saol canım çok iyiyim son zamanlar daha zor geçiyo bi de benim erken doğum tehtidim vardı onun için 29.haftadan doğurana kadar sadece dr için dışarı çıktım o nedenle sıkılıyodum zaman hiç geçmiyodu çok şükür erken doğacak diye korkarken 40.haftayı da gördüm
normalde lavman yapılmadı sancılanıp gittiğimde o yeşil önlükten giydirdiler saat 10 dan 13.30 kadar sancı çektim 13.35 te bebişim doğdu dikişlerim atıldı ondan sonra kendi geceliğim giydirdiler hasta bezide kullanmadım boşuna almışım onlar gazlı bezle ped yapmışlar kalın kalın onu verdiler birde altaçma örtüsünü sardılar üzerinede çaamaşırımı giydirdiler çok rahat ettim
Canim benim ne demek, asil ben tesekur ederim, soylediklerime guvenin icin. Gogus kalkanini istersen simdilik bos yere alma, ama nerede bulabilecegine bir bak ve aklinda olsun. Eger yara problemin olursa yollarsin esini aldirirsin. Ben aldirdim kardesime, annemle yollayacak. Eskisinin parcalari kayboldu gitti. Oglana oyuncak olduydu. Burada bulamadim o nedenle ne olur ne olmaz diye getirecek annem. Ama siz orada rahatlikla bulursunuz.Merhaba canım, cevapların için çok ama çok teşekkür ederim, Allah razı olsun..Ben bana yazmadığın cevapları da okuyup yorum yazıyorum..
Ben burun aspiratörü chicco aldım ama ucu sert mi değil mi bakmadım hiç, eve gidince bakayım ben de..
Saç fırçası tavsiyen için de çok sağol canım, ben de belki konak için işe yarar diye düşünmüştüm.
Mide yanması veya bulanmasının saçtan kaynaklandığını ben de düşünmüyorum, hurafe bunlar bence..
Meme ucuyla ilgili söylediklerin içime su serpti valla..Benim hiç yok değil ama çok küçük..İnşallah yara filan da olmaz..Göğüs kalkanı ben almadım ama alsam mı acaba? Göğüs pedi aldım ben sadece..:26:
yok anacım ben nasıl yapayımnerde bende o yetenek ama gel esnaf dövelim sivasta bir iki yer gezdim, ay cesit az olunca ne kadar mikroplasıyor bu esnaf var ya, şu metal sepetler var ya onlara 3 bucuk lira diyor, içini de doldurursak tülüyle falan 4 lira internet gibi birşeyden haberleri yok sanırım bu dangalakların:88:Ah keske ben yollasam size. Burada o metal sepetler cok ucuz ama daha guzel seyler var. Mesela cicili bicili kucucuk karton kutular var, kimisi sindirella arabasi gibi, icine sadece seker ya da cikolata dolduruyorsun. Biberonlar var ya Turkiye'de, plastik hani tullu falan, onlar burada 50 kurus. Gondermesi cok pahaliya gelmez aslinda ama buradan posta 1 ayda gidiyor. Keske hepinize ben yollasam
Daha ne olsun fazla fazla yeter benceEki Görüntüle 184816 Eki Görüntüle 184815
Eki Görüntüle 184813 Eki Görüntüle 184814
Kızlar odamdaki gardrobumun orta bölmesinin fotoları. Sizce bi süre bebek dolabı olarak kullanmak için uygun mu?
Dün cevap yazan arkadaşlar çok sağolsunlar olur demişlerdi ama bi de görün istedim..
ah canım bende sizler gibiydim herşeyi merak ediyordum oğluş uyanan kadar sizlerleyimbersucum bizim kızların çenesi düşüktürbir de hepimizde heyecan dorukta seni kolay kolay bırakmayız walla... dur ben de hemen bir sorayım sana... sütün hemen geldi mi yetiyor mu bebeğine arttırmak için neler yapabiliriz....şimdilik bu kadar örtmenim...
Allah sağlıklı sıhhatli mutlu bir ömür versin inşallah bebişine. sana da kolay gelsin. senden çok öğreneceğimiz var valla. nasıl yaptın mesela doğumu. ilk neler hissettin bebeği kucağına alınca
kesi yapılırken hissettin mi sanırım uyuşturmuyorlar, sancın gelir gelmez doğum olmamıştır sanırım nasıl farkettin doğumu ve farkettikten kaç saat sonra doğum yaptın cnm?hehh bi nefes alıyım
canımm güle güle sağlıkla kullanın odanızı
hayırlı uğurlu olsun canım güle güle kullanın
Merhaba kizlar :79:
Okudugun kadariyla herkes iyiSedacim o gogsunun altindaki yanma bende hep var, bahsetmistim dun galiba; rahim genisledikce simsiki olmasi gereken kaslar ayriliyor yerinden o yapiyor. Hatta arada biri birsey batirmiscasina yaniyor hala. Elimle bastirma ihtiyaci hissediyorum yanma baslayinca. Ve surekli agriyor. Gececek ama ne zaman bilmiyorum. Yine de bakalim doktorun ne diyecek.
