Ben yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz :82: :81:
Ben yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz :82: :81:
hatta bebek şekerlerini bile kendim yapabilirtim pembe tül şeker ve aksesuarla daha ucuza mal edebilirim :44:
# tugcal
# fibula
# katre_inur+
# TUYA+
# karatasoz
# pearl_pearl+
# leyl
# zeynepx
# ssah
# NuRBeN+
# elanurkr
# Japones+
# mirabelle
# cetrefilli
hepinize tünaydın kızlarrr nasılsınız.... biz bebişimle iyiyiz...
ben üzerinde bebek figürü olan küük kutularda şikolata alcam. bebek şekeri almıcam. onu mevlütte alcam anı olarak kalsın die buzdolabı süsü filan şeklinde
ben de onlardan alıcam... şeker tül falan mevlüde alıcam artık dediğin gibi magnetli büyük bişey düşünüyorum...
bizim bebek odası 2 hafta geç gelcekmiş... havalar yağmurlu olduğundan boyası kurumamış daha... mağaza sahibi isterseniz teslim edeyim ama benim içim rahat etmez öyle de demiş... eşim de yok daha vakit var iyice kurusun demiş... off bu hafta gelcek diye heves etmiştim...
Selam kızlar, nasılsınız?
yorgunluktan bittim... dün komşu size gelcez çaya dedi, genelde bize geliyor kayınvalidesiyle yaşadığı için. neyse işte eşime dedim haberin olsun gelcekler diye o da onlar gelmişken toplu oturalım dedidedim kaybol kociş deme bak sonra gece benle sen uğraşırsın dinlemedi beni bi ısrar bi ısrar bende kıramadım. ah kırsaymışım keşke
ben gelirken bişiler getiririm dedi bende boşver kek yaparım olur biter dedim. kalktm kek yaptım, kek yapmışken börek yaptım, bu kadar şey yapmışken salatasız olmaz dedim makarna salatası yaptımkaşındım yani :) neysem geldi misafirler kalabalık olduk düşünün komşumun kaynanası bile geldi erkekler salonda oturdu eşim verdi çaylarını. hanımlara da ben hizmet ettim ama full ayaktaydım herşeyi tek taşı getir götür bi de komşumun bıdık kızı dün coşmuştu, sürekli beni kaldırdı bahaneyle.
sonuç olarak gece sancılandım. çok korktum... bi damla uyku girmedi gözüme. bebeğime bişey olcak diye ödüm koptu. yavrum da içimde kıpır kıpırdı çok şükür yoksa kafayı yerdim...
yorgunluktan bittim... dün komşu size gelcez çaya dedi, genelde bize geliyor kayınvalidesiyle yaşadığı için. neyse işte eşime dedim haberin olsun gelcekler diye o da onlar gelmişken toplu oturalım dedidedim kaybol kociş deme bak sonra gece benle sen uğraşırsın dinlemedi beni bi ısrar bi ısrar bende kıramadım. ah kırsaymışım keşke
ben gelirken bişiler getiririm dedi bende boşver kek yaparım olur biter dedim. kalktm kek yaptım, kek yapmışken börek yaptım, bu kadar şey yapmışken salatasız olmaz dedim makarna salatası yaptımkaşındım yani :) neysem geldi misafirler kalabalık olduk düşünün komşumun kaynanası bile geldi erkekler salonda oturdu eşim verdi çaylarını. hanımlara da ben hizmet ettim ama full ayaktaydım herşeyi tek taşı getir götür bi de komşumun bıdık kızı dün coşmuştu, sürekli beni kaldırdı bahaneyle.
sonuç olarak gece sancılandım. çok korktum... bi damla uyku girmedi gözüme. bebeğime bişey olcak diye ödüm koptu. yavrum da içimde kıpır kıpırdı çok şükür yoksa kafayı yerdim...
evet bilirim oraları bende eylülde nasipse Altınolukta olucam oğluşumla İNŞALLAH....akika kurbanını ben seneye kesicem tatlım baharda... çocuk da palazlansın biraz eşimin köyünde kesicez insallah... ya bizim buraları bilirsin belki yazın bom boş olur balıkesir.. herkes altınoluk ayvalık tarafında olur özellikle annemlerin yaş grubu yani emekliler... millet gelsin istiyorum...böyle çok kalabalık olsun... ben de oğlum da mevlid kıyafeti giyelim erkekler de evin önünde sandalye atıp orta otursunlar istiyorum... mevlidi de hem sokakta hem de evde okutyalım... benim hayır konusunda adağım var... bçok zor süreçlerden geçtim biliyorsundur... en son düşüğümde adak adaşımtım hayır yapıcam sunlar sunlar olacak diye.... ekime kadar kayabilir bizim melvlid o yüzden...tabi Allah nasip kısmet ederse...
ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canım... doğuma kadar kullanıcam... lohusa iken de coraspin kullanıcam canım...
evet arkadaşı kaydettim bunu hemen.....Malzemeler:
Yarım kilo lohusa şekeri
5 su bardağı toz şeker
20 su bardağı su
2 adet çubuk tarçın
7-8 adet kuru karanfil
Yapılışı:
1. Lohusa şekeri, toz şeker ve suyu geniş bir tencereye alın.
2. Orta ateşte tüm şeker eriyene kadar kaynatın, şeker eridikten sonra yaklaşık 20 dk daha kısık ateşte şerbeti kaynatın.
