kızlaaar japones yok iki gündür, haberleşen var mı?
Hadiii yaa anneme sormam gerekk ayy hepicini nası alcak yavrum ağzına..koca bebekler olsa neyse de.
[ı]koca bebek kıtlayıverir, biz en iyisi diş çıkmadan öyle verdik verdik [/ı]
o koca bebek değil canummmmm
ayy gell ben ellerimlee yapayım sanaa bıdığınadaaa
ben yaprak yapmadım hadee sen yapda biss gelek kızımla yemeyeee
ayy aynen canım masa başında ölüyorum ayağa kalk otur öldüm ayaklarım sızlıyo...hadi inş.hayırlı haberlerle gelirsin işallahhhh
bende istiommm
ivetttt işte ooooayh ben mi anlamadıgım anladıgım şey mi
gelin valla kızlar :) keşke yakın olsaydık...
Geldim marketten içini hazırladım sarması kaldıNamaz kılıp başlıyım ben öptüm sizii
gelin valla kızlar :) keşke yakın olsaydık...
Geldim marketten içini hazırladım sarması kaldıNamaz kılıp başlıyım ben öptüm sizii
keşkemm ben hemen damlardımKolay gelsin canım afiyet bal şeker olsun
o koca bebek değil canummmmm
olayı nerden nereye çekion ay deliii
olayı nerden nereye çekion ay deliii
benden süt gelmişti bi ark.da dedi ki sedacım elleme yasak ama tabi o manada demedi..dedim anam napimm bbeğim isterse sein bebek karnında dğeil mi ya dedi asıl manevi olan büyük bebeğimm didimmm
[ı]evet valla bu seda fenaBen ondan fena [/ı]
terbiyesisler sizii:78:
yok kızzzzz sendee nettinn bizi kelee
Kızlarrrr muckkkkkçıktımm bennn kocamann öptümm yarın gene iş varrr ayhhh Nese az kaldı gün sayıyom artık...ii akşamlarrr...seviyom hepiciniziii :87::87::87:
saol canım
sezeryan lafı etmedi doktor :26:
bebek arabası çift yönlü değil ama eşim çok beğendi...
Anladığım kadarıyla dindar biri canım, rahle alın diyecetim ama siz karar vermişsiniz sanırım. güle güle kullansın..selam kızlar, hayırlı cumalar. nasılsını?
bugün kayınpederimin doğumgünü hediye düşünüyorum bi türlü bulamadım. farklı bi babadır kendisi :) koku sürmez, saat-takı takmaz, deri cüzdan ve kemeri geçen sene umre dönüşü hediyesi almıştık. şimdi bişey bulamıyorum fikir verin lütfennn akşama bişey kalmadı.:97:
ayy gözü aydın, darısı sağlıkla,kolaylıkla ve zamanında normal doğumla bize inşallah..Bu arada normal mi sezeryan mı? nasıl olmuş?sağolun kızlar güzel bii gömlek veya tshirt alcaz.
arkadaşımı aradım dün mayıs 7de oğluşunun doğumu diye konuştuk. az önce kardeşi mesaj atmış doğmuş oğluşumuz. ay nasıl ağladım. sabrım iyice tükeniyor. Allahım bizide kavuştursun kuzucuklarımıza...
Evet kızlar, şimdiye kadar emzirmeyle ilgili okuduğum bütün bilgilerde o bölgenin tümünü verin diyo., gerçi benimki kocaman hepsi sığmaz ağzına amaAz önce burda bi arkadaşlar konuşuyorduk çocuğu 1 yaşına girecek doğum yaptığında çocuk bi hafta ağlamış emziriyormuş bırakır bırakmaz geri başlıyormuş ağlamaya o kahverengi bölgenin hepsi verilecekmiş ben sadece ucunu veriyordum bilmeyince çocuk emdi sanıyordum dedi amannın dedimmölemiki
merhaba canım;
ben ara ara giriyorum topiğe,özellikle prematüre bebekler bölümüne girip okuyorum,bu sayfayı okumak canımı acıttığı için okumamaya çalışıyorum...mesajını profilinden tesadüfen okuduğum için gelişmeleri paylaşmak istedim..sana özelden bahsetmiştim gerçi ama merak eden arkadaşlar varsa onlarlada paylaşmş olayım çınarımın son durmunu..
çınarımın ciğerlerinde hava kaçağı olduğu için 2 tüp takılıydı,bunlardan biri geçen hafta çıktı,diğerinide ne olur ne olmaz diye bekletiyorlardı ki benim oğlum bu tüpten sıkılmış ve hortumunu çekmiş,doktoru bugün bana oğlmu şikayet etti,tüpün hortumunu çekmiş oğlunuz,biz zaten çekicektik ama o bizden önce çekmiş dedi :):)...oğlum bana sinyal gönderiyor sanırım yaramaz olucam diye
solunum cihazına halen bağlıyız,doktoru ciğerlerindeki tüpü çıkarınca solunum cihazından da çıkarmaya çalışıcaz dedi,önümüzdeki hafta bunun için uğraşırlar sanırım..
oğlumun pişiği var,hemde ciddi derecede,benden pişik kremi istemişlerdi ismini şuan hatırlayamıyorum,devletin karşıladığı kremlerden biriydi, bu iyi gelmedi bende dün unibaby'nin pişik kremini götürdüm çok iyi diye duymuştum umarım faydasını görürüz..pişiği bezindenmi oldu yoksa antibiyotik kullanımından mı bilemiyorum...prematüreler için sadece molfix bebek bezi ürettiği için onu alıyorduk doktoru prima alamazmısınız dedi?maddiyattan dolayı bu bezi aldığımızı sandı heralde,ben zaten prima kullanmak istiyorum ama prematüre için olanı üretmiyorlarmış dedim, doktorda büyük olsun farketmez diyince hemen primanın premiumcare olanındadan aldım sizinde aklınızda bulunsun diye detaylı yazıyorum sakın primadan şaşmayın...
tavsiyede bulunmuşken süt sağma makinası alıcak arkadaşlara medeladan şaşmamalarını söyleyebilirim..hastanede bir çok anne süt sağdığı için herkezde farklı makinalar var ve hiç biri makinasından memnun değil benden başkahiç canım yanmıyor ve kuvvetli çekiş gücüne sahip kesinlikle tavsiye ediyorum..
doğumdan sonra bizden hemen süt sağma makinası istemişlerdi eşimde medelayı bulamadığı için bebedorun kini almış göğüs uçlarım resmen mahfolmuştu,tabi hemen iade ettim o makinayı ve arkadaşım bana medelayı getirdi..göğüsümde ki yaralarada lansinohun kremi iyi geldi buda aklınızda olsun...
bizden haberle böyle çınarımın teyzeleri..dualarınız için teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun...
hepinize sağlıklı doğum diliyorum...
size çınarımla duygusal anımızdan bir kare bırakarak iyi geceler dilemek istiyorum...şimdilik hoşakalın....
Eki Görüntüle 186571
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?