2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:80:merhaba kızlar umarım herkes iyidir...
sizlere bir şey danışmak istiyorum bim e bebiş arabası gelicekmiş 99 tl. bi bakarmısınız kullanışlı mı ben anlamıyorum bu işlerden ya.ama sizler maşallah her şeyden haberdarsınız bu bebek malzemelerinde baya bi araştırıyorsunuz bnm fazla vaktim olmuyor ya.bi bakıp beni bilgilendirir misiniz alayım mı tam olarak yatıyor mu bu araba bide katlanıp kaldırılıyor mu? şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

Kizlar gunaydin Amanin ne ceneniz dusmus be yahu, aksamdan beri okuyorum, sabah devam ettim daha 20 sayfa vardir sanirim Bari parca parca alintilayayim. Hayir sonundan giricem sohbete ama arada fikir beyan etmek istedigim mesajlariniz var, yazmadan da edemiyorum Neyse basliim ucundan

Canimcim ucu yumusak olan bir tane var, bebedor marka. Biz onu kullanmistik ama simdi aklima geldi, yeni aldigim basa marka hic bakmadim belki o da serttir. Hakkaten onemli bir konu cunku burun ici cok hassas. Kilcal damarlara zarar vermek istemeyiz. Bir bakayim sonra ben de.

Sagol canim, gurbette olunca boyle oluyor, Turkiyede olsam ben de umursamam valla
Canimcim bir dahaki sefere melez bebeleri cekerim sana ben. Arada boyle aktiviteler oluyor Sen izne ayrilinca soyle 5-10 ytllik internetlerden alsana? Tr'de gormustum Turkcell bayilerinde falan, pcye takiyorsun da nete giriyorsun. Yanlis miyim? :26:
Amann soyleme bana vallahi kocamin sacini basini yolasim geliyor. Zaten sabah laf sokustuk canim sikkin.

Sutyen takma da gor sutler nasil gobegine akiyor O pedler bile tasiyor bazen. Sogani duymadim ama o kokuyu bebis alirsa nolur bilmem
Ne guzel adetler bunlar, hala yasatiliyor olmasina bayiliyorum. Yazin benim kaynanam da yapacakmis mevlut, kiyafetini de bir zahmet alacak insallah
kızlar hamile dönemi bitsin emzirme de bitince dukan diyetine başlıcam< araştırdım güsel bişi
Kocam yapti bu diyeti son iki hafta. 4,5 kilo verdi ama uygulamasi cok zor be canim. Et yiye yiye midesi kalkti bir de dedigine gore 4 ay falan meyve yenmiyormus. Deliririm ben valla
Selam canim Malt bira yapiminda kullaniliyor zaten ya, ondan tadi benziyor. Tadini begendigine gore mutlaka degerlendir derim ben. Gercekten deli sut yapiyor. Kolay gelsin simdiden, tatli kosusturmalar bunlar.
Benim kocaya naz mi?? O bana naz yapiyor valla Yolucam sacini basini adamin, az kaldi Gerci saci da kalmadi ya
Tatlim uzme kendini bunlarla. Ben hic beklentiye girmemistim, annem cok fazla birseyle ugrasmamisti. Kaynanam iki yelek bir battniye ormustu annem bir hastane cikisi bir battaniye biraz agiz bezi falan yapmisti o kadar. Onlar bile yetmisti. Ne temizlik ne bisey soran da olmamisti. Dogumu yapinca gelirler kosarlar islerine. Belki ne yapacaklarini bilemiyorlardir.

canımmm gözün aydın bebiş kocaman olmus maşallah
eneeeee sen bayagı bir gitmişsin yaaa, 31. haftan bitmiş, ayh aslında zaman geciyo da bize gecmiyormus gibi geliyo
Sagol tatlim Vallahi son haftalar nasil gececek anlamayacaksiniz. O yuzden baslayin derim artik son hazirliklara.
Sagol canim Bak mantikli dedin onu, hakkaten kulaklari rahatsiz oluyor bunlarin galiba :26:

maşallah canım kuzuna kocaman olmuş

benim kızda popoyu dayadı herhalde sağ kaburgama ağrım felaket...
Sagol canim Nedense hep sag kaburgada sorun oluyor. Ben ara ara resmen ciglik atiyorum acidan. Neyse cekecegimiz aci bundan ibaret olsun insallah

gözün aydın canımm bebişinede maşallahh desene selvi boylu olacakk
Sagol canim

Gecmis olsun canim, umarim atlatmistir.

