2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

EVET HAZIRLAMAK DEĞİL DE O GETİR GÖTÜR ÇOK YORUYOR İNSANI.....
geçmiş olsun artık pek yormamak gerekiyor kendimizi...

hatta bebek şekerlerini bile kendim yapabilirtim pembe tül şeker ve aksesuarla daha ucuza mal edebilirim :44:
evet olabilir bencede....
Ben yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz :82: :81:
afiyet olsun arkadaşım....
tünaydın şekerim, iyiyiz çok şükür...
2 lafın belini kırıyoruz işte burda...

olsun geç olsun da güzel güzel kurusun boyası, sen özel yaptırdın galiba mobilyanı dim....

allah allah öyle konusana kadar popolarını kaldırıverselermiş yaaa....

evet tatlım özel yaptırdım... mağazada teşhirde vardı aslında ama istemedim onu...mağaza sahibi de tanıdık olunca kırmadı bizi... zaten teşhirdekini satmış bile satamasaydı üzülürdüm acıkcası ama herkesi ellediği malı almak da istemedim... takıntılı mıyım neyim...

EVET HAZIRLAMAK DEĞİL DE O GETİR GÖTÜR ÇOK YORUYOR İNSANI.....
geçmiş olsun artık pek yormamak gerekiyor kendimizi...

...

evet canım aynen öyle... sağolasın

allah allah öyle konusana kadar popolarını kaldırıverselermiş yaaa....

gelcez diye haber veren komşumun 4-5 aylık bi oğlu var. beni gördükçe aklına kendi hamileliği geliyomuş bi de.. hep ifade ediyor, çok zormuş hamişlik. bile bile yapıyolar. madem öyle bende artık komşuculuk oynamıcam kardeşim. neysee ya...

senin bebiş odası gecikcekmiş sanırım, üzme kendini hem daha iyi heycan yaparsın biraz daha :)

aslında öle bi insan değildi o gün de hanımlıgı mı tuttu bilmiyorum oturdu kalkmadı o gün bebiş varya hiç durmadı onlarla birlikte oturuurken bide sonrası sabaha kadar gerdikce gerdi bebişim..ayy bide demiyorlarmı otur hamilesin yorulma die insan dahada fitil ediyorlar

Son düzenleme:

iyi yapmışsın arkadaşım...
aslında bende yaptırmak istedim ama eşim sağolsun hiç taraftar olmadı, hazır alıcaz artık...

kızlar bende yemeğe çıkıyorum,
karnım acıktı ama ne yesem bilemiyorum...
herkeslere afiyet şeker olsun bakalım..:79::80::79:..

çok güzel olmuş tatlım ellerine sağlık....

bak sunaaaa... anam ben olsam yolardım o kadını....

benim takım markalı değil eğer markalı olsaydı ben de hazır alırdım zaten... bizimki tanıdık işi oldu tamamen...

afiyet olsun şekerim...

valla ii oluyor böle dertleşmek .. en azından rahatlıyoruz söyleyemediklerimizi söylemekte iyi geliyor

ben üzerinde bebek figürü olan küük kutularda şikolata alcam. bebek şekeri almıcam. onu mevlütte alcam anı olarak kalsın die buzdolabı süsü filan şeklinde

evet bende şimdi bu sitede geziyordum çok çeşit var ve ucuz

Kızlar ben çıkıyorum.. Fakülteye gidşp oğlumun sonuçlarını alacağız.. Nolur dua edin. Bişey çıkmasın. öptm hepinizi.

o zaten sinir eden insanı benim kuşum dün Allahtan kıpır kıpırdı sancı berbattı o hareket etmese napardım bilmiyorum.

bak sunaaaa... anam ben olsam yolardım o kadını....

keşke göbişimle ezseydim ahah

Kızlar ben çıkıyorum.. Fakülteye gidşp oğlumun sonuçlarını alacağız.. Nolur dua edin. Bişey çıkmasın. öptm hepinizi.

canım insallah bişicik cıkmıcak hani bendede aynı bir durum vardı yhaa gecen haftaki randevumuzda o su kesesi kaybolmus... yani o dertten kurtulduk eminimki seninde gecicek canım

canım hayırlı haberle gel insallah... bize de hemen haber ver emi...

o zaten sinir eden insanı benim kuşum dün Allahtan kıpır kıpırdı sancı berbattı o hareket etmese napardım bilmiyorum.

sen de az cadı değilsin...

ama benim 1bucuk gün oynamadı korktum acıkcası ama aksama dogru baslayınca rahatladım bende.. gerci hep dinlendim o günün ertesinde

katrecim ucuz atlatmışsın hadi geçmiş olsun :))))
biz hala kendimizi hafif sanıyoruz insan ayaktayken fark etmiyorda oturunca çıkıyor acısı gün bitince yani

kızlar bu arada benim rüyam çıktı galiba sifonun borusu patladı nasıl su fışkırdı heryer battı allahtan bugün evdeyim ya ben okuldayken olsaydı heryeri su basardı

yani bende ucuz atlattım

sanada geçmiş olsun tatlım iyiki evdeymişsin... Allah esirgesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…