2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim yeğenim de kız. onun adı da gökçe. ve çok sevimli bi çocuk. bence güzel isim
de mi, gökçe böyle akça pakça bi bebek ismi gibi, anası gibi kara olmaz belki kızım

• ,serbulo,nisanur_2007,cetrefilli,elanurkr,LeYLa_21+,layyydy,pearl_pearl+,mineeeeeee,mirabelle,
kızlar biraz geç oldu ama herkeslere GÜNAYDIN....
umarım herkescikler iyidir....
hoşgeldin nurbencim günaydınlar
günaydın güzel annelerrr... hayırlı olsun inşallah gününüz..nasılsınız bugün??
günaydın katrecim iyiyiz siz nasılsınız bebişle

ay canım bilmiyorum ilk defa oldu korkuyorum bide bişey olur diye
ayh canım neden korkuyorsun, aklına kötü seyler getirme, randevu al hem de bebişi görür rahatlarsın...sıcak bir dus da belki gevsetir seni, kaynar deil de orta karar...

ohh ohh ne güzel vala
bizim izine daha çokkk varrrr:97:

aynı şey benim eşimdede var o yüzden bizde Belin ismini seçtik
gökçe ismini bende çok severim hatta eskide kızım olursa adını gökçe koyucam derdim hep
ama eşim ö,ü,ğ,ş,ç harfleri olmasın dedi :97:

günaydın şeker benimde canım iş yapmak istemiyor bugün üzerimde bi ağırlık var sanki sen nasılsın

valla okulu astım bugün.. hem grip olmuşum hem de öğleden sonra fakülteye gideceğiz oğluşumun sonuçlarını almaya.dua edin kızlar bişeyi olmasın oğlumun..

bi de ultrason görüntülerinden bebeğinizi benzetiyo musunuz kendinize falan. ben eşime benzetiyorum da olur mu dersiniz. bana benzesin istiyorum da

kızlarr bebeğinize altın yastığı hazırlayacak mısınız

benim bebeğimin daha o kadar eksiği var ki altın yastığını düşünmedim bile ayın 6 sında doktor kontrolüm var ondan sonrada konyaya gidecez inşallah karaman küçük olunca kafama göre bişi yok çünkü o gün halledecez tüm eksiklerini inşallah :97:

evde de değilim canımm iş yerindeyim şimdi yokd yatar dinlenirim biraz ama işte

ayh sen diyince düşündüm de çocuk mail adresini yazacak gokce diye... ama tınlaması da pek bir güzel yaaa, bilgeye geri mi dönsek nedir

valla okulu astım bugün.. hem grip olmuşum hem de öğleden sonra fakülteye gideceğiz oğluşumun sonuçlarını almaya.dua edin kızlar bişeyi olmasın oğlumun..
inşallah bişey cıkmaz canım, içini ferah tut, güzel haberlerle gelesin inşallah
kızlarr bebeğinize altın yastığı hazırlayacak mısınız
bi de ultrason görüntülerinden bebeğinizi benzetiyo musunuz kendinize falan. ben eşime benzetiyorum da olur mu dersiniz. bana benzesin istiyorum da
valla ben altın yastıgı hiç düşünmüyordum ama bebek sekeri için sitelere bakarken o da düştü aklıma, bilmiyorum ki anneme sipariş versem o ankaradan bulur uygun bişeyler sanırım...benzeme konusunda da ben pek benzetemiyorum, onun pıt pıt atan kalbine bakmaktan yüzüne bakmak aklıma bile gelmiyor

GEÇMİŞ OLSUN CANIM İYİ DÜŞÜN İYİ ÇIKSIN ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH BİŞEYİ YOKTUR

doğrusunu istersen ben hiçbişey almadım daha. ama plan aşamasındayım. çıkıp alıcam herşeyini bir günde. zaten öyle türlü türlü kıyafet almayacam. arkadaşım doğum yaptı çocuğu iki aylık olmadı bile ama kıyafetleri olmuyormuş. çünkü çocuk çok kilo aldı maşallah. aldıkları boşa gitti üzülüyo şimdi. bebek kıyafetleri malum pahalı. çok önemli ihtiyaçlarını alıcaz biz. bunu da süs olsun diye yapmayı düşünüyorum satenden. bi tane model buldum paylaşayım sende bak.
KÜÇÜK ŞEKER ALTIN TAKI YASTIĞI sahibinden.com'da

için ferah git fıstık bişeyi yoktur...

bende eşime benzetiyorum
boyu felanda uzun kızım eşim gibi
ben hep eşime benzesin istedim zaten

herkeze günaydın kızlar

cdanım daha önce hiç miğde yanması yaşamadıysan karıştırıyor olabilirsin ama tabi doktoruna danuışmanda fayda var

• ,serbulo,nisanur_2007,cetrefilli,elanurkr,LeYLa_21+,layyydy,pearl_pearl+,mineeeeeee,mirabelle,
kızlar biraz geç oldu ama herkeslere GÜNAYDIN....
umarım herkescikler iyidir....

canımm günaydın
iyiyiz çok şükür şeker için doktora gidicem az sonra bakalım nasıl çıkacak :26:

pembe pembe hoşmuş kızın olacak heralde seninde

altın yastığını ben hazırlamak istiyorum satenden boncuk işlemeli. deminki paylaşımıma benzetmeye çalışıcam. sizde yapabilirsiniz. el emeğim daha bi güzel görünüyo gözüme. bu arada çok güzel kot etekler elbiseler gördüm kızım için ama 40 dan aşağı yok. minicik şeyler. ben dikiş kursuna gidip herşeyi kendim dikmek isterdim. bakalım nasip

bende büyük şeyleri kendim alıcam kıyafeti ailedekilere bıraktım
onlarda saolsunlar bütün kıyafetlerini aldılar
altın yastığını annem ben alıcam dedi
herhalde bebek şekerlerini yaptıracağı yere yaptırır...
yada pembe satenli dantel kırlent yapar tam bilemiyorum :44:

ya sorma ya bende dikiş maikansı alsammı diye düşüyorum öyle şeyler varki kolay bide bebek kıayfeti kolay olur kızıma bende yapardım ekşke zamanım olsaydıda şimdiye kadar gitseydim dikiş kursuna diye hayıflanıyom kendime ingilizce bilgisyara hepsine gittikte bi bu kamışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…