Bide diyor ki alım yapmak için arabamız var ama ulaştırma yapmak için yok? Dedim yani sizin işiniz ürünü alana kadar mı? Evet hanfendi öyle dedi. Dedim o vakit sizin şikayet hattınızın tel nosunu söyleyin, arayıp hakkımızı arayalım. Söyledi pat suratıma kapadı. Ay bak yine sinirlendim. Bidaha Yurtiçi kargo ile calışan hiiiiiiiiiicbiyerden alışveriş yapmaycam
bende sinir oluyorum yurt içi kargo hep yanlış şubeye götürüyordu kargomu.anlama özürlüler sanırsam..
Heeeee unutmuşlar ya varmı böyle bişey. Evime arabayla 15 dakkalık mesafedeler ve 3 gün olmuş hala kargo meydanda yok. Verdikleri takip numarasından bakıyorum kargom nerede diye. Dağıtımda görünüyo, arıyorum ne zaman gelir diye. Aaaaa pardon arabaya yüklemeyi unutmuşuz burda kalmış pardon diyo. Çok sistemsiz bi kargoymuş. Lohusa geceligim gelecekti, vallahi hevesim kırıldı. Çok sinirlendim
iyiyim tatlım senden naber?
ay ben kocişi de öyle tehdit ediyorum o da bana ezersin hayatım diyo
selam canım, aa 3 gün ne demek yaa bi de unutmuşlar öylemisaçmalık yani !
şikayet et canım haketmişler valla, türkiyenin bi ucundan diğer ucuna bile maksimum 2 günde gidiyo kargo hayret bişey ya...
selam arkadaşlar ... nasılsınız?? biz oğlumla fetal mr çektirdik bugün ömrüm oldukça bi daha o makineye girmek istemem doğrusu.. sonuçlarını salı alacağız... içimiz rahatladı aslında ama tamamen tedbir amaçlı mr çektirdik... dua edin nolur bişeyciği olmasın oğlumun
doktorla doğum meselesini de konuştum..aslında erkendi ama epidural olayını falan sordum zararı yok baş ağrısı yapar ama senin seçimin tabii ki doğal olan en iyi olandır dedi..
bizden haberler bu kadar,limonun mesajını okudum hele o fotoyu görünce gözlerim doldu,Allahım tüm bebekleri ve annelerini korusun ..
Bide diyor ki alım yapmak için arabamız var ama ulaştırma yapmak için yok? Dedim yani sizin işiniz ürünü alana kadar mı? Evet hanfendi öyle dedi. Dedim o vakit sizin şikayet hattınızın tel nosunu söyleyin, arayıp hakkımızı arayalım. Söyledi pat suratıma kapadı. Ay bak yine sinirlendim. Bidaha Yurtiçi kargo ile calışan hiiiiiiiiiicbiyerden alışveriş yapmaycam
Heeeee unutmuşlar ya varmı böyle bişey. Evime arabayla 15 dakkalık mesafedeler ve 3 gün olmuş hala kargo meydanda yok. Verdikleri takip numarasından bakıyorum kargom nerede diye. Dağıtımda görünüyo, arıyorum ne zaman gelir diye. Aaaaa pardon arabaya yüklemeyi unutmuşuz burda kalmış pardon diyo. Çok sistemsiz bi kargoymuş. Lohusa geceligim gelecekti, vallahi hevesim kırıldı. Çok sinirlendim
selam arkadaşlar ... nasılsınız?? biz oğlumla fetal mr çektirdik bugün ömrüm oldukça bi daha o makineye girmek istemem doğrusu.. sonuçlarını salı alacağız... içimiz rahatladı aslında ama tamamen tedbir amaçlı mr çektirdik... dua edin nolur bişeyciği olmasın oğlumun
doktorla doğum meselesini de konuştum..aslında erkendi ama epidural olayını falan sordum zararı yok baş ağrısı yapar ama senin seçimin tabii ki doğal olan en iyi olandır dedi..
bizden haberler bu kadar,limonun mesajını okudum hele o fotoyu görünce gözlerim doldu,Allahım tüm bebekleri ve annelerini korusun ..
iyiyim tatlım senden naber?
ay ben kocişi de öyle tehdit ediyorum o da bana ezersin hayatım diyo
heves meves bendede kalmıyodu başına geçiresim geliyodu kuryenin
valla inanırmısın bende göbeemle döverim seni diyorum hahah
özeline yazdım şeker
amin canım...inş bişiyciği yoktur oğluşunun canım.iyi düşün iyi olsun.mide bulantısı da yapıomuş sanırım epidural.bende istiyorum ordan biliyorum ama keşke sölemeseler kendimizi koşullandırmasak bare
iyiyim canım bende,
süpermiş tehdidin bayıldım valla =))
cidden hem o kadar yakında hemde 3 güne getiremiyolar, saçmalık! şikayet et canım merkezlerine. dediğin gibi beklediği zamanda gelmeyince insanın sinirleri bozuluyo, neyse getirsinler bari bugün hemen kapatmadan.
selam aynurcum,
iyiyiz sen nasılsın? hmm duymamıştım fetal mr ı? inşallah sonuçları güzel çıkar canım, içini ferah tut sen.
ben de epidural düşünüyorum canım, son kontrolde yüzeysel konuşmuştuk, bakalım yarın sorucam bende epidural istediğimi söyliycem, herahngi bi test filan yapmaları gerekiyosa yapsınlar şimdiden... bazı bünyelerde uygulanmıyomuş çünkü epidural. biraz bel ağrısı ve baş ağrısı yapıyomuş ama razıyım bende onlara...
