hazır alma canım bence ya. bakyukarda tarifini verdim. doğal olsn sen içeceksin sonuçta. çok da zor değilmiş yapımı
akika kurbanını ben seneye kesicem tatlım baharda... çocuk da palazlansın biraz eşimin köyünde kesicez insallah... ya bizim buraları bilirsin belki yazın bom boş olur balıkesir.. herkes altınoluk ayvalık tarafında olur özellikle annemlerin yaş grubu yani emekliler... millet gelsin istiyorum...böyle çok kalabalık olsun... ben de oğlum da mevlid kıyafeti giyelim erkekler de evin önünde sandalye atıp orta otursunlar istiyorum... mevlidi de hem sokakta hem de evde okutyalım... benim hayır konusunda adağım var... bçok zor süreçlerden geçtim biliyorsundur... en son düşüğümde adak adaşımtım hayır yapıcam sunlar sunlar olacak diye.... ekime kadar kayabilir bizim melvlid o yüzden...tabi Allah nasip kısmet ederse...
ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canım... doğuma kadar kullanıcam... lohusa iken de coraspin kullanıcam canım...
ben beğenmedim bu bebek bezi pasta fikrini ya.
nurbencim yazar amavideosuna da bi bakın isteyenler
Video: Bebek bezinden pasta nasıl yapılır? - Timsah.com
allah kısmet ederse bende akika kestirmek istiyorum eşimle konuştuk ramazandan önce aileler burdayken şöyle güzel bir piknik ayarlayalım eşi dostu götürelim hepberaber oğluşun gelişini kutlayalım istiyoruz allah nasip eder inşallah
bende sevmedim pasta diyince illa yenecek bişey olmalı gibi geliyor bana
allah kısmet ederse bende akika kestirmek istiyorum eşimle konuştuk ramazandan önce aileler burdayken şöyle güzel bir piknik ayarlayalım eşi dostu götürelim hepberaber oğluşun gelişini kutlayalım istiyoruz allah nasip eder inşallah
bende sevmedim pasta diyince illa yenecek bişey olmalı gibi geliyor bana
ben beğenmedim bu bebek bezi pasta fikrini ya.
nurbencim yazar amavideosuna da bi bakın isteyenler
Video: Bebek bezinden pasta nasıl yapılır? - Timsah.com
banada bu bize hediye edilebilen bişimiş gibi geldi biz yaparsak ne yapcazki bunu masanın ortasına koyup bakcazmı bu hediye gelirse güzel bence
bu bebek bezi pastası tamamen süs amaçlı kızlar... ani bebek odası süsleri olur ya hoşgeldin bebek falan yazılır onlar gibi.. balonlar vs. gibi... bezleri de zamanı gelince pastayı bozup kullanabilirsiniz...
herkese tünaydın güzel anneler hepiniz iyimisiniz bakalım
bebek bezi pastası bana da saçma geldi bebek kurabiyesi olayına da girmek istemiyorum zaten muhtemelen millet toplu olarak bayramdan sonra gelir bana,o zamanda adamakıllı pastalar yapar ikram erder güzelce ağırlarım hepsini,bebek şekeri yaptırabilirsem onları dağıtırım o zaman,çok fazla kasmaya gerek yok bence
tabi canım zevk meselesi. heves edenler güle güle kullansın. yanlış anlaşılma olmasın sadece ben beğenmedim
BURDA ÇOK BASİT YAPMIŞ Bebek Bezi Pasta lar | Bebek Hediyeleri,Bebek ekeri,Doum Odas Ssleme,An Defterleri,Altn Yastklar,Hediye Sepetleri,Bebek Bezi Pastalar.... BURDAKİLER DAHA HOŞ ÜZERİNEDE EVDEKİ AYICIKLARIMDAN KOYARIMBENİM HOŞUMA GİTTİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?