çok teşekkür ederim canım pekmezi biliyordum da c vitaminini bilmiyordum çok saol:)
teşekkür ederiz teyzesiii:80:afiyet olsuunn
biz de seni seviyoruuuuzcansınız siz yaaa.öyle bi dertlendim işte konuşcak kimse olmayınca.siz bakmayın bana.bu topiği çok seviyorum sizi çok seviyorum ve şu an yağan yağmuruda
saol laydyxiiimafiYet olsun canım
ayy kızlar bir saattir syfa acık ama ben napıyorum diye sorarsanız karnımın videosunu çekiyorum...sertab ve gülben seviyor bu velet bilgisayardan onları acınca tekmeleri savuruyor.. akşama babasına göstericem...
iyi ki çekyatın altı iyi fikirmiş dememişgünaaydın kızlar
umarım herkez iyidir biz iyiyiz... kahvaltı yaptık laktozsuz koca bi bardak süt içtik geldik..evdeyiz gene ben ve can sıkıntılarımeşim akşam çıldırttı beni bu hafta sonu mobilyanın siparişini vermemmiz lazım dedim niye acele ediyosun diyo bana bende dedimki almayalım o zaman bülo çekyatın altına koyarız bebeğin kıyafetlerini nasıl fikir dedim sen şimdi beni dolaştırırsın beğenmezsin kafanda bi şekil oluştur dedi bana vb.... daha bir sürü fuzuli cümle Allahım bu erkeklerin hevesleri içine mi kaçmış yoksa bitek benim ki mi böyle
hayırlı cumalar herkesin bebişi sağlıkla zamanında gelsın inşallah
biz çok iyiyiz minik kuşumla gıdıklıyo annesini yerim onuuuuuuuuuuuuuuuu
ama en son park yatak diyorduk:26:ayy sabahtan beri elektrikler kesildi durdu , başımdan adam eksik olmadı :97:
kızım kıpır kıpır yerinde durmadı
bir türlü ne cevap yazabildim ne yazdıklarınızı okuyabildim
ama en son park yatak diyorduk:26:
kızlar ben pazartesi doktora gidicem ya, bayadır kan degerlerime bakılmıyor, siz gittiğinzde doktorunuz mu istiyor siz mi söylüyorsunuz, benim 2 ay oldu bakılmayalı...
ha iyi yani, ya ben de sanıyorum ki her ay ya da 2 ayda bir gitmemizde bakılmalı gibi...herkeste öyleyse sorun yok, ben eleviti kendiliğimden bıraktım, çünkü bugün sabah itibariyle 68.9 u gösterdi tartıbenim dr istedi geçen ay.. ama ondan önce taa 8 haftalık hamileyken bakılmıştı... bir daha bakılır mı artık bilmem...:26:
bebeközel sitesinde nie okadar ucuzki canım?
yaa ben anlamıyorum iki mağza arasında aynı ürünün fiyatında bile dağlar var :44:
kan değerlerine devamlı baktırmak mı gerek :26:
ha iyi yani, ya ben de sanıyorum ki her ay ya da 2 ayda bir gitmemizde bakılmalı gibi...herkeste öyleyse sorun yok, ben eleviti kendiliğimden bıraktım, çünkü bugün sabah itibariyle 68.9 u gösterdi tartı
Herkese Günaydın
Amma çok yazı yazılmış 40 sayfadan fazla okudumLimonun yazısını okudum Çınaın iyi olduğuna çokkkk sevindim
Bizde dün kontroldeydik kızım gününde çıktı 1450 gr 39 cm olmuş
Kafasını kaburgalarıma yaslamış , ayaklar sol kasıkta o yüzden sol bacağım ve sağ kaburgalrım çok ağrıyormuş
Magnezyum verdi doktorum , abartığınız kadar kötü değilmiş yaa bu magnezyum
20 mayıs ta 37.haftaya kadar çalışabillir kağıdımı alıcam
doktorum yine kesin doğum tarihi vermedi haziran sonu temmuz başı olabillir ama ben temmuzu tercih ederim dedi...
3 kilo almışım bu ay anlıycağınız 10 kiloyu devirdim 73 oldum
doktordan dönüşte park yatak ve bebek arabası baktık eşimle , aynı ürünün 2 dükkan arası fiyat farkı çok fazlaydı şaşırdık
Park yatak olarak buna
Kraftbaby.com -
bebek arabası olarak buna
baby2go
karar verdik
bizden bu kadar
sizler nasılsınız bebişler nasıl?
iyi ki çekyatın altı iyi fikirmiş dememişcanım bizde de ben baskın karakter gibi görünürüm, ama eşimin gönlü olmadan, o okeyi vermeden hayatta bi işimiz olmaz, hepsi böyle bakma sen, canını da bunun için sıkma
:I]
selam kızlar, hayırlı cumalar. nasılsını?
bugün kayınpederimin doğumgünü hediye düşünüyorum bi türlü bulamadım. farklı bi babadır kendisi :) koku sürmez, saat-takı takmaz, deri cüzdan ve kemeri geçen sene umre dönüşü hediyesi almıştık. şimdi bişey bulamıyorum fikir verin lütfennn akşama bişey kalmadı.:97:
:118:ayy kızlar bir saattir syfa acık ama ben napıyorum diye sorarsanız karnımın videosunu çekiyorum...sertab ve gülben seviyor bu velet bilgisayardan onları acınca tekmeleri savuruyor.. akşama babasına göstericem...
ay yok canumm kuşkusuz ol hepsi öylegünaaydın kızlar
umarım herkez iyidir biz iyiyiz... kahvaltı yaptık laktozsuz koca bi bardak süt içtik geldik..evdeyiz gene ben ve can sıkıntılarımeşim akşam çıldırttı beni bu hafta sonu mobilyanın siparişini vermemmiz lazım dedim niye acele ediyosun diyo bana bende dedimki almayalım o zaman bülo çekyatın altına koyarız bebeğin kıyafetlerini nasıl fikir dedim sen şimdi beni dolaştırırsın beğenmezsin kafanda bi şekil oluştur dedi bana vb.... daha bir sürü fuzuli cümle Allahım bu erkeklerin hevesleri içine mi kaçmış yoksa bitek benim ki mi böyle
tatlım yazlık yarım kollu günlük giyebileceği bir gömlek alabilirsiniz... benim kayınpeder çok giyer yazın gömlek...
selam kızlar, hayırlı cumalar. nasılsını?
bugün kayınpederimin doğumgünü hediye düşünüyorum bi türlü bulamadım. farklı bi babadır kendisi :) koku sürmez, saat-takı takmaz, deri cüzdan ve kemeri geçen sene umre dönüşü hediyesi almıştık. şimdi bişey bulamıyorum fikir verin lütfennn akşama bişey kalmadı.:97:
:118:
ay yok canumm kuşkusuz ol hepsi öyle
olabilir tatlım eşime söyliyim bi, babasına çok düşkün bende öyleyim, çok severim kayınpederimi. o da sağolsun beni evladı gibi sever. bu yüzden basit bişey almak istemiyorum. islami bi kaynak alayım dedim çok düşkün okumaya ama kitaplığında yok yok :26:
kızlar akşama misafirim var zeytinyağlı dolma yaptım yanına ne gider...?:26::26:
makarna salatası, patetes salatası mesela
kızlar akşama misafirim var zeytinyağlı dolma yaptım yanına ne gider...?:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?