Canimcim gecmis olsun ama tansiyon sorunun var ya, birdahakine ver kocanin eline o silsin. Dusersin falan o kotu olur.

japones

maşallah bebişine çok sevindim ne güzel kocaman olmuş maşallah
Sagol tatlim

Benimki hic yardim etmiyor gibi birsey. Bugun izinli benimki, oglumun d.gunu gezdirelim dedik; sabahtan basliyorum ayakta kahvalti hazirla, cocugu hazirla, kendimi hazirla vs... Koca kalkti aldi bilgisayari oturdu. Ben de dedim ki, sabah beri ayaktayim sonra disarda yorulunca laf ediyorsun dedim. Neymis efendim kahvalti yemese de olurmus. Iyi dedim kendini kurtardin ya bu cocuk ne olacak? Ben ne olacagim? Kafasina kakinca hic hora gecmiyormus yaptigim isler. Yuh dedim artik, ne kafana kakmasi, gormuyor musun karnim burnumda benim. Senin sorman lazim, isin ucundan tutman lazim. Hazirlama kahvalti cornflakes yiyelim diyor. Oldu dedim 9 ay 10 gun cornflake ye sen. Cocuk da oyle yesin. Yeter ki sana laf etmeyeyim onu istiyorsun dedim. Valla cok moralim bozuk hic acima yok benimkinde. 2-3 haftaya annem gelecek allahtan, beyimin keyfi hiiic bozulmaz artik Ama allah bildigi gibi yapsin onu. Yani sadece seninki degil tatlim.
Canimcim silikon uc gogus ucu kucuk olanlar icin degil sadece, yara olmasin diye de kullaniliyor ama benim hic hosuma gitmiyor. Benim gogus ucum hic yoktu, hastanede aldirdilar kocama, bir taktim oglum bir emdi patlamis misira dondu meme ucum. Zaten 2,5 ay iflah olmadi sonrasinda. 2,5 ay bagire aglaya emzirdim. Kalkan tavsiye ederim, kocaman kapaklar bunlar; meme ucunu kuru tutuyor ve yara varsa da hemen kapaniyor. Meme ucun olmasa bile bebegin cikarir onu eme eme sen merak etme.

ya boyle bisey var mı gercekden bebegin sacı
plesantanın içinden nasıl anlaşılırda mide bulandırır
sadece yanma rahim yukarı cıkınca mideye degermis
o yaparmıs yanma :26:
Oglum kel dogdu ama reflum had safhadaydi benim. Sacla alakasi yoktur kannimca :26:

O firca kullanilacak canim. Konak olursa o fircayla temizleniyor kolayca. Benim oglumda olmustu, biraz bebe yagi surup beklettim, sonra o firca ile taradim guzelce. Bir daha da cikmamisti. Lazim olur yani

ilk günaydın bendeeeeen, nasılsınız kızlar? biz hala uyanmaya calısıyoruz, dün accık güneş açmıştı, bugün yine kapalı hava ve ben böyleyken hiiiç yataktan cıkmak istemiyorum

o zaman 2.gunaydın da benden ya bugun biraz
canım sıkkın sanki karnım biraz asagıda gibi
asanssorde de bi kac kişi dedi moralim bozuldu
sizede arada oyle oluyor mu?:44:

günaydınn kızlarr dünn çok değişik rüya gördüm doğumu sezeryanla yapıyorum sonra sütüm gelmiyor oğlum oluyor 2 gün falan görmüyorum sonra bi bakıyım kocamanlık olmuş sonra sütüm geliyor beğenmiyor falan açıktamı kaldım ne yaptım anlamadımm :86:

ilk günaydın bendeeeeen, nasılsınız kızlar? biz hala uyanmaya calısıyoruz, dün accık güneş açmıştı, bugün yine kapalı hava ve ben böyleyken hiiiç yataktan cıkmak istemiyorum

