2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

vakum olayı herzaman kullanılan bişi degil ki ben ilk dogumumda öle bişide olmadı siz dogumun en son evresinde gidin zaten bi dogum kalıyo o kadar .. vakum olayı zor dogumlarda catı acılmadıgı ve bebegin suyu bittiginde iyice kurudugu zaman filan kullanıyorlar diye biliyorum

nerden alabiliriz o otu canım ben de istiyorum.Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.

Canım neden yapmasın ki..ona ne zararı olacak? Ama ne 32+0 da gitmek 32+3'ten mantıklı dimi, 3 gün 3 gündür.. [/QUOTE]

bence canım 3 gün değil keşke 1 hafta falan geç gösterse,iznimiz uzardı 1 hafta daha.ne diyeyim canım şu an millet otururken bile ben hiçbir işimden kalmıyorum,çok şükür kendimi taşıyorum.doğum sonrası çok önemli benim için,2 aylık yavruyu bırakmak istemiyorum.bakacak da kimsem yok.doğumun yaz tatiline rastlaması ok kötü oldu ama kısmet işte.

nerden alabiliriz o otu canım ben de istiyorum.Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.

Canım neden yapmasın ki..ona ne zararı olacak? Ama ne 32+0 da gitmek 32+3'ten mantıklı dimi, 3 gün 3 gündür..

bence canım 3 gün değil keşke 1 hafta falan geç gösterse,iznimiz uzardı 1 hafta daha.ne diyeyim canım şu an millet otururken bile ben hiçbir işimden kalmıyorum,çok şükür kendimi taşıyorum.doğum sonrası çok önemli benim için,2 aylık yavruyu bırakmak istemiyorum.bakacak da kimsem yok.doğumun yaz tatiline rastlaması ok kötü oldu ama kısmet işte.[/QUOTE]
cnm aynı senin gibi düşünüyorum bende 19 mayıs ahftasına geliyor benim iznim diyorum sonraki pzt tam 33 de gidip 32 yazdırıyım 1 hafta 1 haftadır ama doğumu 40 da yaparsak 41 mi gözükecek resmi bir prosedür hatası olur mu ki sonuçta bir de 37 de rapor alıcaz. Ben de yaz tatiline gelen 2 aylık iznime üzülüyorum nekadar ben bakarsam kardır:26:

Canım neden yapmasın ki..ona ne zararı olacak? Ama ne 32+0 da gitmek 32+3'ten mantıklı dimi, 3 gün 3 gündür..

bence canım 3 gün değil keşke 1 hafta falan geç gösterse,iznimiz uzardı 1 hafta daha.ne diyeyim canım şu an millet otururken bile ben hiçbir işimden kalmıyorum,çok şükür kendimi taşıyorum.doğum sonrası çok önemli benim için,2 aylık yavruyu bırakmak istemiyorum.bakacak da kimsem yok.doğumun yaz tatiline rastlaması ok kötü oldu ama kısmet işte.[/QUOTE]

umreye gidicek birileri varsa onlara demen lazım ordan getirtiliyor... burlarda bulunur mu bilmiyorum canım... kaynanam zaamnında getirmiş kendi kızına eltime falan simdide bana kullanılıyor yani uzun süre saklanabilinen bi ot

canim bu ot su resimdekilermi fatma ana otu diye bakinca latince isminin salvia virgata oldugunu okudum
salvia virgata - Google Search

kızlar limon online gözüküyor.bizim topiğe de uğrar mı acaba.
Limonişkom nasılsın,hoşgeldin canım,Çınar bebeğimiz nasıl?

merhaba canım;
ben ara ara giriyorum topiğe,özellikle prematüre bebekler bölümüne girip okuyorum,bu sayfayı okumak canımı acıttığı için okumamaya çalışıyorum...mesajını profilinden tesadüfen okuduğum için gelişmeleri paylaşmak istedim..sana özelden bahsetmiştim gerçi ama merak eden arkadaşlar varsa onlarlada paylaşmş olayım çınarımın son durmunu..

çınarımın ciğerlerinde hava kaçağı olduğu için 2 tüp takılıydı,bunlardan biri geçen hafta çıktı,diğerinide ne olur ne olmaz diye bekletiyorlardı ki benim oğlum bu tüpten sıkılmış ve hortumunu çekmiş,doktoru bugün bana oğlmu şikayet etti,tüpün hortumunu çekmiş oğlunuz,biz zaten çekicektik ama o bizden önce çekmiş dedi :):)...oğlum bana sinyal gönderiyor sanırım yaramaz olucam diye
solunum cihazına halen bağlıyız,doktoru ciğerlerindeki tüpü çıkarınca solunum cihazından da çıkarmaya çalışıcaz dedi,önümüzdeki hafta bunun için uğraşırlar sanırım..
oğlumun pişiği var,hemde ciddi derecede,benden pişik kremi istemişlerdi ismini şuan hatırlayamıyorum,devletin karşıladığı kremlerden biriydi, bu iyi gelmedi bende dün unibaby'nin pişik kremini götürdüm çok iyi diye duymuştum umarım faydasını görürüz..pişiği bezindenmi oldu yoksa antibiyotik kullanımından mı bilemiyorum...prematüreler için sadece molfix bebek bezi ürettiği için onu alıyorduk doktoru prima alamazmısınız dedi?maddiyattan dolayı bu bezi aldığımızı sandı heralde,ben zaten prima kullanmak istiyorum ama prematüre için olanı üretmiyorlarmış dedim, doktorda büyük olsun farketmez diyince hemen primanın premiumcare olanındadan aldım sizinde aklınızda bulunsun diye detaylı yazıyorum sakın primadan şaşmayın...
tavsiyede bulunmuşken süt sağma makinası alıcak arkadaşlara medeladan şaşmamalarını söyleyebilirim..hastanede bir çok anne süt sağdığı için herkezde farklı makinalar var ve hiç biri makinasından memnun değil benden başka hiç canım yanmıyor ve kuvvetli çekiş gücüne sahip kesinlikle tavsiye ediyorum..
doğumdan sonra bizden hemen süt sağma makinası istemişlerdi eşimde medelayı bulamadığı için bebedorun kini almış göğüs uçlarım resmen mahfolmuştu,tabi hemen iade ettim o makinayı ve arkadaşım bana medelayı getirdi..göğüsümde ki yaralarada lansinohun kremi iyi geldi buda aklınızda olsun...

