herkese merhabalar
kızlar ben bişiy sorcam ya oto koltuğu aldınız mı bebişinize?hastane çıkışında lazım olacak sanırım almak lazım dimi hemen..bide bebek arabası aldınız mı?onu da hemen almak gereki mi acaba?almadıysanız ne zaman alıcaksınız siz?
canım ben daha almadım takım halinde satılanlar var onlardan alacam inşallah önümüzdeki ay
herkese merhabalar
kızlar ben bişiy sorcam ya oto koltuğu aldınız mı bebişinize?hastane çıkışında lazım olacak sanırım almak lazım dimi hemen..bide bebek arabası aldınız mı?onu da hemen almak gereki mi acaba?almadıysanız ne zaman alıcaksınız siz?
hımmm hangi marka düşünüyosun peki canım belli mi alacağın takım?ben chicco nun alacağım hepsini onun için toplu alamıyorum parça parça alacam.
canım bana gorumcem almısdı hediye
chicco nun araba ve puseti takım
puseti arabanın içine koyabiliyorsun
ama bana hediye gelmeseydi almazdım
yani ilk etap da puset şart ama ikisi bi
arada uygun bulursan alırsın cunku
o pusetler oto koltuguda oluyor hemde
hast.cıkısı lazım olacak
Benimde mesai bitmek üzere kızlar gözlerim acayip yanıyor ve sızlıyor çok bilgisayara bakmaktan mı niye anlamadım iyi akşamlar herkese
ivetttt işte oooo
afiyet olsunn bıdıklaa sana canım benimm...allah kabul eylesinn
keşkemm ben hemen damlardımKolay gelsin canım afiyet bal şeker olsun
evet güzel görünüyor bunlar..sanki sürmek daha kolaymış gibi denemedim ama.. BİM'e de gelecekti bugün bu tipe benzer, bakan var mı acaba kızlar?
Anladığım kadarıyla dindar biri canım, rahle alın diyecetim ama siz karar vermişsiniz sanırım. güle güle kullansın..
ayy gözü aydın, darısı sağlıkla,kolaylıkla ve zamanında normal doğumla bize inşallah..Bu arada normal mi sezeryan mı? nasıl olmuş?
Evet kızlar, şimdiye kadar emzirmeyle ilgili okuduğum bütün bilgilerde o bölgenin tümünü verin diyo., gerçi benimki kocaman hepsi sığmaz ağzına ama.. Eğer sadece ucunu verirsek yara da oluyomuş ve çok acıyomuş..Bakalım deneye yanıla öğrenicez inşallah..
herkese merhabalar
merhaba canım;
ben ara ara giriyorum topiğe,özellikle prematüre bebekler bölümüne girip okuyorum,bu sayfayı okumak canımı acıttığı için okumamaya çalışıyorum...mesajını profilinden tesadüfen okuduğum için gelişmeleri paylaşmak istedim..sana özelden bahsetmiştim gerçi ama merak eden arkadaşlar varsa onlarlada paylaşmş olayım çınarımın son durmunu..
çınarımın ciğerlerinde hava kaçağı olduğu için 2 tüp takılıydı,bunlardan biri geçen hafta çıktı,diğerinide ne olur ne olmaz diye bekletiyorlardı ki benim oğlum bu tüpten sıkılmış ve hortumunu çekmiş,doktoru bugün bana oğlmu şikayet etti,tüpün hortumunu çekmiş oğlunuz,biz zaten çekicektik ama o bizden önce çekmiş dedi :):)...oğlum bana sinyal gönderiyor sanırım yaramaz olucam diye
solunum cihazına halen bağlıyız,doktoru ciğerlerindeki tüpü çıkarınca solunum cihazından da çıkarmaya çalışıcaz dedi,önümüzdeki hafta bunun için uğraşırlar sanırım..
