip yerşelicek inş.
havalansın die açtım tüm kapakları çekmeceleri
cumaları temzilk var nasılsa die silmekle uğraşmadım
Konuş tabii canım. Valla ben korkuyorum; ama normal doğumun faydalarını okudukça da rahatlıyorum. İnşallah 35. haftada yapacağı kontrolde de bir sıkıntı çıkmaz ve bebişim döner de normal normal yaparız doğumlarımızı.
Güle güle kullansın, uyusun inşallah Çağlacın canım
Bizde boya seçmeye gideceğiz eşimle. Halen tam anlamıyla karar veremedim ne boyattırsam diye :) Ama sanırım kum beji olacak.Boya ve temizlik bittikten sonra da Ikea'dan şifonyerimizi, Mothercare'den de karyolamızı alacağız. Birtek yıkayıp yerleştirmek kalacak geriye..
Bu haftasonu da küvetini, bebek telsizini aldık. Pompayı yine es geçtim:)
ii aksamlar kızlarrr eşim geldi ekledim banyo kğveti ve hastane cıkışlarımızı ekle diyen arkadaslar olmustu haber vereyim dedim
Konuş tabii canım. Valla ben korkuyorum; ama normal doğumun faydalarını okudukça da rahatlıyorum. İnşallah 35. haftada yapacağı kontrolde de bir sıkıntı çıkmaz ve bebişim döner de normal normal yaparız doğumlarımızı.
Güle güle kullansın, uyusun inşallah Çağlacın canım
Bizde boya seçmeye gideceğiz eşimle. Halen tam anlamıyla karar veremedim ne boyattırsam diye :) Ama sanırım kum beji olacak.Boya ve temizlik bittikten sonra da Ikea'dan şifonyerimizi, Mothercare'den de karyolamızı alacağız. Birtek yıkayıp yerleştirmek kalacak geriye..
Bu haftasonu da küvetini, bebek telsizini aldık. Pompayı yine es geçtim:)
benimde yarın temizlikçim gelicek evde baştan aşağı temizlenecek
güle güle kullanın hayırlı uğurlu olsun
kum beji güsel bi renk canımm
bende zor seçtim rengi tam istediğim gibi olmadı ama içime sindi yinede
pompa ben de şimdi almıcam
dedim baktım emmio hemen eşimi gönderir aldırırım
şimdi ona para vermiiim dedim
canım buarada duygu (maqnifuqe) vardı
hiç uğramıo artık senn haberin var mı?
ohhhhhh misss gibi olucak evin
benm her cuma gelio meryem ablam
Allah razı olsun ondan benden daa güsel temizlio evimi
yaaa kızlarr su hasta bezini bi halletsekk yanii orta mı büyük müüüü alsakk yokmu bi bilennnn
hasta bezi çok büyük olmazmı yani ne biliyim orkid yeterli gelmiyomuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?