2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar herkese
Çınardan haberler varmış, durumu iyiymiş çok sevindim... inşallah zamanla daha da iyi olucak, solunum problemi geçicek ve kilo alıcak

Yasemincim (Arina) maşallah bebişin büyümüş bizim de kontrolümüz ctesi bakalım minik kızım nasıl

kızlar öpüyorum hepinizi
malum yarın okul var erken kalkıcam, bugünde kitapları kolile filan bebek odasını temizle derken baya bi yorulduk sütümüzü içip yatıp dinlenelim görüşürüz :80:

bir gariplik var bu akşam nette, önce msj gönderemedim size sonrada bir baktım ki, 2 kere göndermişim yahu....

tugcal TUYA Burcu_06+ holi

selam kızlar ben geldim...

hoşgeldin canım...

canım geçmiş olsum havalar berbat dikkat etmek lazım tam hastalık havası var...

iyi geceler burcucum... kendine dikkat et...

ay canm benim ellerine sağlık valla ara tara içini doğru dürüst görememiştim. tmm bundan alırım o zaman. çok tşk ederim. çok kaliteli gözüküor

geçmiş olsun cnım inş çabucak geçer ama maalesef ilaçsız geçmio yani en azından benim öyle,,,limon sık iç canım yada limon gargarası yap

ay canm benim ellerine sağlık valla ara tara içini doğru dürüst görememiştim. tmm bundan alırım o zaman. çok tşk ederim. çok kaliteli gözüküor

rica ederim ne demek...ben çok beğenerek aldım canım... insallah sen de beğenirsin....

rica ederim ne demek...ben çok beğenerek aldım canım... insallah sen de beğenirsin....

aliiim bari bi tane daha beğenmiştim ama o da çok pahalı. kızlar burda kızdı bana o kadar para verme diee bak şuydu

Okiedog Bliss Shuttle Mor Bebek Bakm antas | Okiedog | Anne| antalar ve Kutular | Bebekchik Bebe rnleri - ucuz ve kaliteli alveriin adresi...bebek alveri,chicco rnleri,bebek arabalar | bebek,online,hamak,salncak,chicco,emzik,biberon,avent,bebekler,pu

bir gariplik var bu akşam nette, önce msj gönderemedim size sonrada bir baktım ki, 2 kere göndermişim yahu....

evet tatlım benim de sayfalar geç açılıyor...

evet canım bu biraz pahalı... içine hangisi sindiyse onu al bence... sonuçta sen kullanacaksın

ii aksamlar kızlarrr eşim geldi ekledim banyo kğveti ve hastane cıkışlarımızı ekle diyen arkadaslar olmustu haber vereyim dedim

Gördüm şekerim cicilerinizi.

Gittik beğendik bakalım renkleri. Koridor ve mutfak Köpük rengi, diğer yerler berce beji olacak. Cumartesi kısmetse girecek boyacı.

Duygu ile telefonlaşıyoruz canım. Onun da benle aynı gündü randevusu; ama karşılaşamadık maalesef. Herşey yolunda sorunu yok çok şükür.Doktorlarımız aynı olunca da doktordan da haberini alıyorum bazen

Güle güle kullanın. Ben Quantum olanında değil, normal Concord Neo aldım. Bizde çok beğendik arabamızı

Teşekkürler canım benim. İnşallah sende güzel haberlerle gelirsin. Valla bende doktorumu çok seviyorum İnanılmaz anlayışlı bir doktor.

Benimde bu çantanın siyah kremli olanı

Teşekkürler Burcucum İyidir annesi, güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Öptüm seni

seninkinden alcamm

cnm bende adidas marka aldım baya bi geniş yanlarında cepler var arkadaşım yanlarında mutlaka biberonu falan dik koyabileceğin yerler olsun diye uyarmıştı başka markalarada bakabilirsin çok güzel modeller var

biliyorum tatlım aynı günlerde almıştık hatta... iyi günlerde kullanalım insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…