2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

allah kısmet ederse bende akika kestirmek istiyorum eşimle konuştuk ramazandan önce aileler burdayken şöyle güzel bir piknik ayarlayalım eşi dostu götürelim hepberaber oğluşun gelişini kutlayalım istiyoruz allah nasip eder inşallah

ben beğenmedim bu bebek bezi pasta fikrini ya.

bende sevmedim pasta diyince illa yenecek bişey olmalı gibi geliyor bana

bence de. gereksiz geldi bana. tabi dekorasyon amaçlı da ben yapmıcam:)

insallah canım....

bu bebek bezi pastası tamamen süs amaçlı kızlar... ani bebek odası süsleri olur ya hoşgeldin bebek falan yazılır onlar gibi.. balonlar vs. gibi... bezleri de zamanı gelince pastayı bozup kullanabilirsiniz...

banada bu bize hediye edilebilen bişimiş gibi geldi biz yaparsak ne yapcazki bunu masanın ortasına koyup bakcazmı bu hediye gelirse güzel bence

evet bence de. bebek bezi gösterisi gibi. çok şık da durmuo. havlulardann yapılan dekorasyonlar daha güsel amabu güsel değil. hediye gelirse bezleini kullanırıs beleş

bu bebek bezi pastası tamamen süs amaçlı kızlar... ani bebek odası süsleri olur ya hoşgeldin bebek falan yazılır onlar gibi.. balonlar vs. gibi... bezleri de zamanı gelince pastayı bozup kullanabilirsiniz...

tabi canım zevk meselesi. heves edenler güle güle kullansın. yanlış anlaşılma olmasın sadece ben beğenmedim

bebek bezi pastası bana da saçma geldi bebek kurabiyesi olayına da girmek istemiyorum zaten muhtemelen millet toplu olarak bayramdan sonra gelir bana,o zamanda adamakıllı pastalar yapar ikram erder güzelce ağırlarım hepsini,bebek şekeri yaptırabilirsem onları dağıtırım o zaman,çok fazla kasmaya gerek yok bence

ben çikolata alcam şerbet bi de kurabiye dağıtcam. zaten bayramdan sora mevlütünü yaparım o zaman tavuk pilav filan veririm. böle düşündüm

evet canım bunlar da güzelmiş.. ben de tanıdığıma yaptırıcam walla elinden gelir böyle şeyler... yoksa pahalı bişey... ama evde kendin de yapabilirsin çünkü çoookkk kolay yapımı bir kaç saatini alır en fazla...

bizim bebek odası 2 hafta geç gelcekmiş... havalar yağmurlu olduğundan boyası kurumamış daha... mağaza sahibi isterseniz teslim edeyim ama benim içim rahat etmez öyle de demiş... eşim de yok daha vakit var iyice kurusun demiş... off bu hafta gelcek diye heves etmiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…