Canimcim ucu yumusak olan bir tane var, bebedor marka. Biz onu kullanmistik ama simdi aklima geldi, yeni aldigim basa marka hic bakmadim belki o da serttir. Hakkaten onemli bir konu cunku burun ici cok hassas. Kilcal damarlara zarar vermek istemeyiz. Bir bakayim sonra ben de.herkese günaydınlar
japonescim günaydın canım, ne güzel 23 nisan kutlamaları yapmaları yaa, insan gururlanıyor vallademek burun aspiratörü kullanılan bişi haa, ben ucuzundan bi tane aldım, kraftın, ama cok sert, begenmedim, dün de bebek dükkanında otri bebe benzeri uzak dogu ürünü vardı ellerinde, hortumlu, numuneydi, onu gösterdiler, hoşuma gitti, ondan alıcam sanırım
ayrıca kızlar bebegimin puset ve oto koltugunda da karar kıldık, ama aynı renk yoktu, siparişi verdiler, geldiğinde alıcaz inşallah
Pierre Cardin Ps 705A Enigma Travel Sistem Bebek Arabası Puset | Ayhan Çocuk Gereçleri model bu, renk de pembesi olacak
Sagol canim, gurbette olunca boyle oluyor, Turkiyede olsam ben de umursamam vallateşekkürler canımm
hiçde saçma olmas şuan benimkilerde kendi gardrobumda duruo
teşekkürler teyzesi darısı başınıza
canım zaten çok pahalı bişi diil alalımda bi tane belki lasım olur
saolasınn çok teşekkkür ederis kızımlaaa
teşekkürler canımm daa güselleri senin kuzularına olsun
şu 23 nisan olayınızada imrendim valla
bis bile tadını sizin kadar güsel çıkaramadık
kızım teşekkür edio teyzesi
günaydınnn canımmmm
arabanız hayırlı olsun çok şıkmış ama pembe göremedim ben
bi tane lila var o mu?
nacizane bi tavsiyem olucak eğer ikinci bi bebeği düşünüosan unisex bi renk al derim
kırmızı mesela
Canimcim bir dahaki sefere melez bebeleri cekerim sana ben. Arada boyle aktiviteler oluyormerhaba pelincim, bende cumartesi akşamı Bilecik'e yakın bir arkadaşımın düğününe gittim,
sağolsun eşim hiç oynatmadı, şık şık yerimde oturdum durdum, adam evden çıkmadan yemin ettirdi yani düşün....
alt tarafı kocaeliden 1,5 saat ama artık yol beni gerçekten yoruyor arkadaşım....
öyle ki; dün akşam ve bu sabah bol bol karnım ağrıdı....
benim bu oğlan büyüdükçe galiba benim karnım daha çok ağrıycak...
sanırım izne erken ayrılmakla iyi bir iş yapacağım....
güle güle , iyi günlerde kullan arkadaşım....
bebşin burnundaki mimikleri daha rahatalabilmek için gerekli bir alet...
ben ne olur olmaz diye vee marka bir tane aldım, çok ucuzdu, ya yada 3 tl gibi birşeydi....
elimin altında olsun da, mini minnacık burun deliklerinee be nasıl ulaşayım dimi ama....
bende onlardan yok bol bol çatlak var minik kuşum yaaaa.......
harita oldu desem göbeciğim yeridir yani...
japonescim sana da merhabalar.....
umarım kontrolün güzel geçer ve bize güzel güzel haberlerle gelirssin inşallah....
bence gurbet ellerde bu 23 nisan gibi ulusal bayramlar çok daha anlamlı geçer diye düşünüyorum,
senin içinde güzel olmuş....
bu arada melez bebeleri de merak ettim, bizim tatar bebeklerine benzer herhalde....
çok şirin olur onlar gerçekten.....
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, daha önce bende bakmıştımbu modele beğenmiştim açıkcası....
galba ben henüz bebek arabası almayacağım yada daha sonraya bırakacağım, bakalım....
