ALLAH hayırlara nasip etsin....
bu rüyalar aslında bizdeki stresin belirtileri arkadaşlar....
Canimcim ucu yumusak olan bir tane var, bebedor marka. Biz onu kullanmistik ama simdi aklima geldi, yeni aldigim basa marka hic bakmadim belki o da serttir. Hakkaten onemli bir konu cunku burun ici cok hassas. Kilcal damarlara zarar vermek istemeyiz. Bir bakayim sonra ben de.
Canimcim silikon uc gogus ucu kucuk olanlar icin degil sadece, yara olmasin diye de kullaniliyor ama benim hic hosuma gitmiyor. Benim gogus ucum hic yoktu, hastanede aldirdilar kocama, bir taktim oglum bir emdi patlamis misira dondu meme ucum. Zaten 2,5 ay iflah olmadi sonrasinda. 2,5 ay bagire aglaya emzirdim. Kalkan tavsiye ederim, kocaman kapaklar bunlar; meme ucunu kuru tutuyor ve yara varsa da hemen kapaniyor. Meme ucun olmasa bile bebegin cikarir onu eme eme sen merak etme.
Oglum kel dogdu ama reflum had safhadaydi benim. Sacla alakasi yoktur kannimca :26:
O firca kullanilacak canim. Konak olursa o fircayla temizleniyor kolayca. Benim oglumda olmustu, biraz bebe yagi surup beklettim, sonra o firca ile taradim guzelce. Bir daha da cikmamisti. Lazim olur yani
Canım onu dün ben de sordum, bikaç arkadaş cevap yazdı ama bilmiyorum ben de..Aslında güzel ama sanırım çift yönlü kullanılmıyor bu, eğer öyleyse almam herhalde. Çift yönlü kullanılabilmesi önemliymiş sanırım..:80:merhaba kızlar umarım herkes iyidir...
sizlere bir şey danışmak istiyorum bim e bebiş arabası gelicekmiş 99 tl. bi bakarmısınız kullanışlı mı ben anlamıyorum bu işlerden ya.ama sizler maşallah her şeyden haberdarsınız bu bebek malzemelerinde baya bi araştırıyorsunuzbnm fazla vaktim olmuyor ya.bi bakıp beni bilgilendirir misiniz alayım mı tam olarak yatıyor mu bu araba bide katlanıp kaldırılıyor mu? şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
Ayy kız çok yaşa. Aynı şeyi ben de düşündüm, "tamaaam 30. hafta da geldi madem depresyon var bu haftalarda ben bi giriyim derim kesindepresyonmu onu duymamıştım hiç30. haftaya gelince öle olmasa bile piskolojikmen girerim ben hemenn
Markasını görebildin mi canım?ben bi göz attım canım. özellikleri çok iyi. kullanışlı ama bir de görmek lazım. cuma günü gelecekmiş. bende burda bakarım. tekrar yazarım sana
Valla ben değil de doktorum her gitmemizde yüzünü babasına benzetiyo, "Babası gibi uzun olacak yüzü" dedi..Şİmdiye kadar söylediği herşey çıktı bakalım bu da çıkacak mı? Gerçi bana benzese daha iyi olur ama neyse..bi de ultrason görüntülerinden bebeğinizi benzetiyo musunuz kendinize falan. ben eşime benzetiyorum da olur mu dersiniz. bana benzesin istiyorum da
o zaman 2.gunaydın da benden ya bugun biraz
canım sıkkın sanki karnım biraz asagıda gibi
asanssorde de bi kac kişi dedi moralim bozuldu
sizede arada oyle oluyor mu?:44:
günaydınnn kıslarrrr
mis gibi banyomu yaparak başladım güneee
eşimin kahvaltısını yapıp gönderdim
birasdan giyinicem sıra bana gelicek
ben böle banyo sonrası bornozla oturup dururum çok hoşuma gidio
hatta bazen bilerek uyurum bileee
öğlene doğruda anneme gidicem
akşamda kızımızı görücesssssssssss
benim adım da doktorumun adı, ayşebenim kızıma doktorumun adını koyma gibi bir lüksüm yok, sivastaki doktorum gültekin, ankaradaki hulusi bu arada kızlar bizim kızımız bilge deniz olacaktı, ama dün gökçe deniz nasıl olur ki dedik, sizce nasıl
kızlarr bebeğinize altın yastığı hazırlayacak mısınız
bi de ultrason görüntülerinden bebeğinizi benzetiyo musunuz kendinize falan. ben eşime benzetiyorum da olur mu dersiniz. bana benzesin istiyorum da
herkese günaydın
bugün bizde temizlik var ama ne yazık ki hava kapalı arada da yağmur çiseliyor camlarım batmaz inşallah böyle usul usul yağar
kızlar rüyalardan konuşmuşsunuz bu gece bi rüya gördüm çok korktum
rüyamda banyo yapıyorum birden küvete bi bakıyorum heryer kan olmuş nasıl suyum geliyor aaaaaa su böyle geliyormuş demekki diyorum sonrada karnımı sıkı sıkı tutuyorum allahım daha 30. hafta bebeğim çok küçük diyorum o sıkıntıyla uyandım :18::18::18::18:
uyanıncada karnıma sancı girmesin mi ayyyyy nasıl korktum anlatamam
kızlar elevit kullanmayı bıraktınız mı? ben bırakmak istiyorum çok kilo aldırıyo ama doktorum bişey demedi..
