evet canım terbiyesizlik tabi. haklısın.
canım geçti sayılmaz, yorulmadıkça ağrımıyor, sürekli ayakta kalınca ağrıyor. bi de düzenli beslenmeyince. doktorum çok canım yandığında günde 3 tane minoset iç diyo ama ben bebeğime kıyamıyorum. ilaç sonuçtaacı çekiyorum eşim kızıyo artık onada demiyorum. iç doktor izin verdi diyo. dikkat ediyorum ama işte geceleri bacağıma vuruyor. seninde mi öyle?
Selam bayanlar 3 gündür kargoya verilmiş biürünüm kargo firmasının sorumsuzlugundan dolayı gelmiyo, unuttuklarını söylüyolar, ay bu nasıl iş ahlakıdır anlam veremiyorum ya. çok sinir olmuş durumdayım, kargo görevlisiyle tartıştım teli yüzüme kapadıAy çok sinirlendim, kimse yaptığı işin hakkını vermiyo ayol. Bide sitelerinde 24 saat içinde ulaştırma vs vs diyolar. Şikayet etcem bulduğum tüm merciiiilere Bakele bak bak bak aaaaaaaa geldiler bana
bi tek benim kalçam ağrımıyormuş demek ki..yattığım taraf çürüdü resmen oyuk gibi.bacağımda uyuşuyo kan tahl,li verdim pzt alcam bakalım ne çıkacak.her yerim ağrıyo geceleri uyumak haram oldu resmen.
ay çok kötü çekmeyen bilmez tatlım benimde kalçamdan basenlerime vuruyor kemiklerim ağrıyor resmen. 1 hafta düzenli günde 1 bardak süt iç. ihmal etme, düzene giriyor...
hayırlısı canım. sende dediklerime dikkat et ben baya faydasını gördüm tatlım. Allahım yardım etsin...
Yatarken bacakları ve kalçaları ağrıyan arkadaşlara bacak aralarına yastık koymalarını önerebilirim.
Benim de resmen her yerim tutuluyordu, uzun zamandır bacak arama yastık koyarak yatıyorum, alıştım artık böyle yatmaya.
canım olur mu öyle şey biz ne için burdayız, birbirimize destek olmak için tabi... umarım önemli bişey değildir?
geç gördüm canım üstte yazdım cevabı.
benimde moralim bozuk çok ben de ağladım canım sinirlerimiz bozuluo sanırım hamilelik hormonlarından dolayı en sevdiklerimden bile nefret ediyorum şu an.garip bi psikolojiye bürünmüş durumdayım.
bacak ağrısı hepimizin derdiymiş demekki... Tiryandafila'nın dediği gibi bende yastıkla yatıyorum. kocişi kenara attım :)
kızlar eşim gelecek ben gidiyorum öptüm hepinizi...
aynen cnm yhaa batıyor hersey ...bizim sorunumuz olmadıgı halde.. herseyin bize yüklenmesi ve bi sürü zarar ugramamızdan dolayı yarattıgı sıkıntı hem maddi hem manevi moralimi bozdu tamda bebek için bişiler düşünürken baska yerlere hiç yoktan maddi sıkıntı yaratması canımı sıktı ... nedense bu gibi konulardan insan sıkılıyor artık hep basımıza geliyor yhaa sinir geldi bugün dolunca moral iyice gitti basladım aglamaya... moral bozmayayım diyorum yeniden baska bi sorun cıkıyor allahtan kocamla veetrafımızdaki kişilerle sorunumuz yok buna şükür ediyorum...Allah baska keder vermesin demi kızlar..... neyse bundada vardır bi hayır diyorum....
geçen ayda bana oldu bide ups yaptı yani. kargo yola çıktı diye mail attılar sonra ertesi gün eksik adresten dolayı ulaştıramadık diye mail etmişlerki kesinlikle adres eksik değildi fazladan adres eklememi bekliyorlar heralde sonra bir daha mail geldi kişiye ulaşılamadı karşı komşusuna bilgi verildi diye ki komik olan çalıştığım fabrikaya adresimi vermiştim bütün gün buradayım diye yan fabrikanın yanındaki iş merkezi yeni yapıldı boş diğer yanımızda da şuan şantiye var aradım bende bu ne saçmalık kafadan sallıyorlar bu ev adresi değilki fabrika adresi karşı komşu falan da yok dedim 40 yeri aradım şubelerinden sonunda geldi kargom hiç adını sanını duymadığım firmalar ertesi gün getirdiler siz güya bide ups olacaksınız dedim.
evet Allah tan eşimle sorunumuz yok o zaman napardık bilemiyorum.ben de kendi aileme bile sinir oluyorum yüzlerini görmek istemiyorum evdeyim yıllık izindeyim arayıp sordukları yok kendi ailmede böle yaparsa...ağlayınca rahatladım biraz.sanada iyi gelmiştir.gerçi bebiş üzülüyo ama kendimiz sıkınca daha çok zarar veriyoruzdur heralde.
slm kızlar nasılsınız ben baya bi rahatsızım boğazım fena başım ağrıyor burnum tıkandııı...iyice hasta oluyorumm
geçmiş olsun canım bitki çaylarından iç ıhlamur falan ii gelir... malum ilacta kullanamıyorsun rahat rahat bende hala bogaz agrısından kurtulmus değilim...
herkese iyi akşamlar ben de çıkıyorum görüşürüs kıslar :80:
saol cnm içiyorum ama hala bi etkisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?