EVET HAZIRLAMAK DEĞİL DE O GETİR GÖTÜR ÇOK YORUYOR İNSANI.....Selam kızlar, nasılsınız?
yorgunluktan bittim... dün komşu size gelcez çaya dedi, genelde bize geliyor kayınvalidesiyle yaşadığı için. neyse işte eşime dedim haberin olsun gelcekler diye o da onlar gelmişken toplu oturalım dedidedim kaybol kociş deme bak sonra gece benle sen uğraşırsın dinlemedi beni bi ısrar bi ısrar bende kıramadım. ah kırsaymışım keşke
ben gelirken bişiler getiririm dedi bende boşver kek yaparım olur biter dedim. kalktm kek yaptım, kek yapmışken börek yaptım, bu kadar şey yapmışken salatasız olmaz dedim makarna salatası yaptımkaşındım yani :) neysem geldi misafirler kalabalık olduk düşünün komşumun kaynanası bile geldi erkekler salonda oturdu eşim verdi çaylarını. hanımlara da ben hizmet ettim ama full ayaktaydım herşeyi tek taşı getir götür bi de komşumun bıdık kızı dün coşmuştu, sürekli beni kaldırdı bahaneyle.
sonuç olarak gece sancılandım. çok korktum... bi damla uyku girmedi gözüme. bebeğime bişey olcak diye ödüm koptu. yavrum da içimde kıpır kıpırdı çok şükür yoksa kafayı yerdim...
evet olabilir bencede....hatta bebek şekerlerini bile kendim yapabilirtim pembe tül şeker ve aksesuarla daha ucuza mal edebilirim :44:
afiyet olsun arkadaşım....Ben yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz :82: :81:
tünaydın şekerim, iyiyiz çok şükür...# tugcal
# fibula
# katre_inur+
# TUYA+
# karatasoz
# pearl_pearl+
# leyl
# zeynepx
# ssah
# NuRBeN+
# elanurkr
# Japones+
# mirabelle
# cetrefilli
hepinize tünaydın kızlarrr nasılsınız.... biz bebişimle iyiyiz...
olsun geç olsun da güzel güzel kurusun boyası, sen özel yaptırdın galiba mobilyanı dim....bizim bebek odası 2 hafta geç gelcekmiş... havalar yağmurlu olduğundan boyası kurumamış daha... mağaza sahibi isterseniz teslim edeyim ama benim içim rahat etmez öyle de demiş... eşim de yok daha vakit var iyice kurusun demiş... off bu hafta gelcek diye heves etmiştim...
zaten eşime demiştim samimi kişiler dışında kimseyi çağıramam daha diye. ama işte böyle piyangodan çıktı. bi de ben getir götür yaparken "ah seni de yoruyoruz hamile hamile" diyolarben misafir ağırlamayı severim ama normal zamanlara devretmek lazım
evet canım haklısın, denk geldi işte. üzüldüm sonra bende gece korktum epey ama iş işten geçmişti...
EVET HAZIRLAMAK DEĞİL DE O GETİR GÖTÜR ÇOK YORUYOR İNSANI.....
geçmiş olsun artık pek yormamak gerekiyor kendimizi...
evet olabilir bencede....
afiyet olsun arkadaşım....
tünaydın şekerim, iyiyiz çok şükür...
2 lafın belini kırıyoruz işte burda...
olsun geç olsun da güzel güzel kurusun boyası, sen özel yaptırdın galiba mobilyanı dim....
...
allah allah öyle konusana kadar popolarını kaldırıverselermiş yaaa....
bi tanesi yeni hamile kınamak istemiyorum aynı olurum diye 5 yaşında kızı var dün resmen beni delirtti bi dur bile demedi. inatlaştı durdular...
eşim pişman oldu salonu filan toplamış gece ben namaz kılarken artık akıllanır o da
o konuya girmiyorum bile ev zaten göçmüş durumda sadece bulaşıklar halloldu sehpaları bile silmedim daha :) ah canım yaa sanada vurdu demekki. bence artık hayır demesini bilmemiz lazım. benim başıma ne geliyosa herkesin gönlünü hoş etmek istememden geliyo.
evet tatlım özel yaptırdım... mağazada teşhirde vardı aslında ama istemedim onu...mağaza sahibi de tanıdık olunca kırmadı bizi... zaten teşhirdekini satmış bile satamasaydı üzülürdüm acıkcası ama herkesi ellediği malı almak da istemedim... takıntılı mıyım neyim...