oğlumun pişiği var,hemde ciddi derecede,benden pişik kremi istemişlerdi ismini şuan hatırlayamıyorum,devletin karşıladığı kremlerden biriydi, bu iyi gelmedi bende dün unibaby'nin pişik kremini götürdüm çok iyi diye duymuştum umarım faydasını görürüz..pişiği bezindenmi oldu yoksa antibiyotik kullanımından mı bilemiyorum...prematüreler için sadece molfix bebek bezi ürettiği için onu alıyorduk doktoru prima alamazmısınız dedi?maddiyattan dolayı bu bezi aldığımızı sandı heralde,ben zaten prima kullanmak istiyorum ama prematüre için olanı üretmiyorlarmış dedim, doktorda büyük olsun farketmez diyince hemen primanın premiumcare olanındadan aldım sizinde aklınızda bulunsun diye detaylı yazıyorum sakın primadan şaşmayın...
tavsiyede bulunmuşken süt sağma makinası alıcak arkadaşlara medeladan şaşmamalarını söyleyebilirim..hastanede bir çok anne süt sağdığı için herkezde farklı makinalar var ve hiç biri makinasından memnun değil benden başkahiç canım yanmıyor ve kuvvetli çekiş gücüne sahip kesinlikle tavsiye ediyorum..
doğumdan sonra bizden hemen süt sağma makinası istemişlerdi eşimde medelayı bulamadığı için bebedorun kini almış göğüs uçlarım resmen mahfolmuştu,tabi hemen iade ettim o makinayı ve arkadaşım bana medelayı getirdi..göğüsümde ki yaralarada lansinohun kremi iyi geldi buda aklınızda olsun...
bizden haberle böyle çınarımın teyzeleri..dualarınız için teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun...
hepinize sağlıklı doğum diliyorum...
size çınarımla duygusal anımızdan bir kare bırakarak iyi geceler dilemek istiyorum...şimdilik hoşakalın....
Eki Görüntüle 186571
daha almadım canım arkadaşlarım ihtiyacın olan bişey alalım dediler bebek arabasını ve oto koltuğunu alcaklar. haziran gibi.. oto koltuğunu pierre cardinden düşünüyorum. 100 lira civarındaydı. bebek arabasını da chicconun yatabilir bastonları var o tarz bişi istedim. çünkü taşıması kolay oluyor. bagajda yer kaplama durumu da önemli. hayırlısıyla alırsın inş canım.
hımm anladım şekerim.evet bencede bagajda az yer kaplaması önemli bir faktör.tşkler canım inş sende hayırlısıyla aldırırsın inş canım diyim ehehehe
h.g. burcucuk...
Selam bayanlar 3 gündür kargoya verilmiş biürünüm kargo firmasının sorumsuzlugundan dolayı gelmiyo, unuttuklarını söylüyolar, ay bu nasıl iş ahlakıdır anlam veremiyorum ya. çok sinir olmuş durumdayım, kargo görevlisiyle tartıştım teli yüzüme kapadıAy çok sinirlendim, kimse yaptığı işin hakkını vermiyo ayol. Bide sitelerinde 24 saat içinde ulaştırma vs vs diyolar. Şikayet etcem bulduğum tüm merciiiilere Bakele bak bak bak aaaaaaaa geldiler bana
Selam bayanlar 3 gündür kargoya verilmiş biürünüm kargo firmasının sorumsuzlugundan dolayı gelmiyo, unuttuklarını söylüyolar, ay bu nasıl iş ahlakıdır anlam veremiyorum ya. çok sinir olmuş durumdayım, kargo görevlisiyle tartıştım teli yüzüme kapadıAy çok sinirlendim, kimse yaptığı işin hakkını vermiyo ayol. Bide sitelerinde 24 saat içinde ulaştırma vs vs diyolar. Şikayet etcem bulduğum tüm merciiiilere Bakele bak bak bak aaaaaaaa geldiler bana
burcucum hoşgeldin canım.
oo geçmiş olsun tatlım göbeeemle ezerim sizi deseydin
hoşbulduk cnmmnbr?
ay yorumuna bittimgöbeemle ezerim sizi haa
burcucum hoşgeldin canım.
oo geçmiş olsun tatlım göbeeemle ezerim sizi deseydin
selam canım, aa 3 gün ne demek yaa bi de unutmuşlar öylemisaçmalık yani !
şikayet et canım haketmişler valla, türkiyenin bi ucundan diğer ucuna bile maksimum 2 günde gidiyo kargo hayret bişey ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?