kızlar elevit kullanmayı bıraktınız mı? ben bırakmak istiyorum çok kilo aldırıyo ama doktorum bişey demedi..
ya sorma ya bende dikiş maikansı alsammı diye düşüyorum öyle şeyler varki kolay bide bebek kıayfeti kolay olur kızıma bende yapardım ekşke zamanım olsaydıda şimdiye kadar gitseydim dikiş kursuna diye hayıflanıyom kendime ingilizce bilgisyara hepsine gittikte bi bu kamışş
herkese günaydın
bugün bizde temizlik var ama ne yazık ki hava kapalı arada da yağmur çiseliyor camlarım batmaz inşallah böyle usul usul yağar
kızlar rüyalardan konuşmuşsunuz bu gece bi rüya gördüm çok korktum
rüyamda banyo yapıyorum birden küvete bi bakıyorum heryer kan olmuş nasıl suyum geliyor aaaaaa su böyle geliyormuş demekki diyorum sonrada karnımı sıkı sıkı tutuyorum allahım daha 30. hafta bebeğim çok küçük diyorum o sıkıntıyla uyandım :18::18::18::18:
uyanıncada karnıma sancı girmesin mi ayyyyy nasıl korktum anlatamam
ya sorma ya bende dikiş maikansı alsammı diye düşüyorum öyle şeyler varki kolay bide bebek kıayfeti kolay olur kızıma bende yapardım ekşke zamanım olsaydıda şimdiye kadar gitseydim dikiş kursuna diye hayıflanıyom kendime ingilizce bilgisyara hepsine gittikte bi bu kamışş
ben bırakmadım bırakmıcam. emzirirken de kullancaksın dedi bana doktor. bütün besinleri yiyemediğim için o bana çok faydalı geli. bi kaç gün kullanmadım zaman acaip uykum gelmeye başlıo.
ya bende elevit var,demir,calsiyum,mağnezyum.doktor gece yatmadan iç iştah açar dedi ama bu sefer de sabahları kurt gibi uyanıyorum...
ben de elevit kullanıorum. Demir ilacnı gece yatarken iç dedii bana
kızlar elevit kullanmayı bıraktınız mı? ben bırakmak istiyorum çok kilo aldırıyo ama doktorum bişey demedi..
aman ALLAH KORUSUN, benimde en büyük korkularımdan biri sezeryn olacağım için, sütümün gelmemesi yada çok geç gelmesi....günaydınn kızlarr dünn çok değişik rüya gördüm doğumu sezeryanla yapıyorum sonra sütüm gelmiyor oğlum oluyor 2 gün falan görmüyorum sonra bi bakıyım kocamanlık olmuş sonra sütüm geliyor beğenmiyor falan açıktamı kaldım ne yaptım anlamadımm :86:
kız desene Bülent Abla'dangünaydınnn kıslarrrr
mis gibi banyomu yaparak başladım güneee
eşimin kahvaltısını yapıp gönderdim
birasdan giyinicem sıra bana gelicek
ben böle banyo sonrası bornozla oturup dururum çok hoşuma gidio
hatta bazen bilerek uyurum bileee
öğlene doğruda anneme gidicem
akşamda kızımızı görücesssssssssss
evet bende okudum onu arkadaşım....canım normalmis ama ya kaan kocatepede
okudum hatta bi not kagıdı bulundurun dio
unutmamak içinbide 30.haftalardan sonra
depresyon belirtileri başlarmıs dikkat
geçmiş olsun, bence doktorunu aramaya devam et, akşam gidene kadar mutlaka sana birşey önerecektir....kızlar günaydınn..çok kötüyümmgögsümün altında felaket bi yanma oldu akşam ve şu an çok ağrıyoo...doktor randevum akşam aradım doktoruma ulaşamadım napayım randuvu alıp gideyim mi sizce..?
gökçen ve gökçe ismi bence çok güzel, deniz ismini zaten konuşmaya gerek yok unisex muhteşem bir isim benim için.... bilge de güzel ama....
benim adım da doktorumun adı, ayşebenim kızıma doktorumun adını koyma gibi bir lüksüm yok, sivastaki doktorum gültekin, ankaradaki hulusi bu arada kızlar bizim kızımız bilge deniz olacaktı, ama dün gökçe deniz nasıl olur ki dedik, sizce nasıl
günaydın nurbencim
günaydın şeker, iyiyiz şükür sen nasılsın
günaydın güzel annelerrr... hayırlı olsun inşallah gününüz..nasılsınız bugün??
hoşgeldin canım ii gunler sana da
komacan bi gunaydıııııın
elevit ve magvital benimkide ama çok unutuyorum...
ben sadece verdiği hafta düzenli içtim sonra bıraktım belki haftada bir içiyorum sebze meyve yiyorum diye pek önemsemiyorum kilo aldırıyo gercekten
hayrolsun inşallah...ben de uykumda konuşmaya başladım,kendi kendime yorumlar yapıyor kızıyor seviniyor muşum...
gecelerde amerikada yazan biri vardı okudunmu bilmiyorum orda tüm hamilelik boyunca 5 kez ultrasona alıyorlarmış bebeğe zararrlı olduğu düşünülüyormuş 15 gün cok sık değilmi neden riske atıyosun bu kadar
benim adım da doktorumun adı, ayşebenim kızıma doktorumun adını koyma gibi bir lüksüm yok, sivastaki doktorum gültekin, ankaradaki hulusi bu arada kızlar bizim kızımız bilge deniz olacaktı, ama dün gökçe deniz nasıl olur ki dedik, sizce nasıl
kızlarr bebeğinize altın yastığı hazırlayacak mısınız
kız desene Bülent Abla'dan
sefam olsun oh oh....