Amann soyleme bana vallahi kocamin sacini basini yolasim geliyor. Zaten sabah laf sokustuk canim sikkin.
ay olsu canım bizde cuma akşamı arkadaşlarla
gittim eglenceye bol bol masada oynadım benimkide
kaldırmadı o bebek için degil neymis efemdin nazar
degermis ne guldum ya tuvalete bile zor gittim utanmasa
kapalı kutuda yaşatacak beni
Sutyen takma da gor sutler nasil gobegine akiyorKızlar bişey sorcam benim kaynana diyor ki ee doğurduktan sonra 3 ay sütyen takılmazmı süt gelmezmiş doğruluğu varmı bunun..bide hemen soğan sürerlermiş gögüse ucu yanmasın diye bnde krem almıştım kullanma diyor yaaa:26::26:
Ne guzel adetler bunlar, hala yasatiliyor olmasina bayiliyorum. Yazin benim kaynanam da yapacakmis mevlut, kiyafetini de bir zahmet alacak insallahevet kızlar hamile ve lohusa diyince fiyatlar fırlıyor.uzun zamandır bişey almadığım için hakettiğim düşündüm ve çok güzel bi 3 lü pijama takımı,2 li bi gecelik takımı aldım.biri pembiş,biri kırmızı.ikisine uygun taç da aldım.bebek şekerimizide beğendim.annemin ellerine,emeğin ve parasına sağlık benii salona soktu hadi bak bakalım bebişinin eşyalarına die.2 tane 3 lü koltuğun üstü dolu eşya almış.ben alamıyorum die hep paniktim ama annem herşeyi hatta benim düşünemedğim şeyleri bile almış.kızlar nasıl güzeller anlatamam size.ama tokata getirmedim çünkü bizde adettir bebek dürüsü gelir.o zaman bohçalarla getircek annem.hele kızlar bi mevlüt kıyafeti almış analı kızlı takım bittimm
Kocam yapti bu diyeti son iki hafta. 4,5 kilo verdi ama uygulamasi cok zor be canim. Et yiye yiye midesi kalkti bir de dedigine gore 4 ay falan meyve yenmiyormus. Deliririm ben vallakızlar hamile dönemi bitsin emzirme de bitince dukan diyetine başlıcam< araştırdım güsel bişi
Selam canimselam canım günaydınnnniyiyiz sende iyisindir inşallah =)
kontrolün varmış hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım...
malt içecek eşimde almış geçen, birayı andırıyo sanki tadı ama anne sütü arttırıcısı olarak satılıyo bebek mağazalarında daarmutlusunu içtim tadı gayet güzeldi... süt arttırıcı etkisi varsa alınıp içilebilir...
teşekkürler canım güzel dileklerin için, yavaş yavaş hızlandırdım valla hazırlıkları, son aya bişey kalsın istemiyorum çünkü annemler gelicekler, onların ev işleri filan yoğun olucaz biraz. medelayı mı öneriyorsun sende, saol cnmmelektrikli düşünüyorum elle zor olur gibi geldi, bakalım tekrar medelaya.
Benim kocaya naz mi?? O bana naz yapiyor vallaay maşallah canım bebişine allah nazarlarda saklasın
dinlen bi guzel bu aralar zaten herkesde başladı erken yorulmalar
surekli bi yan gel yat osman modubeklesin kocis biraz
canım yap nazını az kaldı surda zaten
Tatlim uzme kendini bunlarla. Ben hic beklentiye girmemistim, annem cok fazla birseyle ugrasmamisti. Kaynanam iki yelek bir battniye ormustu annem bir hastane cikisi bir battaniye biraz agiz bezi falan yapmisti o kadar. Onlar bile yetmisti. Ne temizlik ne bisey soran da olmamisti. Dogumu yapinca gelirler kosarlar islerine. Belki ne yapacaklarini bilemiyorlardir.valla herkes ilgisizlikten şikaetçi. aynı dert bende de var. kaçıncı aya geldik hadi gel şunu yapalım bunu alalım dien yok maşallah. hiç böle olcağını düşünmemiştim. aynen katre nin dediği gibi sen yaparsın falan filan diolar ama insan ilgi beklio biras. kaynam da annem de ev olarak bize çok yakın yürüyerek annem 5 dk kaynanam 15 dk mesafe ama hiç.. kaynanam yelek hırka ördü o kadar. sanki bütün ihtiyaç o. annem de bişi desem binbir nazla yapıo. o yüzdenben de bişi istemiorum kimseden artık. kocişim bana yeter diorum. yaaş yavaş temizlik yapıorum alıncak şeylere bakıorum takılıoruz oğlumla işte.
