rica ederim canım.bu arada hamileliğimiz başabaş gidiyo aynı gün doğum yapacakmıyız bakalım
evet bende sen diyince baktım hakkaten aynı gidiyo.
ben özellikle beyaz aldım seninki de beyaz ve kullanışlı gayette bebişinin cicişleri sığar.hadi resim koy kız merak ettim göbeğini :))))
caseyeraa vebiacım odalarını bebişleriniz sağlıkla kullansın inşallah, çok güzeller
güle güle kullanın kızlar
Şahane cnm hayırlı ugurlu olsun iyi günlerde kullan inşallah.Bizimde kelebeğimizin mobilyası haftasonu geliyooooo sabırsızlıkla bekliyorum sizce nasıl kızlar?
Eki Görüntüle 184829 Eki Görüntüle 184830 Eki Görüntüle 184831
ben çok beğenere aldım bakalım odamızda nasıl duracak.
hepiniz çook sağolun kızlar, görüş ve düşünceleriniz için..
dün gece baya bi uğraştım içini boşalttım sildim filan (sırf foto çekmek için)
Bi süre böyle kullanırız baktık olmuyo, alırız artık napalım..
Bu arada Bia'cım senin odan da çok hoşmuş gerçekten, Allah'ım sağlıcakla güle güle kullanmayı nasip etsin..
Bu arada birazdan aldığımız ciciler kısmına ilk defa resim ekliycem, dün aldığım gecelikleri merak eden olmuştu, yatağın üzerinde çektim, sonra da bi de giyinip çekindim, bahaneyle bikaç hamile fotom olsun diye..Yalnız korkup kaçmayın, az sonra gelüyür..
Kızlar hepinize merhabaaaa
Annem gelecek; ama bir size bakayım dedim. Dilerim herkesler iyidir. Biz bu arada cicilerimizi ekledik haftasonu aldıklarımızı.. Gerisi annemde onları da odamız yerleşince odamızla beraber çekeriz koyarız.
Hepinizi öpüyoruz teyzelerimiz.. Cici kardeşlerimizi de öpüyoruz.
Kendinize iyi bakın
Koydum kızlar, bakın bakalım,
İlk şoku atlatın da
Sonra da bebek için aldıklarımızı ekliycem..
rica ederim canım.bu arada hamileliğimiz başabaş gidiyo aynı gün doğum yapacakmıyız bakalım
teşekkürler cnm..üzülme canım ya sağlıklı olsun da bebişin gerisi önemli diğil..
amiiiiin cümlemizin bebişi sağlıklı olur inşallah
Sağol canıım, innşallah
Amiiin canım sağolasın
Şahane cnm hayırlı ugurlu olsun iyi günlerde kullan inşallah.
Teşekkür ederim cnm amin, allah hepimize iyi günlerde kullanmayı nasip etsin insallah.
Ekle ekle fotoları bakalım cnm, niye korkalım hepimiz aynı haldeyiz
Arinacım nerelerdesin ayol, özlettin kendini valla
Cicilerinize hemen bakıyorum, iyi günlerde kullanın. Bizde sizi öptük görüşürüz
elanur avatarındaki kız cocugu ne kadar mahcup durmus öyle yaaa, çok tatlı
Canım evdeyim ve evdeki işlerden vakit kalmıyor ki. Valla bende sizlerle sohbeti özledim.İnşallah şu işler bitsin gelicem daha sık
Bekliyoruz canım valla, kontrol sonuçlarını yazmışsın geçende gördüm. Allah daha iyi etsin inşallah canım, maşallahh minik Yalın'a.
Sağol canım. Anaaaa sen Yalın'da mısın hala. Üstüne kaç kez isim değiştirdi bizim paşamız
Şuan son kararımız artık Ege DorukDoktor amcamıza da söyledik ismimizi değiştirmek yok
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...erinin-bebislerine-aldiklari-ciciler-107.htmlnerden bakıcam bilmiyorum kiii:26::26:
Aa öyle mi oldu:90: valla geride kalmışım canım. Bu isimlerde güzelmiş canım, söylenişi kulağa çok hoş geliyo. Yalında hoştu buda hoş, aman kafan karışmasın bu güzel güzel
Yalın'a eşim dedi ki; aaa popçu Yalın'ın ismini koymuşsunuz der herkes dedi; annem o ne yalınayak der gibi dedi, soğuttular isimden
Ege Doruk ismine de alıştık artık biz..Ay doğsunlarda burunlarını, ağızlarını yesek
kızlarrr doktorumu aradım hemen gel dedi randevuyu aldım işallahh gideceğim bugn 16:30 da randevum var normalde haftaya gidecektim işallah bişey çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?