tugcal TUYA Burcu_06+ holi
selam kızlar ben geldim...
iyi aksamlar kızlar biraz bogaz agrısıyla ugrasıyorum kulagıma kadar vuruyor...birazda keyfim yok .. gündüz devamlı yattım..
çınar bebeginde durumunun düzelmesine cok seviniyorum..inş evede cıkacagı günüde ögrenecegiz...
iyi geceler burcucum... kendine dikkat et...iyi geceler kızlar herkese
Çınardan haberler varmış, durumu iyiymiş çok sevindim... inşallah zamanla daha da iyi olucak, solunum problemi geçicek ve kilo alıcak
Yasemincim (Arina) maşallah bebişin büyümüşbizim de kontrolümüz ctesi bakalım minik kızım nasıl
kızlar öpüyorum hepinizi
malum yarın okul var erken kalkıcam, bugünde kitapları kolile filan bebek odasını temizle derken baya bi yorulduk sütümüzü içip yatıp dinlenelimgörüşürüz :80:
canım çanta 2 büyük çantadan oluşuyor... bir de ortada orta boy mama biberon vs koymak için ısı yalıtımlı bir gözü var... istersen çantaları birbirinden ayırıp tek kullanabiliyorsun.. anneeşyaları için ayrı bir gözü var kırmızı olanın önünde... bir tane etek bezi koydum içine fikir olsun sana diye... yani tek birine bile bebeğin tüm eşyaları rahat rahat sığar canım....
Eki Görüntüle 184457 Eki Görüntüle 184458 Eki Görüntüle 184459 Eki Görüntüle 184461 Eki Görüntüle 184462 Eki Görüntüle 184464 Eki Görüntüle 184465
iyi aksamlar kızlar biraz bogaz agrısıyla ugrasıyorum kulagıma kadar vuruyor...birazda keyfim yok .. gündüz devamlı yattım..
çınar bebeginde durumunun düzelmesine cok seviniyorum..inş evede cıkacagı günüde ögrenecegiz...
hoşbuldukk tuyacım.. napıyonuz ?? valla uyumuş kalmışız ailecek. şimdi uyandım.eşim hala uyuyo...oğlum uyandırdı beni de,bi tekme haydee.. yaw ben ilk aylarda olmadığı kadar aşeriyorum,sürekli de tatlı şeyler: çikolata,tatlı...engel olamıyorum kendime ..
sorma cnm yaa aynen ben normalde tatlı yiyemezdim ağır gelirdi yani tatlı sevmeyen biriyimdir şimdi deli gibi tatlı istio canım çoğunlukla sütlü tatlılar uçuşuo beynimde
ay canm benim ellerine sağlık valla ara tara içini doğru dürüst görememiştim. tmm bundan alırım o zaman. çok tşk ederim.çok kaliteli gözüküor
tugcal TUYA Burcu_06+ holi
selam kızlar ben geldim...
selam hoşgeldin...
bende burdayım......
rica ederim ne demek...ben çok beğenerek aldım canım... insallah sen de beğenirsin....
geçmiş olsun cnım inş çabucak geçer ama maalesef ilaçsız geçmio yani en azından benim öyle,,,limon sık iç canım yada limon gargarası yap
sorma cnm yaa aynen ben normalde tatlı yiyemezdim ağır gelirdi yani tatlı sevmeyen biriyimdir şimdi deli gibi tatlı istio canım çoğunlukla sütlü tatlılar uçuşuo beynimde
hoşgeldin canım...
canım geçmiş olsum havalar berbat dikkat etmek lazım tam hastalık havası var...
geçmiş olsun canm.....bende grip olmuşum yatmaktan başka ilaç yok yattım kuzu kuzu..
sagol kızlarrr hasta olanlara geçmiş olsun yata yata zaten şiştim yaa:)) sıkıntı geliyo uzun sürede yatınca ...
bir gariplik var bu akşam nette, önce msj gönderemedim size sonrada bir baktım ki, 2 kere göndermişim yahu....
aliiim bari bi tane daha beğenmiştim ama o da çok pahalı. kızlar burda kızdı bana o kadar para verme dieebak şuydu
Okiedog Bliss Shuttle Mor Bebek Bakm antas | Okiedog | Anne| antalar ve Kutular | Bebekchik Bebe rnleri - ucuz ve kaliteli alveriin adresi...bebek alveri,chicco rnleri,bebek arabalar | bebek,online,hamak,salncak,chicco,emzik,biberon,avent,bebekler,pu
evet tatlım benim de sayfalar geç açılıyor...
