sefam olsun oooh oooh
gunaydın fıstık senden guzeli
yok o zaman minik kusunu gorucen
beni bi daha 3 hafta sonra cagırdı
ohhhh sefan olsun, günaydın zazezcim, yahu çatlatma bizi keyfinle ama:90:
günaydın elanuuur
kızlar günaydınn..çok kötüyümmgögsümün altında felaket bi yanma oldu akşam ve şu an çok ağrıyoo...doktor randevum akşam aradım doktoruma ulaşamadım napayım randuvu alıp gideyim mi sizce..?
depresyonmu onu duymamıştım hiç30. haftaya gelince öle olmasa bile piskolojikmen girerim ben hemenn
günaydın sedacım, nasıl bir yanma canım yaamide yanması gibi mi, batma hissi mi? bi arastır bakalım, yedigin bişey dokunmus olmasın:26:kızlar günaydınn..çok kötüyümmgögsümün altında felaket bi yanma oldu akşam ve şu an çok ağrıyoo...doktor randevum akşam aradım doktoruma ulaşamadım napayım randuvu alıp gideyim mi sizce..?
nerdeeee canım benimofisteki sandalyeme pineklemiş durumdayım sabah 7.55 itibariylegünaydınlar ayy çıkma kız ben mecburen kalktım geldik yine işe benim yerimede yat zamanın varsa
evet benden keyiflisi yok bugün
çok pimpirikli bi tip diilimdir ama 15 günde bir gidiorum kızımı görmeye
dr.um ben 3 hafta sonra gel desem de sen 15 güne gelirsin nasılsa dio
bide benm 3 yıllık dr.um aramıs çok iidir
o yüsden bol bol ziyaret ediorus dr.muzu
kızımın göbek adını da dr.umun adını koyucam
ayşe çağla olucak inş.
evet benden keyiflisi yok bugün
çok pimpirikli bi tip diilimdir ama 15 günde bir gidiorum kızımı görmeye
dr.um ben 3 hafta sonra gel desem de sen 15 güne gelirsin nasılsa dio
bide benm 3 yıllık dr.um aramıs çok iidir
o yüsden bol bol ziyaret ediorus dr.muzu
kızımın göbek adını da dr.umun adını koyucam
ayşe çağla olucak inş.
:80:merhaba kızlar umarım herkes iyidir...
sizlere bir şey danışmak istiyorum bim e bebiş arabası gelicekmiş 99 tl. bi bakarmısınız kullanışlı mı ben anlamıyorum bu işlerden ya.ama sizler maşallah her şeyden haberdarsınız bu bebek malzemelerinde baya bi araştırıyorsunuzbnm fazla vaktim olmuyor ya.bi bakıp beni bilgilendirir misiniz alayım mı tam olarak yatıyor mu bu araba bide katlanıp kaldırılıyor mu? şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
bende ulaşamadım süreklii meşgull telefonuaynı sıkıntı bende de var. doktora telefon edip soracam da sağolsun yerinde bulamıyorum ki. sürekli doğumhanedesenin de başka sıkıntın yoksa telefon et canım. geçmiş olsun
ay süper ben de unutmayım da zamanı gelince gireyim hemen
günaydın sedacım, nasıl bir yanma canım yaamide yanması gibi mi, batma hissi mi? bi arastır bakalım, yedigin bişey dokunmus olmasın:26:
nerdeeee canım benimofisteki sandalyeme pineklemiş durumdayım sabah 7.55 itibariyle
benim adım da doktorumun adı, ayşebenim kızıma doktorumun adını koyma gibi bir lüksüm yok, sivastaki doktorum gültekin, ankaradaki hulusi bu arada kızlar bizim kızımız bilge deniz olacaktı, ama dün gökçe deniz nasıl olur ki dedik, sizce nasıl
benim adım da doktorumun adı, ayşebenim kızıma doktorumun adını koyma gibi bir lüksüm yok, sivastaki doktorum gültekin, ankaradaki hulusi bu arada kızlar bizim kızımız bilge deniz olacaktı, ama dün gökçe deniz nasıl olur ki dedik, sizce nasıl
canım o kadar rahatsızsan ve telefonda ulasamıyorsan randevu al git, inşallah gecer, çok gecmiş olsunbende ulaşamadım süreklii meşgull telefonu
yanma gibi değil canım ya batma fena yandı akşam şimdide ağrı veriyo
hiii iciddi mi? ayh gökçe gercekten de hoş isim, bizim dersanede de bi yakısıklı oolan vardı, adı gökceydiçok şekeeeeer
gökçenin anlamına bakmadım bile, deniz her şekilde olacak, erkek de olsa koyacaktık deniz ismini, eşim türk tarihini çok sever, farsca arapca kökenli deil de öz türkçe olsun istiyor ismi, bir ara umay dedik de güzel tınlamadıgı için vazgectik...bilge de öztürkçe, gökçe de...bilgenin anlamı hoş gökçede kulağa daha hoş geliyor bilemedim
canım o kadar rahatsızsan ve telefonda ulasamıyorsan randevu al git, inşallah gecer, çok gecmiş olsun
hiii iciddi mi? ayh gökçe gercekten de hoş isim, bizim dersanede de bi yakısıklı oolan vardı, adı gökceydiama benim kızım olcak
gökçenin anlamına bakmadım bile, deniz her şekilde olacak, erkek de olsa koyacaktık deniz ismini, eşim türk tarihini çok sever, farsca arapca kökenli deil de öz türkçe olsun istiyor ismi, bir ara umay dedik de güzel tınlamadıgı için vazgectik...bilge de öztürkçe, gökçe de...
