Canım annenin yorumuna bayıldım, nerden aklına gelmiş öyle yalınayak. Valla dogru demiş isim hoş ama türkçe nereye çekersen oraya giden bi dil.
Valla öyle böyle derken az kaldı canım. Nisan bebeklerine baktım ne şekerler, bizimkilerde olsada şöyle cicilerini giydirip koysak güzel güzel resimlerini. Çok hevesliyim temmuz gellll artık
kızlarrr doktorumu aradım hemen gel dedi randevuyu aldım işallahh gideceğim bugn 16:30 da randevum var normalde haftaya gidecektim işallah bişey çıkmaz
kızlarrr doktorumu aradım hemen gel dedi randevuyu aldım işallahh gideceğim bugn 16:30 da randevum var normalde haftaya gidecektim işallah bişey çıkmaz
Az kaldı canım 2 ayımızAllah'ın izniyle göz açıp kapasıya geçer...
Öpüyorum seni. Ben çıktım canım annem yaklaşmış bana
İyi haberlerle gelirsin inşallah.
gelince bizle de paylaş arkadaşım. bişey çıkmaz inşallah.
Az kaldı canım 2 ayımızAllah'ın izniyle göz açıp kapasıya geçer...
Öpüyorum seni. Ben çıktım canım annem yaklaşmış bana
İyi haberlerle gelirsin inşallah.
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
ilgin için sağol canım yorumunu bekliyorum :)ben bi göz attım canım. özellikleri çok iyi. kullanışlı ama bir de görmek lazım. cuma günü gelecekmiş. bende burda bakarım. tekrar yazarım sana
Canım onu dün ben de sordum, bikaç arkadaş cevap yazdı ama bilmiyorum ben de..Aslında güzel ama sanırım çift yönlü kullanılmıyor bu, eğer öyleyse almam herhalde. Çift yönlü kullanılabilmesi önemliymiş sanırım..
çift yönlü olması çok önemlimiki ya:26:.bnm daha çok merak ettiğim yeni doğanlar için uygun mu mesela tam olarak yatabiliyor mu?bi de üç tekerlekliya aceba denge sorunu olur mu?
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
bu tarz bişey kullanannınız var mı kızlar?
]
işallahh kızlar birde bişey sorucam eşim ordanda halin olursa bebek arabası bakmaya gidelm dedi sizce nasıl olması gerek fikir verin...
Chicco Simplicity Puset - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bunu buldum ama canımyatabilen olmasına dikkat et, bebeğin içinde uyuyabilmesi önemli. lastikleri dayanıklı mı ona da bakarsın. iki gün sonra kırılmasın. benden bu kadar
hayırlısıyla git gel canım rahatsızlığın ne bilmiyorum geçmişe baktım bulamadım. umarım herşey yolundadır.
Chicco Simplicity Puset - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bunu buldum ama canım
dün gögsümün ortasından itibsren bi yangın oldu canımşimdide sabahtan beri yanıyo bişey saplanıyo sanki..aradım dokturmu hemen gel dedi
Chicco Simplicity Puset - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bunu buldum ama canım
dün gögsümün ortasından itibsren bi yangın oldu canımşimdide sabahtan beri yanıyo bişey saplanıyo sanki..aradım dokturmu hemen gel dedi
evet ilk defa başıma geldi fena ağrıyo zaten.işallahh değildir canımilk kez duydum umarım ciddi bişey değilldir sende içini ferah tut.
chicco iyidir zaten, ama taşıma kapasitesi olayına da dikkat et. bu 18 kg mış mesela.
selam kızlar nabersiniz??? ayy bir uyumuşum sormayın gitsin 2 saate yakın walla ölü gibi uyumuşum... ama şimdi cin gibiyim...
evet ilk defa başıma geldi fena ağrıyo zaten.işallahh değildir canım
evet bu 18 fiyatıda pahalı değil o kadar
selam kızlar nabersiniz??? Ayy bir uyumuşum sormayın gitsin 2 saate yakın walla ölü gibi uyumuşum... Ama şimdi cin gibiyim...
iyi olmuş canım ne güzel dinlenmişindir
keşke elime geçseeeee:93::93:
selam kızlar nabersiniz??? ayy bir uyumuşum sormayın gitsin 2 saate yakın walla ölü gibi uyumuşum... ama şimdi cin gibiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?