Sagol tatlimcanımmm gözün aydın bebiş kocaman olmus maşallaheneeeee sen bayagı bir gitmişsin yaaa, 31. haftan bitmiş, ayh aslında zaman geciyo da bize gecmiyormus gibi geliyo
Sagol canimmaşallah kızına tatlım... demek yer acıyor kendine orda ayrıa evet ultrasonu hissediyorlarmış canım... ultrasın ses dalgasıyla bakıyor ya biz duymasak da onlar içerden duyup rahatsız oluyorlarmış... o yüzden genelde bebeklerin elleri yüzlerinde olur ultrasonda kulaklarının yerini bilmedikleri için....
anlat kuzum biz ne için varız burda birbirimize destek olmak için...
Sagol canim maşallah canım kuzuna kocaman olmuş
benim kızda popoyu dayadı herhalde sağ kaburgama ağrım felaket...
Sagol canimgözün aydın canımm bebişinede maşallahh desene selvi boylu olacakk
Gecmis olsun canim, umarim atlatmistir.offf kocişimin migreni tutmuş izin almış eve geliyormuş şimdi...moralim bozuldu yaaa migreni tutunca en az 3 gün geçmiyor canım benim konuşmaya mecali olmuyor... hastaneye götürüp iğne vurdurucam yoksa uyuyamıyor da... ayy bu migren ne başa bela bişey bir bilseniz...
Canimcim gecmis olsun ama tansiyon sorunun var ya, birdahakine ver kocanin eline o silsin. Dusersin falan o kotu olur.Selam bayanlar, nasılsınız iyisiniz inşallah. Ben dökülüyorum, tüm kemiklerim ağrıyor. Dün bi halt yedim:18: cam sildim. Bugünde tansiyonum düştü yine. Az önce ölctüm 6,4 çıktı. Biraz yattım ayran neyn içtim. 8,6 oldu. Ben daha uzuun bir müddet temizlik etmiycem
Japones, bebişinin kilosuna boyuna maşallah canım. Allah daha iyi etsin insallah.
Burcu canım beşiğiniz hayırlı olsun allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
Garfield canım ben o kompedandaki üstü dantelli olanı denedim ve şahane buldum. Kompedan mağazasında 60 liraydı geldim netten müşteri danışmayı aradım. Stok teyedi aldım ve satın aldım. 50 tl üzeri kargo ücretsiz orda gecelik ve sabahlık 43 küsürdü. İkide atlet ekledim 50ye denk getirdim
Sagol tatlimjapones
maşallah bebişine çok sevindim ne güzel kocaman olmuş maşallah
Benimki hic yardim etmiyor gibi birsey. Bugun izinli benimki, oglumun d.gunu gezdirelim dedik; sabahtan basliyorum ayakta kahvalti hazirla, cocugu hazirla, kendimi hazirla vs... Koca kalkti aldi bilgisayari oturdu. Ben de dedim ki, sabah beri ayaktayim sonra disarda yorulunca laf ediyorsun dedim. Neymis efendim kahvalti yemese de olurmus. Iyi dedim kendini kurtardin ya bu cocuk ne olacak? Ben ne olacagim? Kafasina kakinca hic hora gecmiyormus yaptigim isler. Yuh dedim artik, ne kafana kakmasi, gormuyor musun karnim burnumda benim. Senin sorman lazim, isin ucundan tutman lazim. Hazirlama kahvalti cornflakes yiyelim diyor. Oldu dedim 9 ay 10 gun cornflake ye sen. Cocuk da oyle yesin. Yeter ki sana laf etmeyeyim onu istiyorsun dedim. Valla cok moralim bozuk hic acima yok benimkinde. 2-3 haftaya annem gelecek allahtan, beyimin keyfi hiiic bozulmaz artikkapıları silecem derken sakın fazla uzanma elinin erişebildiği kadar sil yada eşine sildir.
eşine sildir demişken eşleri yardım eden arkadaşlar varmı benim eşim hiç etmiyor deli ediyor beni evi bok götürse umru değil hem kendi temizlemiyor hem benim temizlememe sinirleniyor accayip dertliyim bu konuda.
