2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gelin valla kızlar :) keşke yakın olsaydık...

geldim marketten içini hazırladım sarması kaldı namaz kılıp başlıyım ben öptüm sizii

saol canım
sezeryan lafı etmedi doktor :26:
bebek arabası çift yönlü değil ama eşim çok beğendi...

evet güzel görünüyor bunlar..sanki sürmek daha kolaymış gibi denemedim ama.. BİM'e de gelecekti bugün bu tipe benzer, bakan var mı acaba kızlar?

Anladığım kadarıyla dindar biri canım, rahle alın diyecetim ama siz karar vermişsiniz sanırım. güle güle kullansın..

ayy gözü aydın, darısı sağlıkla,kolaylıkla ve zamanında normal doğumla bize inşallah..Bu arada normal mi sezeryan mı? nasıl olmuş?

Evet kızlar, şimdiye kadar emzirmeyle ilgili okuduğum bütün bilgilerde o bölgenin tümünü verin diyo., gerçi benimki kocaman hepsi sığmaz ağzına ama.. Eğer sadece ucunu verirsek yara da oluyomuş ve çok acıyomuş..Bakalım deneye yanıla öğrenicez inşallah..

herkese merhabalar

kızlar ben bişiy sorcam ya oto koltuğu aldınız mı bebişinize?hastane çıkışında lazım olacak sanırım almak lazım dimi hemen..bide bebek arabası aldınız mı?onu da hemen almak gereki mi acaba?almadıysanız ne zaman alıcaksınız siz?

büyükte olsa bebekler kolaylıkla agızlarına alabilir kıslarr .... cünk damaga yapıstırıp emiyorlar orda ezildigi için pekte alamama gibi bi sorun oluşmazyani dille damak arası zaten solunumda sorun olmuyor ALLAH öle bi yaratmıs ki bebekteki nefes olayını hem emip hemde nefesi kontrol edebiliyor

Mrb kızlar, okuldan geldim hemen foruma geçmişe göz attın aşağıdaki mesaja çook sevindim resim de süper olmuş, Allah uzun ömürler versin inşallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…