kızlar bişi sorcamm. hastane için evdeki misafirler için ne düşünüorsunuz. bebek şekeri ve kapı süsü dışında?? hiçbi fkrim yok bu konuda
Valla hiç bişey düşünmüyorum canımkızlar bişi sorcamm. hastane için evdeki misafirler için ne düşünüorsunuz. bebek şekeri ve kapı süsü dışında?? hiçbi fkrim yok bu konuda
kızlar bişi sorcamm. hastane için evdeki misafirler için ne düşünüorsunuz. bebek şekeri ve kapı süsü dışında?? hiçbi fkrim yok bu konuda
iyiyiz meliscim umarım sende iyisindir....günaydın kızlar, nasılsınız? Biz iyiyiz, bir sıkıntımız yok Allaha şükür,
umarım topikte de sıkıntılı bir durumda yoktur, geçmişi okuyup, geleyim..
Öpüldünüz
aferin hadi bakalım..... oh oh oh.....evet yurtdışında böyleymiş ama açıkcası beni çokda bağlamıo
ona kalırsa herşey zarar
pc başındayıs uzun süre-cep telefonları-baz istasyoonlarıı ooooooo
usg yi düşünene kadar çok şey varrr
eee söyliiim barii
bir elimde cımbız bir elimde ayna
umurumda mı ki bu dünya ?
hergün başka bir alemde
hergün başka bir gönülde
günümü gün ediyorum sefam olsun oh ooooooh
zazezcim ve sevilcim, bu konuda bende size katılıyorum, usgnin çok da fazla bir zararı olduğunu düşünmüyorum açıkcası....bu konuda bende sana katılıyorum maruz kaldığımız radyasyonun yanında usg nin lafı mı olur evimizin 150 mt ilerisinde baz istasyonu var apartmanın tepesinde gelde usgye girme hıhh
ikramlık kurabiye, şeker çikolata gibi alternatifler var aklımda, bide bebeğime bebek bezi pastası yapıcam ama büyük boylardan yapıcam ki, uzun bir süre süs olarak da dursun diye....kızlar bişi sorcamm. hastane için evdeki misafirler için ne düşünüorsunuz. bebek şekeri ve kapı süsü dışında?? hiçbi fkrim yok bu konuda
ama mutlaka vitamin desteği gibi birşey vermiştir, yani elevit olması şar değil....[sıze="3"]kızlar bide ben elevite hiç başlamadım ki bırakayım doktor bana vermedi[/sıze]
ben yeni doğum yapan bi arkadaşın evine gittim izlenmilerimi aktarayım sizlere. süslü bir sepet vardı evde gelen misafirlere çikolata verdi onun içinden. yiyecek falan da hazırlamışlar sağolsunlar. o gün o kadardı. sonra mevlid okuttu. o zaman da özel olarak şeker yaptırmış üzerinde hoşgeldin burak bebek yazıyordu hoştu. o mevlidde de onu hediye etti bizlere. mevlid için sepet vardı puset gibi bişey ona koydu çocuğu mevlid boyunca ortada durdu çocuk. bana o sepeti verecek kullanmam için sağolsun unisex çünkü. çocuğa da mevlid kıyafeti almış bi kez giyilebilen bişey. ben onu alma taraftarı değilim. bir de altın yastığı vardı işte. ona da gelenler takılıyordu. hoştu.
