2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

heves meves bendede kalmıyodu başına geçiresim geliyodu kuryenin

iyiyim tatlım senden naber?

ay ben kocişi de öyle tehdit ediyorum o da bana ezersin hayatım diyo

valla inanırmısın bende göbeemle döverim seni diyorum hahah

selam canım, aa 3 gün ne demek yaa bi de unutmuşlar öylemi saçmalık yani !
şikayet et canım haketmişler valla, türkiyenin bi ucundan diğer ucuna bile maksimum 2 günde gidiyo kargo hayret bişey ya...

özeline yazdım şeker

amin canım...inş bişiyciği yoktur oğluşunun canım.iyi düşün iyi olsun.mide bulantısı da yapıomuş sanırım epidural.bende istiyorum ordan biliyorum ama keşke sölemeseler kendimizi koşullandırmasak bare

haklısın canım ben genelde aras veya ups ile alıyorum netten çünkü daha hızlılar bi de telefon açınca ilgileniyorlar. bunlar cidden sorumsuzlar. belki o şubeye özeldir ama annemin yöntemidir, arar ve tüketici birliğine şikayet etcem der. ki eder şakası yoktur karşı taraf bunu duyunca tutuşuyo. bi keresinde çamaşır makinesi aldı, üç güne teslim dedi aldığı market. 3 hafta geçti oyaladılar yok stok bilmem ne. annemin attı tepesi " şikayet etcem tüketiciler birliğine" dedi. sabahında makine geldi bi de bi ton hediye getirdiler

hevesinin kaçmasına gerek yok tatlım gelir elbet ama yanlarına bırakma verdikleri sözü tutmayı öğrensinler

iyiyim tatlım senden naber?

ay ben kocişi de öyle tehdit ediyorum o da bana ezersin hayatım diyo

iyiyim canım bende,
süpermiş tehdidin bayıldım valla =))

cidden hem o kadar yakında hemde 3 güne getiremiyolar, saçmalık! şikayet et canım merkezlerine. dediğin gibi beklediği zamanda gelmeyince insanın sinirleri bozuluyo, neyse getirsinler bari bugün hemen kapatmadan.

selam aynurcum,
iyiyiz sen nasılsın? hmm duymamıştım fetal mr ı? inşallah sonuçları güzel çıkar canım, içini ferah tut sen.
ben de epidural düşünüyorum canım, son kontrolde yüzeysel konuşmuştuk, bakalım yarın sorucam bende epidural istediğimi söyliycem, herahngi bi test filan yapmaları gerekiyosa yapsınlar şimdiden... bazı bünyelerde uygulanmıyomuş çünkü epidural. biraz bel ağrısı ve baş ağrısı yapıyomuş ama razıyım bende onlara...

Hoşgeldin canım, biz cok sukur iyiyiz. Biraz sinir katsayımız yüksek ama olsun.
İyi etmişsin çektirmekle, aklında kalmamış olur canım. İnşallah iyi neticeler alırsın, iyi düşün iyi olsun
Epiduralin baş agrısı yaptıgını çok duydum, eğer çok su içersen azalır vsde dediler. Hakkımızda hayırlısı inşallah

özellikle ilk doğumlarda anne adayları ıkınmayı hissiszlikten dolayı bırakıyorlar.. açılmanın baya olmasını bekliyoruz oyüzden ondan sonra da bişey kalmıyo zaten acı veren dedi. ama ben gene de tam karar vermedim

sağol canım. 1 nisanda eltim yaptı çok memenun kaldı..ilk doğumdu onun da.anestezi uzmanının iyi olması gerekiyormuş yoksa başka durumlar önemli değil. ben de razıyım valla . içimde korku olmaya başladı zati..

heves meves bendede kalmıyodu başına geçiresim geliyodu kuryenin

valla inanırmısın bende göbeemle döverim seni diyorum
Telefondaki düdük makarnasının kafasına bişey geçiresim var valla

İlk kez bende yurtiçiyle bişey aldım, bidaha tövbe anacım. Bende şikayet etcem dedim suratıma kapadılar
Yok bu şubeye özel degil. Sikayetvar da bakıyorum en çok şikayet alan kargo firması bu firma. Ve benzer şikayetler çoooook fazla. Bu tüketici birliği tel nosu neyn bulayım bende edeyim. Hadi sorumsuzluklarını anlıyorumda dogruyu söyleyince telefonu yüze kapamak çok büyük ahlaksızlıktır bence.

