2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tamam tamam
ee ne olucak peki adı?

kayınvalideme gittim gezmeye. ordaki akraba kadın ahmet mi gelio dedi. kaynanam da sağlıklı olsun da çocuklar karar verir dedi. onlar gidnce kaynanam bana. bizim için hiç fark etmez. istediğinizi koyun dedi. eyvallah dedim

günaydın canım geçmiş olsun
ev sıcakmıydı
sıcaktada şişme oluyo, benim mesela sıcak su ile duş aldığımda oluyo...
yok canım aksine kalorifer yanmıyordu hiç uyutmadı benii yaa
merhaba kızlar bi kaçgündür giremedim.nasılsıznızz
merhaba canım iyiyiz sen nasılsın..?
kayınvalideme gittim gezmeye. Ordaki akraba kadın ahmet mi gelio dedi. Kaynanam da sağlıklı olsun da çocuklar karar verir dedi. Onlar gidnce kaynanam bana. Bizim için hiç fark etmez. Istediğinizi koyun dedi. Eyvallah Dedim

ayy ne güzel benimki olsa hemen evet konsun der valla iyisin gene canım

nie üzülüyon fıstık yapma ama yaa

kayınvalideme gittim gezmeye. ordaki akraba kadın ahmet mi gelio dedi. kaynanam da sağlıklı olsun da çocuklar karar verir dedi. onlar gidnce kaynanam bana. bizim için hiç fark etmez. istediğinizi koyun dedi. eyvallah dedim

:81: ne güzel işte kurtuldun ahmet kabusundan

yok canım aksine kalorifer yanmıyordu hiç uyutmadı benii yaa

merhaba canım iyiyiz sen nasılsın..?

ayy ne güzel benimki olsa hemen evet konsun der valla iyisin gene canım

valla öle dedikçe daha çok annemler bastırıo. onlar kibarlığından diemio koy sen die. aman koymıcam ya. zaten bi sürü şeyden canım sıkıldı çok.

nie üzülüyon fıstık yapma ama yaa

:81: ne güzel işte kurtuldun ahmet kabusundan

öle oldu ya zorla mı koyiim. onlar fark etmez dio. üzüldüm çok ya. bişiler üst üste geldi. durduramadım saatlerce ağlamamı. siz nasılsınız napıonuz

günaydın kızlarr....iyi hafta sonları işallah iyi geçer...gece hiç yatamadım ayaklarım bi şişti bi şişti tuzlu da yemedim kzımda döndü durdu içimde..kasıklarım ağrıyoo..offf

günaydın canım dün misafirlerinde vardı çok mu yoruldun üşüttün mü naptın dikkat et

merhaba kızlar bi kaçgündür giremedim.nasılsıznızz

merhaba şeker hoşgeldin iidir sen nasılsın

valla öle dedikçe daha çok annemler bastırıo. onlar kibarlığından diemio koy sen die. aman koymıcam ya. zaten bi sürü şeyden canım sıkıldı çok.

hani göbeği kesilirken bi isim koymak zorda kalınıyomuşya kuranda geçen bir isim
o zaman soyle doktorlara ahmet koysunlar
ailedekilerede göbek adını ahmet koyduk dersin
ben mesela eşimin ninesinde hiç ama hiç haz etmem ama küçükken eşime o bakmış mecburen eşimi kırmamak için öyle bir yol seçtim göbek adı hatice olacak benim kızın....

öle oldu ya zorla mı koyiim. onlar fark etmez dio. üzüldüm çok ya. bişiler üst üste geldi. durduramadım saatlerce ağlamamı. siz nasılsınız napıonuz

üzülme ama artık herşeyi hissediyolar
stress yüzünden saçları dik olur sonra bebişin

benim perşembe kontrolum vardı herşey iyi çıktı ama doktor amca usg yi çok kısa tuttu moralim bozuldu onun dışında iyiyiz takla tekme gidiyoz haa birde kaburga oyuyoruz....

ayy amannn sıkmaa canını zorla mı canım o senin çocucğun sonuçta bıdığınıda üzmee bakk
günaydın canım dün misafirlerinde vardı çok mu yoruldun üşüttün mü naptın dikkat et

merhaba şeker hoşgeldin iidir sen nasılsın

evet canım git yemek yap felan...yaa artık misaifr alamam sanırsam dolanamadım vallahiii iyice hantallallaşmışım yaa

evet canım göbek adı olabilir. ii fikir aslında.
dik mi olur saçlarıı. olmasınn
aman ii olsun da cnm bi daha görürüsün bozma moralinii

doru diosun cnm. işte başka şeyler de olunca annesi üzdü bebişinii

bende iyiyim canım

Allah iilik versin cnmm

Insanınnnn çalışmaa arkadaşınınnn erkekkk olmasıı ne kadarr gıcıkk bi şeyy boğmakk istiyorumm şuu ann anlayışsızzzz

Insanınnnn çalışmaa arkadaşınınnn erkekkk olmasıı ne kadarr gıcıkk bi şeyy boğmakk istiyorumm şuu ann anlayışsızzzz

boğ kız kimse bişey demez nasılsa hamilesin...

benimde müdürüm dahil toplamda 7 taneler bölümde bir ben bayanım ama alıştım artık...

Boğ kız kimse bişey demez nasılsa hamilesin...

Benimde müdürüm dahil toplamda 7 taneler bölümde bir ben bayanım ama alıştım artık...

o değil herşeydee huzursuzluk çıkarıyor bir ay sonra gidecen nasılsa bilmem ne diline dolamışş sankki ben tatile çıkıyorum töbee yarabbimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…