Merhaba canım, cevapların için çok ama çok teşekkür ederim, Allah razı olsun..Ben bana yazmadığın cevapları da okuyup yorum yazıyorum..
Ben burun aspiratörü chicco aldım ama ucu sert mi değil mi bakmadım hiç, eve gidince bakayım ben de..
Saç fırçası tavsiyen için de çok sağol canım, ben de belki konak için işe yarar diye düşünmüştüm.
Mide yanması veya bulanmasının saçtan kaynaklandığını ben de düşünmüyorum, hurafe bunlar bence..
Meme ucuyla ilgili söylediklerin içime su serpti valla..Benim hiç yok değil ama çok küçük..İnşallah yara filan da olmaz..Göğüs kalkanı ben almadım ama alsam mı acaba? Göğüs pedi aldım ben sadece..:26:
Canım onu dün ben de sordum, bikaç arkadaş cevap yazdı ama bilmiyorum ben de..Aslında güzel ama sanırım çift yönlü kullanılmıyor bu, eğer öyleyse almam herhalde. Çift yönlü kullanılabilmesi önemliymiş sanırım..
Ayy kız çok yaşa. Aynı şeyi ben de düşündüm, "tamaaam 30. hafta da geldi madem depresyon var bu haftalarda ben bi giriyim derim kesin" Zaten eşim diyo netten herşeyi okuyup okuyup etkileniyosun diye..
Markasını görebildin mi canım?
Valla ben değil de doktorum her gitmemizde yüzünü babasına benzetiyo, "Babası gibi uzun olacak yüzü" dedi..Şİmdiye kadar söylediği herşey çıktı bakalım bu da çıkacak mı? Gerçi bana benzese daha iyi olur ama neyse..
iyiyiz meliscim umarım sende iyisindir....
oku gel bekliyoruz seni de..:81:..
aferin hadi bakalım..... oh oh oh.....
haydililil lili lili yar .....haydililil lili lili yar ,...........
hoşgeldin yar yüreğime......
...................
.....................
elalem ne dersin desin hadi hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiiii.................
zazezcim ve sevilcim, bu konuda bende size katılıyorum, usgnin çok da fazla bir zararı olduğunu düşünmüyorum açıkcası....
siz benim çalıştığım yeri görseniz aklınız çıkar radyasyon bombardımanı diyebilirim yani o denli....
hatta ben ilk düşüğümü bile biraz ona bağlamıştım, zaten o ilk gebeliğimde aşılama idi, düşük olupta bir süre sonra tüp bebeğe geçince hemen müdürüme dedim, beni başka yerde çalıştır ALLAH razı olsun o da kırmadı beni şimdi, oran uzak bir yerde çalışıyorum, içim rahat açıkcası....
ikramlık kurabiye, şeker çikolata gibi alternatifler var aklımda, bide bebeğime bebek bezi pastası yapıcam ama büyük boylardan yapıcam ki, uzun bir süre süs olarak da dursun diye....
bir yakınıma yaptım, herkes bayıldı, mutlaka kendine de yap dediler...
ama o tanıdığınkini yeni doğan boyutunda yaptığım için bezler ziyan olmasın diye açılıp kullandı, bana daders oldu, artık yaparsam daha büyük boy bezlerden yapıcam....
ama mutlaka vitamin desteği gibi birşey vermiştir, yani elevit olması şar değil....
