Kızlar ben çıkıyorum.. Fakülteye gidşp oğlumun sonuçlarını alacağız.. Nolur dua edin. Bişey çıkmasın. öptm hepinizi.
Selam bayanlar nasılsınız iyisiniz inşallah.
Biz cok sükür iyiyiz, pek hareketliyiz herzamanki gibi. Kızlar benim cildimde bu ara yağlanma oluyo, sizlerde de varmı böyle bi durum? Özellikle yüzüm parıl parıl parlıyo
Dualarımız seninle canım, iyi haberlerle gel inşallah:97:
Selam kızlar, nasılsınız?
yorgunluktan bittim... dün komşu size gelcez çaya dedi, genelde bize geliyor kayınvalidesiyle yaşadığı için. neyse işte eşime dedim haberin olsun gelcekler diye o da onlar gelmişken toplu oturalım dedidedim kaybol kociş deme bak sonra gece benle sen uğraşırsın dinlemedi beni bi ısrar bi ısrar bende kıramadım. ah kırsaymışım keşke
ben gelirken bişiler getiririm dedi bende boşver kek yaparım olur biter dedim. kalktm kek yaptım, kek yapmışken börek yaptım, bu kadar şey yapmışken salatasız olmaz dedim makarna salatası yaptımkaşındım yani :) neysem geldi misafirler kalabalık olduk düşünün komşumun kaynanası bile geldi erkekler salonda oturdu eşim verdi çaylarını. hanımlara da ben hizmet ettim ama full ayaktaydım herşeyi tek taşı getir götür bi de komşumun bıdık kızı dün coşmuştu, sürekli beni kaldırdı bahaneyle.
sonuç olarak gece sancılandım. çok korktum... bi damla uyku girmedi gözüme. bebeğime bişey olcak diye ödüm koptu. yavrum da içimde kıpır kıpırdı çok şükür yoksa kafayı yerdim...
iyi yapmışsın arkadaşım...
aslında bende yaptırmak istedim ama eşim sağolsun hiç taraftar olmadı, hazır alıcaz artık...
kızlar bende yemeğe çıkıyorum,
karnım acıktı ama ne yesem bilemiyorum...
herkeslere afiyet şeker olsun bakalım..:79::80::79:..
Kızlar ben çıkıyorum.. Fakülteye gidşp oğlumun sonuçlarını alacağız.. Nolur dua edin. Bişey çıkmasın. öptm hepinizi.
katrecim ucuz atlatmışsın hadi geçmiş olsun :))))
biz hala kendimizi hafif sanıyoruz insan ayaktayken fark etmiyorda oturunca çıkıyor acısı gün bitince yani
kızlar bu arada benim rüyam çıktı galiba sifonun borusu patladı nasıl su fışkırdı heryer battı allahtan bugün evdeyim ya ben okuldayken olsaydı heryeri su basardı
yani bende ucuz atlattım
geçmiş olsun canım gerçekten ucuz atlatmışın
geçmiş olsun canım insan öle tez canlılıkla yapıveriyor aman dikkat et kendine bide nasıl komşularsa onlar öle numaralarını ver bana msjla taciz ediim onlarıııgıcık kaptım
Selam bayanlar nasılsınız iyisiniz inşallah.
Biz cok sükür iyiyiz, pek hareketliyiz herzamanki gibi. Kızlar benim cildimde bu ara yağlanma oluyo, sizlerde de varmı böyle bi durum? Özellikle yüzüm parıl parıl parlıyo
hmm onu görmüştüm canım, onu modeli sandımdı ben ):)104 johnson sport joger markası.
Aynen canım ben de zaten ilk emzirme yapabilcek miyiz yapamayacak mıyız..Onunla uğraşırken bi de milleti çekemem valla..ben de emziremem. sölicem çıkın die. meme meraklısı millet zaten. göstermicemhem oğlumla biras yalnız kalmak istiorum o anda.
evet canım o kırkını beklemedi ama. ayını doldurunca yaptı
canım ben sordum 20 günlük olduktan sonra istediğin zaman okutuluyomuş
ama bende bayramdan sonra atıcam allah kısmet ederse
ağbiml yengemde gelsin diye....
[ı]kızlaaaaaaağğğrrr 11.30ta yemek sipariş ettim yedim, üstüne de odamın kapılarını kapadım, 12-01 arası bir uyudum bir uyudum sormayın, cin gibiyim şimdi
Katre nurcum hayırlı haberlerle gel canım, güzel düşün güzel olsun, inşallah hiç bir şey cıkmayacak pasada
Bezden yapılan pastalardan konusmussunuz, ben onları ilk ögrdüğümde cok şaşırmıstım, bir de hijyenik deilmiş gibi, sonucta onları yaparken beze habire el değiyor:26:
Bebek şekeri de bebek çikolataları, kız bebek çikolatası, üzerine size özel yazılmış ambalajlarda bebek mevlüt çikolatası bunlardan alıcam bir de 25 tane falan özel yaptırırım, biberonlu çantalı bilmemneli[/ı]
selam bayanlar nasılsınız iyisiniz inşallah.
Biz cok sükür iyiyiz, pek hareketliyiz herzamanki gibi. Kızlar benim cildimde bu ara yağlanma oluyo, sizlerde de varmı böyle bi durum? özellikle yüzüm parıl parıl parlıyo
yok anacım ben nasıl yapayımnerde yapıyon ay onları iş yerindemii eleman arıyormusunuz gelem bende ikimiz yaparız şekerleme
[ı] yok anacım ben nasıl yapayımNerde bende o yetenek:d ama gel esnaf dövelim sivasta bir iki yer gezdim, ay cesit az olunca ne kadar mikroplasıyor bu esnaf var ya, şu metal sepetler var ya onlara 3 bucuk lira diyor, içini de doldurursak tülüyle falan 4 lira Internet gibi birşeyden haberleri yok sanırım bu dangalakların:88:[/ı]
Eki Görüntüle 184816 Eki Görüntüle 184815
Eki Görüntüle 184813 Eki Görüntüle 184814
Kızlar odamdaki gardrobumun orta bölmesinin fotoları. Sizce bi süre bebek dolabı olarak kullanmak için uygun mu?
Dün cevap yazan arkadaşlar çok sağolsunlar olur demişlerdi ama bi de görün istedim..
kapılarımı kapattım 1 saat uyudum diince iş yeri sandımUçam gelem dövelim stres atarız Esnaflar öle heryerde canım tutturabildiklerine
sağol canımcanım cok güzel gayet de kullanıslı, bebek 3 4 yaslarına gelene kadar kullan işte bunu, yazık deil mi yenisini alcan, beyazmıs da, hiiiç düşünme bile, koy mis gibi bebiş kıyafetlerini içne de öyle görelim
Kızlar odamdaki gardrobumun orta bölmesinin fotoları. Sizce bi süre bebek dolabı olarak kullanmak için uygun mu?
Dün cevap yazan arkadaşlar çok sağolsunlar olur demişlerdi ama bi de görün istedim..
sağol canım
işte tek sorun odamda olmaısı yani eşimle bizim kullandığımız dolabın orta kısmı bu
düşün mesela bebeğe bişey lazım olucak, mecbur hemen girilcek odama,
e ne bileyim oda dağınık olur, yatak düzgün olmaz filan..
o yüzden şey ettirdiydim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?