2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimiz iyi olsunda bu durumlarımızda geçecek elbet herşey onlar için. İyi dileklerin için sağol hayatım.
aynen canım onlar iyi olsunda yeterkii

ayyy allahh napmasınnn senii kız bi yerlerin fena acıktı kalmış heee kocişe deseneydn hele hahaa

kızlar bebeközel comda lansinoh krem ufak boyu 8 lira, ben ucuz aldım diyordum, 13 tlye, almayanlar baksın isterse. bu arada ben 10 mg almıstım, ucuzken bir tane daha ufak boy alsam mı? cok kullanılır mı ki

ooooooo valla süper ben 10 mg eczaneden 21 tl ye aldım

hayrlara gelsin canım

kapalı ve sade oluşu hoşuma gitti. birde düğünde herkez ne kdar usturuplu giyinmişti.. burda olsa millet dekoltede yarışır..demekki fazla açıklığı hafif olarak değerlendiriyolar

ay çok güldüm hanibal lekter gibi kesilip biçildinevde 2 dakikada süper... al bendede o kadar saçma bi rüya rahmi koçta bizi 5 çayına çağırıyordu bu sabah

canım maaşallah kızına bizim seninle tarihlerimiz aynı ozaman benimde 20 mayısta 37. haftaya kadar çalışabilir taporunu almam lazım ben tahmini hesaplamıştım sana senin yazman iyi oldu netleşti kafamda 20 mayısta 32+1 olmuş olacaz dimi canım.

ayy canm benim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.sıkıntıya girilmeden bişey sahibi olunmuyor ama değil mi

sakın pes etme çalışma konusunda.hem bebek bakar hem çalışırım ben de.güçlü bi kadın olduğunu kanıtla
canım sıkılmakta haklısın ama Allah sağlık problemi vermesin ne diyelim.. Geçer inşallah bu dar günler..
aynen öyle canm Rabbim daha büyük dert vermesin hiçbirimize
benim göğüs uclarım çok hassaslaştı. dokunamıyorum acıyoooo
ne dokunabiliyorum ne de dokundurtuyorum

sevilcim rüyan hayra cıksın canım, ben rüyamda bunu dogurmusum da 2.ye hamile kalmısım, onu gördüm

2010 temmuz anneleri dogum hikayelerini okudum, ya hep ağlayasım geliyo benim:26:

Az önce burda bi arkadaşlar konuşuyorduk çocuğu 1 yaşına girecek doğum yaptığında çocuk bi hafta ağlamış emziriyormuş bırakır bırakmaz geri başlıyormuş ağlamaya o kahverengi bölgenin hepsi verilecekmiş ben sadece ucunu veriyordum bilmeyince çocuk emdi sanıyordum dedi amannın dedimm ölemiki

nasıl alacak o kadar yeri agzına bebekalabilir mi ki

sana inanamıyorum ya
sevilcim rüyan hayra cıksın canım, ben rüyamda bunu dogurmusum da 2.ye hamile kalmısım, onu gördüm

2010 temmuz anneleri dogum hikayelerini okudum, ya hep ağlayasım geliyo benim:26:

saol canım

off off bugun çabuk bitsin
bu magnezyum bi işe yaramadı bende hala kaburgalarım kopuyo
kızıma yalvarmaktan bi hal oldum ne olur yan yatsa illa kafa dikiyo:2:

saol canım
aslında tam 19 mayısa denk geliyo bizim 32+0
doktorum 15 ile 20 si arası gel dedi , ben 20 sine karar verdim
yanlız bu kaburgalar böyle devam ederse dayanamıycam sanırım

Son düzenleme:

aynen arkadaşının dediği gibiymişşş

Hadiii yaa anneme sormam gerekk ayy hepicini nası alcak yavrum ağzına..koca bebekler olsa neyse de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…