günaydın kızlar... nasılsınız??? ben sabah sabah bir yoruldum ki anlatamam... iğnelerimiz bitmişti bugğn de dr un poliklinik günü hastaneye gittim iğne yazdırmaya... hastane bir kalabalık bir kalabalık.. bir de ben dr umu değiştirdim yeni dr belki yazmak istemeyebilir diye 6 kutu iğne yazdırdım... doğuma kadar bir daha gelmiyim artık falan dedim... ordan tanıdık eczane vardı oraya gittim... sonra da sağlık ocağına gittim... hemşirem değişmiş çok tatlı bir hemşire gelmiş bir saate yakın sohbet etti benimle... bu arada 64 kilo olmuşum daha bir hafta önce 62.5 idim... hemşire biraz fazla almışsın dedi.. hergün yürüyüş yapcakmışım... havalar soğuk çıkamıytorum falan dedim ama nafile en az 15 dk yürü dedi.. oğlumun kalp atışlarını da dinledim maşallah hemşire bile hissetti tekmelerini zaten görülüyor artık çıplak gözle de....ordan da yürüyerek eve geldik... şimdi uzanıcam biraz önce size bakıım dedim.... :16:
canım bana da bir gün aşağıda bir gün yukarda diyorlar.. salla gitsin takma milleti...
hayırlı haberlerle gel insallah tatlım...
gökçe benim kardeşimin ismi o yüzden çok severim... deniz de çok güzel bence...
altın yastığı ben alıcam tatlım özeniyorum çünkü... ultrasonda genelede bana benzetiyorlar ama bakalım doğunca görücez
hayır olsun canım rüyan... ben de her gece bir sürü rüya görüyorum walla...
canım emzirirken de içiyorsun eleviti bana dr öyle dedi.. ben kilo olayına çok takılmıyorum... verenmessem de veremem yani dr kullan dedikçe kullanıam walla...sonuçta bebeğimin maması...:18:
canım ben bebek şeklinde çikolatalar var... sepet içinde onlardan ikram edicem hastanede.. ev için de annemler küçük kurabiyeler yapıp dondorucuya attılar bile... tabi lohusa şerbeti de vericez.. o kadar zaten yaz bebeği olacağı için mevlide kadar çok gelen olmaz bize çünkü genelde tanıdıkların hepsi yazlıkta oluyor... mevlidi de ramazandan sonra yapıcam.. o zaman büyük hazırlık yapıcaz... hayır falan da yapılcak kapı önünde... pilavlı tavuklu bişeyler düşünüyorum... tabi şekerler süsler falan daha gösterişli olsun istiyorum....
Valla hiç bişey düşünmüyorum canım
belki bi kutu çikolata alırım
Fazla kalmasın kimse, hemen gitsinler zaten
Milletin yanında emziremem bile ben, hemşireden rica edip herkesi dışarı çıkarmayı bile düşünüyorum valla..
ben yeni doğum yapan bi arkadaşın evine gittim izlenmilerimi aktarayım sizlere. süslü bir sepet vardı evde gelen misafirlere çikolata verdi onun içinden. yiyecek falan da hazırlamışlar sağolsunlar. o gün o kadardı. sonra mevlid okuttu. o zaman da özel olarak şeker yaptırmış üzerinde hoşgeldin burak bebek yazıyordu hoştu. o mevlidde de onu hediye etti bizlere. mevlid için sepet vardı puset gibi bişey ona koydu çocuğu mevlid boyunca ortada durdu çocuk. bana o sepeti verecek kullanmam için sağolsun unisex çünkü. çocuğa da mevlid kıyafeti almış bi kez giyilebilen bişey. ben onu alma taraftarı değilim. bir de altın yastığı vardı işte. ona da gelenler takılıyordu. hoştu.
CANIM EĞER Bİ FİKRİM OLSA İNAN SÖYLERDİM BEN HİÇ DÜŞÜNMEDİM BU KONUDA
bu mevlid kırkından sonra okutulmuyo mu ki?
bu mevlid kırkından sonra okutulmuyo mu ki?
ayyy o bebek bez pastasını ben de gördüm hakkaten çok hoş görübnüyorsdu... ben de yapıcam ondan.. ama büyük boy yapmak aklıma gelmemişti söylediğin iyi oldu walla...
valla ii fikirmiş. mevlütte dahaçok şey yapılır tabi. kurabiyeli nasıl verceksiniz eker ikram eer gibi mi yosa tabakla çayla filan mı
ben de emziremem. sölicem çıkın die. meme meraklısı millet zaten. göstermicemhem oğlumla biras yalnız kalmak istiorum o anda.
yiyecek ne hazırlamışlar. pasta börek çay mı yapmışlr. ay teker teker tabakolayına girmek istemiorum ben
tşk ederim cnm yine de. burdan fikir ediniriz beraber. görenlerden duyanlardan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?