günaydın kızlar..... öpüyorum hepinizi....
evet yurtdışında böyleymiş ama açıkcası beni çokda bağlamıo
ona kalırsa herşey zarar
pc başındayıs uzun süre-cep telefonları-baz istasyoonlarıı ooooooo
usg yi düşünene kadar çok şey varrr
gökçe ismini çok beğenirim canım
denizlede uyumlu olmuş
hazırlıycaz canım biz
muhtemelen annem diker
dikiş öğretmenide annem saolsun halledio biçok şeyi
eee söyliiim barii
bir elimde cımbız bir elimde ayna
umurumda mı ki bu dünya ?
hergün başka bir alemde
hergün başka bir gönülde
günümü gün ediyorum sefam olsun oh ooooooh
ALLAH hayırlara nasip etsin....herkese günaydın
bugün bizde temizlik var ama ne yazık ki hava kapalı arada da yağmur çiseliyor camlarım batmaz inşallah böyle usul usul yağar
kızlar rüyalardan konuşmuşsunuz bu gece bi rüya gördüm çok korktum
rüyamda banyo yapıyorum birden küvete bi bakıyorum heryer kan olmuş nasıl suyum geliyor aaaaaa su böyle geliyormuş demekki diyorum sonrada karnımı sıkı sıkı tutuyorum allahım daha 30. hafta bebeğim çok küçük diyorum o sıkıntıyla uyandım :18::18::18::18:
uyanıncada karnıma sancı girmesin mi ayyyyy nasıl korktum anlatamam
arkadaşım ben şimdiye kadar hergün bir tane alıyordum ama 26 hafta 1 günlükken gittiğimde doktorum 1 gün al 1 gün alma dedi, boş yere kilo yapmasın dedi... bende şimdi öyle alıyorum...kızlar elevit kullanmayı bıraktınız mı? ben bırakmak istiyorum çok kilo aldırıyo ama doktorum bişey demedi..
emzirirkende kullanmak gerekiyormuş, içinde de yazıyor...ben bırakmadım bırakmıcam. emzirirken de kullancaksın dedi bana doktor. bütün besinleri yiyemediğim için o bana çok faydalı geli. bi kaç gün kullanmadım zaman acaip uykum gelmeye başlıo.
aynen bende yapamıycam, çünkü dikiş-nakış-dantel-örgügeçen annem tülbent felan almış kızıma banyo havlusunun içine koymaya parçalar yapmış
ağız bezi , popo bezleri dikmiş
hepsini dikiş makinasında yapmış
eskiden beri banada hep bişeyler yapar, kotlarımın paçalarını hep anem yaptı mesela
gel görki ben anne olunca bunları yapamıycam çünki bilmiyorum :18:
serbulocum güle güle git ve güle güle gel, haberlerini bekliyoruz....
herkeze günaydın kızlar
canımm günaydın
iyiyiz çok şükür şeker için doktora gidicem az sonra bakalım nasıl çıkacak :26:
ben istemiyorum ama annem onuda yapacak sanırım, bana ıvır zıvır gibi geliyor o...kızlarr bebeğinize altın yastığı hazırlayacak mısınız
olmaz olmaz, gönlünü ferah tut arkadaşım, dualarımız tüm topiğe merak etme....valla okulu astım bugün.. hem grip olmuşum hem de öğleden sonra fakülteye gideceğiz oğluşumun sonuçlarını almaya.dua edin kızlar bişeyi olmasın oğlumun..
evet evet, eşim aynen bana benzetiyor, özelliklede burnubi de ultrason görüntülerinden bebeğinizi benzetiyo musunuz kendinize falan. ben eşime benzetiyorum da olur mu dersiniz. bana benzesin istiyorum da
ALLAH hayırlara nasip etsin....
bu rüyalar aslında bizdeki stresin belirtileri arkadaşlar....
arkadaşım ben şimdiye kadar hergün bir tane alıyordum ama 26 hafta 1 günlükken gittiğimde doktorum 1 gün al 1 gün alma dedi, boş yere kilo yapmasın dedi... bende şimdi öyle alıyorum...
emzirirkende kullanmak gerekiyormuş, içinde de yazıyor...
ne kadar iyi beslensende birşeyler eksik kalabiliyor, bende emzirirken kullanıcam İNŞALLAH....
aynen bende yapamıycam, çünkü dikiş-nakış-dantel-örgü
hiç ilgimde olmamıştır zaten becerimde yok
gerçi güzel zincir çekerim ama gel görki o batmaları beceremem.....
örgüden örnek çıkarmak falan bana çok uzak işler...
ama ahşap boyama tel kırma gibi şeyleri severimde yaparım açıkcası...
herkesin başka başka meziyetleri var işte....
serbulocum güle güle git ve güle güle gel, haberlerini bekliyoruz....
ben istemiyorum ama annem onuda yapacak sanırım, bana ıvır zıvır gibi geliyor o...
sonra ne yastığı diye kullanıcam sanki onu diye düşünüyorum açıkcası....
olmaz olmaz, gönlünü ferah tut arkadaşım, dualarımız tüm topiğe merak etme....
evet evet, eşim aynen bana benzetiyor, özelliklede burnubana benziyormuş.. ..
(ayıptır söylemesi burnum güzeldir, okka gibi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?