2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selam kızlar...
nasılsınız? "zeytin gözlü "geçmiş olsun cnm havalar da fena kendine dikkat et
ben de bugün nts ye girdim kan tahlili falan verdim hepsi normal dedi dr. ayy benm kızım çok laf dinliyo ya annesinin sözünden hiiç çıkmıyo.nts de hiç kımıldamıyodu sonra dedim kızım biraz kımılda yoksa dr sana bu kız hasta diycek falan dedim valla hemencik oynamaya başladı ya şaşırdım.sonra onunla konuşunca eğer hareket ediyosa duruyo dinliyo bnm konuşmam bitince tekrar oynuyo elimi üzrine gezdirince tepki veriyo. hele geceleri dönüyo mu napıyo çok acayip hareketli oluyo ama hiç ağrı veya acı hissetmiyorum.meleğim benim
kas kemik ağrılarından bahsetmişsiniz kızlar.ben eğer 2 gün yoğurt yemeyim diş etlerime kadar ağrı sızı oluyor.süt falan hikaye bnm için.bana en iyi yoğurt yarıyor.açık süt alıp mayalıyorm ben.günde iki tane ceviz yiyorum.ama balık yiyemiyorum.bana tavsiye edeceğiniz balık yağı kapsülü var mı?dr bugün adını söyledi ama unuttum ya.
duygusallık bende de çok var öyleki bazen kendime bile acıdığım anlar oluyor ve ağlıyorum.çok tuhaf bir durum ya İnşallah doğumdan sonra da devam etmez bu hallerim.

iyi geceler kızlar

beni yine uyku tutmuyor, kocacımı özledim kızım da özledi sanırım, dönüp duruyor, saolsun işyerinden bir arkadasım beni yalnız bırakamamak için bende kalıyor ama erkenden yatıyor o da yahu, eşim olsa ballı sütümü yapar getirirdi

Aslında portbebe denilen şey(hani şu saplı çanta gibi) de alınabilir. geçen bir arkadaş oto koltuğunu çok ağır olduğu için kullanamadığını, pek de kullanışlı olmadığını anlatmıştı..zaten benim gördüğüm hiç bi oto koltuğu tam yatar hale gelmiyo, bebek oturamayacağına göre, hastaneden çıkarken nasıl yatacak içinde?:44:

sıkma canını canım. Boşveer..diyecem ama zor biliyorum. Senin için yapabileceğim bişey var mı?

slm kızlar nasılsınız ben baya bi rahatsızım boğazım fena başım ağrıyor burnum tıkandııı...iyice hasta oluyorumm
CAnım geçmiş olsun, limonlu ballı sıcak su iyi gelmişti bana..

Son düzenleme:

sagol canım düşünmen yeterli gecicek biliyorum hamilelik olunca fazla takılıyorsun endişe duyuyorsun ...hersey bi anda kafandan gecince cok büyükmüş gibi geliyor.... hatta simdi bogazımda yara varmış gibi acıyor.. sıkıldıgımda olur.. ses bile gitti :S konusunca fena halde acıyor...

Son düzenleme:
günaydın herkesssee günaydınnn ben bugün öğlene kadar çalışıyorum yine kimseciklerde yok

seni çok iyi anlıyorum canım benim eşimde haftanın en az 2 günü arazi gezimine gider annemlerde kalırım bendee çok özlüyorumm

herkese günaydın
dün akşam pek giren olmamış galiba yazışmalar çok az
ben bugun öğlene kadar çalışıyorum :97:

gunaydın kızlar guzel bı hafta sonu olsun ıhslhh
arkadaslar 2 gundur alt tarafıma bır sancı gırıyor bıcak gıbı tuhaf bısey neden oluyo bılen varmı normalmı acaba

günaydın kızlarr....iyi hafta sonları işallah iyi geçer...gece hiç yatamadım ayaklarım bi şişti bi şişti tuzlu da yemedim kzımda döndü durdu içimde..kasıklarım ağrıyoo..offf

günaydın kızlarr....iyi hafta sonları işallah iyi geçer...gece hiç yatamadım ayaklarım bi şişti bi şişti tuzlu da yemedim kzımda döndü durdu içimde..kasıklarım ağrıyoo..offf

günaydın canım geçmiş olsun
ev sıcakmıydı
sıcaktada şişme oluyo, benim mesela sıcak su ile duş aldığımda oluyo...

ben de naptıgımı anlatiim görüşmediğimizde.. bütün ev temizledim perdeleri yıkadım. ama çok yoruldum. dün gece de misafirim vardı. evvellsi gün akşam bişiler birikti birikti akşam 8 den 1 e kadar durmadan ağladım. çok yıprandım yaa bebişimi üzdüm. öle işte benim günler. siz napıonuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…