2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın
bugün bizde temizlik var ama ne yazık ki hava kapalı arada da yağmur çiseliyor camlarım batmaz inşallah böyle usul usul yağar
kızlar rüyalardan konuşmuşsunuz bu gece bi rüya gördüm çok korktum
rüyamda banyo yapıyorum birden küvete bi bakıyorum heryer kan olmuş nasıl suyum geliyor aaaaaa su böyle geliyormuş demekki diyorum sonrada karnımı sıkı sıkı tutuyorum allahım daha 30. hafta bebeğim çok küçük diyorum o sıkıntıyla uyandım :18::18::18::18:
uyanıncada karnıma sancı girmesin mi ayyyyy nasıl korktum anlatamam

kızlar elevit kullanmayı bıraktınız mı? ben bırakmak istiyorum çok kilo aldırıyo ama doktorum bişey demedi..

kızlar elevit kullanmayı bıraktınız mı? ben bırakmak istiyorum çok kilo aldırıyo ama doktorum bişey demedi..

ben bırakmadım bırakmıcam. emzirirken de kullancaksın dedi bana doktor. bütün besinleri yiyemediğim için o bana çok faydalı geli. bi kaç gün kullanmadım zaman acaip uykum gelmeye başlıo.

evet keşke zamanında gitseydik. şimdi istesek de zor. bebiş geliyor ondan kalan boş zamanda anca kendimize yeteriz zaten. ama bendeki büyük heves. belki yavaş yavaş başlarım dikmeye bilmesem de

hayrolsun inşallah...ben de uykumda konuşmaya başladım,kendi kendime yorumlar yapıyor kızıyor seviniyor muşum...

geçen annem tülbent felan almış kızıma banyo havlusunun içine koymaya parçalar yapmış
ağız bezi , popo bezleri dikmiş
hepsini dikiş makinasında yapmış
eskiden beri banada hep bişeyler yapar, kotlarımın paçalarını hep anem yaptı mesela
gel görki ben anne olunca bunları yapamıycam çünki bilmiyorum :18:

ben bırakmadım bırakmıcam. emzirirken de kullancaksın dedi bana doktor. bütün besinleri yiyemediğim için o bana çok faydalı geli. bi kaç gün kullanmadım zaman acaip uykum gelmeye başlıo.

ya bende elevit var,demir,calsiyum,mağnezyum.doktor gece yatmadan iç iştah açar dedi ama bu sefer de sabahları kurt gibi uyanıyorum...

ben sadece verdiği hafta düzenli içtim sonra bıraktım belki haftada bir içiyorum sebze meyve yiyorum diye pek önemsemiyorum kilo aldırıyo gercekten

aman ALLAH KORUSUN, benimde en büyük korkularımdan biri sezeryn olacağım için, sütümün gelmemesi yada çok geç gelmesi....
zaten dün iş yerinden birinin karısı sezeryan olmuştu, arkadaş çok rahat hiç bir sorunu yok gayet iyi dedi ama sütü 15 gün sonra geldi, mecbureb mamaverdik dedi... çok üzüldüm, ya bende de olursa aynı şey....
rüyaların tersi çıkarmış diyelim artık, hayırlısı olsun...

kız desene Bülent Abla'dan
sefam olsun oh oh....

canım normalmis ama ya kaan kocatepede
okudum hatta bi not kagıdı bulundurun dio
unutmamak için bide 30.haftalardan sonra
depresyon belirtileri başlarmıs dikkat
evet bende okudum onu arkadaşım....
aslında çok ciddiye alınması gereken bir durum bu, bazı insanlarda ağır geçebiliyor, yıllar önce Beşiktaşlı futbol oyuncusu Oktay'dı sanırım eşi doğum sonrası bunalıma girip intihar etmiş ve hayatını kaybetmişti... düşün yani onlarda paramı yok en alası var ama karşındakinin seni anlamsı en önemli şey...

geçmiş olsun, bence doktorunu aramaya devam et, akşam gidene kadar mutlaka sana birşey önerecektir....
gökçen ve gökçe ismi bence çok güzel, deniz ismini zaten konuşmaya gerek yok unisex muhteşem bir isim benim için.... bilge de güzel ama....
günaydın nurbencim

günaydın şeker, iyiyiz şükür sen nasılsın

günaydın güzel annelerrr... hayırlı olsun inşallah gününüz..nasılsınız bugün??
hoşgeldin canım ii gunler sana da
komacan bi gunaydıııııın

günaydın kızlar..... öpüyorum hepinizi....

