2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tüm temmuz annelerine de merhaba yeni doğum yapmış biri olarak sormak istedikleriniz varsa cevaplarım hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar olsun

Mrb kızlarrr
Hepiniz bebişlerinizin mobilyalarını güzel günlerde kullanın, hepsi çok cici eminim ki sizler de el attığınızda herşeyiyle dört dörtlük odalar olacak,bugün öğleden sonra evdeydim ama mutfakta geçirdim günü evdeyken daha çok yoruluyorum sanki!

Cnm bu yoruma çok güldüm, annenin yorumu çok hoş

tüm temmuz annelerine de merhaba yeni doğum yapmış biri olarak sormak istedikleriniz varsa cevaplarım hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar olsun

hoşgeldin canım süpersin teşekkür ederiz normalmiydi sezeryanmı kendinmi sectin yöntemini bebekmi

ani tonu şu;[

Hayırlısı artıkın.

canımm güle güle sağlıkla kullanın odanızı

Bizimde kelebeğimizin mobilyası haftasonu geliyooooo sabırsızlıkla bekliyorum sizce nasıl kızlar?

[

ben çok beğenere aldım bakalım odamızda nasıl duracak.

hayırlı uğurlu olsun canım güle güle kullanın

sanada mrhba canım hayırlı olsun senin bebğinde alla uzun ömürler versin normal doğum mu yaptın ?

merhaba canım naber maaşallah çoğu gitti azı kaldı heyecan başladı mı

iyidir bersucum sen nasılsın canım??? heyecanı sorma gitsin walla... sen kavuşmuşsun miniğine ne güzel... benim de 2 ayım var daha ama sanki günler geçmiyor gibi...:18:

hoşgeldiiin allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin bersucum
biz bir ara lavman işine takıldık, sen normal mi oldun sezeryan mı ve lavman yapıldı mı? doguma giderken hastane yeşillerinden giydin kendi geceligini mi?? ayy sen buraya fena düştün, biz seni boş bırakmayız ki

hoşgeldin canım süpersin teşekkür ederiz normalmiydi sezeryanmı kendinmi sectin yöntemini bebekmi

benim dr um normal doğum taraftarı olduğu için başta ben biraz korksamda her gidişte beni gaza getirdi ve 40+3 te normal doğum yaptım sancı kısmı zor kolay diyemem ama doğurma kısmı çok kolay 2 ıkınmada bebişim benimleydi sonrası çok rahat bebeğin çıkışıyla bütün ağrı sızı bitiyor dikişlerim vardı onlar da sadece ilk 3 gün sızı yaptı oturup kalkmakta zorlandım ama sonrası çok rahat hastanede sadece 20 saat kaldım yürüye yürüye çıktım çok zorunda kalınmadıkça sezeryan olmamaya çalışın derim

bersucum bizim kızların çenesi düşüktür bir de hepimizde heyecan dorukta seni kolay kolay bırakmayız walla... dur ben de hemen bir sorayım sana... sütün hemen geldi mi yetiyor mu bebeğine arttırmak için neler yapabiliriz....şimdilik bu kadar örtmenim...

sorması ayıp kaç saat sancın oldu tatlım???

Allah sağlıklı sıhhatli mutlu bir ömür versin inşallah bebişine. sana da kolay gelsin. senden çok öğreneceğimiz var valla. nasıl yaptın mesela doğumu. ilk neler hissettin bebeği kucağına alınca

kesi yapılırken hissettin mi sanırım uyuşturmuyorlar, sancın gelir gelmez doğum olmamıştır sanırım nasıl farkettin doğumu ve farkettikten kaç saat sonra doğum yaptın cnm?hehh bi nefes alıyım

iyidir bersucum sen nasılsın canım??? heyecanı sorma gitsin walla... sen kavuşmuşsun miniğine ne güzel... benim de 2 ayım var daha ama sanki günler geçmiyor gibi...:18:
saol canım çok iyiyim son zamanlar daha zor geçiyo bi de benim erken doğum tehtidim vardı onun için 29.haftadan doğurana kadar sadece dr için dışarı çıktım o nedenle sıkılıyodum zaman hiç geçmiyodu çok şükür erken doğacak diye korkarken 40.haftayı da gördüm

normalde lavman yapılmadı sancılanıp gittiğimde o yeşil önlükten giydirdiler saat 10 dan 13.30 kadar sancı çektim 13.35 te bebişim doğdu dikişlerim atıldı ondan sonra kendi geceliğim giydirdiler hasta bezide kullanmadım boşuna almışım onlar gazlı bezle ped yapmışlar kalın kalın onu verdiler birde altaçma örtüsünü sardılar üzerinede çaamaşırımı giydirdiler çok rahat ettim

hoşgeldin canım
allah sağlıkla büyütmek nasip etsin bebşini
bebiş kaç kilo doğdu
kaç dikiş atıldı? dikişler kaç günde geçti?

yaa benim merak ettiğimm;

kaç kilo gitti eşi nasıl gliyo bebekden sonra mı odaana çıkınca hemen mi verdiler emzirmeye..sütün geldii mii?

40+3 kız mı erkek mi oldu senin canım

süper yaa 3 buçuk saatte doğurmuşsun yani alllah hepimize nasip etsin bende çok istiyorum normal doğumu

oyyy maşallah cok sancı da çekmemişsin ne güzel... allah analı babalı büyütsün yakışıklıyı... hatırlıyorum senin erken doğum riskin vardı ama bak ne güzel zamanını beklemiş... bizim topşkte 2 arkadaş erken doğum yaptı.. birinin bebeği melek oldu cennete anasını babasını bekliyor.. bir arkadaşımızın oğlu da hastanede gün be gün iyiye gidiyor artık yaramazlık yapmaya bile başlamış dün haberini aldık.. sağolsun bazı arkadaşlar arayıp bize de bildiriyorlar... ama şimdi hepimizde erken doğum korkusu var haliyle... Allah herkesin evladını gününde kucağına almayı nasip etsin...:nazar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…