Canimcim silikon uc gogus ucu kucuk olanlar icin degil sadece, yara olmasin diye de kullaniliyor ama benim hic hosuma gitmiyor. Benim gogus ucum hic yoktu, hastanede aldirdilar kocama, bir taktim oglum bir emdi patlamis misira dondu meme ucum. Zaten 2,5 ay iflah olmadi sonrasinda. 2,5 ay bagire aglaya emzirdim. Kalkan tavsiye ederim, kocaman kapaklar bunlar; meme ucunu kuru tutuyor ve yara varsa da hemen kapaniyor. Meme ucun olmasa bile bebegin cikarir onu eme eme sen merak etme.Şimcik önceki alıntılarıma cevap vereyim..
Ayrı bir dolap alsam onu diğer odaya koyucam, beşik benim odada olcak öyle de saçma mı olur diyorum,
ama benim odadaki gardrobumu kullanınca da bebeğe bişey lazım olunca herkes dalacak yatak odama,
off bilmiyorum ya
bazen doğum sonrası daha çok korkutuyo beni kızlar..
sağol canım, Bugün başladım biraz boşaltma işlemlerine bakalım..
Aa o dolabın içinin de fotosunu koyayım buraya ben..
sağol canım önerilerin için, bir de fotodan bakarsınız dolabımın içine akşam çekeyim de..site adresi için de teşekkürler..
BU arada silikon göğüs ucu denilen şey göğüs ucu minik olan anneler için olan şey mi?Acaba benim ihtiyacım olur mu, benim de pek büyük değil göğüs uçlarım..
Sen park yatağa karar verdin mi canım?Acaba netten mi alsak onu diyoruz..
sağol canım, içini boşaltmaya başladım bakalım..
Ayy ben de geçen haftalarda hastaneye gidince NST odasında böyle teyzeler gördüm, ben de mi böyle olcam diye korkmuştum, ya kızcaksınız belki bana ama şu görüntü korkutuyo beni, içim bi acayip oluyo..Midem bulanıyo sanki hatta bi de..:26:
Mide bulantısı dedim de kızlar, benim mide bulantılarım geri mi döndü ne :44:
geeçn cuma hatırlarsanız apar topar eve zor yetiştim, sonra dün de gündüz sürekli bulandı,
Biryerlerde buna dair bişeyler okumuştum
Bazı anne adaylarında 7. ayda tekrar başlayabiliyomuş bulantılar, hatta bizim bi arkadaşta da omştu
ayy umarım öyle olmaz,
Oglum kel dogdu ama reflum had safhadaydi benim. Sacla alakasi yoktur kannimca :26:ya boyle bisey var mı gercekden bebegin sacı
plesantanın içinden nasıl anlaşılırda mide bulandırır
sadece yanma rahim yukarı cıkınca mideye degermis
o yaparmıs yanma :26:
O firca kullanilacak canim. Konak olursa o fircayla temizleniyor kolayca. Benim oglumda olmustu, biraz bebe yagi surup beklettim, sonra o firca ile taradim guzelce. Bir daha da cikmamisti. Lazim olur yaniben de duydum öyle şeyler canım
valla ben kel doğmuşum, 1 yaşına kadar da saçım çıkmamış,oğlum nasıl olur bilmem..
Bu arada kazıklandım değim şeylerden biri chicco tarak fırça seti, 17 küsur liraya aldık sanırım,
Ahanda bundan
Fırça ve Tarak Seti
satıcı kız gözüme soktu artık alıym bari dedim artık..
