2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederiz teyzesiii:80:
cansınız siz yaaa.öyle bi dertlendim işte konuşcak kimse olmayınca.siz bakmayın bana.bu topiği çok seviyorum sizi çok seviyorum ve şu an yağan yağmuruda
biz de seni seviyoruuuuz

afiYet olsun canım
saol laydyxiiim

iyi ki çekyatın altı iyi fikirmiş dememiş canım bizde de ben baskın karakter gibi görünürüm, ama eşimin gönlü olmadan, o okeyi vermeden hayatta bi işimiz olmaz, hepsi böyle bakma sen, canını da bunun için sıkma

hayırlı cumalar herkesin bebişi sağlıkla zamanında gelsın inşallah

biz çok iyiyiz minik kuşumla gıdıklıyo annesini yerim onuuuuuuuuuuuuuuuu
maşallah canım hoşgeldin

ayy sabahtan beri elektrikler kesildi durdu , başımdan adam eksik olmadı :97:
kızım kıpır kıpır yerinde durmadı
bir türlü ne cevap yazabildim ne yazdıklarınızı okuyabildim
ama en son park yatak diyorduk:26:

kızlar ben pazartesi doktora gidicem ya, bayadır kan degerlerime bakılmıyor, siz gittiğinzde doktorunuz mu istiyor siz mi söylüyorsunuz, benim 2 ay oldu bakılmayalı...

benim dr istedi geçen ay.. ama ondan önce taa 8 haftalık hamileyken bakılmıştı... bir daha bakılır mı artık bilmem...:26:

ama en son park yatak diyorduk:26:

kızlar ben pazartesi doktora gidicem ya, bayadır kan degerlerime bakılmıyor, siz gittiğinzde doktorunuz mu istiyor siz mi söylüyorsunuz, benim 2 ay oldu bakılmayalı...

bebeközel sitesinde nie okadar ucuzki canım?
yaa ben anlamıyorum iki mağza arasında aynı ürünün fiyatında bile dağlar var :44:

kan değerlerine devamlı baktırmak mı gerek :26:

benim dr istedi geçen ay.. ama ondan önce taa 8 haftalık hamileyken bakılmıştı... bir daha bakılır mı artık bilmem...:26:
ha iyi yani, ya ben de sanıyorum ki her ay ya da 2 ayda bir gitmemizde bakılmalı gibi...herkeste öyleyse sorun yok, ben eleviti kendiliğimden bıraktım, çünkü bugün sabah itibariyle 68.9 u gösterdi tartı

bebeközel sitesinde nie okadar ucuzki canım?
yaa ben anlamıyorum iki mağza arasında aynı ürünün fiyatında bile dağlar var :44:

kan değerlerine devamlı baktırmak mı gerek :26:

yok canım bu benim evhamım. bilmiyorum bakılıp bakılmaması gerektigini

valla bu fiyat meselesini de anlamadım, 504 gecen yılın modeli, senin ki 604 yani 2011 model, ama 504e göre daha uygun, bi de fiyatlar da cok farklı, bizim burdaki magazanın internet sitesinde de Kraft Oyun Parkı (604) Pembe - 2011 Model - Anakatalog bu fiyat. mağazasında daha pahalı veriyo adamlar:)

ha iyi yani, ya ben de sanıyorum ki her ay ya da 2 ayda bir gitmemizde bakılmalı gibi...herkeste öyleyse sorun yok, ben eleviti kendiliğimden bıraktım, çünkü bugün sabah itibariyle 68.9 u gösterdi tartı

ben de çok kilo aldım ama bırakmıcam doğrusu eleviti çünkü emzirirken bile içmek gerekiyormuş:26:

oy maşallah bebişinee... bizde iyiyiz bebiş 3 gündür bi hareketli :) durmadan oynuyor hareket ediyor sol kasııgımla sag kaburganın altıyla ugrasıyor maşallahımız var yani ama acayip bitkin hissediyorum ... bebişin güle güle kullansın dogdugunda canım

amannn napim sıkılıyorum bazen ama yapacak bişi yok deseydi o çekyatta kendi yatacaktı hep kardeş kardeş

selam kızlar, hayırlı cumalar. nasılsını?

bugün kayınpederimin doğumgünü hediye düşünüyorum bi türlü bulamadım. farklı bi babadır kendisi :) koku sürmez, saat-takı takmaz, deri cüzdan ve kemeri geçen sene umre dönüşü hediyesi almıştık. şimdi bişey bulamıyorum fikir verin lütfennn akşama bişey kalmadı.:97:

tatlım yazlık yarım kollu günlük giyebileceği bir gömlek alabilirsiniz... benim kayınpeder çok giyer yazın gömlek...

:118:
ay yok canumm kuşkusuz ol hepsi öyle

tatlım yazlık yarım kollu günlük giyebileceği bir gömlek alabilirsiniz... benim kayınpeder çok giyer yazın gömlek...

olabilir tatlım eşime söyliyim bi, babasına çok düşkün bende öyleyim, çok severim kayınpederimi. o da sağolsun beni evladı gibi sever. bu yüzden basit bişey almak istemiyorum. islami bi kaynak alayım dedim çok düşkün okumaya ama kitaplığında yok yok :26:

selam canım hoşgeldin lakoste tarzı yakalı swit yada tsirt alabilirsin

:118:

ay yok canumm kuşkusuz ol hepsi öyle

hmm anladım canım... özel yapılmış sık bir tesbih olabilir, sevdiği özel bir isim varsa tasavvuf müzükleri cd leri oluyor öyle bişey alabilirsin... dediğin gibi kitaplığında olmayan islami bir kaynak kitap alabilirsin bence sen en güzeli bir hac-umre eşyaları satan mağazaya bak....oralarda çok hoş şeyler bulabilirsin bence....

Selam çok şükür uykumu aldım kendime geldim
kızlar akşama misafirim var zeytinyağlı dolma yaptım yanına ne gider...?:26::26:

Canım fırında köfteli yada etli bişeyler yap, bi pilav yap, bi çorba yap, bide salataydı mezeydi geçiriver. Benimde yarın misafirim var, ne mutluyum ne mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…