2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize merhabaaaa

Annem gelecek; ama bir size bakayım dedim. Dilerim herkesler iyidir. Biz bu arada cicilerimizi ekledik haftasonu aldıklarımızı.. Gerisi annemde onları da odamız yerleşince odamızla beraber çekeriz koyarız.

Hepinizi öpüyoruz teyzelerimiz.. Cici kardeşlerimizi de öpüyoruz.

Kendinize iyi bakın

yav kızlar, negzelsiniz. benim göbeğim öyle top gibi kocaman olmadı, ama içeriye doğru kocaman yanlara doğru..
hamile kaldığımda 76 kiloydum, çok kustum yemek yiyemedim içemedim 68 e kadar düştüm. şimdi halen kusupduruyorum, reflü de var.. 70 kilo oldum.. dün kontrole gittim, 30 haftalığım 1.250gram kızım var minnacık.. 28+3 çıkıyor yaşı.. ama sağlıklıymış. babası da 2.600 doğmuş. öyle işte : )

caseyeraa vebiacım odalarını bebişleriniz sağlıkla kullansın inşallah, çok güzeller

Sağol canıım, innşallah
güle güle kullanın kızlar

Amiiin canım sağolasın
Şahane cnm hayırlı ugurlu olsun iyi günlerde kullan inşallah.

Teşekkür ederim cnm amin, allah hepimize iyi günlerde kullanmayı nasip etsin insallah.
Ekle ekle fotoları bakalım cnm, niye korkalım hepimiz aynı haldeyiz

Arinacım nerelerdesin ayol, özlettin kendini valla
Cicilerinize hemen bakıyorum, iyi günlerde kullanın. Bizde sizi öptük görüşürüz

Canım evdeyim ve evdeki işlerden vakit kalmıyor ki. Valla bende sizlerle sohbeti özledim.İnşallah şu işler bitsin gelicem daha sık

Canım evdeyim ve evdeki işlerden vakit kalmıyor ki. Valla bende sizlerle sohbeti özledim.İnşallah şu işler bitsin gelicem daha sık

Bekliyoruz canım valla, kontrol sonuçlarını yazmışsın geçende gördüm. Allah daha iyi etsin inşallah canım, maşallahh minik Yalın'a.

Bekliyoruz canım valla, kontrol sonuçlarını yazmışsın geçende gördüm. Allah daha iyi etsin inşallah canım, maşallahh minik Yalın'a.

Sağol canım. Anaaaa sen Yalın'da mısın hala. Üstüne kaç kez isim değiştirdi bizim paşamız

Şuan son kararımız artık Ege Doruk Doktor amcamıza da söyledik ismimizi değiştirmek yok

Sağol canım. Anaaaa sen Yalın'da mısın hala. Üstüne kaç kez isim değiştirdi bizim paşamız

Şuan son kararımız artık Ege Doruk Doktor amcamıza da söyledik ismimizi değiştirmek yok

Aa öyle mi oldu:90: valla geride kalmışım canım. Bu isimlerde güzelmiş canım, söylenişi kulağa çok hoş geliyo. Yalında hoştu buda hoş, aman kafan karışmasın bu güzel güzel

Aa öyle mi oldu:90: valla geride kalmışım canım. Bu isimlerde güzelmiş canım, söylenişi kulağa çok hoş geliyo. Yalında hoştu buda hoş, aman kafan karışmasın bu güzel güzel

Yalın'a eşim dedi ki; aaa popçu Yalın'ın ismini koymuşsunuz der herkes dedi; annem o ne yalınayak der gibi dedi, soğuttular isimden

Ege Doruk ismine de alıştık artık biz.. Ay doğsunlarda burunlarını, ağızlarını yesek

Canım annenin yorumuna bayıldım, nerden aklına gelmiş öyle yalınayak. Valla dogru demiş isim hoş ama türkçe nereye çekersen oraya giden bi dil.
Valla öyle böyle derken az kaldı canım. Nisan bebeklerine baktım ne şekerler, bizimkilerde olsada şöyle cicilerini giydirip koysak güzel güzel resimlerini. Çok hevesliyim temmuz gellll artık

kızlarrr doktorumu aradım hemen gel dedi randevuyu aldım işallahh gideceğim bugn 16:30 da randevum var normalde haftaya gidecektim işallah bişey çıkmaz

kızlar ben bebişime etek elbise için kalıp araştırıyorum netten. bana bu konuda siz de yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. güzel kalıplara ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…