Selam çok şükür uykumu aldım kendime geldim
Canım fırında köfteli yada etli bişeyler yap, bi pilav yap, bi çorba yap, bide salataydı mezeydi geçiriver. Benimde yarın misafirim var, ne mutluyum ne mutluyum
fırında tavuklu patates yap bide salata yiterrr
sağolun kızlar güzel bii gömlek veya tshirt alcaz.
arkadaşımı aradım dün mayıs 7de oğluşunun doğumu diye konuştuk. az önce kardeşi mesaj atmış doğmuş oğluşumuz. ay nasıl ağladım. sabrım iyice tükeniyor. Allahım bizide kavuştursun kuzucuklarımıza...
makarna yapğıcam da sadece dolma hani tek menü gibi
kızlar akşama misafirim var zeytinyağlı dolma yaptım yanına ne gider...?:26::26:
sağolun kızlar güzel bii gömlek veya tshirt alcaz.
arkadaşımı aradım dün mayıs 7de oğluşunun doğumu diye konuştuk. az önce kardeşi mesaj atmış doğmuş oğluşumuz. ay nasıl ağladım. sabrım iyice tükeniyor. Allahım bizide kavuştursun kuzucuklarımıza...
ivettt çorba şehriyeli tavuk yapayım olmadıı...patates zaten yapiciimmm canım kociş ayrı istedii
allah bağışlasın arkadaşının gözü aydın canım aminnnnn
en güzeli fırında tavuk pilav salata anım hem kolay...
gözünüz aydın canım... benim de sabrım tükeniyor artık walla inşallah bizde kavuşalım yavrularımıza vaktinde tabi...
canım yaprak dolması mı? sadece yapraksa corba falan da yapmalısın.
en güzeli fırında tavuk pilav salata anım hem kolay...
gözünüz aydın canım... benim de sabrım tükeniyor artık walla inşallah bizde kavuşalım yavrularımıza vaktinde tabi...
[ı]seni görünce tavuk bagetten baska bişey geçmiyor ki aklımdanAvatarından dolayı [/ı]
sağol canım.
Amin kuzum...
Ay canım tavuk çekti sizin yüzünüzden. Seda kesin tavuk yap şekerim
ayy gell ben ellerimlee yapayım sanaa bıdığınadaaaBenimde dolma istedii istemese bile istedii
kızlar öptüm sizi, biz kızımla markete gidiyoss... sedaaaaa hep senin yüzündenyaprak sarmak için yaprak almaya gitcem, tavuk kalmamış buzlukta tavuk alayım bi de
Selam kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi sağlığı yerindedir. Bende şekilden şekile girerek masa başında iş yapmaya çalışıyorum. Bizimde yarın dr. amca kontrolümüz var bakalım kuzum kocaman olmuş mu.
kızlar öptüm sizi, biz kızımla markete gidiyoss... Sedaaaaa hep senin yüzündenYaprak sarmak için yaprak almaya gitcem, tavuk kalmamış buzlukta tavuk alayım bi de
Selam kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi sağlığı yerindedir. Bende şekilden şekile girerek masa başında iş yapmaya çalışıyorum. Bizimde yarın dr. amca kontrolümüz var bakalım kuzum kocaman olmuş mu.
ayy gell ben ellerimlee yapayım sanaa bıdığınadaaa
ben yaprak yapmadım hadee sen yapda biss gelek kızımla yemeyeee
ayy aynen canım masa başında ölüyorum ayağa kalk otur öldüm ayaklarım sızlıyo...hadi inş.hayırlı haberlerle gelirsin işallahhhh
hayırlı haberle gel insallah canım....
slm kızlar biz geldik
dün gece bi rüya gördüm ki tam komedi
güya benim doğumum erken başlamış evdeyim ben ve sezeryan oluyorum vede beni kesenler bizim evdeki temizlikçi kızlar
dikişlerimi yarım yamalak atıyorlar sonrada karnımı tuta tuta kalkıp bebeğe battaniye arıyorum tam komedi ya rüyalarımın zembereği şaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?