canım bebek sürekli yer deiştiriyor, doktorun bişey demediyse ne bakıyosun sen millete. var ya o millet beni 18. haftamdan itibaren deli etti, tekmelerini hala hissetmiyor musun diye, salla onları, sen kendini iyi hissediyorsan no problemoooo
insanlar boyle konusunca ister istemez kendimi kotu
hissediyorum valla alla alla ya dun erken yattım
nasıl ii geldim iş yerine dangalaklar ya
bizim grup dio zaten kıskanmıslar seni
ben 31.haftaya girdim canım
bu hafta okudum kaan kocatepeden
eşimde de dio sen simdi bende de bu belirtiler
var deyip bağlarsın psikopata
canım gunaydın aynı acı gecen
hafta bende de oldu cok acı veren bisey
ates gibi yandı falan 2 gun sonra catladı
megersem ondanmıs suan gogusumun altı
catlak yani yol yol bi kac yeri
hoşgeldin canım ii gunler sana da
komacan bi gunaydıııııın
OFFF HADİ YAA GTMEYİM Mİ DOKTORA?
de mi, gökçe böyle akça pakça bi bebek ismi gibi, anası gibi kara olmaz belki kızımbenim yeğenim de kız. onun adı da gökçe. ve çok sevimli bi çocuk. bence güzel isim
hoşgeldin nurbencim günaydınlarkızlar biraz geç oldu ama herkeslere GÜNAYDIN....
,serbulo,nisanur_2007,cetrefilli,elanurkr,LeYLa_21+,layyydy,pearl_pearl+,mineeeeeee,mirabelle,
umarım herkescikler iyidir....
günaydın katrecim iyiyiz siz nasılsınız bebişlegünaydın güzel annelerrr... hayırlı olsun inşallah gününüz..nasılsınız bugün??
ayh canım neden korkuyorsun, aklına kötü seyler getirme, randevu al hem de bebişi görür rahatlarsın...sıcak bir dus da belki gevsetir seni, kaynar deil de orta karar...ay canım bilmiyorum ilk defa oldu korkuyorum bide bişey olur diye
günaydınnn kıslarrrr
mis gibi banyomu yaparak başladım güneee
eşimin kahvaltısını yapıp gönderdim
birasdan giyinicem sıra bana gelicek
ben böle banyo sonrası bornozla oturup dururum çok hoşuma gidio
hatta bazen bilerek uyurum bileee
öğlene doğruda anneme gidicem
akşamda kızımızı görücesssssssssss
canım o kadar rahatsızsan ve telefonda ulasamıyorsan randevu al git, inşallah gecer, çok gecmiş olsun
hiii iciddi mi? ayh gökçe gercekten de hoş isim, bizim dersanede de bi yakısıklı oolan vardı, adı gökceydiama benim kızım olcak
gökçenin anlamına bakmadım bile, deniz her şekilde olacak, erkek de olsa koyacaktık deniz ismini, eşim türk tarihini çok sever, farsca arapca kökenli deil de öz türkçe olsun istiyor ismi, bir ara umay dedik de güzel tınlamadıgı için vazgectik...bilge de öztürkçe, gökçe de...
günaydın şeker benimde canım iş yapmak istemiyor bugün üzerimde bi ağırlık var sanki sen nasılsın
kızlarr bebeğinize altın yastığı hazırlayacak mısınız
bi de ultrason görüntülerinden bebeğinizi benzetiyo musunuz kendinize falan. ben eşime benzetiyorum da olur mu dersiniz. bana benzesin istiyorum da
de mi, gökçe böyle akça pakça bi bebek ismi gibi, anası gibi kara olmaz belki kızım
hoşgeldin nurbencim günaydınlar
günaydın katrecim iyiyiz siz nasılsınız bebişle
ayh canım neden korkuyorsun, aklına kötü seyler getirme, randevu al hem de bebişi görür rahatlarsın...sıcak bir dus da belki gevsetir seni, kaynar deil de orta karar...
valla okulu astım bugün.. hem grip olmuşum hem de öğleden sonra fakülteye gideceğiz oğluşumun sonuçlarını almaya.dua edin kızlar bişeyi olmasın oğlumun..
