hepinize merhaba kızlar
çalışmaktan yoruldum artıkhergün 2 saat yol geliyorum ve 2 saat de dönüşüm sürüyor.
toplam 4 saatim yolda geçiyor.
sabrediyorummmmmmmmmm
valla ii fikirmiş. mevlütte dahaçok şey yapılır tabi. kurabiyeli nasıl verceksiniz eker ikram eer gibi mi yosa tabakla çayla filan mı
ben de emziremem. sölicem çıkın die. meme meraklısı millet zaten. göstermicemhem oğlumla biras yalnız kalmak istiorum o anda.
yiyecek ne hazırlamışlar. pasta börek çay mı yapmışlr. ay teker teker tabakolayına girmek istemiorum ben
tşk ederim cnm yine de. burdan fikir ediniriz beraber. görenlerden duyanlardan :)
tugcal cım yeni hemşireni sevmene sevindim....bu arada sen söylemişsindir ama affet ben unutuvermişim sen neiğnesi kullanıyorsun kan sulandırıcı gibi birşey mi....günaydın kızlar... nasılsınız??? ben sabah sabah bir yoruldum ki anlatamam... iğnelerimiz bitmişti bugğn de dr un poliklinik günü hastaneye gittim iğne yazdırmaya... hastane bir kalabalık bir kalabalık.. bir de ben dr umu değiştirdim yeni dr belki yazmak istemeyebilir diye 6 kutu iğne yazdırdım... doğuma kadar bir daha gelmiyim artık falan dedim... ordan tanıdık eczane vardı oraya gittim... sonra da sağlık ocağına gittim... hemşirem değişmiş çok tatlı bir hemşire gelmiş bir saate yakın sohbet etti benimle... bu arada 64 kilo olmuşum daha bir hafta önce 62.5 idim... hemşire biraz fazla almışsın dedi.. hergün yürüyüş yapcakmışım... havalar soğuk çıkamıytorum falan dedim ama nafile en az 15 dk yürü dedi.. oğlumun kalp atışlarını da dinledim maşallah hemşire bile hissetti tekmelerini zaten görülüyor artık çıplak gözle de....ordan da yürüyerek eve geldik... şimdi uzanıcam biraz önce size bakıım dedim.... :16:
canım ben bebek şeklinde çikolatalar var... sepet içinde onlardan ikram edicem hastanede.. ev için de annemler küçük kurabiyeler yapıp dondorucuya attılar bile... tabi lohusa şerbeti de vericez.. o kadar zaten yaz bebeği olacağı için mevlide kadar çok gelen olmaz bize çünkü genelde tanıdıkların hepsi yazlıkta oluyor... mevlidi de ramazandan sonra yapıcam.. o zaman büyük hazırlık yapıcaz... hayır falan da yapılcak kapı önünde... pilavlı tavuklu bişeyler düşünüyorum... tabi şekerler süsler falan daha gösterişli olsun istiyorum....
evet kesinlikle katılıyorum,ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN CANIM ASLINDA BİLİNÇ ALTINDA HEPİMİZ YA ERKEN DOĞURURSAM KORKUSUNU TAŞIYORUZ
ayyy o bebek bez pastasını ben de gördüm hakkaten çok hoş görübnüyorsdu... ben de yapıcam ondan.. ama büyük boy yapmak aklıma gelmemişti söylediğin iyi oldu walla...
ben bu bebek bezi pastasına baktım baktım baktım......
bi anlam veremedim
bezleri dürüp şekil vermişler o yenmiyor dimi
yok aım yenmiyor tabi ki süs oluyor odasında...
canım cayla beraber veririz diyoruz.. üstüne de lohusa şerbeti....hatta börek kek falan da yapacak galiba annemler... çünkü dediğim gibi o zaman çok gelen olmaz bize en yakınlarımız gelir... bir de annemler sever misafir ağırlamayı... zaten benim yatağım yatak odama kurulucak bunaldığımda ve emzirmek istediğimde odaya geçivericem... o konuda rahatım ve karışmıyorum özendiğiniz ne varsa yapın dedim...
tugcal cım yeni hemşireni sevmene sevindim....bu arada sen söylemişsindir ama affet ben unutuvermişim sen neiğnesi kullanıyorsun kan sulandırıcı gibi birşey mi....
evet yürüyüşlere başlamak gerek artık.....
bende akika kesicem İNŞALLAH... birde hayır yaparım ama bir şeklde, ALLAH nasip ederse...
mevlit evet ya ramazan sonrası yada ramazan başlamadan yaparım diye düşünüyorum aslında başlamadan yapsak daha iyi olur hem eşimin halaları da burda olur hemde 3 aylar içinde yapmış oluruz hoş olur diye düşünüyorum ama bakalım ben kendimi nasıl hisseeceğim...
evet kesinlikle katılıyorum,
limon kabuğu ve htpinar arkadaşlardan sonra hepimizde aynı korku endişe olmadı mı ki....
bir ara topik tümden erken doğuruverecek diye kaygılanmaya bile başlamıştım yani.......
bana da tarifini verir misiniz
evet ama çok hoş oluyor ben 2 katlı yapmıştım, babam bile beğendi yani....
(babam kolay kolaay beğenmez öyle şeyleri...) annem teyzem kim gördüyse bayıldı yani...
anladım canım. ben de çikolata ve kurabiye dağıtiim bi de şerbet veriim o zaman. tabaklarla uraşamıcam. şerbet yapmasını da bilmiomm
bende ilk duyuyorum bebek bezi pastasını internetten baktım çok hoş duruyolar bendeee istiomm tarifini bende bendeee
yap yap çok cici oluyorlar....ayyy o bebek bez pastasını ben de gördüm hakkaten çok hoş görübnüyorsdu... ben de yapıcam ondan.. ama büyük boy yapmak aklıma gelmemişti söylediğin iyi oldu walla...
sen iyi dayanıyormşsun yahu.......hepinize merhaba kızlar
çalışmaktan yoruldum artıkhergün 2 saat yol geliyorum ve 2 saat de dönüşüm sürüyor.
toplam 4 saatim yolda geçiyor.
sabrediyorummmmmmmmmm
tabi veririm arkadaşım......bana da tarifini verir misiniz
kıslarrr ben çıkıorum anneme gidicem
taaa gece gelirim
gelince kızımdan haberler veririm
öpüorum sizi
canım ben kendim yapmıcam tanısık var bizim o yapacak... ama öğrenirim.. çok zor bişey değil bezleri katlayıp pasta katı gibi düziyorsun oval bir tepsiye üstüne tül geçirip istediğin malzeme ile süslüyorsun...:38:
ben de bayılmıştyım...
ben de bilmiyorum tatlım... hazırları satılıyor bebe mağazalarında onlardan alıcam...
yukarda anlattım canım çok zor bişey değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?