evet canım bu biraz pahalı... içine hangisi sindiyse onu al bence... sonuçta sen kullanacaksın
ii aksamlar kızlarrr eşim geldi ekledim banyo kğveti ve hastane cıkışlarımızı ekle diyen arkadaslar olmustu haber vereyim dedim
kum beji güsel bi renk canımm
bende zor seçtim rengi tam istediğim gibi olmadı ama içime sindi yinede
pompa ben de şimdi almıcam
dedim baktım emmio hemen eşimi gönderir aldırırım
şimdi ona para vermiiim dedim
canım buarada duygu (maqnifuqe) vardı
hiç uğramıo artık senn haberin var mı?
ohhhhhh misss gibi olucak evin
benm her cuma gelio meryem ablam
Allah razı olsun ondan benden daa güsel temizlio evimi
Herkese merhabalarr... Ben uzun zamandır girmemiştim. Umarım herkesin bebekleri sağlıklıdır. Benim kızımda iyi allaha şükür. Alışverişten bahsetmişsiniz. Bebek arabası olarak concord neo quantum tavsiye ederim gerçekten çok güzel ve kullanışlı biz onu aldık. Biraz cicişte aldık ama asıl alışverişimizi haftaya yapıcaz inşallah bakalım artık. Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
arkadaşım ben sırf eşim yüzünden sezeryan olucam ama keşke rahat mizaçlı bir eşim olsaydıda beni destekleseydi normal doğum olayına...
hamarat kız.... annesine tatlıda yaparmışmış.....
yap kız aferin , bende annemin ne zaman misafiri gelse tatlısını ben yaparım, çok mutlu olur annecim....
Arina'cım MAAŞALLAH BEBİŞİNE....
bende bu cuma günü kontrole gidicem, çok merak ediyorum bebeğimi....
gerçekten doktorun iyiymiş...
bende bu cumadan itibaren evdeyim İNŞALLAH....
BENİMKİDE İLLA KESİCEM DEMİYOR AMA BENİ , BENİM ADAM KESTİRİYOR... HAİN KOCA .......
evet Bucan daha az aranıza katılıcam cumadan sonra, ama unutmam sizleri....
sizlerde beni unutmayın emi arkadaşlar....
sen şu bez olayına baya baya takıldın kız....
düşünme şimdiden bunları bebeğem.... o vakit gelsinde ayarlanır onlar kuşum...
kusura bakma Tuya'cım ancak cevap yazabildim...
ne yapalım evde kös kös oturyorum ve nette aklıma ne gelirse bakıyorum...
sen nasılsın?
canım çanta 2 büyük çantadan oluşuyor... bir de ortada orta boy mama biberon vs koymak için ısı yalıtımlı bir gözü var... istersen çantaları birbirinden ayırıp tek kullanabiliyorsun.. anneeşyaları için ayrı bir gözü var kırmızı olanın önünde... bir tane etek bezi koydum içine fikir olsun sana diye... yani tek birine bile bebeğin tüm eşyaları rahat rahat sığar canım....
Eki Görüntüle 184457 Eki Görüntüle 184458 Eki Görüntüle 184459 Eki Görüntüle 184461 Eki Görüntüle 184462 Eki Görüntüle 184464 Eki Görüntüle 184465
iyi geceler kızlar herkese
Çınardan haberler varmış, durumu iyiymiş çok sevindim... inşallah zamanla daha da iyi olucak, solunum problemi geçicek ve kilo alıcak
Yasemincim (Arina) maşallah bebişin büyümüşbizim de kontrolümüz ctesi bakalım minik kızım nasıl
kızlar öpüyorum hepinizi
malum yarın okul var erken kalkıcam, bugünde kitapları kolile filan bebek odasını temizle derken baya bi yorulduk sütümüzü içip yatıp dinlenelimgörüşürüz :80:
seninkinden alcamm
Gördüm şekerim cicilerinizi.
Gittik beğendik bakalım renkleri. Koridor ve mutfak Köpük rengi, diğer yerler berce beji olacak.Cumartesi kısmetse girecek boyacı.
Duygu ile telefonlaşıyoruz canım. Onun da benle aynı gündü randevusu; ama karşılaşamadık maalesef. Herşey yolunda sorunu yok çok şükür.Doktorlarımız aynı olunca da doktordan da haberini alıyorum bazen
Güle güle kullanın. Ben Quantum olanında değil, normal Concord Neo aldım. Bizde çok beğendik arabamızı
Teşekkürler canım benim.İnşallah sende güzel haberlerle gelirsin. Valla bende doktorumu çok seviyorum İnanılmaz anlayışlı bir doktor.
Benimde bu çantanın siyah kremli olanı
Teşekkürler Burcucumİyidir annesi, güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Öptüm seni
biliyorum tatlım aynı günlerde almıştık hatta... iyi günlerde kullanalım insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?