Yalın'a eşim dedi ki; aaa popçu Yalın'ın ismini koymuşsunuz der herkes dedi; annem o ne yalınayak der gibi dedi, soğuttular isimden
Ege Doruk ismine de alıştık artık biz..Ay doğsunlarda burunlarını, ağızlarını yesek
tüm temmuz annelerine de merhaba yeni doğum yapmış biri olarak sormak istedikleriniz varsa cevaplarım hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar olsun
ani tonu şu;[
Hayırlısı artıkın.
Bizimde kelebeğimizin mobilyası haftasonu geliyooooo sabırsızlıkla bekliyorum sizce nasıl kızlar?
[
ben çok beğenere aldım bakalım odamızda nasıl duracak.
tüm temmuz annelerine de merhaba yeni doğum yapmış biri olarak sormak istedikleriniz varsa cevaplarım hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar olsun
merhaba canım naber maaşallah çoğu gitti azı kaldı heyecan başladı mı
hoşgeldin canım süpersin teşekkür ederiz normalmiydi sezeryanmı kendinmi sectin yöntemini bebekmi
benim dr um normal doğum taraftarı olduğu için başta ben biraz korksamda her gidişte beni gaza getirdi ve 40+3 te normal doğum yaptım sancı kısmı zor kolay diyemem ama doğurma kısmı çok kolay 2 ıkınmada bebişim benimleydi sonrası çok rahat bebeğin çıkışıyla bütün ağrı sızı bitiyor dikişlerim vardı onlar da sadece ilk 3 gün sızı yaptı oturup kalkmakta zorlandım ama sonrası çok rahat hastanede sadece 20 saat kaldım yürüye yürüye çıktım çok zorunda kalınmadıkça sezeryan olmamaya çalışın derim
evet baktım bende göremedimdediğin arabanın kendi ağırlığını göremedim.. o da çok önemli bence
doğum iznine çıkınca uyursun artık tatlım sende....
saol canım çok iyiyim son zamanlar daha zor geçiyo bi de benim erken doğum tehtidim vardı onun için 29.haftadan doğurana kadar sadece dr için dışarı çıktım o nedenle sıkılıyodum zaman hiç geçmiyodu çok şükür erken doğacak diye korkarken 40.haftayı da gördümiyidir bersucum sen nasılsın canım??? heyecanı sorma gitsin walla... sen kavuşmuşsun miniğine ne güzel... benim de 2 ayım var daha ama sanki günler geçmiyor gibi...:18:
hoşgeldiiin allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin bersucum
biz bir ara lavman işine takıldık, sen normal mi oldun sezeryan mı ve lavman yapıldı mı? doguma giderken hastane yeşillerinden giydin kendi geceligini mi?? ayy sen buraya fena düştün, biz seni boş bırakmayız ki
benim dr um normal doğum taraftarı olduğu için başta ben biraz korksamda her gidişte beni gaza getirdi ve 40+3 te normal doğum yaptım sancı kısmı zor kolay diyemem ama doğurma kısmı çok kolay 2 ıkınmada bebişim benimleydi sonrası çok rahat bebeğin çıkışıyla bütün ağrı sızı bitiyor dikişlerim vardı onlar da sadece ilk 3 gün sızı yaptı oturup kalkmakta zorlandım ama sonrası çok rahat hastanede sadece 20 saat kaldım yürüye yürüye çıktım çok zorunda kalınmadıkça sezeryan olmamaya çalışın derim
saol canım çok iyiyim son zamanlar daha zor geçiyo bi de benim erken doğum tehtidim vardı onun için 29.haftadan doğurana kadar sadece dr için dışarı çıktım o nedenle sıkılıyodum zaman hiç geçmiyodu çok şükür erken doğacak diye korkarken 40.haftayı da gördüm
normalde lavman yapılmadı sancılanıp gittiğimde o yeşil önlükten giydirdiler saat 10 dan 13.30 kadar sancı çektim 13.35 te bebişim doğdu dikişlerim atıldı ondan sonra kendi geceliğim giydirdiler hasta bezide kullanmadım boşuna almışım onlar gazlı bezle ped yapmışlar kalın kalın onu verdiler birde altaçma örtüsünü sardılar üzerinede çaamaşırımı giydirdiler çok rahat ettim
saol canım çok iyiyim son zamanlar daha zor geçiyo bi de benim erken doğum tehtidim vardı onun için 29.haftadan doğurana kadar sadece dr için dışarı çıktım o nedenle sıkılıyodum zaman hiç geçmiyodu çok şükür erken doğacak diye korkarken 40.haftayı da gördüm
normalde lavman yapılmadı sancılanıp gittiğimde o yeşil önlükten giydirdiler saat 10 dan 13.30 kadar sancı çektim 13.35 te bebişim doğdu dikişlerim atıldı ondan sonra kendi geceliğim giydirdiler hasta bezide kullanmadım boşuna almışım onlar gazlı bezle ped yapmışlar kalın kalın onu verdiler birde altaçma örtüsünü sardılar üzerinede çaamaşırımı giydirdiler çok rahat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?