kızlarrrrrr şimcik yaseminle konuştummmm.......
size son haberleri veriyorum Yasemin'den ve Çınar Bebek'ten....
bebeğimizin ciğerlerinde takılı 2 tüpten birini çıkarmışlar...
ancak solunumu henüz çok iyi değilmiş ama zamanla iyi olacağını düşünüyorlarmış...
900 grama düşen bebişimiz 20 gram vererek 880 ram olmuş ama doktor amcalar bunun önemli olmadığını çünkü kilo alırsa solunumu biraz daha zor olabileceğini söylemişler...
nasıl olsa biz ona kilo aldırırız diyorlar....
ve bebişimizin yapılan ölçümlerinde boyununda 2 cm arttığını size söyliyebilirim...
göz muayenesi henüz yapılmamış çünkü daha çok ufak olduğunu söylemiş doktorlarımız...
ayrıca bebeğimiz de çok hareketliymişMAAŞALLAH,öyleki; doktorları koluna ve bacağına damar yolu açmıyorlarmış, artık yaramazlık yaptığı için kafadan damar yolu veriyorlarmış Çınar'ımıza....
Yasemin'de çok iyiydi, artık durumada alışmış ,gelişmelerde güzel olunca 'ARTIK AĞLAMIYORUM' dedi, bence bu çok güzel.. ...
şuanda görülen o ki;temmuzun ilk bebeği emin adımlarla ilerliyor hayata,
ALLAH onu anne ve babasına bağışlasın, ona ve bizlerin bebeklerine de sağllık sıhhat nasip etsin...
kızlar hastane çantalarınızı ne zaman hazırlamayı planlıyorsunuz kaçıncı haftanızda ???
Kızlar bu arada sizden dua istiycem ben,
Yaklaşık 2 ay önce 7 aylık doğum yapan bi arkadaş vardı,
Bebeği hala toparlayamamış kendini, menenjit geçirdi, bağırsak kangreni, safra kesesinde taş..
Hatta bebeğin damarını patlatmışlar artık serum filan takmaktan
Canım benim nasıl korktuysa artık, sevmek için bile ayağına dokununca irkilip geri çekiyomuş
ne diyeceğimi bilemediğimden arayamıyorum da annesini,
Hergün dua ediyorum ama, elimden başka bişey gelmiyo..
sizden de dua istiyorum Şeyma bebek ve annesi için lütfen kızlar..
yaaa kızlarr su hasta bezini bi halletsekk yanii orta mı büyük müüüü alsakk yokmu bi bilennnn
hoşgeldin canım ben survivor isliyom su an...sen nasılsın???
Hepsiburada.com : Okiedog Chameleon Bebek Bakım Çantası | Anne / Bebek / Çocuk
canım ben bunu aldım... 100 tl idi aldığımda indirime girmiş.. çok kullanışlı bir çok gözü var ve birbirine fermuarlı 2 tane çanta var....
canım büyüklüğü nasıl. bezler battaniyesi filan girer mi
girer canım içi baya geniş çünkü... zaten bez için falan ayrı bölmeleri var....ben de özellikle geniş istedim bezi battaniyesi kıyafeti falan olacak çünkü...
ay sanki dar gibi geldi bana uzun ya biras tabanı dar gibi geldi. sığar kıyafetler battaniye filan diosan onu alcam
dur ben sana benimkinin içinin fotosunu çekeyim... gerçi gerçeği gibi olmas tabi ama fikir edinmiş olursun...
arkadaşım ben sırf eşim yüzünden sezeryan olucam ama keşke rahat mizaçlı bir eşim olsaydıda beni destekleseydi normal doğum olayına...tatlım ben özel hastanede sezeryan olucam (tüp bebek diye).....
ama öyle özel hayat sigortam falan yok, emekli sandığı ve ssk geçen bir hastane, yeni doğan yoğun bakımıda var, baya araştırdım açıkcası....
bende karar veremiyorum herkes bişey söylüyo bakalım :)))
hamarat kız.... annesine tatlıda yaparmışmış.....slmm bn geldim kızlar
ayy bugün ne çok girip çıktım yaffff
mutfaktayım şimdi ayrın anneme misafir gelicek dedim tatlını ben yapiim
nasılsa okul yok rahatımm
hem onu hem yemeği yapiim rahatliim eşim teeee 8.15 de anca gelirr
yap kız aferin , bende annemin ne zaman misafiri gelse tatlısını ben yaparım, çok mutlu olur annecim....
Arina'cım MAAŞALLAH BEBİŞİNE....Selam kızlar nasılsınız????
Gçmişi okuyamadımmm çok fazlaaa. Doktora gidecek arkadaşlar umarım güzel geçmiştir randevularınız.
Bizde Cuma doktor amcamızdaydık.Oğluşum 1,200 kg. olmuş. Ama halen baş yukarda, dönmemiş. Doktorum döner dedi. :26:
Bu arada 14 Mayıs'ta artık raporumu alıyorum formaliteden.
Doğum şeklini konuştuk. Normal doğum diyor başka birşey demiyor doktorum. Alıştır ve hazırla kendini normale dedi.
bende bu cuma günü kontrole gidicem, çok merak ediyorum bebeğimi....
gerçekten doktorun iyiymiş...
bende bu cumadan itibaren evdeyim İNŞALLAH....