[lıst]
,serbulo,nisanur_2007,cetrefilli,elanurkr,leyla_21+,layyydy,pearl_pearl+,mineeeeeee,mirabelle,
[/lıst]
kızlar biraz geç oldu ama herkeslere günaydın....
Umarım herkescikler iyidir....
kızlar biraz geç oldu ama herkeslere GÜNAYDIN....
,serbulo,nisanur_2007,cetrefilli,elanurkr,LeYLa_21+,layyydy,pearl_pearl+,mineeeeeee,mirabelle,
umarım herkescikler iyidir....
[ı]canım o kadar rahatsızsan ve telefonda ulasamıyorsan randevu al git, inşallah gecer, çok gecmiş olsun[/ı]
[ı]hiii iciddi mi? Ayh gökçe gercekten de hoş isim, bizim dersanede de bi yakısıklı oolan vardı, adı gökceydiAma benim kızım olcak [/ı]
[ı]gökçenin anlamına bakmadım bile, deniz her şekilde olacak, erkek de olsa koyacaktık deniz ismini, eşim türk tarihini çok sever, farsca arapca kökenli deil de öz türkçe olsun istiyor ismi, bir ara umay dedik de güzel tınlamadıgı için vazgectik...bilge de öztürkçe, gökçe de...[/ı]
canım bebek sürekli yer deiştiriyor, doktorun bişey demediyse ne bakıyosun sen millete. var ya o millet beni 18. haftamdan itibaren deli etti, tekmelerini hala hissetmiyor musun diye, salla onları, sen kendini iyi hissediyorsan no problemoooo
insanlar boyle konusunca ister istemez kendimi kotu
hissediyorum valla alla alla ya dun erken yattım
nasıl ii geldim iş yerine dangalaklar ya
bizim grup dio zaten kıskanmıslar seni
depresyonmu onu duymamıştım hiç30. haftaya gelince öle olmasa bile piskolojikmen girerim ben hemenn
ben 31.haftaya girdim canım
bu hafta okudum kaan kocatepeden
eşimde de dio sen simdi bende de bu belirtiler
var deyip bağlarsın psikopata
kızlar günaydınn..çok kötüyümmgögsümün altında felaket bi yanma oldu akşam ve şu an çok ağrıyoo...doktor randevum akşam aradım doktoruma ulaşamadım napayım randuvu alıp gideyim mi sizce..?
canım gunaydın aynı acı gecen
hafta bende de oldu cok acı veren bisey
ates gibi yandı falan 2 gun sonra catladı
megersem ondanmıs suan gogusumun altı
catlak yani yol yol bi kac yeri
kızlar biraz geç oldu ama herkeslere GÜNAYDIN....
,serbulo,nisanur_2007,cetrefilli,elanurkr,LeYLa_21+,layyydy,pearl_pearl+,mineeeeeee,mirabelle,
umarım herkescikler iyidir....
hoşgeldin canım ii gunler sana da
komacan bi gunaydıııııın
günaydın güzel annelerrr... Hayırlı olsun inşallah gününüz..nasılsınız bugün??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?