aynen canım onlar iyi olsunda yeterkiiBebeklerimiz iyi olsunda bu durumlarımızda geçecek elbet herşey onlar için. İyi dileklerin için sağol hayatım.
slm kızlar biz geldik
dün gece bi rüya gördüm ki tam komedi
güya benim doğumum erken başlamış evdeyim ben ve sezeryan oluyorum vede beni kesenler bizim evdeki temizlikçi kızlar
dikişlerimi yarım yamalak atıyorlar sonrada karnımı tuta tuta kalkıp bebeğe battaniye arıyorum tam komedi ya rüyalarımın zembereği şaştı
kızlar bebeközel comda lansinoh krem ufak boyu 8 lira, ben ucuz aldım diyordum, 13 tlye, almayanlar baksın isterse. bu arada ben 10 mg almıstım, ucuzken bir tane daha ufak boy alsam mı? cok kullanılır mı ki
aynen canım onlar iyi olsunda yeterkii
ayyy allahh napmasınnn senii kız bi yerlerin fena acıktı kalmış heeekocişe deseneydn hele hahaa
[sıze="3"]slm kızlar biz geldik
Dün gece bi rüya gördüm ki tam komedi
güya benim doğumum erken başlamış evdeyim ben ve sezeryan oluyorum vede beni kesenler bizim evdeki temizlikçi kızlar
Dikişlerimi yarım yamalak atıyorlar sonrada karnımı tuta tuta kalkıp bebeğe battaniye arıyorum tam komedi ya rüyalarımın zembereği şaştı[/sıze]
eşime anlattım diyo ki hadi evde kendin doğurdun anlarım bi nebze sezeryanı nasıl becerdin
Hayır olsun hayatım.
hayrlara gelsin canım
ayy kızlar su ingiltere kraliyet düğününe baktım da gelin hanımın saçı makyajı gelinliği çok dandik gözüktü gözüme ben bile daha gösterişliydim walla... kimbilir kaç para verdi gelinliğe kuaföre
slm kızlar biz geldik
dün gece bi rüya gördüm ki tam komedi
dikişlerimi yarım yamalak atıyorlar sonrada karnımı tuta tuta kalkıp bebeğe battaniye arıyorum tam komedi ya rüyalarımın zembereği şaştı
Herkese Günaydın
Amma çok yazı yazılmış 40 sayfadan fazla okudumLimonun yazısını okudum Çınaın iyi olduğuna çokkkk sevindim
Bizde dün kontroldeydik kızım gününde çıktı 1450 gr 39 cm olmuş
Kafasını kaburgalarıma yaslamış , ayaklar sol kasıkta o yüzden sol bacağım ve sağ kaburgalrım çok ağrıyormuş
Magnezyum verdi doktorum , abartığınız kadar kötü değilmiş yaa bu magnezyum
20 mayıs ta 37.haftaya kadar çalışabillir kağıdımı alıcam
doktorum yine kesin doğum tarihi vermedi haziran sonu temmuz başı olabillir ama ben temmuzu tercih ederim dedi...
3 kilo almışım bu ay anlıycağınız 10 kiloyu devirdim 73 oldum
doktordan dönüşte park yatak ve bebek arabası baktık eşimle , aynı ürünün 2 dükkan arası fiyat farkı çok fazlaydı şaşırdık
Park yatak olarak buna
Kraftbaby.com -
bebek arabası olarak buna
baby2go
karar verdik
bizden bu kadar
sizler nasılsınız bebişler nasıl?
