2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

peki canım gecelik elbise tipimi daha iyi yoksa pijama takımımı

Merhaba kizlar :79:
Okudugun kadariyla herkes iyi Sedacim o gogsunun altindaki yanma bende hep var, bahsetmistim dun galiba; rahim genisledikce simsiki olmasi gereken kaslar ayriliyor yerinden o yapiyor. Hatta arada biri birsey batirmiscasina yaniyor hala. Elimle bastirma ihtiyaci hissediyorum yanma baslayinca. Ve surekli agriyor. Gececek ama ne zaman bilmiyorum. Yine de bakalim doktorun ne diyecek.

Biz bugun oglumu 1 saat mesafede bir hayvanat bahcesine goturduk. Yorgunluktan oldum, hava da 30 dereceydi. Bir de iki gundur vertigom nuksetti. leyla gibi gezdim. Eve gelince kendimi dar attim yataga ama simdi de migrenim tuttu. Yani anlayacaginiz bahtsiz bedeviyim bugun Bir de esim beni uzdu, agla agla icim disima cikti. Kendisi en ufal elestiriye gelemez, biraz ucundan birsey diyecek olayim harrr diye sokuverir laflari. Cok iclendim acikcasi, cok gucume gitti hamile hamile. Simdi dort donuyor etrafimda ama neye yarar

Canim benim ne demek, asil ben tesekur ederim, soylediklerime guvenin icin. Gogus kalkanini istersen simdilik bos yere alma, ama nerede bulabilecegine bir bak ve aklinda olsun. Eger yara problemin olursa yollarsin esini aldirirsin. Ben aldirdim kardesime, annemle yollayacak. Eskisinin parcalari kayboldu gitti. Oglana oyuncak olduydu. Burada bulamadim o nedenle ne olur ne olmaz diye getirecek annem. Ama siz orada rahatlikla bulursunuz.

Daha ne olsun fazla fazla yeter bence

ah canım bende sizler gibiydim herşeyi merak ediyordum oğluş uyanan kadar sizlerleyim
sütüm 2.günün akşamı geldi ben pompa almamıştım gerekmez diye ama 2. gün aldık pompa ile daha çabuk geliyoo lansinoh un manuel pompasını alın derim 50 tl bişey hemde pratik ben daha sonra elektrikli pompada aldım hiç beğenmedim çok uzun sürüyo sağması ve acıtıyo şimdilik oğluşa sütüm yetiyor
Allah sağlıklı sıhhatli mutlu bir ömür versin inşallah bebişine. sana da kolay gelsin. senden çok öğreneceğimiz var valla. nasıl yaptın mesela doğumu. ilk neler hissettin bebeği kucağına alınca

acayip bir his ama gerçekten dedikleri gibi anlatılmaz yaşanır inşallah sizlerde sağlıcakla bebişlerinizi kucaklar bu sonsuz mutluluğu tadarsınız
kesi yapılırken hissettin mi sanırım uyuşturmuyorlar, sancın gelir gelmez doğum olmamıştır sanırım nasıl farkettin doğumu ve farkettikten kaç saat sonra doğum yaptın cnm?hehh bi nefes alıyım

yok canım uyuşturuyorlar bir iğne yapıyorlar o nedenle kesiyi hiç hissetmedim sadece makasın kesiş sesini duydum biraz dikiş sırasında acı oluyor ama o da normal kısa sürüyor zaten
ebeler ilk doğum için şanslı olduğumu kolay doğurduğumu söylediler yapıyla alakalı heralde birde bebişin kilosuyla benim oğluş 3300 doğdu
nişanım ya da suyum gelmedi adet ağrısı gibi başlayan daha sonra artan sancım oldu

esracım aynen öylee bir yanma geliyo aniden elimi vuramıyorum:97:...gögsümün tam alt kısmı bakalım doktorum ne diyecek..hayırdır eşinle umarım byük bişey yokturdur hamile hamile üzme kendini canım benimm bak bebişinde etkilenir..