3. Bir parça tülbentin içine çubuk tarçın ve karanfilleri koyarak ağzını bağlayın.
4. Kaynamakta olan şerbetin içine bu küçük paketi atın ve şerbeti 15 dakika daha kaynatın.
5. Kaynaya şerbetin altını kapatın ve soğuduğunda sürahilere doldurarak buzdolabına alın.
6. Eğer tatlı gelirse biraz soğuk su ile sulandırabilirsiniz.
akika olayına bende çok ehemmiyet veriyorum bakalım hayırlısı olsun....allah kısmet ederse bende akika kestirmek istiyorum eşimle konuştuk ramazandan önce aileler burdayken şöyle güzel bir piknik ayarlayalım eşi dostu götürelim hepberaber oğluşun gelişini kutlayalım istiyoruz allah nasip eder inşallah
bende sevmedim pasta diyince illa yenecek bişey olmalı gibi geliyor bana
tünaydın tatlım... hoşgeldin......herkese tünaydın güzel anneler hepiniz iyimisiniz bakalım
aslında evet bu zaten hediye götürülen birşey, özellikle hastaneye falan gönderilen çiçekten çok daha kullanışlı , hoş ve güzel....banada bu bize hediye edilebilen bişimiş gibi geldi biz yaparsak ne yapcazki bunu masanın ortasına koyup bakcazmı bu hediye gelirse güzel bence
evet bir süre odayı kombine ettiğin renkten dekorasyon amaçlı duruyor sonra da bozup kullanıyorsun yani...bu bebek bezi pastası tamamen süs amaçlı kızlar... ani bebek odası süsleri olur ya hoşgeldin bebek falan yazılır onlar gibi.. balonlar vs. gibi... bezleri de zamanı gelince pastayı bozup kullanabilirsiniz...
alınacak bişey yok, tabiyki zevk meselesi....tabi canım zevk meselesi. heves edenler güle güle kullansın. yanlış anlaşılma olmasın sadece ben beğenmedim
yok canım malzemelrin einde hazır olsun 1 saatini bile almaz....evet canım bunlar da güzelmiş.. ben de tanıdığıma yaptırıcam walla elinden gelir böyle şeyler... yoksa pahalı bişey... ama evde kendin de yapabilirsin çünkü çoookkk kolay yapımı bir kaç saatini alır en fazla...
evet bilirim oraları bende eylülde nasipse Altınolukta olucam oğluşumla İNŞALLAH....
o zor süreçlerden bende geçtiğim için senin ne demek istediğini ve ne hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum arkadaşım....
evet kan sulandırıcı iğneyi doğru tahmin etmişim demek ki...
ALLAH hepimizin sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin İNŞALLAH...
evet arkadaşı kaydettim bunu hemen.....
bu loğusa şekeri farklı birşey sanırım aktarlarda falan bulabiliriz herhalde dimi...
akika olayına bende çok ehemmiyet veriyorum bakalım hayırlısı olsun....
pasta meselesi dedim ya zevk meselesi.....
tünaydın tatlım... hoşgeldin......
aslında evet bu zaten hediye götürülen birşey, özellikle hastaneye falan gönderilen çiçekten çok daha kullanışlı , hoş ve güzel....
ama ben yaptığımda o kadar beğendiler ki, annemler ısrar etti, herhalde bende yaparım,
hatta bebek bezi pastasını götürdüğüm kişi çok marifetli biridir oda beğendi ve bana dedi ki senin bebek kurabiyelerini de ben yapıcam dedi, şimdi onun kurabiyelerinide merakla bekliyorum açıkcası....
evet bir süre odayı kombine ettiğin renkten dekorasyon amaçlı duruyor sonra da bozup kullanıyorsun yani...
alınacak bişey yok, tabiyki zevk meselesi....
mesela benim çok hoşuma gitti.....
yok canım malzemelrin einde hazır olsun 1 saatini bile almaz....
ben kendim yapıcam...
ahhh tatlım kimse yardım etmedimi sana yaaa... böyle misafirlik mi olur hiç walla ben hamile kadının evine gitsem ( mümkün olduğunca gitmem zaten o ayrı da ) kadını hayatta hizmetlendirmem walla... kekimi bile kendim yapar götürürüm... neyse geçmiş olsun ama öyle misafir kabul etme bence...
ah canımm. ben de öle misafir gelince abartıorum. ama öğrendim artık hiç urmıorum. misafir de almıorum kolay kolay. dünyadaki en önemli şey senin için bebeğin ve sen. milley yicek içecek die yıpratmaa kendinii
hatta bebek şekerlerini bile kendim yapabilirtim pembe tül şeker ve aksesuarla daha ucuza mal edebilirim :44:
ben üzerinde bebek figürü olan küük kutularda şikolata alcam. bebek şekeri almıcam. onu mevlütte alcam anı olarak kalsın die buzdolabı süsü filan şeklinde
ben de onlardan alıcam... şeker tül falan mevlüde alıcam artık dediğin gibi magnetli büyük bişey düşünüyorum...
eşinede ders olmuştur herhalde
nie kaşınıyosun canım yaa ne gerek var misafire
hem gelenlerin popoları rahattı galiba insan yardım etmez mi yaa
anlamıyorlar kiii çogu kişi sanki normalmişisz gibi davranıyorlar gecen banada öle bişi oldu misafir oturdu hizmeti ettim oda yetmezmiş gibi 2 anede hasarı oglu var ben yoruldum bi oturdugumuz yere bide cocukodasına kosturmaktancocuk odasını görecektiniz darmadagın ...... toparla et süpür gene 2 gün kendime gelemedim düşünmek önemli ama herkes aynı değil tabi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?