ayh sen diyince düşündüm de çocuk mail adresini yazacak gokce diye... ama tınlaması da pek bir güzel yaaa, bilgeye geri mi dönsek nedirohh ohh ne güzel vala
bizim izine daha çokkk varrrr:97:
aynı şey benim eşimdede var o yüzden bizde Belin ismini seçtik
gökçe ismini bende çok severim hatta eskide kızım olursa adını gökçe koyucam derdim hep
ama eşim ö,ü,ğ,ş,ç harfleri olmasın dedi :97:
inşallah bişey cıkmaz canım, içini ferah tut, güzel haberlerle gelesin inşallahvalla okulu astım bugün.. hem grip olmuşum hem de öğleden sonra fakülteye gideceğiz oğluşumun sonuçlarını almaya.dua edin kızlar bişeyi olmasın oğlumun..
kızlarr bebeğinize altın yastığı hazırlayacak mısınız
valla ben altın yastıgı hiç düşünmüyordum ama bebek sekeri için sitelere bakarken o da düştü aklıma, bilmiyorum ki anneme sipariş versem o ankaradan bulur uygun bişeyler sanırım...benzeme konusunda da ben pek benzetemiyorum, onun pıt pıt atan kalbine bakmaktan yüzüne bakmak aklıma bile gelmiyorbi de ultrason görüntülerinden bebeğinizi benzetiyo musunuz kendinize falan. ben eşime benzetiyorum da olur mu dersiniz. bana benzesin istiyorum da
valla okulu astım bugün.. hem grip olmuşum hem de öğleden sonra fakülteye gideceğiz oğluşumun sonuçlarını almaya.dua edin kızlar bişeyi olmasın oğlumun..
benim bebeğimin daha o kadar eksiği var ki altın yastığını düşünmedim bileayın 6 sında doktor kontrolüm var ondan sonrada konyaya gidecez inşallah karaman küçük olunca kafama göre bişi yok çünkü o gün halledecez tüm eksiklerini inşallah :97:
bi de ultrason görüntülerinden bebeğinizi benzetiyo musunuz kendinize falan. ben eşime benzetiyorum da olur mu dersiniz. bana benzesin istiyorum da
cdanım daha önce hiç miğde yanması yaşamadıysan karıştırıyor olabilirsin ama tabi doktoruna danuışmanda fayda varkızlar günaydınn..çok kötüyümmgögsümün altında felaket bi yanma oldu akşam ve şu an çok ağrıyoo...doktor randevum akşam aradım doktoruma ulaşamadım napayım randuvu alıp gideyim mi sizce..?
kızlar biraz geç oldu ama herkeslere GÜNAYDIN....
,serbulo,nisanur_2007,cetrefilli,elanurkr,LeYLa_21+,layyydy,pearl_pearl+,mineeeeeee,mirabelle,
umarım herkescikler iyidir....
doğrusunu istersen ben hiçbişey almadım daha. ama plan aşamasındayım. çıkıp alıcam herşeyini bir günde. zaten öyle türlü türlü kıyafet almayacam. arkadaşım doğum yaptı çocuğu iki aylık olmadı bile ama kıyafetleri olmuyormuş. çünkü çocuk çok kilo aldı maşallah. aldıkları boşa gitti üzülüyo şimdi. bebek kıyafetleri malum pahalı. çok önemli ihtiyaçlarını alıcaz biz. bunu da süs olsun diye yapmayı düşünüyorum satenden. bi tane model buldum paylaşayım sende bak.
KÜÇÜK ŞEKER ALTIN TAKI YASTIĞI sahibinden.com'da
pembe pembe hoşmuş kızın olacak heralde seninde
doğrusunu istersen ben hiçbişey almadım daha. ama plan aşamasındayım. çıkıp alıcam herşeyini bir günde. zaten öyle türlü türlü kıyafet almayacam. arkadaşım doğum yaptı çocuğu iki aylık olmadı bile ama kıyafetleri olmuyormuş. çünkü çocuk çok kilo aldı maşallah. aldıkları boşa gitti üzülüyo şimdi. bebek kıyafetleri malum pahalı. çok önemli ihtiyaçlarını alıcaz biz. bunu da süs olsun diye yapmayı düşünüyorum satenden. bi tane model buldum paylaşayım sende bak.
KÜÇÜK ŞEKER ALTIN TAKI YASTIĞI sahibinden.com'da
altın yastığını ben hazırlamak istiyorum satenden boncuk işlemeli. deminki paylaşımıma benzetmeye çalışıcam. sizde yapabilirsiniz. el emeğim daha bi güzel görünüyo gözüme. bu arada çok güzel kot etekler elbiseler gördüm kızım için ama 40 dan aşağı yok. minicik şeyler. ben dikiş kursuna gidip herşeyi kendim dikmek isterdim. bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?