tamam tamam
ee ne olucak peki adı?
yok canım aksine kalorifer yanmıyordu hiç uyutmadı benii yaagünaydın canım geçmiş olsun
ev sıcakmıydı
sıcaktada şişme oluyo, benim mesela sıcak su ile duş aldığımda oluyo...
merhaba canım iyiyiz sen nasılsın..?merhaba kızlar bi kaçgündür giremedim.nasılsıznızz
kayınvalideme gittim gezmeye. Ordaki akraba kadın ahmet mi gelio dedi. Kaynanam da sağlıklı olsun da çocuklar karar verir dedi. Onlar gidnce kaynanam bana. Bizim için hiç fark etmez. Istediğinizi koyun dedi. EyvallahDedim
ben de naptıgımı anlatiim görüşmediğimizde.. bütün ev temizledim perdeleri yıkadım. ama çok yoruldum. dün gece de misafirim vardı. evvellsi gün akşam bişiler birikti birikti akşam 8 den 1 e kadar durmadan ağladım. çok yıprandım yaabebişimi üzdüm. öle işte benim günler. siz napıonuzz
kayınvalideme gittim gezmeye. ordaki akraba kadın ahmet mi gelio dedi. kaynanam da sağlıklı olsun da çocuklar karar verir dedi. onlar gidnce kaynanam bana. bizim için hiç fark etmez. istediğinizi koyun dedi. eyvallahdedim
yok canım aksine kalorifer yanmıyordu hiç uyutmadı benii yaa
merhaba canım iyiyiz sen nasılsın..?
ayy ne güzel benimki olsa hemen evet konsun der valla iyisin gene canım
nie üzülüyon fıstık yapma ama yaa
:81: ne güzel işte kurtuldun ahmet kabusundan
günaydın kızlarr....iyi hafta sonları işallah iyi geçer...gece hiç yatamadımayaklarım bi şişti bi şişti tuzlu da yemedim kzımda döndü durdu içimde..kasıklarım ağrıyoo..offf
merhaba kızlar bi kaçgündür giremedim.nasılsıznızz
günaydın canım dün misafirlerinde vardı çok mu yoruldun üşüttün mü naptın dikkat et
merhaba şeker hoşgeldin iidir sen nasılsın
valla öle dedikçe daha çok annemler bastırıo. onlar kibarlığından diemio koy sen die. aman koymıcam ya. zaten bi sürü şeyden canım sıkıldı çok.
öle oldu ya zorla mı koyiim. onlar fark etmez dio. üzüldüm çok ya. bişiler üst üste geldi. durduramadım saatlerce ağlamamı. siz nasılsınız napıonuz
ayy amannn sıkmaa canını zorla mı canım o senin çocucğun sonuçta bıdığınıda üzmee bakkvalla öle dedikçe daha çok annemler bastırıo. onlar kibarlığından diemio koy sen die. aman koymıcam ya. zaten bi sürü şeyden canım sıkıldı çok.
günaydın canım dün misafirlerinde vardı çok mu yoruldun üşüttün mü naptın dikkat et
merhaba şeker hoşgeldin iidir sen nasılsın
hani göbeği kesilirken bi isim koymak zorda kalınıyomuşya kuranda geçen bir isim
o zaman soyle doktorlara ahmet koysunlar
ailedekilerede göbek adını ahmet koyduk dersin
ben mesela eşimin ninesinde hiç ama hiç haz etmem ama küçükken eşime o bakmış mecburen eşimi kırmamak için öyle bir yol seçtim göbek adı hatice olacak benim kızın....
üzülme ama artık herşeyi hissediyolar
stress yüzünden saçları dik olur sonra bebişin
benim perşembe kontrolum vardı herşey iyi çıktı ama doktor amca usg yi çok kısa tuttu moralim bozulduonun dışında iyiyiz takla tekme gidiyoz haa birde kaburga oyuyoruz....
ayy amannn sıkmaa canını zorla mı canım o senin çocucğun sonuçta bıdığınıda üzmee bakk
evet canım git yemek yap felan...yaa artık misaifr alamam sanırsam dolanamadım vallahiii iyice hantallallaşmışım yaa
bende iyiyim canım
günaydın
kızımın ismi için bir anket açtım katılır mısınız?
temmuz anneleri bölümünde
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/439769-kizimin-isim-anketine-katilir-misiniz.html
Insanınnnn çalışmaa arkadaşınınnn erkekkk olmasıı ne kadarr gıcıkk bi şeyy boğmakk istiyorumm şuu ann anlayışsızzzz
Boğ kız kimse bişey demez nasılsa hamilesin...
Benimde müdürüm dahil toplamda 7 taneler bölümde bir ben bayanım ama alıştım artık...
slm kızlarrr
Nasılsınız bis aynıyız gribe döndü şimdide ilaç almak istemiyorum çaylarla falan iyileşmeye çalışıyorumm
slm kızlarrr
nasılsınız bis aynıyız gribe döndü şimdide ilaç almak istemiyorum çaylarla falan iyileşmeye çalışıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?