Biz bugun oglumu 1 saat mesafede bir hayvanat bahcesine goturduk. Yorgunluktan oldum, hava da 30 dereceydi. Bir de iki gundur vertigom nuksetti. leyla gibi gezdim. Eve gelince kendimi dar attim yataga ama simdi de migrenim tuttu. Yani anlayacaginiz bahtsiz bedeviyim bugunBir de esim beni uzdu, agla agla icim disima cikti. Kendisi en ufal elestiriye gelemez, biraz ucundan birsey diyecek olayim harrr diye sokuverir laflari. Cok iclendim acikcasi, cok gucume gitti hamile hamile. Simdi dort donuyor etrafimda ama neye yarar
Canim benim ne demek, asil ben tesekur ederim, soylediklerime guvenin icin. Gogus kalkanini istersen simdilik bos yere alma, ama nerede bulabilecegine bir bak ve aklinda olsun. Eger yara problemin olursa yollarsin esini aldirirsin. Ben aldirdim kardesime, annemle yollayacak. Eskisinin parcalari kayboldu gitti. Oglana oyuncak olduydu. Burada bulamadim o nedenle ne olur ne olmaz diye getirecek annem. Ama siz orada rahatlikla bulursunuz.
Daha ne olsun fazla fazla yeter bence
ah canım bende sizler gibiydim herşeyi merak ediyordum oğluş uyanan kadar sizlerleyim
sütüm 2.günün akşamı geldi ben pompa almamıştım gerekmez diye ama 2. gün aldık pompa ile daha çabuk geliyoo lansinoh un manuel pompasını alın derim 50 tl bişey hemde pratik ben daha sonra elektrikli pompada aldım hiç beğenmedim çok uzun sürüyo sağması ve acıtıyo şimdilik oğluşa sütüm yetiyor
acayip bir his ama gerçekten dedikleri gibi anlatılmaz yaşanır inşallah sizlerde sağlıcakla bebişlerinizi kucaklar bu sonsuz mutluluğu tadarsınız
yok canım uyuşturuyorlar bir iğne yapıyorlar o nedenle kesiyi hiç hissetmedim sadece makasın kesiş sesini duydum biraz dikiş sırasında acı oluyor ama o da normal kısa sürüyor zaten
ebeler ilk doğum için şanslı olduğumu kolay doğurduğumu söylediler yapıyla alakalı heralde birde bebişin kilosuyla benim oğluş 3300 doğdu
nişanım ya da suyum gelmedi adet ağrısı gibi başlayan daha sonra artan sancım oldu
Okudugun kadariyla herkes iyiSedacim o gogsunun altindaki yanma bende hep var, bahsetmistim dun galiba; rahim genisledikce simsiki olmasi gereken kaslar ayriliyor yerinden o yapiyor. Hatta arada biri birsey batirmiscasina yaniyor hala. Elimle bastirma ihtiyaci hissediyorum yanma baslayinca. Ve surekli agriyor. Gececek ama ne zaman bilmiyorum. Yine de bakalim doktorun ne diyecek.