eve gelince de ne yapacam acaba ben bunu diye düşündüm
hadi kız olsa neyse
Geri mi versem acaba?:44:
o zaman 2.gunaydın da benden ya bugun biraz
canım sıkkın sanki karnım biraz asagıda gibi
asanssorde de bi kac kişi dedi moralim bozuldu
sizede arada oyle oluyor mu?:44:
ilk günaydın bendeeeeen, nasılsınız kızlar? biz hala uyanmaya calısıyoruz, dün accık güneş açmıştı, bugün yine kapalı hava ve ben böyleyken hiiiç yataktan cıkmak istemiyorum
günaydınn kızlarr dünn çok değişik rüya gördüm doğumu sezeryanla yapıyorum sonra sütüm gelmiyor oğlum oluyor 2 gün falan görmüyorum sonra bi bakıyım kocamanlık olmuş sonra sütüm geliyor beğenmiyor falan açıktamı kaldım ne yaptım anlamadımm :86:
ilk günaydın bendeeeeen, nasılsınız kızlar? biz hala uyanmaya calısıyoruz, dün accık güneş açmıştı, bugün yine kapalı hava ve ben böyleyken hiiiç yataktan cıkmak istemiyorum
günaydınn kızlarr dünn çok değişik rüya gördüm doğumu sezeryanla yapıyorum sonra sütüm gelmiyor oğlum oluyor 2 gün falan görmüyorum sonra bi bakıyım kocamanlık olmuş sonra sütüm geliyor beğenmiyor falan açıktamı kaldım ne yaptım anlamadımm :86:
3.günaydında benden hadi :86: bebişin aşağıda duruyordur canım ağrı falan yapıyomuda niye moralini bozdun ki ben anlamadım
Herkese Günaydın
Nasılsınız bakalım? ben bugunde ayakta uyuyorum
dizi senaryosu gibi rüyalar görüyoruz
bende gece beşik alamadım bir türlü kızıma
rüyamda başladım ağlamaya , sonra uyandım hala ağlıyorum
günaydın herkese ayy ne çok yazmışsınız maşallaaah oku oku bitiremedim herkes nasıl
yaseminle ilgili iyi haberler duymak çok güzel allah yardımcısı olsun
herkese günaydın
Nasılsınız bakalım? Ben bugunde ayakta uyuyorum
Dizi senaryosu gibi rüyalar görüyoruz
bende gece beşik alamadım bir türlü kızıma
rüyamda başladım ağlamaya , sonra uyandım hala ağlıyorum
gunaydın canım valla ne kadar gec ısınsa o kadar kar
bu halde sıcakda nasıl uyuruz bence mumkunse 15 mayısa
kadar boyle serin gecsin
Canım gunaydın yok agrı falanda gerci
klasik sağ kasık agrım var onu artık agrıdan
saymıyorum bi parcam oldu benim
O ruyaları sorma ya bende onu soracaktım
size bi gecede rahat 3-4 tane hatırladıgım
rüya goruyorumdur hepsi birbirinden komık
Gunaydın canım bende normal yapıyorum
bayılıyorum sezeryana alıyorlar dr.da sordum
normal dogumda acıdan bayılırsam ne olur die:)
bide önceden hiç rüya gören bi insan değildim böle giderse sonumuz hayır olsun
günaydınnn kıslarrrr
mis gibi banyomu yaparak başladım güneee
eşimin kahvaltısını yapıp gönderdim
birasdan giyinicem sıra bana gelicek
ben böle banyo sonrası bornozla oturup dururum çok hoşuma gidio
hatta bazen bilerek uyurum bileee
öğlene doğruda anneme gidicem
akşamda kızımızı görücesssssssssss
canım bebek sürekli yer deiştiriyor, doktorun bişey demediyse ne bakıyosun sen millete. var ya o millet beni 18. haftamdan itibaren deli etti, tekmelerini hala hissetmiyor musun diye, salla onları, sen kendini iyi hissediyorsan no problemooooo zaman 2.gunaydın da benden ya bugun biraz
canım sıkkın sanki karnım biraz asagıda gibi
asanssorde de bi kac kişi dedi moralim bozuldu
sizede arada oyle oluyor mu?:44:
günaydın canım, rüyan hayra cıksın, nolcak iste bebişle yatıp kalkıyoruz, sabaha kadar rüyalarımızda danalarımız3.günaydında benden hadi :86: bebişin aşağıda duruyordur canım ağrı falan yapıyomuda niye moralini bozdun ki ben anlamadım
ohhhh sefan olsun, günaydın zazezcim, yahu çatlatma bizi keyfinle ama:90:günaydınnn kıslarrrr
günaydın elanuuurgünaydın kızlar. sabahları bu foruma girmek bir zevk
canım normalmis ama ya kaan kocatepede
okudum hatta bi not kagıdı bulundurun dio
unutmamak içinbide 30.haftalardan sonra
depresyon belirtileri başlarmıs dikkat
günaydınnn kıslarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?