Eki Görüntüle 184816 Eki Görüntüle 184815
Eki Görüntüle 184813 Eki Görüntüle 184814
Kızlar odamdaki gardrobumun orta bölmesinin fotoları. Sizce bi süre bebek dolabı olarak kullanmak için uygun mu?
Dün cevap yazan arkadaşlar çok sağolsunlar olur demişlerdi ama bi de görün istedim..
Bendede cıkmaz sivilce ama bu yağlanma çok parlak duruyi yaben ergenlik dönemimde falan hiç sivilce görmemiştim yüzümde ama artık var hemde 2 tane
Bilmem ki cnm, bi numune benim ama heraldeoğluşun danmı acaba benimki kız ve cildimde bişi yok şükür
slm canımBenim cildim normaldede kuru zaten nemlendirici kullanırım sürekli öle yağlanma lekelenme falan olmadı daha
Kızlar odamdaki gardrobumun orta bölmesinin fotoları. Sizce bi süre bebek dolabı olarak kullanmak için uygun mu?
Dün cevap yazan arkadaşlar çok sağolsunlar olur demişlerdi ama bi de görün istedim..
sağol canım
işte tek sorun odamda olmaısı yani eşimle bizim kullandığımız dolabın orta kısmı bu
düşün mesela bebeğe bişey lazım olucak, mecbur hemen girilcek odama,
e ne bileyim oda dağınık olur, yatak düzgün olmaz filan..
o yüzden şey ettirdiydim ben..
Bizimde kelebeğimizin mobilyası haftasonu geliyooooo sabırsızlıkla bekliyorum sizce nasıl kızlar?
Eki Görüntüle 184829 Eki Görüntüle 184830 Eki Görüntüle 184831
ben çok beğenere aldım bakalım odamızda nasıl duracak.
canım cok güzel gayet de kullanıslı, bebek 3 4 yaslarına gelene kadar kullan işte bunu, yazık deil mi yenisini alcan, beyazmıs da, hiiiç düşünme bile, koy mis gibi bebiş kıyafetlerini içne de öyle görelim
yeter tabi tatlım gayet kullanışlı.
bence gayet uygun canım fazla fazla yeter minik kuşa
girecek olan kim ki? ben zaten eşim annesine kardesine sunu getir bunu götür demem, kendi annem de girsin napalım...zaten bebek eve girince eski mahremiyet pek de kalmayacak. artı bizim bebegimiz tedaviyle oldu zaten ovulasyonumu benden önce aileler hesaplıyordu, gizli saklı yok hersey meydanda
zaten minik ve kibarda olunca bence gayet ideal ve güzel
Çok uygun canım rengi olsun bölmeler olsun uygundur bence.
Bende odamı sipariş ettim uygun bi takım, inşallah pişman olmam..
dolabının orta kısmımı bende tek ayrı zannediom fotoda öle gibi gözükünce o kadar ince düşünme bence adı üstünde yatak odası yatakda toplu olmayabilir şahsen hergün düzeltmiyorum ben yani bide lohusa bayanlar olacaz o saman salla
bir sürü çekmecesi var bence kullanmak için uygun canım
çok güzel bi takımmış.güle güle kullanın şimdiden.bu takımın bi markası falan varsa öğrenebilirmiyim lütfen?bi de fiyatları nasıl acaba?
Bizimde kelebeğimizin mobilyası haftasonu geliyooooo sabırsızlıkla bekliyorum sizce nasıl kızlar?
bebek odası resmi paylaşan arkadaşlar hepinizinki çok güzel tüm bebişler güle güle kullansın hayırlı uğurlu olsun
çok çok güzel canım, güle güle kullanın..
çok teşekkürler canım.bebişim sağlıkla kullanır inş :) ankaradayım sitelerden aldım ...resimde sitenin adı yazıyormuş sonradan farkettim.sitede 2.5 yazıyorda biz 2.250 ye aldık taksitle.karyolası büyüyor baya bildiğin genç odası oluyo.
teşekkürler cevapladığın için canım. bende yazdıktan sonra gördüm evet varmış sitenin adı
çok güzel çok beğendim. bizim ev küçük o yüzden takım alamıyorum
hepiniz çook sağolun kızlar, görüş ve düşünceleriniz için..
dün gece baya bi uğraştım içini boşalttım sildim filan (sırf foto çekmek için)
Bi süre böyle kullanırız baktık olmuyo, alırız artık napalım..
Bu arada Bia'cım senin odan da çok hoşmuş gerçekten, Allah'ım sağlıcakla güle güle kullanmayı nasip etsin..
Bu arada birazdan aldığımız ciciler kısmına ilk defa resim ekliycem, dün aldığım gecelikleri merak eden olmuştu, yatağın üzerinde çektim, sonra da bi de giyinip çekindim, bahaneyle bikaç hamile fotom olsun diye..Yalnız korkup kaçmayın, az sonra gelüyür..
Bendede cıkmaz sivilce ama bu yağlanma çok parlak duruyi ya
Bilmem ki cnm, bi numune benim ama heralde
Yok lekelenme falan degilde yaglandı burnumun etrafı falan, hayır olsun inşallah.:26:
Çok uygun canım rengi olsun bölmeler olsun uygundur bence.
Bende odamı sipariş ettim uygun bi takım, inşallah pişman olmam. Şu takımın Ceviz kremli olanını aldım
Yani tonu şu;
Hayırlısı artıkın.
caseyeraa vebiacım odalarını bebişleriniz sağlıkla kullansın inşallah, çok güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?