bizden haberle böyle çınarımın teyzeleri..dualarınız için teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun...
hepinize sağlıklı doğum diliyorum...
size çınarımla duygusal anımızdan bir kare bırakarak iyi geceler dilemek istiyorum...şimdilik hoşakalın....

iyi olmanıza çok sevindim canm. resim gerçekten beni çok duygulandırdı, Allah daha sağlıklı günlerde fotoğraflar çektirmeyi nasip etsin.

çınarın hastaneden çıktığı günleride görmeniz dileğiyle.çok duygulandım gerçekten.Allah herkese sağlıklı ve zamanında doğum nasip etsin..

gercekten sevindim hayata tutunmasına cınar bebegin insallah oradan evinede gecicek olumsuzluklarla kendini üzme güclü bir anne bebeginede o gücü gecirir unutma fotograftaki o duygusal bag cok güzel içim bi hoş oldu hala o eli tutabilmek ne kadar güzell........ insallah en kısa zamanda beraber hastane cıkısı fotografınıda görürüz cnmm... hepimiz dualarımızı sizlerin üstünden eksik etmiyoruz canım

Merhaba canım, hoşgeldin..
Öncelikle verdiğin haberler için çok sevindim, Allah'ın izniyle Çınar bebek daha da iyi olacak inşallah..Dualarımı eksik etmemeye çalışıyorum elimden geldiğince..Allah'ım her daim yar ve yardımcınız olsun..

Yasemincim

Maşallah Çınara diyeyim öncelikle, allah daha iyi etsin yasemincim. Çok kötü zamanlar geçirdin, Allah sana kucagında saglıkla hastaneden çıkabilmeyi nasip etsin inşallah. Resim beni çok duygulandırdı, coştu yine hamilelik hormonlarım
Tavsiyelerin için ayrıca teşekkür ederim, daha iyi haberlerini bekliyoruz inşallah. Dualarımız seninle, ikinizde allaha emanet olun

Son düzenleme:
iyi olmanıza çok sevindim canm. resim gerçekten beni çok duygulandırdı, Allah daha sağlıklı günlerde fotoğraflar çektirmeyi nasip etsin.

çınarın hastaneden çıktığı günleride görmeniz dileğiyle.çok duygulandım gerçekten.Allah herkese sağlıklı ve zamanında doğum nasip etsin..

hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ediyorum..Rabbim daha güzel sağlıkta çekileceğimiz resimleride paylaşmamızı nasip etsin...
hepinizi seviyorum iyiki varsınız..

yasemincim inanki senden aldigim her guzel haber sanki kendi bebegimden aliomusum gibi gelio insllh rabbimin izniyle cinarla elleriniz tipki fotograftaki gibi omrunuzun sonuna kadar ayrilmaz her aksam sizin icin dua ediyorum rabbim herseyi gonlunce yapsin bebegini koynunda uyuttugun gunleri gostertsin

cnm çok sevindim maşallah çınaraverdiğin bilgiler içinde saol
fotonuzda çok duygusal kendine çok iyi bak dualarımız sizinleee

paşadan iyi haberler gelmesine çoook sevindim cnm resminiz ağlattı beni gece geceinş kucağında olan fotolarıda koyarsın cnm

evet tugcalcım haklısın ama.......
Işte umut fakirin ekmeği misali.........
Kendimi sezeryan fikrine daha yavaş yavaş hazırlıyorum......
cnm hiç riske gerek yok sezeryanda çok rahat kendinide bebeğide riske atma cnm
kızlar ben kaçar ve eşya toplamaya başlar.........
hepinizi
kendinize iyi bakın emi....:79::80::79::80::79:
sende kendine iyi bak cnm sık sık uğra habersiz kalmayalım
hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ediyorum..Rabbim daha güzel sağlıkta çekileceğimiz resimleride paylaşmamızı nasip etsin...
hepinizi seviyorum iyiki varsınız..

bizde seni seviyoruz cnm

günaydın kızlar

hayırlı cumalar, yasemin gelmiş, bebişinden haber getirmiş bir de deneyimlerini paylaşıyor, canım benim, allah güzel yüregine bagıslasın oğlusunu, inşallah koynunda uyutacagı zamanlar yakındır...

günaydın kızlar

yaşasın bugün cuma. dün yasemin gelmiş çınar ın yaramazlıklarını anlatmış:))
rabbim daha güzel günler nasip etsin herkese ve onlara

günaydın kızlar
nasılsınız??kendimi mutfağa zor attım ohhh bi güzel kahvaltı yaptık oğlumla,eşimde dioki 3,5 yıldır bana kahvaltı hazırlamadın valla dedim öle istersen gel sende ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…