2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hatta bebek şekerlerini bile kendim yapabilirtim pembe tül şeker ve aksesuarla daha ucuza mal edebilirim :44:

# tugcal
# fibula
# katre_inur+
# TUYA+
# karatasoz
# pearl_pearl+
# leyl
# zeynepx
# ssah
# NuRBeN+
# elanurkr
# Japones+
# mirabelle
# cetrefilli

hepinize tünaydın kızlarrr nasılsınız.... biz bebişimle iyiyiz...

hatta bebek şekerlerini bile kendim yapabilirtim pembe tül şeker ve aksesuarla daha ucuza mal edebilirim :44:

ben üzerinde bebek figürü olan küük kutularda şikolata alcam. bebek şekeri almıcam. onu mevlütte alcam anı olarak kalsın die buzdolabı süsü filan şeklinde

hoşgeldin canım... biz de iyiyiz çok şükür...

ben üzerinde bebek figürü olan küük kutularda şikolata alcam. bebek şekeri almıcam. onu mevlütte alcam anı olarak kalsın die buzdolabı süsü filan şeklinde

ben de onlardan alıcam... şeker tül falan mevlüde alıcam artık dediğin gibi magnetli büyük bişey düşünüyorum...

olsun canım gec olsunda güç olmasın derler yaa ...

Selam kızlar, nasılsınız?

yorgunluktan bittim... dün komşu size gelcez çaya dedi, genelde bize geliyor kayınvalidesiyle yaşadığı için. neyse işte eşime dedim haberin olsun gelcekler diye o da onlar gelmişken toplu oturalım dedi dedim kaybol kociş deme bak sonra gece benle sen uğraşırsın dinlemedi beni bi ısrar bi ısrar bende kıramadım. ah kırsaymışım keşke

ben gelirken bişiler getiririm dedi bende boşver kek yaparım olur biter dedim. kalktm kek yaptım, kek yapmışken börek yaptım, bu kadar şey yapmışken salatasız olmaz dedim makarna salatası yaptım kaşındım yani :) neysem geldi misafirler kalabalık olduk düşünün komşumun kaynanası bile geldi erkekler salonda oturdu eşim verdi çaylarını. hanımlara da ben hizmet ettim ama full ayaktaydım herşeyi tek taşı getir götür bi de komşumun bıdık kızı dün coşmuştu, sürekli beni kaldırdı bahaneyle.

sonuç olarak gece sancılandım. çok korktum... bi damla uyku girmedi gözüme. bebeğime bişey olcak diye ödüm koptu. yavrum da içimde kıpır kıpırdı çok şükür yoksa kafayı yerdim...

ahhh tatlım kimse yardım etmedimi sana yaaa... böyle misafirlik mi olur hiç walla ben hamile kadının evine gitsem ( mümkün olduğunca gitmem zaten o ayrı da ) kadını hayatta hizmetlendirmem walla... kekimi bile kendim yapar götürürüm... neyse geçmiş olsun ama öyle misafir kabul etme bence...

ah canımm. ben de öle misafir gelince abartıorum. ama öğrendim artık hiç urmıorum. misafir de almıorum kolay kolay. dünyadaki en önemli şey senin için bebeğin ve sen. milley yicek içecek die yıpratmaa kendinii

evet bilirim oraları bende eylülde nasipse Altınolukta olucam oğluşumla İNŞALLAH....
o zor süreçlerden bende geçtiğim için senin ne demek istediğini ve ne hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum arkadaşım....
evet kan sulandırıcı iğneyi doğru tahmin etmişim demek ki...
ALLAH hepimizin sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin İNŞALLAH...

evet arkadaşı kaydettim bunu hemen.....
bu loğusa şekeri farklı birşey sanırım aktarlarda falan bulabiliriz herhalde dimi...

akika olayına bende çok ehemmiyet veriyorum bakalım hayırlısı olsun....
pasta meselesi dedim ya zevk meselesi.....

