2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım çınar bebeğe.. topiğimizin abisi o bizim... nasıl da kocaman olcak .alacak insallah verdiği tüm gramları fazlasıyla...

kızlar hastane çantalarınızı ne zaman hazırlamayı planlıyorsunuz kaçıncı haftanızda ???

canım ben 2 hafta sonra hazırlıcam 32 haftada olucam o zaman... artık hazır dursun nolur ne olmaz... bu arada cuma günü sela ile ezan arasında diyen bendim... sen çalışıyorsun sonuçta takma kafana canım...

ayy kıyamam insallah bir an önce toparlanır canım şeyma bebek...

yaaa kızlarr su hasta bezini bi halletsekk yanii orta mı büyük müüüü alsakk yokmu bi bilennnn

canım eğer minyon bir tipsen bence orta boy yeterli... bana hastanede vereceklermiş ama vermezlerse de orta boy alıcam büyük boy belimizden düşer

hoşgeldin canım ben survivor isliyom su an... sen nasılsın???

ben de öle bi yandan eksiklerima bakıom. ucuz bi bebek alışveriş sitesi bakıom. hepsini ordan alsam ii olur aslında. bi de bebek bakım çantası bulamadım güsell. fikirrr?

canım büyüklüğü nasıl. bezler battaniyesi filan girer mi

girer canım içi baya geniş çünkü... zaten bez için falan ayrı bölmeleri var....ben de özellikle geniş istedim bezi battaniyesi kıyafeti falan olacak çünkü
...

girer canım içi baya geniş çünkü... zaten bez için falan ayrı bölmeleri var....ben de özellikle geniş istedim bezi battaniyesi kıyafeti falan olacak çünkü
...

ay sanki dar gibi geldi bana uzun ya biras tabanı dar gibi geldi. sığar kıyafetler battaniye filan diosan onu alcam

ay sanki dar gibi geldi bana uzun ya biras tabanı dar gibi geldi. sığar kıyafetler battaniye filan diosan onu alcam

dur ben sana benimkinin içinin fotosunu çekeyim... gerçi gerçeği gibi olmas tabi ama fikir edinmiş olursun...

iyi aksamlar kızlar biraz bogaz agrısıyla ugrasıyorum kulagıma kadar vuruyor...birazda keyfim yok .. gündüz devamlı yattım..

çınar bebeginde durumunun düzelmesine cok seviniyorum..inş evede cıkacagı günüde ögrenecegiz...

geçmiş olsun canm.....bende grip olmuşum yatmaktan başka ilaç yok yattım kuzu kuzu..

süpersin yanına bi eşya koyarsan daha ii anlarım cnm çok saol

canım çanta 2 büyük çantadan oluşuyor... bir de ortada orta boy mama biberon vs koymak için ısı yalıtımlı bir gözü var... istersen çantaları birbirinden ayırıp tek kullanabiliyorsun.. anneeşyaları için ayrı bir gözü var kırmızı olanın önünde... bir tane etek bezi koydum içine fikir olsun sana diye... yani tek birine bile bebeğin tüm eşyaları rahat rahat sığar canım....

iyi geceler kızlar herkese
Çınardan haberler varmış, durumu iyiymiş çok sevindim... inşallah zamanla daha da iyi olucak, solunum problemi geçicek ve kilo alıcak

Yasemincim (Arina) maşallah bebişin büyümüş bizim de kontrolümüz ctesi bakalım minik kızım nasıl

kızlar öpüyorum hepinizi
malum yarın okul var erken kalkıcam, bugünde kitapları kolile filan bebek odasını temizle derken baya bi yorulduk sütümüzü içip yatıp dinlenelim görüşürüz :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…