ayy canm benim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.sıkıntıya girilmeden bişey sahibi olunmuyor ama değil mi
ahhh kuzum biz ne yapalım hem tek maaşlıyız hem bebek bekliyoruz hem de ev aldık kredi ödüyosbazen eşime diyorum bizdeki de iyi cesaret diye... birde bugün maaş günümüz güya ama demin konuştum eşimle borçlarımızı ödemiş bize de 0 bakiye kalmış
boşver canımız sağ olsun bebeğimiz sağlıklı olsun sıkma canını
sakın pes etme çalışma konusunda.hem bebek bakar hem çalışırım ben de.güçlü bi kadın olduğunu kanıtlaaslında benimkide sabah biraz canımı sıktı desem yeridir... ben diyorum ki buna çocuk 1 yaşına gelsin ben de çalışayım hem borçları daha rahat öderiz hem de evde otur otur nereye kadar boşuna mı ben 4 yıl üniversite okudum diyorum seneye kpss ye hazırlanmaya calışırım olmassa da özel sektörde bir işe gireyim sonuçta 5 yıl bankacılık yaptım elbet beni işe alcak bulunur diyorum... bana 2 çocuk olunca gene mi bırakcan diyor yok diyorum bırakmam artık nasılsa annelerimiz var ee bende tecrübeli olucam çocuk konusunda olmaz diyor hem 1 yaşında çocuk bırakılmazmış annesiyle olması daha iyiymiş hem de 2. çocuğun ne günahı varmış annane babanne bakacakmış... hem kendisi bakamıcakmıymış... mış mış mış işte... ben de daha doğmamış çocuğa don biçmeyelim istersen ben seneye iş bulursam çalıcam o kadar dedim hııı yapa yapa gitti deli etcek bu adam beni
aynen öyle canm Rabbim daha büyük dert vermesin hiçbirimizecanım sıkılmakta haklısın ama Allah sağlık problemi vermesin ne diyelim.. Geçer inşallah bu dar günler..
ne dokunabiliyorum ne de dokundurtuyorumbenim göğüs uclarım çok hassaslaştı. dokunamıyorum acıyoooo
Az önce burda bi arkadaşlar konuşuyorduk çocuğu 1 yaşına girecek doğum yaptığında çocuk bi hafta ağlamış emziriyormuş bırakır bırakmaz geri başlıyormuş ağlamaya o kahverengi bölgenin hepsi verilecekmiş ben sadece ucunu veriyordum bilmeyince çocuk emdi sanıyordum dedi amannın dedimmölemiki
[ı]nasıl alacak o kadar yeri agzına bebekalabilir mi ki[/ı]
boğulurr çocukkBende şaşırdım duyuncadaa
kapalı ve sade oluşu hoşuma gitti. birde düğünde herkez ne kdar usturuplu giyinmişti.. burda olsa millet dekoltede yarışır..demekki fazla açıklığı hafif olarak değerlendiriyolar
ay çok güldüm hanibal lekter gibi kesilip biçildinevde 2 dakikada süper... al bendede o kadar saçma bi rüya rahmi koçta bizi 5 çayına çağırıyordu bu sabah
sevilcim rüyan hayra cıksın canım, ben rüyamda bunu dogurmusum da 2.ye hamile kalmısım, onu gördüm
2010 temmuz anneleri dogum hikayelerini okudum, ya hep ağlayasım geliyo benim:26:
canım maaşallah kızına bizim seninle tarihlerimiz aynı ozaman benimde 20 mayısta 37. haftaya kadar çalışabilir taporunu almam lazım ben tahmini hesaplamıştım sana senin yazman iyi oldu netleşti kafamda 20 mayısta 32+1 olmuş olacaz dimi canım.
Az önce burda bi arkadaşlar konuşuyorduk çocuğu 1 yaşına girecek doğum yaptığında çocuk bi hafta ağlamış emziriyormuş bırakır bırakmaz geri başlıyormuş ağlamaya o kahverengi bölgenin hepsi verilecekmiş ben sadece ucunu veriyordum bilmeyince çocuk emdi sanıyordum dedi amannın dedimmölemiki
az önce burda bi arkadaşlar konuşuyorduk çocuğu 1 yaşına girecek doğum yaptığında çocuk bi hafta ağlamış emziriyormuş bırakır bırakmaz geri başlıyormuş ağlamaya o kahverengi bölgenin hepsi verilecekmiş ben sadece ucunu veriyordum bilmeyince çocuk emdi sanıyordum dedi amannın dedimmölemiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?