2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben ergenlik dönemimde falan hiç sivilce görmemiştim yüzümde ama artık var hemde 2 tane
Bendede cıkmaz sivilce ama bu yağlanma çok parlak duruyi ya
oğluşun danmı acaba benimki kız ve cildimde bişi yok şükür
Bilmem ki cnm, bi numune benim ama heralde
slm canım Benim cildim normaldede kuru zaten nemlendirici kullanırım sürekli öle yağlanma lekelenme falan olmadı daha

Yok lekelenme falan degilde yaglandı burnumun etrafı falan, hayır olsun inşallah.:26:

Çok uygun canım rengi olsun bölmeler olsun uygundur bence.

Bende odamı sipariş ettim uygun bi takım, inşallah pişman olmam. Şu takımın Ceviz kremli olanını aldım

Yani tonu şu;

Hayırlısı artıkın.

dolabının orta kısmımı bende tek ayrı zannediom fotoda öle gibi gözükünce o kadar ince düşünme bence adı üstünde yatak odası yatakda toplu olmayabilir şahsen hergün düzeltmiyorum ben yani bide lohusa bayanlar olacaz o saman salla

Son düzenleme:
Bizimde kelebeğimizin mobilyası haftasonu geliyooooo sabırsızlıkla bekliyorum sizce nasıl kızlar?

ben çok beğenere aldım bakalım odamızda nasıl duracak.

yeter tabi tatlım gayet kullanışlı.

bence gayet uygun canım fazla fazla yeter minik kuşa

zaten minik ve kibarda olunca bence gayet ideal ve güzel

Çok uygun canım rengi olsun bölmeler olsun uygundur bence.

Bende odamı sipariş ettim uygun bi takım, inşallah pişman olmam..

bir sürü çekmecesi var bence kullanmak için uygun canım

hepiniz çook sağolun kızlar, görüş ve düşünceleriniz için..
dün gece baya bi uğraştım içini boşalttım sildim filan (sırf foto çekmek için)
Bi süre böyle kullanırız baktık olmuyo, alırız artık napalım..

Bu arada Bia'cım senin odan da çok hoşmuş gerçekten, Allah'ım sağlıcakla güle güle kullanmayı nasip etsin..

Bu arada birazdan aldığımız ciciler kısmına ilk defa resim ekliycem, dün aldığım gecelikleri merak eden olmuştu, yatağın üzerinde çektim, sonra da bi de giyinip çekindim, bahaneyle bikaç hamile fotom olsun diye.. Yalnız korkup kaçmayın, az sonra gelüyür..

bebek odası resmi paylaşan arkadaşlar hepinizinki çok güzel tüm bebişler güle güle kullansın hayırlı uğurlu olsun

çok güzel bi takımmış.güle güle kullanın şimdiden.bu takımın bi markası falan varsa öğrenebilirmiyim lütfen?bi de fiyatları nasıl acaba?

çok teşekkürler canım.bebişim sağlıkla kullanır inş :) ankaradayım sitelerden aldım ...resimde sitenin adı yazıyormuş sonradan farkettim.sitede 2.5 yazıyorda biz 2.250 ye aldık taksitle.karyolası büyüyor baya bildiğin genç odası oluyo.

teşekkürler cevapladığın için canım. bende yazdıktan sonra gördüm evet varmış sitenin adı

bu arada dün ayşe önerin kozzy avm deki semineri konusu geçmişti.tam tarih ve saatini bilen varsa yazabilir mi lütfenn.bende gitmek istiyorum inş.

caseyeraa vebiacım odalarını bebişleriniz sağlıkla kullansın inşallah, çok güzeller

teşekkürler cevapladığın için canım. bende yazdıktan sonra gördüm evet varmış sitenin adı

rica ederim canım.bu arada hamileliğimiz başabaş gidiyo aynı gün doğum yapacakmıyız bakalım

çok güzel çok beğendim. bizim ev küçük o yüzden takım alamıyorum

teşekkürler cnm..üzülme canım ya sağlıklı olsun da bebişin gerisi önemli diğil..

beklios canım

güle güle kullanın kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…