2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhabalar

kızlar ben bişiy sorcam ya oto koltuğu aldınız mı bebişinize?hastane çıkışında lazım olacak sanırım almak lazım dimi hemen..bide bebek arabası aldınız mı?onu da hemen almak gereki mi acaba?almadıysanız ne zaman alıcaksınız siz?

canım ben daha almadım takım halinde satılanlar var onlardan alacam inşallah önümüzdeki ay

canım ben daha almadım takım halinde satılanlar var onlardan alacam inşallah önümüzdeki ay

hımmm hangi marka düşünüyosun peki canım belli mi alacağın takım?ben chicco nun alacağım hepsini onun için toplu alamıyorum parça parça alacam.

canım bana gorumcem almısdı hediye
chicco nun araba ve puseti takım
puseti arabanın içine koyabiliyorsun
ama bana hediye gelmeseydi almazdım
yani ilk etap da puset şart ama ikisi bi
arada uygun bulursan alırsın cunku
o pusetler oto koltuguda oluyor hemde
hast.cıkısı lazım olacak

ohhh ne şanslıymışsın kız ne güzel yaaa..böyle annesi babası alıyo herkesin ben ne ailemden bişiy görüyorum ne eşimin ailesinden bana ablam bile almıyor gerçi al demedim ama olsun.eşimin ailesi zaten Allahlık..biz alıyoruz herşeyini bebişimin.ben şunu düşünüyorum bakalım biraz gezcem sanırım çok farklı fiyatlar çıkabilir.onun için avm den bakmam lazım.hast çıkışı lazım diyosun madem almak gerek o zaman.canım çok saol.....

Benimde mesai bitmek üzere kızlar gözlerim acayip yanıyor ve sızlıyor çok bilgisayara bakmaktan mı niye anlamadım iyi akşamlar herkese

ivetttt işte oooo

afiyet olsunn bıdıklaa sana canım benimm...allah kabul eylesinn

sağol tatlım pişiyo şuan beklemedeyim

keşkemm ben hemen damlardım Kolay gelsin canım afiyet bal şeker olsun

Sağol balımm keşke :)

sağol tatlım şu meme verme olayını konuşmuşsunuz çocuk boğulur hepsini alamaz o küçük ağzıyla yab :) neysem öğreniriz dediğin gibi.

daha almadım canım arkadaşlarım ihtiyacın olan bişey alalım dediler bebek arabasını ve oto koltuğunu alcaklar. haziran gibi.. oto koltuğunu pierre cardinden düşünüyorum. 100 lira civarındaydı. bebek arabasını da chicconun yatabilir bastonları var o tarz bişi istedim. çünkü taşıması kolay oluyor. bagajda yer kaplama durumu da önemli. hayırlısıyla alırsın inş canım.

merhabalar kızlar herkese

nasılsınız? ohhh bi haftasonuna daha giriyoruz mayıs ayı geldiiiii
yarın doktor kontrolümüz var heyecanlıyım, minişimi çook özledim, bakalım nasıl
sizlerde ne var ne yok? geçmişe bakamadım ama sadece yaseminin mesajını gördüm geçmişin ilk sayfasında...

yasemincim öncelikle Çınara tekrar acil şifalar diliyorum canım, inşallah en kısa zamanda solunum cihazından da çıkar ve kendi kendine nefes alıp vermeye başlar yavrun.
aklımız sende... dualarımız da seninle canım
bu durumda bile bize bi sürü tavsiyede bulunmuşsun canım yaa
önerilerini dikkate alıcam. prima yenibebek almıştım bebek bezi iyi yapmışım demekki =)
pompaya karar verememiştim ama o da medela olucak sanırım senin ve birkaç arkadaşın tavsiyelerinden sonra. göğüs ucu kremi için ben de lansinoh aldım ama henüz kullanmaya başlamadım, haziran sonuna doğru başlarım inş.

canımmm bu arada fotoğrafınız beni çok duygulandırdı... yerim ben onun minicik pamuk elini... Allah nazarlardan saklasın, en kısa zamanda sağlığına kavuştursun...

hımm anladım şekerim.evet bencede bagajda az yer kaplaması önemli bir faktör.tşkler canım inş sende hayırlısıyla aldırırsın inş canım diyim ehehehe

h.g. burcucuk...