Verdigi merkez telini arıyorum dıt dıt edip kapanıyo. Tel nomu karalisteyemi aldılar nettiler anlamadım ki. Bi muhattab yok karşımda. Akşam eşim gelsin ona aratıcam bide. Olmazsa aldıgım siteden iptal edicem ürünü. Kargolarını takip etselerdi, böyle madur etmeselerdi. Bide ekonomik aldım diye seviniyodum ya

Son düzenleme:
tamam canım memnun oldum tekrar =)

ben de şekerim ben de memnun olum

3-4 cm açıklıktan sonra basıolarmış ilacı ohh misler gibi 2-3 ıkınmada da çıkıyomuş bebüş.inş kolay doğurcaz forumca hehehhe

sağol canım.. gerçekten kargo olayı baya savsaklamış.. gene de sinirlenme boşver..

cevap yazdım sandım yazmamışım iyiyim canım umarım sende iyisindir. her şey yoluda gitmiş sevindim.

slm kızlar nasılsınız... ay hiçbişi yazasım gelmiyor ama sizin konusmaları takip ediyorum canım sıkkın biraz bazı olaylar üst üste gelince daralıyorsun...bugün böle yokmuş gibi takılabilirim sizinde neşeli konusmalarınız.. arasına sıkıcı konusmak istemedigimden yazmakta istemedimm... oturdum durduk yere aglıyorum :99::99:

evet canım terbiyesizlik tabi. haklısın.

katree ciğim senin de kalçanda ağrı vardı geçti mi tatlım yaaa

canım geçti sayılmaz, yorulmadıkça ağrımıyor, sürekli ayakta kalınca ağrıyor. bi de düzenli beslenmeyince. doktorum çok canım yandığında günde 3 tane minoset iç diyo ama ben bebeğime kıyamıyorum. ilaç sonuçta acı çekiyorum eşim kızıyo artık onada demiyorum. iç doktor izin verdi diyo. dikkat ediyorum ama işte geceleri bacağıma vuruyor. seninde mi öyle?

Katreee canm yanlış mı hatırlıyorum senin de kalçan da ağrı vardı dimi benimki dayanılmaz olmaya başladıda

inşallah o cektirdigin fetal mr danda bişi cıkmıcak canım... gönlünü ferah tut...

canım olur mu öyle şey biz ne için burdayız, birbirimize destek olmak için tabi... umarım önemli bişey değildir?
Katreee canm yanlış mı hatırlıyorum senin de kalçan da ağrı vardı dimi benimki dayanılmaz olmaya başladıda

geç gördüm canım üstte yazdım cevabı.

benimde moralim bozuk çok ben de ağladım canım sinirlerimiz bozuluo sanırım hamilelik hormonlarından dolayı en sevdiklerimden bile nefret ediyorum şu an.garip bi psikolojiye bürünmüş durumdayım.

cevabını görmedim canm tekrar yazmıştım bende çok ağrıyor benim sağ kalçam.topallıyorum bazen inanırmısın

cevabını görmedim canm tekrar yazmıştım bende çok ağrıyor benim sağ kalçam.topallıyorum bazen inanırmısın

ay çok kötü çekmeyen bilmez tatlım benimde kalçamdan basenlerime vuruyor kemiklerim ağrıyor resmen. 1 hafta düzenli günde 1 bardak süt iç. ihmal etme, düzene giriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…