herkez doğum hazırlığı yapıyor ben maalesef yine hastanede yatıyorum
bebeğim daha 26 haftalık ama zannediyorum doğacak....
benim tansiyonum yükseliyor ona bağlı umblikal kordondan bebeğe kan akımı yavaşlamış bebeğim 2 haftadır içerde sıkıntıdaymış çok az suyu kalmış doktorlar gittiği yere kadar karnında tutacağız diyorlar ama çokta süre vermiyorlar plesantal yetmezlik oluşmuş bebeği zor taşır diyorlar ben razıyım 3 ayda hastanede yatmaya......kızım annesini bırakmaz inşallah dua edin arkadaşlar....

oyy canım geçmiş olsun bugün hakkaten kötü geçmiş senin için.. neyse geçmiş olsun... aman eşini hiç takma kafaya erkek milleti hepsi aynı anacım... yaparlar yaparlar sonra özür dilerler
...

peki canım sütü sağıp saklıyormusun yoksa pompa süt üretimini artırmak içinmi gerekli oldu

oy geçmiş olsun canım... kocişin ne yapmış baya sinirlendirmiş seni.

sağol canım bilgiler için. Allah analı babalı büyütmeni nasip etsin. sorcağım soruları bizim kızlar sormuşlar sağolsunlar gerek kalmadı

canım çok geçmiş olsun insallah bekler bebeğin tabiki de dua edicem senin için... bol bol su iç tatlım Allah büyük aklına kötü şeyler getirme hiç... bizi de haberdar et mutlaka...

hoşgeldin canım
allah sağlıkla büyütmek nasip etsin bebşini
bebiş kaç kilo doğdu
kaç dikiş atıldı? dikişler kaç günde geçti?

3300 doğdu valla kaç dikiş bilmiyorum ama 3 gün sonra rahatladım tabi tam iyileşmesi 20 günü buldu
yaa benim merak ettiğimm;

kaç kilo gitti eşi nasıl gliyo bebekden sonra mı odaana çıkınca hemen mi verdiler emzirmeye..sütün geldii mii?

6 kilo gitti doğumda -eşinin çıkışı için biraz bekliyolar kanama durana kadar sonra çok kolay çıkıyo kk da okumuştum eşinin çıkışı da 2. bi doğum gibi oluyo diye ama hiç öyle değil anlamadım bile
odaya çıkınca hemen emzirdim kolostrum denen sarı süt geldi o bebiş için çok yararlıymış hemen onu emdi oğluş tabi tam sütün gelmesi 2.günün akşamını buldu
40+3 kız mı erkek mi oldu senin canım
erkek canım
peki canım gecelik elbise tipimi daha iyi yoksa pijama takımımı
pijama takımını giymedim gecelik rahattı önden düğmeli gecelik iyi oluyor birde doğum yaptığımdan beri sütyen takmadım emzirme atlatleri almıştım çok kullanışlı tavsiye ederim bir çok göğüs pedi denedim en hızla emeni en sıkı duranı lansinohun ki alın stok yapın derim günde 2 çift kullanılıyor çünkü

canım Allah yardımcınız olsun inşallah bırakmasın kelebeğin seni

canım benim inşaAllah sağlıcakla kavuşursun bebeğine. umarım bebeşin sımsıkı tutunur sana ve hayata...

yaa bugün öyle bir geçer zaman ki var ben çok seviyorum aslında o diziyi ama bu bölümü izlemek istemiyorum... çünkü geçen hafta çok ağladım... psikolojim kaldırmıyor artık...

ah canim ya Allah yardimcin olsun kizini sana bagislasin insallah sag salim zamaninda al bebegini kucagina...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine eşinde yani biraz anlayışlı olsa gerçi annem herşeyde hamilelik piskolojisi hamilelik piskolojisi diipp duruyor daha hassas oluyosunuz diye o zaman onlarda daha hassas davransın

Japonescim sağol, evet aklımda bulunsun göğüs kalkanını nerden alacağım, benim göğüslerle aram oaldum olası iyi olmadı zaten, şimdiden hassas uçları bakalım emzirirken ne hale gelecek..

Bu arada eşine çok kızdım bak şimdi.. kk'daki bayanlar toplanıp gelip dövelim diyorum,
şu zamanda da nazımızı çekmiyceklerse ne zaman çekicekler bilmiyorum ki..

sedahayri arkadaşımız da raahtsızmış sanırım, çok geçmiş olsun canım, umarım ciddi bişey çıkmaz..

canım benim çok sağol birazdan çıkıcam bende doktora gidicem işallah kötü bişey çıkmaz şeker yüklemeside yapıcaktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…