boyaydı temizlikti derken kaptım cnm kolumu kaldırcak halim yokkkk
boyaydı temizlikti derken kaptım cnm kolumu kaldırcak halim yokkkk
Aslında portbebe denilen şey(hani şu saplı çanta gibi) de alınabilir. geçen bir arkadaş oto koltuğunu çok ağır olduğu için kullanamadığını, pek de kullanışlı olmadığını anlatmıştı..zaten benim gördüğüm hiç bi oto koltuğu tam yatar hale gelmiyo, bebek oturamayacağına göre, hastaneden çıkarken nasıl yatacak içinde?:44:ohhh ne şanslıymışsın kız ne güzel yaaa..böyle annesi babası alıyo herkesin ben ne ailemden bişiy görüyorum ne eşimin ailesinden bana ablam bile almıyorgerçi al demedim ama olsun.eşimin ailesi zaten Allahlık..biz alıyoruz herşeyini bebişimin.ben şunu düşünüyorum bakalım biraz gezcem sanırım çok farklı fiyatlar çıkabilir.onun için avm den bakmam lazım.hast çıkışı lazım diyosun madem almak gerek o zaman.canım çok saol.....
Eki Görüntüle 187178
sıkma canını canım. Boşveer..diyecem ama zor biliyorum. Senin için yapabileceğim bişey var mı?slm kızlar nasılsınız... ay hiçbişi yazasım gelmiyor ama sizin konusmaları takip ediyorum canım sıkkın biraz bazı olaylar üst üste gelince daralıyorsun...bugün böle yokmuş gibi takılabilirim sizinde neşeli konusmalarınız.. arasına sıkıcı konusmak istemedigimden yazmakta istemedimm... oturdum durduk yere aglıyorum :99::99:
CAnım geçmiş olsun, limonlu ballı sıcak su iyi gelmişti bana..slm kızlar nasılsınız ben baya bi rahatsızım boğazım fena başım ağrıyor burnum tıkandııı...iyice hasta oluyorumm
Aslında portbebe denilen şey(hani şu saplı çanta gibi) de alınabilir. geçen bir arkadaş oto koltuğunu çok ağır olduğu için kullanamadığını, pek de kullanışlı olmadığını anlatmıştı..zaten benim gördüğüm hiç bi oto koltuğu tam yatar hale gelmiyo, bebek oturamayacağına göre, hastaneden çıkarken nasıl yatacak içinde?:44:
sıkma canını canım. Boşveer..diyecem ama zor biliyorum. Senin için yapabileceğim bişey var mı?
CAnım geçmiş olsun, limonlu ballı sıcak su iyi gelmişti bana..
iyi geceler kızlar
beni yine uyku tutmuyor, kocacımı özledimkızım da özledi sanırım, dönüp duruyor, saolsun işyerinden bir arkadasım beni yalnız bırakamamak için bende kalıyor ama erkenden yatıyor o da yahu, eşim olsa ballı sütümü yapar getirirdi
gunaydın kızlar guzel bı hafta sonu olsun ıhslhh
arkadaslar 2 gundur alt tarafıma bır sancı gırıyor bıcak gıbı tuhaf bısey neden oluyo bılen varmı normalmı acaba
günaydın kızlarr....iyi hafta sonları işallah iyi geçer...gece hiç yatamadımayaklarım bi şişti bi şişti tuzlu da yemedim kzımda döndü durdu içimde..kasıklarım ağrıyoo..offf
merhaba kızlar bi kaçgündür giremedim.nasılsıznızz
saol fıstık seni sormalı?
ahmet nasıl
aslında yorucu bı ıısm yok masa basındayım suyu denıycem cok sgaol eger gecmezse doktoru ararımgunaydın canım yorulduysam bendede oluyo su içmekte iyi geliyo
pearlllll
gıcık mısın kızım sen unut ahmet i uunutt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?