elevit ve magvital benimkide ama çok unutuyorum...

ben sadece verdiği hafta düzenli içtim sonra bıraktım belki haftada bir içiyorum sebze meyve yiyorum diye pek önemsemiyorum kilo aldırıyo gercekten

ben hergün kullanıorum. dikkat edersem kiilo almıorum. elevit, demir ilacı ve magvital kullanıorm. b12 ekskliği çıktı. demir ilacımı b12 vit katkılı olanla değiştirdi. magnezyumu günde 2 kereye çıkardı doktor

[sıze="3"]kızlar bide ben elevite hiç başlamadım ki bırakayım doktor bana vermedi [/sıze]

evet yurtdışında böyleymiş ama açıkcası beni çokda bağlamıo
ona kalırsa herşey zarar
pc başındayıs uzun süre-cep telefonları-baz istasyoonlarıı ooooooo
usg yi düşünene kadar çok şey varrr

gökçe ismini çok beğenirim canım
denizlede uyumlu olmuş

kızlarr bebeğinize altın yastığı hazırlayacak mısınız

hazırlıycaz canım biz
muhtemelen annem diker
dikiş öğretmenide annem saolsun halledio biçok şeyi

kız desene Bülent Abla'dan
sefam olsun oh oh....

günaydın kızlar..... öpüyorum hepinizi....

eee söyliiim barii

bir elimde cımbız bir elimde ayna
umurumda mı ki bu dünya ?

hergün başka bir alemde
hergün başka bir gönülde
günümü gün ediyorum sefam olsun oh ooooooh

kızlar bişi sorcamm. hastane için evdeki misafirler için ne düşünüorsunuz. bebek şekeri ve kapı süsü dışında?? hiçbi fkrim yok bu konuda

bu konuda bende sana katılıyorum maruz kaldığımız radyasyonun yanında usg nin lafı mı olur evimizin 150 mt ilerisinde baz istasyonu var apartmanın tepesinde gelde usgye girme hıhh

günaydın kızlar, nasılsınız? Biz iyiyiz, bir sıkıntımız yok Allaha şükür,
umarım topikte de sıkıntılı bir durumda yoktur, geçmişi okuyup, geleyim..
Öpüldünüz

ALLAH hayırlara nasip etsin....
bu rüyalar aslında bizdeki stresin belirtileri arkadaşlar....

arkadaşım ben şimdiye kadar hergün bir tane alıyordum ama 26 hafta 1 günlükken gittiğimde doktorum 1 gün al 1 gün alma dedi, boş yere kilo yapmasın dedi... bende şimdi öyle alıyorum...
emzirirkende kullanmak gerekiyormuş, içinde de yazıyor...
ne kadar iyi beslensende birşeyler eksik kalabiliyor, bende emzirirken kullanıcam İNŞALLAH....

aynen bende yapamıycam, çünkü dikiş-nakış-dantel-örgü
hiç ilgimde olmamıştır zaten becerimde yok
gerçi güzel zincir çekerim ama gel görki o batmaları beceremem.....
örgüden örnek çıkarmak falan bana çok uzak işler...
ama ahşap boyama tel kırma gibi şeyleri severimde yaparım açıkcası...
herkesin başka başka meziyetleri var işte....

herkeze günaydın kızlar

canımm günaydın
iyiyiz çok şükür şeker için doktora gidicem az sonra bakalım nasıl çıkacak :26:
serbulocum güle güle git ve güle güle gel, haberlerini bekliyoruz....
kızlarr bebeğinize altın yastığı hazırlayacak mısınız
ben istemiyorum ama annem onuda yapacak sanırım, bana ıvır zıvır gibi geliyor o...
sonra ne yastığı diye kullanıcam sanki onu diye düşünüyorum açıkcası....

valla okulu astım bugün.. hem grip olmuşum hem de öğleden sonra fakülteye gideceğiz oğluşumun sonuçlarını almaya.dua edin kızlar bişeyi olmasın oğlumun..
olmaz olmaz, gönlünü ferah tut arkadaşım, dualarımız tüm topiğe merak etme....
bi de ultrason görüntülerinden bebeğinizi benzetiyo musunuz kendinize falan. ben eşime benzetiyorum da olur mu dersiniz. bana benzesin istiyorum da
evet evet, eşim aynen bana benzetiyor, özelliklede burnu bana benziyormuş....
(ayıptır söylemesi burnum güzeldir, okka gibi)

benim de yüzü eşime benziyor. sadece burun delikleri bana benziyormuş. eşim öyle diyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…