3.günaydında benden hadi :86: bebişin aşağıda duruyordur canım ağrı falan yapıyomuda niye moralini bozdun ki ben anlamadım

Herkese Günaydın
Nasılsınız bakalım? ben bugunde ayakta uyuyorum

dizi senaryosu gibi rüyalar görüyoruz
bende gece beşik alamadım bir türlü kızıma
rüyamda başladım ağlamaya , sonra uyandım hala ağlıyorum

günaydın herkese ayy ne çok yazmışsınız maşallaaah oku oku bitiremedim herkes nasıl

yaseminle ilgili iyi haberler duymak çok güzel allah yardımcısı olsun

gunaydın canım valla ne kadar gec ısınsa o kadar kar
bu halde sıcakda nasıl uyuruz bence mumkunse 15 mayısa
kadar boyle serin gecsin

3.günaydında benden hadi :86: bebişin aşağıda duruyordur canım ağrı falan yapıyomuda niye moralini bozdun ki ben anlamadım

canım gunaydın yok agrı falanda gerci
klasik sağ kasık agrım var onu artık agrıdan
saymıyorum bi parcam oldu benim
o ruyaları sorma ya bende onu soracaktım
size bi gecede rahat 3-4 tane hatırladıgım
rüya goruyorumdur hepsi birbirinden komık

gunaydın canım bende normal yapıyorum
bayılıyorum sezeryana alıyorlar dr.da sordum
normal dogumda acıdan bayılırsam ne olur die:)

Son düzenleme:
günaydın herkese ayy ne çok yazmışsınız maşallaaah oku oku bitiremedim herkes nasıl

yaseminle ilgili iyi haberler duymak çok güzel allah yardımcısı olsun

gunaydın canım aah yaseminden
haber mi var daha gecmise bakamadım
süper o zaman

bide önceden hiç rüya gören bi insan değildim böle giderse sonumuz hayır olsun

günaydınnn kıslarrrr
mis gibi banyomu yaparak başladım güneee
eşimin kahvaltısını yapıp gönderdim
birasdan giyinicem sıra bana gelicek
ben böle banyo sonrası bornozla oturup dururum çok hoşuma gidio
hatta bazen bilerek uyurum bileee
öğlene doğruda anneme gidicem
akşamda kızımızı görücesssssssssss

bide önceden hiç rüya gören bi insan değildim böle giderse sonumuz hayır olsun

canım normalmis ama ya kaan kocatepede
okudum hatta bi not kagıdı bulundurun dio
unutmamak için bide 30.haftalardan sonra
depresyon belirtileri başlarmıs dikkat

sefam olsun oooh oooh
gunaydın fıstık senden guzeli
yok o zaman minik kusunu gorucen
beni bi daha 3 hafta sonra cagırdı

canım bebek sürekli yer deiştiriyor, doktorun bişey demediyse ne bakıyosun sen millete. var ya o millet beni 18. haftamdan itibaren deli etti, tekmelerini hala hissetmiyor musun diye, salla onları, sen kendini iyi hissediyorsan no problemoooo

günaydın canım, rüyan hayra cıksın, nolcak iste bebişle yatıp kalkıyoruz, sabaha kadar rüyalarımızda danalarımız

ohhhh sefan olsun, günaydın zazezcim, yahu çatlatma bizi keyfinle ama:90:

günaydın kızlar. sabahları bu foruma girmek bir zevk
günaydın elanuuur

canım normalmis ama ya kaan kocatepede
okudum hatta bi not kagıdı bulundurun dio
unutmamak için bide 30.haftalardan sonra
depresyon belirtileri başlarmıs dikkat

depresyonmu onu duymamıştım hiç 30. haftaya gelince öle olmasa bile piskolojikmen girerim ben hemenn

Son düzenleme:
kızlar günaydınn..çok kötüyümm gögsümün altında felaket bi yanma oldu akşam ve şu an çok ağrıyoo...doktor randevum akşam aradım doktoruma ulaşamadım napayım randuvu alıp gideyim mi sizce..?

günaydınlar ayy çıkma kız ben mecburen kalktım geldik yine işe benim yerimede yat zamanın varsa

ne güzel canım evde olmanın tadını çıkarmaya başladın kıskandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…