BENİMKİDE İLLA KESİCEM DEMİYOR AMA BENİ , BENİM ADAM KESTİRİYOR... HAİN KOCA ...ne güzel benim bebişim de yukarıdaydı başı 26. haftada seni sezeryan yaparız dedi doktorum ne hoş bir doktorun var sana moral veren seni yüreklendiren benimki cadı sila gibi kesicem seni diyor başka bişey demiyor....
evet Bucan daha az aranıza katılıcam cumadan sonra, ama unutmam sizleri....Mrb kızlar
Buarada Nurben de aramıza az katılcakmış, fazla özletme kendini canımm
sizlerde beni unutmayın emi arkadaşlar....
sen şu bez olayına baya baya takıldın kız....yaaa kızlarr su hasta bezini bi halletsekk yanii orta mı büyük müüüü alsakk yokmu bi bilennnn
düşünme şimdiden bunları bebeğem.... o vakit gelsinde ayarlanır onlar kuşum...
kusura bakma Tuya'cım ancak cevap yazabildim...merhaba kızlarr napıonuss
ne yapalım evde kös kös oturyorum ve nette aklıma ne gelirse bakıyorum...
sen nasılsın?
arkadaşım ben sırf eşim yüzünden sezeryan olucam ama keşke rahat mizaçlı bir eşim olsaydıda beni destekleseydi normal doğum olayına...
hamarat kız.... annesine tatlıda yaparmışmış.....
yap kız aferin , bende annemin ne zaman misafiri gelse tatlısını ben yaparım, çok mutlu olur annecim....
Arina'cım MAAŞALLAH BEBİŞİNE....
BENİMKİDE İLLA KESİCEM DEMİYOR AMA BENİ , BENİM ADAM KESTİRİYOR... HAİN KOCA .......
evet Bucan daha az aranıza katılıcam cumadan sonra, ama unutmam sizleri....
sen şu bez olayına baya baya takıldın kız....
kusura bakma Tuya'cım ancak cevap yazabildim...
sen nasılsın?
ne kusuru canm hoşgeldin ben deöle alışveriş listemdekilerle ilgili nette dolaşıorum.
tugcal TUYA Burcu_06+ holi
selam kızlar ben geldim...
hoşgeldn canm
iyi aksamlar kızlar biraz bogaz agrısıyla ugrasıyorum kulagıma kadar vuruyor...birazda keyfim yok .. gündüz devamlı yattım..
çınar bebeginde durumunun düzelmesine cok seviniyorum..inş evede cıkacagı günüde ögrenecegiz...
arkadaşım ben sırf eşim yüzünden sezeryan olucam ama keşke rahat mizaçlı bir eşim olsaydıda beni destekleseydi normal doğum olayına...tatlım ben özel hastanede sezeryan olucam (tüp bebek diye).....
ama öyle özel hayat sigortam falan yok, emekli sandığı ve ssk geçen bir hastane, yeni doğan yoğun bakımıda var, baya araştırdım açıkcası....
bende karar veremiyorum herkes bişey söylüyo bakalım :)))
hamarat kız.... annesine tatlıda yaparmışmış.....slmm bn geldim kızlar
ayy bugün ne çok girip çıktım yaffff
mutfaktayım şimdi ayrın anneme misafir gelicek dedim tatlını ben yapiim
nasılsa okul yok rahatımm
hem onu hem yemeği yapiim rahatliim eşim teeee 8.15 de anca gelirr
Arina'cım MAAŞALLAH BEBİŞİNE....Selam kızlar nasılsınız????
Gçmişi okuyamadımmm çok fazlaaa. Doktora gidecek arkadaşlar umarım güzel geçmiştir randevularınız.
Bizde Cuma doktor amcamızdaydık.Oğluşum 1,200 kg. olmuş. Ama halen baş yukarda, dönmemiş. Doktorum döner dedi. :26:
Bu arada 14 Mayıs'ta artık raporumu alıyorum formaliteden.
Doğum şeklini konuştuk. Normal doğum diyor başka birşey demiyor doktorum. Alıştır ve hazırla kendini normale dedi.
BENİMKİDE İLLA KESİCEM DEMİYOR AMA BENİ , BENİM ADAM KESTİRİYOR... HAİN KOCA ...ne güzel benim bebişim de yukarıdaydı başı 26. haftada seni sezeryan yaparız dedi doktorum ne hoş bir doktorun var sana moral veren seni yüreklendiren benimki cadı sila gibi kesicem seni diyor başka bişey demiyor....
evet Bucan daha az aranıza katılıcam cumadan sonra, ama unutmam sizleri....Mrb kızlar
Buarada Nurben de aramıza az katılcakmış, fazla özletme kendini canımm
sen şu bez olayına baya baya takıldın kız....yaaa kızlarr su hasta bezini bi halletsekk yanii orta mı büyük müüüü alsakk yokmu bi bilennnn
kusura bakma Tuya'cım ancak cevap yazabildim...merhaba kızlarr napıonuss
sen nasılsın?
ne kusuru canm hoşgeldin ben deöle alışveriş listemdekilerle ilgili nette dolaşıorum.
hoşgeldn canm
hoşbuldukk tuyacım.. napıyonuz ?? valla uyumuş kalmışız ailecek. şimdi uyandım.eşim hala uyuyo...oğlum uyandırdı beni de,bi tekme haydee.. yaw ben ilk aylarda olmadığı kadar aşeriyorum,sürekli de tatlı şeyler: çikolata,tatlı...engel olamıyorum kendime ..
süpersin yanına bi eşya koyarsan daha ii anlarım cnm çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?