Biz bugun oglumu 1 saat mesafede bir hayvanat bahcesine goturduk. Yorgunluktan oldum, hava da 30 dereceydi. Bir de iki gundur vertigom nuksetti. leyla gibi gezdim. Eve gelince kendimi dar attim yataga ama simdi de migrenim tuttu. Yani anlayacaginiz bahtsiz bedeviyim bugunBir de esim beni uzdu, agla agla icim disima cikti. Kendisi en ufal elestiriye gelemez, biraz ucundan birsey diyecek olayim harrr diye sokuverir laflari. Cok iclendim acikcasi, cok gucume gitti hamile hamile. Simdi dort donuyor etrafimda ama neye yarar
ah canım bende sizler gibiydim herşeyi merak ediyordum oğluş uyanan kadar sizlerleyim
sütüm 2.günün akşamı geldi ben pompa almamıştım gerekmez diye ama 2. gün aldık pompa ile daha çabuk geliyoo lansinoh un manuel pompasını alın derim 50 tl bişey hemde pratik ben daha sonra elektrikli pompada aldım hiç beğenmedim çok uzun sürüyo sağması ve acıtıyo şimdilik oğluşa sütüm yetiyor
acayip bir his ama gerçekten dedikleri gibi anlatılmaz yaşanır inşallah sizlerde sağlıcakla bebişlerinizi kucaklar bu sonsuz mutluluğu tadarsınız
yok canım uyuşturuyorlar bir iğne yapıyorlar o nedenle kesiyi hiç hissetmedim sadece makasın kesiş sesini duydum biraz dikiş sırasında acı oluyor ama o da normal kısa sürüyor zaten
ebeler ilk doğum için şanslı olduğumu kolay doğurduğumu söylediler yapıyla alakalı heralde birde bebişin kilosuyla benim oğluş 3300 doğdu
nişanım ya da suyum gelmedi adet ağrısı gibi başlayan daha sonra artan sancım oldu
herkez doğum hazırlığı yapıyor ben maalesef yine hastanede yatıyorum
bebeğim daha 26 haftalık ama zannediyorum doğacak....
benim tansiyonum yükseliyor ona bağlı umblikal kordondan bebeğe kan akımı yavaşlamış bebeğim 2 haftadır içerde sıkıntıdaymış çok az suyu kalmış doktorlar gittiği yere kadar karnında tutacağız diyorlar ama çokta süre vermiyorlar plesantal yetmezlik oluşmuş bebeği zor taşır diyorlar ben razıyım 3 ayda hastanede yatmaya......kızım annesini bırakmaz inşallah dua edin arkadaşlar....
hoşgeldin canım
allah sağlıkla büyütmek nasip etsin bebşini
bebiş kaç kilo doğdu
kaç dikiş atıldı? dikişler kaç günde geçti?
yaa benim merak ettiğimm;
kaç kilo gitti eşi nasıl gliyo bebekden sonra mı odaana çıkınca hemen mi verdiler emzirmeye..sütün geldii mii?
erkek canım40+3 kız mı erkek mi oldu senin canım
pijama takımını giymedim gecelik rahattı önden düğmeli gecelik iyi oluyor birde doğum yaptığımdan beri sütyen takmadım emzirme atlatleri almıştım çok kullanışlı tavsiye ederim bir çok göğüs pedi denedim en hızla emeni en sıkı duranı lansinohun ki alın stok yapın derim günde 2 çift kullanılıyor çünküpeki canım gecelik elbise tipimi daha iyi yoksa pijama takımımı
benim tansiyonum yükseliyor ona bağlı umblikal kordondan bebeğe kan akımı yavaşlamış bebeğim 2 haftadır içerde sıkıntıdaymış çok az suyu kalmış doktorlar gittiği yere kadar karnında tutacağız diyorlar ama çokta süre vermiyorlar plesantal yetmezlik oluşmuş bebeği zor taşır diyorlar ben razıyım 3 ayda hastanede yatmaya......kızım annesini bırakmaz inşallah dua edin arkadaşlar....
peki canım sütü sağıp saklıyormusun yoksa pompa süt üretimini artırmak içinmi gerekli oldu
Canim benim ne demek, asil ben tesekur ederim, soylediklerime guvenin icin. Gogus kalkanini istersen simdilik bos yere alma, ama nerede bulabilecegine bir bak ve aklinda olsun. Eger yara problemin olursa yollarsin esini aldirirsin. Ben aldirdim kardesime, annemle yollayacak. Eskisinin parcalari kayboldu gitti. Oglana oyuncak olduydu. Burada bulamadim o nedenle ne olur ne olmaz diye getirecek annem. Ama siz orada rahatlikla bulursunuz.
Daha ne olsun fazla fazla yeter bence
maalesef saklayacak kadar çok sütüm yok oğluş hepsini lüpletiyo ama bi yere giderken sağıp bırakmak için iyi oluyo
Japonescim sağol, evet aklımda bulunsun göğüs kalkanını nerden alacağım, benim göğüslerle aram oaldum olası iyi olmadı zaten, şimdiden hassas uçları bakalım emzirirken ne hale gelecek..
Bu arada eşine çok kızdım bak şimdi..kk'daki bayanlar toplanıp gelip dövelim diyorum,
şu zamanda da nazımızı çekmiyceklerse ne zaman çekicekler bilmiyorum ki..
sedahayri arkadaşımız da raahtsızmış sanırım, çok geçmiş olsun canım, umarım ciddi bişey çıkmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?