2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sefam olsun oooh oooh
gunaydın fıstık senden guzeli
yok o zaman minik kusunu gorucen
beni bi daha 3 hafta sonra cagırdı

ohhhh sefan olsun, günaydın zazezcim, yahu çatlatma bizi keyfinle ama:90:

günaydın elanuuur

evet benden keyiflisi yok bugün
çok pimpirikli bi tip diilimdir ama 15 günde bir gidiorum kızımı görmeye
dr.um ben 3 hafta sonra gel desem de sen 15 güne gelirsin nasılsa dio
bide benm 3 yıllık dr.um aramıs çok iidir
o yüsden bol bol ziyaret ediorus dr.muzu
kızımın göbek adını da dr.umun adını koyucam
ayşe çağla olucak inş.

günaydın canım, rüyan hayra cıksın, nolcak iste bebişle yatıp kalkıyoruz, sabaha kadar rüyalarımızda danalarımız

öle canım gerçekten sağol

aynı sıkıntı bende de var. doktora telefon edip soracam da sağolsun yerinde bulamıyorum ki. sürekli doğumhanede senin de başka sıkıntın yoksa telefon et canım. geçmiş olsun

depresyonmu onu duymamıştım hiç 30. haftaya gelince öle olmasa bile piskolojikmen girerim ben hemenn

ay süper ben de unutmayım da zamanı gelince gireyim hemen

günaydın sedacım, nasıl bir yanma canım yaamide yanması gibi mi, batma hissi mi? bi arastır bakalım, yedigin bişey dokunmus olmasın:26:

günaydınlar ayy çıkma kız ben mecburen kalktım geldik yine işe benim yerimede yat zamanın varsa
nerdeeee canım benimofisteki sandalyeme pineklemiş durumdayım sabah 7.55 itibariyle

gecelerde amerikada yazan biri vardı okudunmu bilmiyorum orda tüm hamilelik boyunca 5 kez ultrasona alıyorlarmış bebeğe zararrlı olduğu düşünülüyormuş 15 gün cok sık değilmi neden riske atıyosun bu kadar

benim adım da doktorumun adı, ayşe benim kızıma doktorumun adını koyma gibi bir lüksüm yok, sivastaki doktorum gültekin, ankaradaki hulusi bu arada kızlar bizim kızımız bilge deniz olacaktı, ama dün gökçe deniz nasıl olur ki dedik, sizce nasıl

ben bi göz attım canım. özellikleri çok iyi. kullanışlı ama bir de görmek lazım. cuma günü gelecekmiş. bende burda bakarım. tekrar yazarım sana

aynı sıkıntı bende de var. doktora telefon edip soracam da sağolsun yerinde bulamıyorum ki. sürekli doğumhanede senin de başka sıkıntın yoksa telefon et canım. geçmiş olsun
bende ulaşamadım süreklii meşgull telefonu

yanma gibi değil canım ya batma fena yandı akşam şimdide ağrı veriyo

bilgenin anlamı hoş gökçede kulağa daha hoş geliyor bilemedim

bende ulaşamadım süreklii meşgull telefonu

yanma gibi değil canım ya batma fena yandı akşam şimdide ağrı veriyo
canım o kadar rahatsızsan ve telefonda ulasamıyorsan randevu al git, inşallah gecer, çok gecmiş olsun

hiii iciddi mi? ayh gökçe gercekten de hoş isim, bizim dersanede de bi yakısıklı oolan vardı, adı gökceydi ama benim kızım olcak

bilgenin anlamı hoş gökçede kulağa daha hoş geliyor bilemedim
gökçenin anlamına bakmadım bile, deniz her şekilde olacak, erkek de olsa koyacaktık deniz ismini, eşim türk tarihini çok sever, farsca arapca kökenli deil de öz türkçe olsun istiyor ismi, bir ara umay dedik de güzel tınlamadıgı için vazgectik...bilge de öztürkçe, gökçe de...

benim yeğenim de kız. onun adı da gökçe. ve çok sevimli bi çocuk. bence güzel isim

• ,serbulo,nisanur_2007,cetrefilli,elanurkr,LeYLa_21+,layyydy,pearl_pearl+,mineeeeeee,mirabelle,
kızlar biraz geç oldu ama herkeslere GÜNAYDIN....
umarım herkescikler iyidir....

ay canım bilmiyorum ilk defa oldu korkuyorum bide bişey olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…