Selam bayanlar 3 gündür kargoya verilmiş biürünüm kargo firmasının sorumsuzlugundan dolayı gelmiyo, unuttuklarını söylüyolar, ay bu nasıl iş ahlakıdır anlam veremiyorum ya. çok sinir olmuş durumdayım, kargo görevlisiyle tartıştım teli yüzüme kapadı Ay çok sinirlendim, kimse yaptığı işin hakkını vermiyo ayol. Bide sitelerinde 24 saat içinde ulaştırma vs vs diyolar. Şikayet etcem bulduğum tüm merciiiilere Bakele bak bak bak aaaaaaaa geldiler bana

hımm anladım şekerim.evet bencede bagajda az yer kaplaması önemli bir faktör.tşkler canım inş sende hayırlısıyla aldırırsın inş canım diyim ehehehe

h.g. burcucuk...

hoşbulduk cnm =) nbr?
ismin neydi bu arada hep konuşuyoruz ama sormadım sanırım daha önce

burcucum hoşgeldin canım.

oo geçmiş olsun tatlım göbeeemle ezerim sizi deseydin

selam canım, aa 3 gün ne demek yaa bi de unutmuşlar öylemi saçmalık yani !
şikayet et canım haketmişler valla, türkiyenin bi ucundan diğer ucuna bile maksimum 2 günde gidiyo kargo hayret bişey ya...

burcucum hoşgeldin canım.

oo geçmiş olsun tatlım göbeeemle ezerim sizi deseydin

Bide diyor ki alım yapmak için arabamız var ama ulaştırma yapmak için yok? Dedim yani sizin işiniz ürünü alana kadar mı? Evet hanfendi öyle dedi. Dedim o vakit sizin şikayet hattınızın tel nosunu söyleyin, arayıp hakkımızı arayalım. Söyledi pat suratıma kapadı. Ay bak yine sinirlendim. Bidaha Yurtiçi kargo ile calışan hiiiiiiiiiicbiyerden alışveriş yapmaycam

selam canım, aa 3 gün ne demek yaa bi de unutmuşlar öylemi saçmalık yani !
şikayet et canım haketmişler valla, türkiyenin bi ucundan diğer ucuna bile maksimum 2 günde gidiyo kargo hayret bişey ya...

Heeeee unutmuşlar ya varmı böyle bişey. Evime arabayla 15 dakkalık mesafedeler ve 3 gün olmuş hala kargo meydanda yok. Verdikleri takip numarasından bakıyorum kargom nerede diye. Dağıtımda görünüyo, arıyorum ne zaman gelir diye. Aaaaa pardon arabaya yüklemeyi unutmuşuz burda kalmış pardon diyo. Çok sistemsiz bi kargoymuş. Lohusa geceligim gelecekti, vallahi hevesim kırıldı. Çok sinirlendim

selam arkadaşlar ... nasılsınız?? biz oğlumla fetal mr çektirdik bugün ömrüm oldukça bi daha o makineye girmek istemem doğrusu.. sonuçlarını salı alacağız... içimiz rahatladı aslında ama tamamen tedbir amaçlı mr çektirdik... dua edin nolur bişeyciği olmasın oğlumun

doktorla doğum meselesini de konuştum..aslında erkendi ama epidural olayını falan sordum zararı yok baş ağrısı yapar ama senin seçimin tabii ki doğal olan en iyi olandır dedi..

bizden haberler bu kadar,limonun mesajını okudum hele o fotoyu görünce gözlerim doldu,Allahım tüm bebekleri ve annelerini korusun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…