Telefondaki düdük makarnasının kafasına bişey geçiresim var vallaheves meves bendede kalmıyodu başına geçiresim geliyodu kuryenin
valla inanırmısın bende göbeemle döverim seni diyorum
haklısın canım ben genelde aras veya ups ile alıyorum netten çünkü daha hızlılar bi de telefon açınca ilgileniyorlar. bunlar cidden sorumsuzlar. belki o şubeye özeldir ama annemin yöntemidir, arar ve tüketici birliğine şikayet etcem der. ki eder şakası yokturkarşı taraf bunu duyunca tutuşuyo. bi keresinde çamaşır makinesi aldı, üç güne teslim dedi aldığı market. 3 hafta geçti oyaladılar yok stok bilmem ne. annemin attı tepesi " şikayet etcem tüketiciler birliğine" dedi. sabahında makine geldi bi de bi ton hediye getirdiler
hevesinin kaçmasına gerek yok tatlım gelir elbet ama yanlarına bırakma verdikleri sözü tutmayı öğrensinler
iyiyim canım bende,
süpermiş tehdidin bayıldım valla =))
cidden hem o kadar yakında hemde 3 güne getiremiyolar, saçmalık! şikayet et canım merkezlerine. dediğin gibi beklediği zamanda gelmeyince insanın sinirleri bozuluyo, neyse getirsinler bari bugün hemen kapatmadan.
tamam canım memnun oldum tekrar =)
özellikle ilk doğumlarda anne adayları ıkınmayı hissiszlikten dolayı bırakıyorlar.. açılmanın baya olmasını bekliyoruz oyüzden ondan sonra da bişey kalmıyo zaten acı veren dedi. ama ben gene de tam karar vermedim
Hoşgeldin canım, biz cok sukur iyiyiz. Biraz sinir katsayımız yüksek ama olsun.
İyi etmişsin çektirmekle, aklında kalmamış olur canım. İnşallah iyi neticeler alırsın, iyi düşün iyi olsun
Epiduralin baş agrısı yaptıgını çok duydum, eğer çok su içersen azalır vsde dediler. Hakkımızda hayırlısı inşallah
İlk kez bende yurtiçiyle bişey aldım, bidaha tövbe anacım. Bende şikayet etcem dedim suratıma kapadılar
Yok bu şubeye özel degil. Sikayetvar da bakıyorum en çok şikayet alan kargo firması bu firma. Ve benzer şikayetler çoooook fazla. Bu tüketici birliği tel nosu neyn bulayım bende edeyim. Hadi sorumsuzluklarını anlıyorumda dogruyu söyleyince telefonu yüze kapamak çok büyük ahlaksızlıktır bence.
katree ciğim senin de kalçanda ağrı vardı geçti mi tatlım yaaa
slm kızlar nasılsınız... ay hiçbişi yazasım gelmiyor ama sizin konusmaları takip ediyorum canım sıkkın biraz bazı olaylar üst üste gelince daralıyorsun...bugün böle yokmuş gibi takılabilirim sizinde neşeli konusmalarınız.. arasına sıkıcı konusmak istemedigimden yazmakta istemedimm... oturdum durduk yere aglıyorum :99::99:
Katreee canm yanlış mı hatırlıyorum senin de kalçan da ağrı vardı dimi benimki dayanılmaz olmaya başladıda
slm kızlar nasılsınız... ay hiçbişi yazasım gelmiyor ama sizin konusmaları takip ediyorum canım sıkkın biraz bazı olaylar üst üste gelince daralıyorsun...bugün böle yokmuş gibi takılabilirim sizinde neşeli konusmalarınız.. arasına sıkıcı konusmak istemedigimden yazmakta istemedimm... oturdum durduk yere aglıyorum :99::99:
evet canım terbiyesizlik tabi. haklısın.
canım geçti sayılmaz, yorulmadıkça ağrımıyor, sürekli ayakta kalınca ağrıyor. bi de düzenli beslenmeyince. doktorum çok canım yandığında günde 3 tane minoset iç diyo ama ben bebeğime kıyamıyorum. ilaç sonuçtaacı çekiyorum eşim kızıyo artık onada demiyorum. iç doktor izin verdi diyo. dikkat ediyorum ama işte geceleri bacağıma vuruyor. seninde mi öyle?
cevabını görmedim canm tekrar yazmıştım bendeçok ağrıyor benim sağ kalçam.topallıyorum bazen inanırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?