herkese tünaydın güzel anneler hepiniz iyimisiniz bakalım
tünaydın tatlım... hoşgeldin......
banada bu bize hediye edilebilen bişimiş gibi geldi biz yaparsak ne yapcazki bunu masanın ortasına koyup bakcazmı bu hediye gelirse güzel bence
aslında evet bu zaten hediye götürülen birşey, özellikle hastaneye falan gönderilen çiçekten çok daha kullanışlı , hoş ve güzel....
ama ben yaptığımda o kadar beğendiler ki, annemler ısrar etti, herhalde bende yaparım,
hatta bebek bezi pastasını götürdüğüm kişi çok marifetli biridir oda beğendi ve bana dedi ki senin bebek kurabiyelerini de ben yapıcam dedi, şimdi onun kurabiyelerinide merakla bekliyorum açıkcası....

bu bebek bezi pastası tamamen süs amaçlı kızlar... ani bebek odası süsleri olur ya hoşgeldin bebek falan yazılır onlar gibi.. balonlar vs. gibi... bezleri de zamanı gelince pastayı bozup kullanabilirsiniz...
evet bir süre odayı kombine ettiğin renkten dekorasyon amaçlı duruyor sonra da bozup kullanıyorsun yani...
tabi canım zevk meselesi. heves edenler güle güle kullansın. yanlış anlaşılma olmasın sadece ben beğenmedim
alınacak bişey yok, tabiyki zevk meselesi....
mesela benim çok hoşuma gitti.....

yok canım malzemelrin einde hazır olsun 1 saatini bile almaz....
ben kendim yapıcam...

eşinede ders olmuştur herhalde
nie kaşınıyosun canım yaa ne gerek var misafire
hem gelenlerin popoları rahattı galiba insan yardım etmez mi yaa

anlamıyorlar kiii çogu kişi sanki normalmişisz gibi davranıyorlar gecen banada öle bişi oldu misafir oturdu hizmeti ettim oda yetmezmiş gibi 2 anede hasarı oglu var ben yoruldum bi oturdugumuz yere bide cocukodasına kosturmaktancocuk odasını görecektiniz darmadagın ...... toparla et süpür gene 2 gün kendime gelemedim düşünmek önemli ama herkes aynı değil tabi....

evet varmış pastanelerde de varmış. araştırmdım daha

zaten eşime demiştim samimi kişiler dışında kimseyi çağıramam daha diye. ama işte böyle piyangodan çıktı. bi de ben getir götür yaparken "ah seni de yoruyoruz hamile hamile" diyolar ben misafir ağırlamayı severim ama normal zamanlara devretmek lazım

evet canım haklısın, denk geldi işte. üzüldüm sonra bende gece korktum epey ama iş işten geçmişti...

ben de onlardan alıcam... şeker tül falan mevlüde alıcam artık dediğin gibi magnetli büyük bişey düşünüyorum...

selam kızlar. ben de haziran annesi olucam kısmetse... arada bi topiğinizi ziyaret ediyorum. az önce yazdıklarınız dikkatimi çekti fikir vereyim istedim. bu eklediğim bebek şekerini ben kendim yaptım, lavantalı ve magnetli, malzemelerini birmax diye bi siteden sipariş ettim. 100 adet şeker malzemesi 50 tl tuttu, isim kartımızı da hediye gönderdiler. bilginize... umarım beğenirsiniz :)

Eklentiler

• $07042011073.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 22
  • $krt12..webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $04042011063.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 31
  • $04042011060.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 38
  • $04042011062.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 20
eşinede ders olmuştur herhalde
nie kaşınıyosun canım yaa ne gerek var misafire
hem gelenlerin popoları rahattı galiba insan yardım etmez mi yaa

bi tanesi yeni hamile kınamak istemiyorum aynı olurum diye 5 yaşında kızı var dün resmen beni delirtti bi dur bile demedi. inatlaştı durdular...

eşim pişman oldu salonu filan toplamış gece ben namaz kılarken artık akıllanır o da

o konuya girmiyorum bile ev zaten göçmüş durumda sadece bulaşıklar halloldu sehpaları bile silmedim daha :) ah canım yaa sanada vurdu demekki. bence artık hayır demesini bilmemiz lazım. benim başıma ne geliyosa herkesin gönlünü hoş etmek istememden geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…