2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlarr, etrafı toparladım ve oturdum hemencik Karnım ağriyi bugün, sanırım gece üstüm açık uyudum:95:
Kızlar geceleri sürekli kalkmayayım diye şişeye su doldurup yastıgımın altına koyuyorum, bu gece içerken aman kafayı kaldırmayım dedimmm vee suyu yüzüme döktüm bigüzel Uyku sersemi neyime güvenip kalkmadıysam Sonra bi sıçradım refleks olarak, nefes nefese kaldım tabi. Allah bana akıl versin

Sizler nasılsınız kızlar

benim de 750 tl herşey içindemiş... sadece ekstra bir durum olursa sarılık gibi küvez ücreti alıyoruz dedi... yani bebek masrafından falan bahsetmedi hiç...paket programmış... 2 gece konaklama+ ameliyat masrafları+ ilaç masrafları+ bebeğin ilk kontrolleri asısı falan gibi şeyler varmış... kapı süsü ve hasta bezi bile var pakette yani... bir tek küvez yok o da zaten içinde olmaz bence...

hoşgeldin canım... ayy çok güldüm sana ben de sürekli kalkıyorum ama suya değil çişe ben napayım... geçen de deimartık oğlanın bezlerine mi sulansam napsamayy canıma yetiyor bazen uykunun en tatlı yerinde wc ye kalkmak

Hoşbuldum canııım. Ayy bide bitmek bilmez çişimiz var. Su/çiş çiş/su uyku diye bişey kalmadı valla
Hayır bezde almadım daha, altıma şiltemi sersem netsem

Hangi marka bez aldın cnm? Prima yenibebek var diyo benim bi arkadaş. Biraz daha ekonomik premium careye göre. Acep denesemmi bilemedim

valla iyimiş. bizimki 1000 tl istiyo.

hoşgeldin canım..güldürdün beni valla,kendi kendine oyun yapmışın

canım ben prima yeni bebek aldım evet premiun care e göre biraz daha uygun fiyatı... 50 lik paketini aldım o bitince premium care alırım belki... zaten 2-5 kilo olanlar hemen 2 paket yetiyormuş fazla alma dedi arkadaşım hemen 3-6 kiloya geçiyorlar elinde kalır bez dedi... ben de 50 lik 2-5 kilo 98 lik 3-6 kilo aldım birer paket bulunsun evde... başka da almıcam şimdilik...

valla iyimiş. bizimki 1000 tl istiyo.

ama normal yaparsan da 750 alıyorlar walla ee dedim normalde 2 gece kalmıyorsun hastanede aynı gün bile çıkma ihtimali var dedi... danışmadaki kız sırıttı yüzüme... normal olursa biraz kazık yemiş olcaz ama napalım bebişler için değer...

hoşgeldin canım..güldürdün beni valla,kendi kendine oyun yapmışın

Hoşbuldum canıııım. Gülelim ne güzel vardır benim böyle enteresan işlerim

Canım bende yeni bebek düşünüyorum, bu sürekli üstüne çıkan ürünler bana biraz para tuzağı gibi geliyor nedense. 1 tane 1 numara alayım, sonra oğlumun totosu severse sonra ikinciyi alayım diyorum. Bide totoları sevmeyebiliyomuş ya, ay ne anlıyolarsa

evet canım özel hastaneler ticarete dökmüşler işi para kaptırmak istemiyorum oralara ama yinede belli olmaz tabi..devlette özel oda tutarım diyorum..
doktor beni tanıyor canım uyardı bni hatta bikaç isim önerdi bana bunlara git dedi tabi önce buraya gelirsin ben seni ambulansla gönderirim acil bişey olursa dedi...

aa ne güzel ben pakette neler var diye sormadım bi sorucam bakalım..

ayy evet yaaa... ama genelde primadan herkes memnun ben çok araştırdım çocuklu arkadaşlara hep sordum ilk bir sene primadan vazgeçme diyorlar... ondan sonra ne kullansan oluyormuş totoları alışıyormuş... ama ilk sene çok hassas oluyor ciltleri hemen kızarıyor pişik olur diyorlar...

sor tatlım ama dediğim gibi küvez gerekirse ayrıca masraf alırlar bence... insallah gerek kalmaz tabi de benim arkadaş bu hastanede doğum yaptı da bebek kakasını yemiş 1 gün küveze aldılar ücretini tahsil etmişlerdi ordan biliyorum...

ayy Bia'cım çok güldürdün beni, Allah iyiliğini versin emi..

Kızlar bu arada devlet hastanesinde normal doğum yapacak olan yok mu? Yani bildiğimiz normal (epiduralsiz spinalsiz)..

benim çok bilmiş karşı komşumda prima kullanma yahudilere yardım etme diyo baby star kullancakmışım o öyle yapmışmış..ıyyy geçen geldide sinir etti gitti beni herşeyime bi kulp taktı...kızımın odasını yaptık park yatağını dolabını koyduk bizde..neymiş park yataktan bebekler aslında korkuyolarmış..o oyuncaklar falan korkuyormuş onlardan aslında..biz anneler kendimizi tatmin etmek için alıyormuşuz park yatak...e dedim nerde yatcak çocuk oturma odasında çekyatmı açayım yoksa yataktaaramızdamı yatsın...töbe töbeee...

selam hanımlar biz geldik oluşumlahttp://http://www.izlesene.com/video/serdar-ortac-elimle-2011/3149545
hadi eller havaya bugün hava çok güzel keyfimiz yerinde ooohhh yandan yandan

hoşgeldin canım... ohhh maşallah keyifler yerinde allah bozmasın arkadaşım...

ayy Bia'cım çok güldürdün beni, Allah iyiliğini versin emi..

Kızlar bu arada devlet hastanesinde normal doğum yapacak olan yok mu? Yani bildiğimiz normal (epiduralsiz spinalsiz)..

çatır çatır doğurcak diyorsun ben çok hevesliydim ama bu günlerde hevesim kırıldı çooookkkk korkmaya başladımmm

amannn öyle tipler heryerde var walla... hee deyip geç boşver... fikir olarak belki doğru diyor ama bazı şeylerin alternafi yok maalesef... prima, ariel gibi daha iyisini yapsınlar bizde almayalım dimi ama...:18:

selam cnm hoşgeldin..burda da hava parçalı bulutlu,güneş bir açıyor birkapıyor..artık havalar düzelsinnn..

hoşbulduk kızlar keyfim hayal kurduğum için yerine geldi bence sizde deneyi düşünü ki yaz gelmiş en sevdiğiniz şarkılar çalıyor siz şöle denize nazır bi yere oturmuşsunuz hafiften meltem var sıcacık elinizde soğuk bi içecek sevdikleriniz yanınızda mutlusunuz sağlıklısınız oooooooohhhhhbeeeeeeeeee

selam kızlar bez muhabbeti açılmış,ben huggıesin organik pamuklu olanından almayı düşünüyorum,ıslak mendilleride sudan geçirip kullanmayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…