selam kızlar. ben de haziran annesi olucam kısmetse... arada bi topiğinizi ziyaret ediyorum. az önce yazdıklarınız dikkatimi çekti fikir vereyim istedim. bu eklediğim bebek şekerini ben kendim yaptım, lavantalı ve magnetli, malzemelerini birmax diye bi siteden sipariş ettim. 100 adet şeker malzemesi 50 tl tuttu, isim kartımızı da hediye gönderdiler. bilginize... umarım beğenirsiniz :)
evet canım aynen öyle... sağolasın
gelcez diye haber veren komşumun 4-5 aylık bi oğlu var. beni gördükçe aklına kendi hamileliği geliyomuş bi de.. hep ifade ediyor, çok zormuş hamişlik. bile bile yapıyolar. madem öyle bende artık komşuculuk oynamıcam kardeşim. neysee ya...
senin bebiş odası gecikcekmiş sanırım, üzme kendini hem daha iyi heycan yaparsın biraz daha :)
iyi yapmışsın arkadaşım...
aslında bende yaptırmak istedim ama eşim sağolsun hiç taraftar olmadı, hazır alıcaz artık...
kızlar bende yemeğe çıkıyorum,
karnım acıktı ama ne yesem bilemiyorum...
herkeslere afiyet şeker olsun bakalım..:79::80::79:..
evet olabilir bencede....
afiyet olsun arkadaşım....
tünaydın şekerim, iyiyiz çok şükür...
2 lafın belini kırıyoruz işte burda...
olsun geç olsun da güzel güzel kurusun boyası, sen özel yaptırdın galiba mobilyanı dim....
ben üzerinde bebek figürü olan küük kutularda şikolata alcam. bebek şekeri almıcam. onu mevlütte alcam anı olarak kalsın die buzdolabı süsü filan şeklinde
selam kızlar. ben de haziran annesi olucam kısmetse... arada bi topiğinizi ziyaret ediyorum. az önce yazdıklarınız dikkatimi çekti fikir vereyim istedim. bu eklediğim bebek şekerini ben kendim yaptım, lavantalı ve magnetli, malzemelerini birmax diye bi siteden sipariş ettim. 100 adet şeker malzemesi 50 tl tuttu, isim kartımızı da hediye gönderdiler. bilginize... umarım beğenirsiniz :)
aslında öle bi insan değildi o gün de hanımlıgı mı tuttu bilmiyorumoturdu kalkmadı o gün bebiş varya hiç durmadı onlarla birlikte oturuurken bide sonrası sabaha kadar gerdikce gerdi bebişim..ayy bide demiyorlarmı otur hamilesin yorulma die insan dahada fitil ediyorlar
bak sunaaaa... anam ben olsam yolardım o kadını....
Kızlar ben çıkıyorum.. Fakülteye gidşp oğlumun sonuçlarını alacağız.. Nolur dua edin. Bişey çıkmasın. öptm hepinizi.
Kızlar ben çıkıyorum.. Fakülteye gidşp oğlumun sonuçlarını alacağız.. Nolur dua edin. Bişey çıkmasın. öptm hepinizi.
o zaten sinir eden insanıbenim kuşum dün Allahtan kıpır kıpırdı sancı berbattı o hareket etmese napardım bilmiyorum.
keşke göbişimle ezseydim ahah
o zaten sinir eden insanıbenim kuşum dün Allahtan kıpır kıpırdı sancı berbattı o hareket etmese napardım bilmiyorum.
canım hayırlı haberle gel insallah... bize de hemen haber ver emi...
sen de az cadı değilsin...
ama benim 1bucuk gün oynamadı korktum acıkcası ama aksama dogru baslayınca rahatladım bende.. gerci hep dinlendim o günün ertesinde
katrecim ucuz atlatmışsın hadi geçmiş olsun :))))
biz hala kendimizi hafif sanıyoruz insan ayaktayken fark etmiyorda oturunca çıkıyor acısı gün bitince yani
kızlar bu arada benim rüyam çıktı galiba sifonun borusu patladı nasıl su fışkırdı heryer battı allahtan bugün evdeyim ya ben okuldayken olsaydı heryeri su basardı
yani bende ucuz atlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?