2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Az kaldı canım 2 ayımız Allah'ın izniyle göz açıp kapasıya geçer...

Öpüyorum seni. Ben çıktım canım annem yaklaşmış bana

kızlarrr doktorumu aradım hemen gel dedi randevuyu aldım işallahh gideceğim bugn 16:30 da randevum var normalde haftaya gidecektim işallah bişey çıkmaz

İyi haberlerle gelirsin inşallah.

Çok şükür canım az kaldı, sağlıkla kucagımıza alalımda zaman geçer inşallah. Görüşürüz canım, bizde seni öptük. Selametle

Bizde cıkalım yemek yapalım, otur otur nereye kadar
Görüşürüz kızlar öptük siziiii

gelince bizle de paylaş arkadaşım. bişey çıkmaz inşallah.

güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

işallahh kızlar birde bişey sorucam eşim ordanda halin olursa bebek arabası bakmaya gidelm dedi sizce nasıl olması gerek fikir verin...

ben bi göz attım canım. özellikleri çok iyi. kullanışlı ama bir de görmek lazım. cuma günü gelecekmiş. bende burda bakarım. tekrar yazarım sana
ilgin için sağol canım yorumunu bekliyorum :)

işallahh kızlar birde bişey sorucam eşim ordanda halin olursa bebek arabası bakmaya gidelm dedi sizce nasıl olması gerek fikir verin...

yatabilen olmasına dikkat et, bebeğin içinde uyuyabilmesi önemli. lastikleri dayanıklı mı ona da bakarsın. iki gün sonra kırılmasın. benden bu kadar

kızlarrr doktorumu aradım hemen gel dedi randevuyu aldım işallahh gideceğim bugn 16:30 da randevum var normalde haftaya gidecektim işallah bişey çıkmaz

hayırlısıyla git gel canım rahatsızlığın ne bilmiyorum geçmişe baktım bulamadım. umarım herşey yolundadır.

yatabilen olmasına dikkat et, bebeğin içinde uyuyabilmesi önemli. lastikleri dayanıklı mı ona da bakarsın. iki gün sonra kırılmasın. benden bu kadar
Chicco Simplicity Puset - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bunu buldum ama canım
hayırlısıyla git gel canım rahatsızlığın ne bilmiyorum geçmişe baktım bulamadım. umarım herşey yolundadır.

dün gögsümün ortasından itibsren bi yangın oldu canım şimdide sabahtan beri yanıyo bişey saplanıyo sanki..aradım dokturmu hemen gel dedi

selam kızlar nabersiniz??? ayy bir uyumuşum sormayın gitsin 2 saate yakın walla ölü gibi uyumuşum... ama şimdi cin gibiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…